Ancsu- mai inszemhez++++++++Gondolok rád sokat!!
Suzy- Remélem jól vagy újdonsült kismamink
Mikorra tervezed a dokihoz menést?
Betty- Tábla nagyon szépséges, a baba szoba meg még annál is szépségesebb, kívánom, hogy mihamarabb lakó költözzön bele
Az új vonalzijaid tényleg full vidámak
Zsu- Szerintem van valamennyi tolerancia határ, 50 helyett 60-al az annyira nem vészes, szerintem lehet, hogy megúszod
Vanili- Mikor mehettek a fagyi babókért??IR vizsi után??
Bri- Nagyon örülök, hogy nemsokára együtt lehetsz Apácskával, gondolom már, hogy mennyire várod
Szerintem az ilyen statisztikákra nem lehet adni, hogy 25%-ban sikerül csak a lombik, nézzétek meg Gabit....Velem pl olyan papírt irattak alá az inszem előtt, hogy tudomásul vesszük,hogy a siker esélye csak 5-10 %!!!!!Szerintem ezekre a dolgokra nincs befolyásunk, a természet dönti el, hogy mikor sikerül és mikor nem
Szrityi- Neked is drukkhegyek+++++
Angyal, Zbinyek, Gabi, Melike, Ancsyka, Ranita-
És akkor rólam:
Voltam dokker Úrnál és minden okés, van egy petezsákom jó helyen, szívhang még nem volt, mondjuk tudtam, hogy nem lesz, hisz ma léptem az 5-ik hétbe, 2 hét múlva szerdán ( 7-én) kell mennem, remélem akkor már szívhang is lesz, elvileg akkor kapom meg a terheskönyvemet és lesz vérvétel
Íme a legelső szárfotó Gombócról
:
Na most léptem aludni, mert hulla vagyok, holnap szerintem nem tudok jönni, mert megint vezetek, de azért megpróbálok!
Mindenki nagyon vigyázzon magára!
Szeretettel:
Ancsa