Új privát üzeneted érkezett!

Ancsuka:

Én sajna nem tudok segíteni, nekem még nem volt ilyen. Szerintem csörögj rá a dokidra vagy nézzenek meg ügyeleten vagy valahol nehogy valami nagyobb baj legyen!!!!

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Zsu
akkor ez nem a te napod volt :lol: :roll:

Ancsu
szörnyű, amit írtál, sajnálom őket nagyon :roll:
A fájás lehet, hogy a még nem repedt tüszitől van...legalábbis nekem olyankor szokott. Most milyen :?:

Gyancsi
akkor holnapra szép napot, hétfőn pedig drukk az UH-hoz, és várunk a hírekkel :wink: ++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Itt vagyok már, olyan gyorsan telik a hétvégém, mint mindig, de boldog vagyok, örülök, pihenek ahogy csak tudok, mert érzem, hogy kell :!: :wink: érzem, hogy van hasam, másképp nem tudnám leírni, tompán fájdogál nem mindig, folyamatosan nehéznek érzem, a melleim égnek, reggel még nincs semmi, de utána egy kő lesz mindkettő, tehát vannak tüneteim és pozi a tesztem továbbra is, szóval örülök és továbbra is bizakodok a terhességemben :!: :wink:
A nővérem kitakarított olyan rendi volt és máskor is jönni fog, ha apácska dolgozik, addig Én unokaöcsiztem :!: :wink:

Bri
Dehogy is nem nagyon jó a hcg-m :!: :lol: csak összehasonlításképpen írom, hogy decemberben a 34.cn-en a bhcg-m volt 16,9, most meg a 27. cn-en 19,8 :arrow: szuper és nagyon jó jel :lol:
Azt elhiszem, hogy mennyire várod már, hogy együtt legyél apácskával, drukk a spontánhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Apácska nagyon szereti, ha veletek beszélgetek, mert sokat segítetek nekem ezt tudja és érzi is rajtam, és sok mindent meg is szoktam vele beszélni, ami itt történik
:wink:
Jó bulit mára :wink: érezd jól magad :!: :wink: (gondolom ezt már csak holnap olvasod, de nem baj :oops: :wink: )

Vanili
Nagyon jól leírtad ezt a lépcsős dolgot, teljesen igazad van :!:

Gyancsi
Nem tudom Te hogy vagy, de nekem vannak tüneteim, tényleg sokat próbálok pihenni, nagyon bizakodó vagyok és ugyan úgy, mint az első pozi tesztemnél sokáig nem tértem magamhoz :!: :roll: :wink: még most is előveszem és nézegetem, de a mait megint csak, bennem is bennem van a félsz, de sztem most egyet tudunk tenni, nem idegeskedni és csak jóra gondolni, bízni, hogy minden rendben lesz, de érzem, hogy sokan drukkolnak még mindig teljes szívükből :arrow: ez számomra megint csak fantasztikus érzés :!: :wink: Én is nagyon sok erőt küldök mindenkinek és hiszem, hogy sikerülni fog itt mindenkinek :!: :wink:

Gabi
Hogy vagytok :?: neked milyen tüneteid vannak az álomkóron kívül :?:

Zsu
Igen teszteltem ma is egy pozit :wink:
mennyivel hajtottál???és hol???

Betty
Megen csak jó volt telón beszélni, drukkolok neked is egy spontánban, sose lehet tudni++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Mint ahogy már sms-ben is írtam, sztem is a tüszők lehetnek, amiktől fáj :!: :shock: sztem még meg sem repedt, ilyenkor nekem nagyon feszített és vízszintesben volt csak jó :!: Remélem elérted a dokidat és válaszolt :!: :?:
Ez nagyon borzasztó ami egy anyával történhetett :!: :roll: :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, csak ne idegeskedj semmin és pihenj sokat!

