Új privát üzeneted érkezett!

Elöször is nyugodjon meg mindenki!!!!!
A lényeg, ha Bettike nem lesz megelégedve a dokijával ( és reméljük ha megis lesz) kikér egy másik doki véleményét is... Több orvos többet lát :) Mindenféleképpen kérnék egy inzulin rezisztenciát, terheléses cukor vizsgálatot a helyében, és a leletekből már okosabbak leszünk :) DE clostyt NE SZEDJE be. Nem tettem én se, és még abban a hónapban bekltözött a pocaklakó. Pedig nekem a progreszteron szintem , a prolactinom és a tesztoszteron szintem is sokkal magasabb volt... Szóval érdemes akár 3 dokihoz is elmenni, mindegyik véleményét meghallgatni. Okés Bettike?
Ja és aviva tornázz 2 naponta, nem lesznek hosszú ciklusok, nem lesznek erős görcseid. Ezt ajánlom mindenkinek!!! Torna, gyümölcs zöldség, és a gyógyteák :)
Leti hááááát az összebújásotok megvolt a hétvégén?
Csakmert nekem nem volt erősebb a 2. csík a tesztcsíknál és mégis
:wink: :lol: Már jobban vagyok, Rókékat elküldtem szegény Mareshoz... néha még jönnek, megnézik élek-e még, de hál'istennek csak heti 1-2 alkalommal :) Sztem Leti mindennap tesztelj, hátha lesz erősebb, de nem feltétlen az hozza majd a babát, de neked is ajánom az aviva tornát, 1 hónapig csináltam és meglett az eredménye :)
Nomina te meg ne merj eltűnni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

HAli!

MIndenki Jól van?
Maresz jól láttom a görbéiden ilyen hamar követte egymást a két terhességed? Ez igen.
Én is azokat a teákat iszom, amit te. Még most is iszod őket? Remélem mielőbb nekem is lesz babás pocim....
anabana

Baba, igen, nem hagytuk ki :wink:

de most nagyon lezuhant a hőm, úgyhogy nem hinném, hogy termékeny voltam. Vagy igen???? teljes a bizonytalanság. Most egyébként iszonat halványan látszik csak. Ahhoz képest az 1 héttel ezelőtti csík pozitív volt, de hát nem tom. MIndegy, szexelünk, aztán majd jön. Az a jó, hogy otthon legalább kiegyensúlyozottak vagyunk, nincs vita, harmonikus az otthoni kapcsolatunk. 1 baj van vele: nagyon rövid: este 8-tól reggel 4-ig tart. Mondjuk az egész hétvége a miénk.
Nah, mindegy.

Örülök Baba, hogy jobban vagy. Nagyon sokat számít a pozitív gondolkodás is baba szempontból szerintem.

Most már utánanézek ennek az aviva tornának, mert tényleg érdekel. Nem tudom, milyen az :roll:

Ja, nekem is küldhetsz Rókát - alig várom őket - gyere Vuk, gyere! Űzde el a Pirit!!!!!
Vendég

anabana

én drukkolok neked :wink: :)
én is azokat a teákat iszom már 3 honapja.

KépKép
bettike83

Küldöm én a Rókákat minde felé :)
Leti sztem még nem volt ovud, a lényeg TESZTELJ mindennap!!! még nem adnám fel a helyedben, a hőesés lehet az ovu előjele, ha megtörténik a peteérés akkor emelkedik a hőd :) Azért Ehcs-nek igaza van a 2naponta szex az jóóóóó :)
A férjecském épp most vette fel, hogy kéne csinálnia egy olyan forumot ahol a párjaink beszélhetnék meg az ő gondjaikat :):):) :lol: :lol: :lol:
Nagyon ügyi :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval ha megjelenik a www.apanet.hu akkor azt ő csinálta :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

jó ötlet az apa forum :lol: :lol:

az aviva torna nekem is megvan,már régóta de még nem tornáztam rá.pedig nagyon kéne...

KépKép
bettike83

Ez kiráááááááááááály!!!!!!!! Apanet! Mondom majd a jóembernek én is:). Persze, aztán onnantól kezdve meg NO SEX - majd csak panasznap. Meg aztán majd nem fogunk hozzáférni a géphez.

Tesztelek én, Babám, minden nap többször is. Hamarosan rendelem az újabb adagot, majd EHCS néz, hogy hová nyomtam el a 40 db-ot:)

Nem ám, még azért van! Most leszokok a reggeli tesztekről, mert ugyebár nincs értelme. De olyan jó tesztelni, én tesztfüggő lettem!
Már itt a munkahelyen is kialakítottam, hogy hogyan tudok. Történt is már baleset :wink:.

ja és persze, hogy nem adom fel! Már belenyugodtam, hogy 40 naposra nőtt a ciklusom.
Vendég

leti

neked mitől huzodott ki ennyire a ciklusod?

KépKép
bettike83

Bettike,

Októberben babás lettem, dec. 16-án műszeres befejezésem volt. Aztán a műtétre pont 31 nappal megjött, aztán pedig asszem 41 napra. És mivel PÉ-m most úgy tűnik, nem volt 14-15 nap után, ezért gyanakszom, hogy megint ilyen hosszú lesz.
Gondolom, a hormonjaim még meg vannak zakkanva. Vagy az is lehet, hogy már így marad. A lényeg, hogy a luteális fázisom 13-14 napos.
Vendég

leti

azért remélem szépen rendeződik a ciklusod,bár hosszú ciklussal is összejöhet a baba.

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Köszi esthajnalcsillag!Megérkeztek a tesztek. Most már csak tanácsot kérnék, h mikor teszteljek?A 2. babát tervezzük, és most úgy érzem összejött. Holnap, holnapután kellene megjönnie a menstruációmnak, de remélem nem fog. Ma már egy tesztet csináltam, igaz napközben, de negatív lett:( Azért írtam, h úgy érzem, mert vannak olyan tüneteim, amik egyébként nem szoktak. Szóval a ciklusom 30 napos! Mikor teszteljek?
Drukkoljatok!

Kép
illestincsi

Igen Bettike, tudod úgy vagyok vele, ha nem akar ne rendeződjön, csak legyek babás. Aztán majd anno lehet 40 napos ciklus tőlem... Úgyis Piri csak 1 nyűg :)
Vendég

leti

végülis igazad van :wink:

KépKép
bettike83

Hallali!

Örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek, így már sokkal jobb :D

Illestincsi, elvileg már mutatnia kellene a 10-es tesztnek, de mindenképpen amíg ilyen fiatal a terhesség, csakis reggeli első vizeletes tesztelést javaslok, előtte 5 órával nem szabad pisilni, így jó tömény lesz a hormonkoncentráció. Viszont attól is függ a teszteredmény, hogy mikor ágyazódott be a baba. Amennyiben pontosan tudod, mikor volt ovulációd, onnantól számolva max. a 12. napon meg kellett, hogy történjen a beágyikó, de ez már nagyon max, onnantól pedig 2 nap múlva már pozit jelez a teszt. Sok sikert! :wink:

Leti, nekem is hosszúak a ciklusaim mostanság, de nem zavar, minél ritkábban jön MikuPiri, annál jobb. :lol: Viszont annak, aki babát szeretne, jobb, ha rövidebbek a ciklusai, mert ugye akkor több az esély is.

Baba, nagyon tuti az az apanet oldal. Ha lenne, legalább át tudnánk kuksizni, és kilesnénk, mikről dumcsiznak a kanok :lol:

Ölelde

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok.

Ma kicsit később mérte a hőmet, mivel elaludtam. Jól meg is ugrott. Hát erre a Ferty berakja az ovumat 11.-re!!!!!!!!! Ez hülye!

Na mindegy. CSak hogy ne legyek képben..

Na, most mennem kell, mert jól elkések...:)

Majd még jövök.
Vendég

sziasztok!

szép napot mindenkinek:)

KépKép
bettike83

Szép napot neked is Bettike!
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukk, mert uram kivisz a levegőre sétálni, meg előtte ebéd lesz anyukájánál. Ma csak enyhe émelygés, ami nem is rossz, az eddigiekhez képest!

Leti: a hőd nagyon jó most nem?????

Betti: és a teák mellett szedtem már a Gravidádt, folsavat, c-vitamint meg Pharmanex-es multivitamint néha, mert eléggé kevés zöldséget eszek, és hogy ezeket is pótoljam.... ja és E- vitamint ezerrel, jó nem annyit, de szedtem szerintem reggel-este egy egy szemet, de ha nem is kettőt egyet tuttira!!!!