Városban közlekedtem 50 helyett 60valamennyivel, de lehet, hogy nem érte el a 60at, nem tudom, hogy meddig ér el a radaruk! :? Mert már utána amikor leesett, hogy a szembejövők mit akarnak közölni velem, akkor már lassítottam. :)
Nem tudod mennyi idő múlva várható a csekk, ha mégis gyorsabban mentem? De bizakodom, hogy nem! Majd kiderül.Pont ez hiányzott most nekünk!
Vendég

Zsu
Itt nálunk városban 50 helyett 69-re van állítva a trafi :!:
30 nap múlva :!:
Köszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Most megen újabb a vonid, nagyon tetszik, édi-bédi :!: :wink: :?: tiszta aranyban tündökölsz drága :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
most csináltam át őket, mert hát ha ilyen szép idő marad, had tündököljenek ezek is :lol: :lol: A régi avimat is visszatettem :lol:
Szegény Api, most több, mint 1 hónapig evezhet :lol: :lol: :lol:

Zsu
sztem akkor nem lőttek le trafival,ha 60-nal mentél....nekünk még a régi autónknál 72-nél kaptunk 30.000-es csekket :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

További szép estét és hétvégét mindenkinek :!:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Láttam a régi avatarod is visszakerült :wink: :!: :wink:
:lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy :?: :roll: Pizsi mááá :?: :lol: :lol:
Hát jó, akkor én is megyek :lol: :lol:

Bri
jó bulit neked drága mára, aztán majd mesélj holnap áááááám :wink:

Kép

betty615

Sőőőt, minyá felrakom a képet, jut eszembe azt utána megyek :wink:

betty615

Betty
Jössz egy szobára velem :?: mert akkor maradok egy 15 percet :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaja...a kép :!: :roll: :lol: nézzük má :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem lettek valami jók a fények, de a lényeg kivehető :wink:

a függöny: Kép

a szőnyeg:
Kép

betty615

Szuzy, kicsit megyek :wink:

betty615

Betty
Nagyon szép, ügyik vagytok :wink: szívből kívánom, hogy minél előbb lakója is legyen a szépséges szobának :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt :!:

Apácska már elment dolgozni és Én nem bírok aludni, a szívem majd kiesik a helyéről, repkedek szinte a boldogságtól, mert kezdem érezni, hogy sikerült :!: :oops: :D csináltam 10-es és 20-as tesztet, mindkettőn gyönyörűen látszódik a csíkocska :D úgyhogy tutira duplázódott most már bennem a hcg :!: :D
Csajok ezt kívánom mindenkinek, -mert tényleg ez egy annyira felfoghatatlan, boldog érzés-, hogy minél előbb éljétek át, aki még nem kismami hamarosan az legyen, szívből kívánom :!: :wink: lehet, hogy nem voltam túl értelmes, de értitek mit akarok leírni, még a kezem is remeg :!:

Sajnos még mindig nem tudok képet felrakni, mert apácska tegnap este mikor megjött nagyon fáradt volt és ment a hasa, nem akartam szegényt még a képeimmel is zaklatni, na de majd valamit alkotni fogok napközben :!: :roll: :wink:

Rendületlenül mennek a drukkjaim, akinek csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csodás, vidám vasárnapot kívánok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na sikerült valamit alkotnom, remélem látjátok Ti is... :?: :roll: :wink:

A felső 10. DPO 2010.03.21
középső 9. DPO 2010.03.20
alsó 8.DPO 2010.03.19

Kép

És a mai 20-as teszt

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szép jó reggelt, főleg neked suzym nagyon szép lett.

De jó, nagyon jó érzés lehet. Minden rendben lesz, 9hónap múlva megyek a klinikára megnézni a bébit :wink:
De jó már úgy várom, persze ha engeded :)

Zsu, nyugi még nem bizti, hogy elkaptak.

Este nagyon fájt még a hasam apa volt itt és nézte mikor rászoltam, hogy ki mit írt. Suzyval beszéltem telon is. Ahogy vízszintesbe kerültem egyből nem fájt, és éjszaka nagyon jó aludtam így már nagyon rég nem. Ha most nem sikerül akkor baj van, mármint valakivel, mert este akció is volt, és reggelre semmi bajom nem volt szó szerint egy kicsit sem fájt a hasam, így az éjszaka tuti 100% hogy megrepedt.

A dokim nem válaszolt, mérges is vagyok nagyon rá, nem ezt vártam tőle.
Sőt tegnap attól függetlenül, hogy normális volt mert ő uh-zot, meg hamar megcsinálta, kérdeztem tőle, hogyan tovább ha ez sem sikerül és azt mondta hogy akkor megyünk a káliba, kérdeztem tőle, hogy a lapot nem csinálja meg? és azt mondta nem csinálja meg majd meglátjuk mit mond a káli és ha a káli kéri akkor emgcsinálja. Mondjuk tudok kétesélyes amit mond, mert vagy azért mondta hogy két munkát ne keljen csinálnia, mert ha megcsinálja a lapot és közbe a káli kitalál valamit akkor ugye ujabb lapo kell hogy legyen, így viszont megvárja mit mondanak és mit kérnek és akkor csinálja. Nagyon remélem nem kerülünk oda, nem kell káliba menni és végre boldog kismama lehetek újra.