Baba: örülök, hogy a Vuk család már lassan kirepül tőled, engem csak elvileg érintett a tornádójuk szele, hiszen egy hányás és baromisok rosszulléttel vagyok csak eddig megáldva, de sebaj, áldott dolog ez, de bakker, már van hasamk, főleg kaja után a buta belek miatttttt

pusssszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

jó kis programotok lesz,nagyon nagyon szép idő van :) :)
én probálom a vitaminokat bevinni gyümiben zöldségekben már amennyire lehet :)

KépKép
bettike83

Mares, ez jó hő??? Én már nem tudom. Nézegettem terhes-görbe példákat, végül is mindegyik luteális fázisában van 1 kis visszaesés. tehát lehet, hogy volt ovum?? tegnap este is csont negatív volt az LH teszt.

Na mindegy.

Mares, menj sétálni, gyönyörű idő van!

MIndeki menjen levegőre a hétvégén! Hajrá tavasz!
Vendég

Köszi esthajnalcsillag! De sajna megjött:(:(:(:(:(:(

Kép
illestincsi

Sziasztok lányok!

Bocsi nincs sok időm ma egész délelőtt kint voltunk Manóval játszón, felmentünk Pestre... most ebéd után meg irány a cuki, annyira kívánom a fagyit. Aztán vissza Pestre késő délután, majd haza.
Leti nem értem én ezt a fertit... nem ciklus.hu-s van... nem értem mik azok a szaggatot vonalak, meg mi alapján rakta be 11-re mikor több nappal később emelkedett meg a hőd, az se biztos, h tuti, mivel nem egy időben mérted.... sztem Ehcs-t kéne megkérdezni, ő profi fertibe....
Bettike Maresnak igaza van E vitamint én is sokat szedtem előtte :)
Maresz örülök, h jobban vagy, sétálj párocskáddal sokat....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hogy párom anyukájának krumplifőzeléke nem tetszett kis cukorfalatnak, vagy a "nagy" járkálás, én már nem is tudom, de a Lidl-ben, már igencsak rosszul voltam, ki is mentem leülni a kocsiba inkábbbbbb...... igencsak bírom a fent-létet, de minden nap neki indulok és menni szeretnék melózni...... csak így hogy tartanék órát azt nem tudom :D fekve mondjuk :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BAba: szeretnék nagyokat sétálni, és nem rosszul lenni, de befogom pici számat és arra gondolok, hogy most kis drága cukorfalat csak jól érzi magát odabent, ha én meg nem idekint :P

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Csak gyorsan reagálok:

Leti, ha a teszted valóban negatív volt, akkor nem lehetett ovulációd, legalábbis szinte kizárt (persze kivételek vannak, de az már csodaszámban mérhető). Viszont nagyon jó lenne, ha a tesztekről tudnál képet feltenni, mert akkor látnám/látnánk, hogy erősödött-e, mennyire nega a nega, és mennyire pozi a pozi. Mert sokan nem tudják, hogy volt egy pozitív tesztjük, mert arra gondolnak, hogy csak akkor pozitív egy teszt, ha erősebb a tesztcsík, mint a kontroll. Pedig nem így van. Ezért kell folyamatosan nézni, minden nap, ugyanabban az időben.

Most mennem kell, jobbulást rókaügyileg az érintetteknek!

Puszmók

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS,
Hát akkor lehet, hogy volt 12-én pozi tesztem!
Mert MAJDNEM olyan sötét volt a csík, mint a C. Csak én tényleg azt hittem, ahogy írtad is

De nem tudok normális képet csinálni:(

Most napok óta NAGYON negatív a teszt, bármikor is csinálom.

LÁnyok, annyira szép idő van! Remélem, mindenkinek szép hétvégéje van, csak vigyázzatok, nehogy a nagy "nekivetkőzésben" nagy megfázások legyenek!

Tényleg, HOL VAN PANNY????????????????????

Panny kerülj elő, nekünk közös ügyünk van! Közösen nyírjuk ki Pirit!!!! Neeeeeeeeeem??????????????
Tessék előjönni!

Nomina, detto!

Szép hétvégét Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Mares: Nem lehet jó állandóan rosszul lenni.Szerencsére nekem ilyen téren egyenlőre semmi bajim:-)

Ma kaptam meg a labor eredményeket,és minden rendben van,tegnap pedig a védőnéninél voltunk.Egész aranyos nő:-)

Baba: Te már jól vagy?
Vendég

Halihó!

Szerintetek normális, hogy 2,5 napig tartott a piri.
Tehár nov-ben vették le a spirált, 32 napra jött meg dec.-ben 2 napig tartott, jan 27 napra 5 napig, febr 31 napra 4 nap, most 30 napra 2,5 napig tartott. Előtte percre pontosan 27 napra jött meg és 6-8 napig tartott.

Ez most normális?

Remélem a kérdésem után nem tör ki heves vita. Az sem baj ha privit írtok, nehogy vita legyen miattam?

Előre is köszike csajok.
anabana

Sziasztok!

REggelt Mindenkinek!

Leti: a képek tényleg jók lennének, de ahogy már írtam is nekem annó egyforma színű sem volt a két csík, inkább haloványabb a teszt csík, aztán hol tartok már... :D ki tudja.... olyan rövid néha az az idő amikor az LH eléri a csúcsot, nem CSillag? Vagy én olvastam rosszul? Lehet hogy valakinek napokig pozi, valakinek meg csak egy fél napot, ..... babatervezők otthona oldalon is néztem ilyeneket, ott lányka délelőtt és este is csinált csíkokat, és ott van egy LH lefutási görbe is....

annyit eszek , mint egy sáska, baj lesz ebből..... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Apival ma vagyunk 9 hónapos házasok :D milyen jó is ! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szasztok!

Mares, gratula :) Csak nehogy a sáskaevés következménye az legyen, hogy megeszed a párodat :shock: :lol:

Anabana, szerény véleményem szerint nem normális, én konzultálnék a dokimmal erről!!! Úgy tudom, 5-7 nap a normális mostanság, mert régebben a 3-5 volt. Változik a világ 8)
Szerintem kisebb vitákat lehet folytatni, csak háború ne törjön ki, mert annak semmi értelme. :roll:

Chris, örülök, hogy minden okés veletek, és az mázli, ha védőnéni aranyos :wink:

Leti, 12-ére semmiképpen nem tennék ovunapot, és utána sem pár napig, viszont inkább a hő magassága alapján 18-ára gondolnék ovunapra, de nem tudom, előtte volt-e poziszerű ovuteszted?

Ma megyünk szülinapozni anyuékhoz!

Pusza

esthajnalcsillag

Mares, gratulálok!

Chris, ez nagyon jó hír!

Csillag, pozi-szerű tesztem 12 - én és 13 - án volt. A mostanihoz képest - ha így nézem, az pozi volt.

Eltűnt a fényképezőgépünk kábele, nem tudom így feltenni a képet. Múltkor csináltam telefonnal, az itt is van az előző oldalon, de túl homályosak lettek.

A 18-i, a tegnapi és a mai (meg asszem a 17-i is) teljesen negatív. Alig látszik valami.
Ebből gyanakszom (és reménykedem :oops: ), hogy a ferty-nek igaza van.

Meg hát a "folyadék" minőségéből is.
Vendég

Köszi lányok!

Már rámfért,a tavalyi sok rossz után,de lekopogom idén még csak jó híreket kaptam.És szerencsére a bogyóknak köszönhetően a pajzsmirigyem is tökéletesen működik:-)

Irigyellek titeket,akik értetek a hőmérőzéshez,nekem az nem világos,maradok majd az lh tesztnél,nekem az bevált.
Vendég

Csillag, lehet igazad van (mint mindig :oops: ) - sötétednek a tesztjeim csíkjai (déli és esti).

Kész vagyok ettől a ferty-től. Olyan szinten el tudja vinni az agyamat! Aztán az ember csak bízik a fals info-ban. Mindegy, a lényeg: keksz, keksz, keksz...

Itt Pécsett akkora szél volt egész nap, hogy a 25 emeletest elkezdte lebontani.

Mares, felétek volt az a gáz-sztori? Elvágtak egy vezetéket?
Vendég

Mi a helyzet Lányok? Hová tűntetek? Kitört a tavasz?
Vendég

Hali.