Mindenkinek emgy a drukk.

Puszi lányok.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

suzy, én látom, ott van az a csíkocska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Örülök, hogy jól vagy mára, gondoltam Én is, hogy a tüsző nem repedhetett meg és azért fájt főleg fél ülő pozitúrában :!: :roll:
Lehet, hogy közben repedt meg, amikor együtt voltatok :!: :wink: nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty látom kisütött a nap nálad! Csúcsszupik a vonalzók, igazi tavaszi nyári, sztem maradjon ez! A szoba nagyon édi, hát ha én babi lennék beköltöznék rögtön!

Gyancsi nagyon szépen leírtad amit érzel, és értem is, mert tudod mi is spontánoztunk, abba is rendesen ki lehet készülni :roll: ... nekünk tudod majdnem ráment a kapcsolatunk az erőltetett együttlétekre... tényleg igaza van Zsunak, csak a jó dolgokra szabad gondolni és nyugodtan boldogan élni meg a terhességet!!! (Csak tudod annyira hosszú az út már mögöttünk, hogy millió dolog kavarog a fejemben, nem csak a boldog várakozás... :( ). Köszi hogy bízol bennünk és drukkolsz nekünk!

Suzy olyan drága vagy hogy megosztod velünk a boldogságodat, úgy el tudlak képzeni ahogy reszketsz amikor írsz :) . Teljes szívemből drukkolok továbbra is, erősödik a tesztecskéd, szupi!!! Köszi hogy bízol bennünk és reméled, hogy mi is átkerülünk egyszer a ti "oldalatokra" :D .

Ancsuka tuti tegnap repedt!!! Indul a drukksereg!!! (Szerintem jó hogy "fájt", hogy valami történt tutira odabent, főleg ilyen hatalmas tüszők esetén). Szerintem ne haragudj meg a dokidra, tudod mennyire elfoglaltak...

Puszi mindenkinek
Vanili
Vendég

Kicsit átmachináltam Szuzy tesztjeit, így jobban látszik az erősödés :wink:

Kép
Egyértelmű :!: :lol:
Ügyi vagy Szu, hogy le tudtad fotózni :wink:
Elhiszem, hogy még mindig hihetetlen, de meg kell szoknod a gondolatot, hogy végre sikerüt :!: :wink:

Ancsu
örülök, hogy már jobban vagy, én is a tüszire gyanakodtam, úgy látszik, be is igazolódott :wink:

Csoki
köszike, most már tényleg ezek a vonalzik maradnak, mert tetszik ez a tündöklés :lol: :lol: :lol:

betty615

Kukuccs Kép

Csoki
Meg vgyunk paran a buszon is tudod de latod szepen lassan csokkenunk :wink:
[quote]( írta:Csak tudod annyira hosszú az út már mögöttünk, hogy millió dolog kavarog a fejemben, nem csak a boldog várakozás... ).

Na ezzel most mondtal valamit :roll: Miota nem sikerult ra par napra fura gondolatok kavarognak a fejemben :oops: nem tehetek rola...jonnek...en hat ilyenkor igencsak nehez vidulni...szerintem mi egy dologra gondolunk :roll:

Angyal
Jaj mar be is vgyok zsongva rendesen :lol: Masfel het...mennek is meg nem is :roll: Az egyik szemem sir :cry: a masik nevet :lol:

Betty
Hat az egyik ben en lakom :oops: a masikba meg johet barki :wink: Na vegul rajottem hogy maszik de az elejen nem akart :roll: Latom szep uj vonalzikat talaltal 8) Buli jo volt 8) Csak a bejbi aludt igy mehetek fel hozzajuk jovoheten egyik nap :roll: Ez a szoba ngyon szep tiszta miszimaszkos :shock: :lol: ennyire szereted 8)

Ancsu
Meg lesz hetfon is inszem? :roll: Drukkok menek :wink: Kép Kép Ne gondolkodj igy elore...kar volt megkerdezni a dokit mi lesz ha...ilyet nem szabad egy projekt kozepen :!: Lapar meg ha megvan ott megcsinalnak mindent...nincs olyan hogy jaah csinaljunk megegyszer mert kihagytunk valamit...nyugi vaaaan :wink:

Gyancsi
Most ngyon szepet irtal 8) Es mar alig varom,hogy enis erezhessem :wink:

Suzy
Na orulok a boldogsagodnak :D Csak ugy sugarzol de ilyen pozitiv hozzaallassal kerem szepen nem is csoda :wink: :lol: Szepek a tesztjeid a 20-as is :wink:

Tobbieknek nagy nagy drukkok mennek!!!!!!!!!Kinek is? :roll:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tábli:

KépKép

Most megyünk Anyuékhoz, aztán majd jövök :!: :wink:

betty615

Betty
Szeeeeep 8) A vitaminokbol mar csak c-vitamint szedek :roll: es a tsh-mra a thyroxint :? A tobbit abbahagytam.Es a megjegyzeshez eleg csak annyi,hogy Spontanozas , 3 sikertelen lombik(nem szedek fogigatlot tudod pihi van :roll: )Koszi 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty, tudtam, hogy kihagytam valamit..... a szoba csodaszép! a függöny a szőnyeg a fal egyszóval minden szép, már csak a baba kell hogy elfoglalja, kívánom hogy minél hamarabb lakó érkezzen bele.

Bri, lehet kár volt, de tudni akartam, hogy mit is mond és nem ez volt megbeszélve anno még, na mindegy, reménykedek, hogy most sikereel jártunk-járunk. Hétfőn lesz a 2.inszem aminek igazából szerintem már nem sok értelme lesz.

Ancsu

ancsuka

Halihó!

Vanili
Köszike :!: :wink: igen, bízom benne, hogy sikerülni fog nektek is minél hamarabb :!: :wink: sok erőt és kitartást küldök mindenkinek továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Képet majd kapok :?:

Bri
Nagyon kitartó vagyok, mint Ti, pozitív továbbra is, mert csak így lehet Én úgy gondolom :!: :wink:
micsoda képeid vannak :roll: :lol: de nagyon találó mindegyik :!: :wink:

Betty
Köszi megint csak a segítségedet, így tényleg szép és egyértelműbb, mint ahogy Én csináltam :!: :wink:
Nagyon szép továbbra is a tábli, ügyi vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszike a dicsiket :!: :wink:

Bri akkor jól elvoltál barinődnél, örülök neki, hogy kicsit kikapcsolódtál :wink: Már másfél hét múlva mész is vissza :shock: :roll: :?: AA nekünk nem jóóó.....bár bizti azért nagyon várod már, hogy Apival legyél :wink:
Én is a mezőn lakom már, de a házam nem látszik a képen :lol: :lol:
Az adatokat át fogom írni :wink:

Szuzy
szívesen :wink:

Ancsuka
szívből kívánom, hgy most sikerüljön az inszem :!: :!:
++++++++++++++++++enerdzsik mennek neked :wink:

Többiek :?:
Kijött a tavasz :?: :lol:

betty615

Betty
Tudod meseltem valamit az infokkal kapcsiban :oops: Emlexel meg :roll: Koszi az adatjavitast :wink: Hol a hazad,hogy nem latszik? :shock: csak nem a fa tetejen all :?: :o 8)

Ancsu
En ezt sosem fogom megerteni...es en a mostanidra tudok csak koncentralni,hogy az sikeruljon es minden klappoljon :wink: Felreertesek elkerulese vegett ne mond,hogy nincs semmi ertelme a hetfoinek :shock: mer ne lenne?Szerinted miert csinaljak?Vannak a gyors katonak es a lassuak...szal az elso inszembol a felvannak helyezve es varakoznak ugye a petere...a pete mikor kilokodik nem gurul le 5perc alatt :!: az meg orakba telik sok-sok oraba :arrow: ugyhogy azert tesznek hetfon fel friss katonakat :wink: De elkuldok neked egy erdekes musort 6reszre van bontva de a megtermekenyitesrol szol.(lehet mar lattad) itt persze lekell szamolni hogy a katonaknak mar nem kell feluszniuk 8) az is altalaban napokba telik am!!Igy normal egyuttlevesnel meg az elso negas LH-tesztnel is egyutt kell lenni!Es meg ok is celbaernek :wink: Igy az inszemes katonak meg nana :!:

Ez az elso resze 6van (6/1,6/2, es igy tovabb) ngyon szeretem szerintem tok erdekes es ajanlom masoknak is 8) :) :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=xmoTfbq6LG0