Chris: elmondanád mi volt a pajzsmirigyeddel. Nekem 10-12 éve amikor a lányom született, volt egy pajzsmirigy túltengésem. Már nem kell szednem semmit. Viszont a Tsh 2,03 volt legutóbb 3 éve. Már nekem is el kellene mennem.

Elmondod a te sztorid.

Leti: milyen volt az lh 21 és 22. én?
anabana

Ana, mikor? 21. ma van. Ma reggel teszteltem (tudom, nem lehet :wink: ) de erősebb volt a csík, mint a tegnap esti.

Majd hamarosan csinálok 1 újat. Szerintem ma vagy holnap elkapjuk...:)
Vendég

Én a vérzés első napjától számolom. A ferti 25. napot mutattja, nem?
Én a ciklus 21. és 22. napjára gondoltam, nem 21.ére.
anabana

Ana, igen, a 25. mutatja, mivel azóta teszteltem pozit :D :D :D :D :D :D
Vendég

Ja, 21. ciklusnapon sík negatív volt a tesztem. Érdekes dolgok ezek :wink:
Vendég

Sziasztok

Chris örülök, h jól telik az évetek :)
Leti sztem amíg a hőd nagyokat ugrál (akár lent, akár fent ) nem volt ovud... reggel NE tesztelj :P :) Olyan lettél, mint Mares :):P Tudta már, h ott a baba, DE a tesztelést akkor se hagyta abba :D Lehet ez ovu nélküli hónap, vagy nagyon elhúzodó... :)
Ehcs milyen volt a szülinapozás?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jó reggelt Lányok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége és ahogy az itteni "részvételi arány" mutatta, sokat voltatok szabad levegőn.

Tegnap és ma is olyan pozi a tesztem, hogy majd ki csattan... Mi a majd ki csattantunk tegnap este :oops: :lol:

Baba, Mares is tesztfüggő volt? Hát nemhiába.... ez Pécs :wink: - a mediterrán lányok... :wink:
Vendég

HAli!

Érdekes dolog ez a fogantatás. Képzeljétek el a sógoroméknak most lesz bébi. Először május tizenvalahanyadikára számolták a szül időpontját. Aztán ahogy telt az idő lett 05.01 lett. A 32 heti uh 2300 gr volt a bébi, és rájöttek, hogy ez ápr 16 lesz. A sógoromék már rég sejtették, hogy el van számolva. Na ez nem semmi. Vagy spontán peteérés, vagy előbb ért mint a nagykönyv azt előírja.

Úgyhogy apára fel mindenkinek, mert ezt soha nem lehet tudni.
anabana

Mi most megtettünk mindent.
Ma is folytatjuk - remélem.
Vendég

Sziasztok!

anabana: Írtam privit,megkaptad?Néha nem megy át,azért kérdezem!
Vendég

Sziasztok!!!!

Jaj, látom azért jó hírek voltak amíg nem voltam itt gép közelben a 7végén!

Leti: hmmmmm, ez volt a ti szeles-szexes hétvégétek, és hétfőtök, úgyis esik, tessék este is összebújni :D :D de izgiiiiiii :D Naná hogy teszt függő vagyok, még el sem raktam a mostaniakat, néha nézegetem, mert ilyen idi-jóska vagyok :D

Gáz: valamit elvágtak, de a nagyobb baj az volt hogy utána meg félórára teljes sötétség lett is Mislenyben, mert nem volt áram, uram gyertyával ment pipilni :D

Sok evés miatt persze 2 napig szenvedtem a végeredménnyel, ma reggel megtörtént, pedig már nagyon feszített a hasim, mostantól több folyadékot iszok, és NO kakaóscsiga :D nem is tesz jót, mert hízok csak........

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

GYerekek, végre eljutottam odáig, hogy a tesztcsík erősebb, mint a C.

Csillag, szerinted mikor van az ovu? Holnap? AKkor a legtutibb a recept, amikor már átmegy negatívba?

Köszike
Vendég

Leti: NEkem EHCS azt mondta, hogy pozi napon és első negatív napon kell akciózni..... azt hiszem.... én a pozi napokon ugrottam apira.... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MIndegy, ma is megkörnyékezem :lol:
Vendég

Leti!!!
Ma is holnap is holnap után is :D Mindig :D Apira fel!!!!!!!
Mares természetes, ha hízol, neked nem is árt a 45 kilóddal :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?