Suzy
Hat mashogy nem is lehet...es te tudtad is hogy sikerulhet :wink: ennyi ez mar fel siker volt :lol: Olvastad,hogy irtam a pozi LH tesztjeid akkor ezert voltak 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.21 20:05-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Zsu-t írtál, de gondolom nekem szántad :?: :wink:
Igen, küldtem is az lh-kat :wink: :!: na erre egyébként nem gondoltam volna, miért nem halványodtak :!: :roll: :lol: de a lényeg, hogy itt van velem a csoda, aki egy pocaklakó :!: :wink:
Örülök is meg nem is, hogy vissza mész...egyrész végre együtt lehetsz apácskával, másrészt kevesebbet tudsz jönni :!: :roll: most japánba mentek vagy amcsiba :?:

Ancsu
Egyetértek Brivel :!:
Te már megint előrébb vagy...most inszem van, nyugi, most ennek kell örülni és hinni benne, hogy sikerül, és nem tovább menni, hogy lombik :!: :shock:
Én olyan vagyok, hogy szeretek előre tervezni, de itt nem szabad, hinni és bízni kell és csak is pozitívan, mert igen is, hogy sikerülni fog :!: :wink: drukkolunk neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Bogi meggyógyult már :?:

Gyancsi
Holnapra nagyon szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Meg annyit akartam irni,hogy van egyfajta tevhit miszerint a lombik tuti sikerul majd (tudom ancsu te nem ezt mondtad,nem is ezert irom hanem csak mert eszembe jutott :wink: mostanaban tobbszor is szoba jott a dolog.)...hat en mar mondhatom,hogy azert ez nem igy mukodik....mert egeszseges noknek is (lasd Betty) szuper blasztobabakkal 3szor sem jott ossze :? aztan neha rossz eredmeny is van mint pl nalam meg jo is de akkor sem jon ossze a terhesseg :? Szerintem az egyik fele az,hogy minden klappoljon de akkor meg ott van a masik fele a termeszet!Es ugye neha a termeszet gondolja ugy,hogy johetne de nem klappol minden :? Sajnos nem kiszamithato es nem is iranyithato ez az egesz igy csak bizni lehet minden egyes honapban barki barmivel is probalkozik!Szerintem egyenloek az indulasi eselyek ilyen szemmel nem :wink: !!! De szivembol kivanom mindenkinek ugy jojjon a baba ahogy tud:spontan,inszemmel,lombikkal csak jojjon vegre...befolyasolni nem mindig tudjuk...mert a termeszet donti el a vegen mikor is jon letre a kis elet... :roll: Kicsit zavarosra sikeredett bocsi :oops:

Suzy
Mar javitottam is :oops: Figyu meg majd megbeszeljuk apacskaval mi legyen de valoszinu o aprilisban szertne menni japanba szal meg semmi nem bizti :? Hat igen kevesebbet tudok majd jonni erre nem is gondoltam :shock: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
ez így van, ahogy írod is-legfőképp ez a természet "dolga"....nekem is hiába nincs semmi bajom, 1 lombiknál átlagban 25-30% a sikerességi ráta. Úgyhogy egyáltalán nem biztos az sem.....éppen el kell kapni ott is a dolgokat, hogy minden klappojon éppen mindennel :wink:

betty615

Most beszeltem apacskaval es azt hiszem ez a honapunk uszik mivel akar menni japanba csak kicsit kesobb...igy en mennek olyan 6-a fele japoba o meg jon 13-a fele de meg semmi nem biztos... :roll: most egy kicsit pipa vgyok :? :roll: Eloszor is lemaradunk a perol tudom lesz meg utana is...aztan 13-a mikor o kb jonne akkor kene megjonnie pirinek :twisted: akkor megint nem lesz semmi...ez nekem mar sok...azert ennyit meg nem voltunk tavol egymastol... :roll: es most megint feljon a dolog hogy ha hazasok lennenk nem kene ez a hulye huzavona se :roll: (fustolgo feju smajli) :roll:

Betty
Azert fog nekem sikerulni a kovetkezo mert en leszek a statisztika es az 25% azaz mindne 4.sikeral 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
akkor, ha úgy számolom, nekem is a kövi fog sikerülni :lol: 8)

Sajnálom, hogy pont így jönnek ki az időpontok, ez azért kiakasztó :evil: :roll: most el is hiszem, hogy füstöl a fejed :!:

betty615

Állat a blinkied :lol: :lol:

betty615

Gyere a csetre vidulni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na sikerult apacskaval beszelnek msn-en mert erezte valami nem 100as...es megnyugtatott 8) hogy minden rendben lesz,meg,hogy mar csak par het es hogy birjam ki...es kedves volt es ari :D Mondtam neki,hogy miert izelok annyira na nem hoztam fel a hazassag temat :!: csakhat hogy ugye a nezsikerult lombik utan szeretnek mellette lenni mert nehez itt mosolyogni minden fele....megnyugtatott,hogy majd a kovetkezo sikerulni fog es hogy igy is szep eredmenyeket produkaltam :D (lehet nem is vele cseteltem :lol: :idea: :shock: )Szal mondta o a fonok es egyutt megyunk majd vissz ajapanbol amcsiba es no para :shock: ugyhogy azt hiszem megnyugodhatok :roll: de ez a honapunk akkor is uszik :twisted: :roll: (emiatt meg azert aggodom mert a stimu utani honapokban meg ugye kihat a gyogyszer igy akar lehetne ngyobb esely is :roll: )

Szal most Patival beszelek es ha ugyanazzal a legitarsasaggal mennek amelyikkel en akarok akkor vele egyutt megyek es a bejbivel :D kb aprilis 6-an es apacska jon ugy 13-a korul mert 12-ig valami uzletet kell lezarnia :? de lesz egy hetem Patoival leszek meg eljarok akupunkturara talpmasszazsra jaj de jo lesz mar alig varom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na látod Bri :D ...

Mennek a drukkok a mindenféle vizsgálatokhoz!

Puszi
Vendég

Bri
örülök a jó híreknek...látod, rendeződik ez magától :wink:

Szép napot mindenkinek (szép esős a mai nálunk :roll: , de sebaj, csütitől 22 fokot mond :lol: )

betty615

Sziasztok Csajok!

Dolgozom ezerrel :!: :wink:

Bri
Jajj, de jó, hogy megoldódott a "füstölgésed" :!: :lol: nem lehet könnyű megint csak neked, hiszem nincs melletted már jó régóta apácska...de kitartás nemsokára együtt lesztek és hajrá spontán++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyancsi, Szrityi drukkok mennek ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++remélem jó híreket hoztok ma :!: :wink:

puszilok mindenkit :!: nálunk még nem esik, néha süt a nap, de állítólag fog, de a lényeg, hogy itt a tavasz :!: :lol:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Lányok!!

Visszaolvasok :!:

KépKép
gyancsi

Ancsu- mai inszemhez++++++++Gondolok rád sokat!! :wink:

Suzy- Remélem jól vagy újdonsült kismamink :D Mikorra tervezed a dokihoz menést?

Betty- Tábla nagyon szépséges, a baba szoba meg még annál is szépségesebb, kívánom, hogy mihamarabb lakó költözzön bele :wink: Az új vonalzijaid tényleg full vidámak :D

Zsu- Szerintem van valamennyi tolerancia határ, 50 helyett 60-al az annyira nem vészes, szerintem lehet, hogy megúszod :D

Vanili- Mikor mehettek a fagyi babókért??IR vizsi után??

Bri- Nagyon örülök, hogy nemsokára együtt lehetsz Apácskával, gondolom már, hogy mennyire várod :wink: Szerintem az ilyen statisztikákra nem lehet adni, hogy 25%-ban sikerül csak a lombik, nézzétek meg Gabit....Velem pl olyan papírt irattak alá az inszem előtt, hogy tudomásul vesszük,hogy a siker esélye csak 5-10 %!!!!!Szerintem ezekre a dolgokra nincs befolyásunk, a természet dönti el, hogy mikor sikerül és mikor nem :wink:

Szrityi- Neked is drukkhegyek+++++

Angyal, Zbinyek, Gabi, Melike, Ancsyka, Ranita- :?: :?: :?:

És akkor rólam:

Voltam dokker Úrnál és minden okés, van egy petezsákom jó helyen, szívhang még nem volt, mondjuk tudtam, hogy nem lesz, hisz ma léptem az 5-ik hétbe, 2 hét múlva szerdán ( 7-én) kell mennem, remélem akkor már szívhang is lesz, elvileg akkor kapom meg a terheskönyvemet és lesz vérvétel :wink:

Íme a legelső szárfotó Gombócról :D :
Kép

Na most léptem aludni, mert hulla vagyok, holnap szerintem nem tudok jönni, mert megint vezetek, de azért megpróbálok! :wink:
Mindenki nagyon vigyázzon magára!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Ezek szuper hírek, pihizzél és vigyázz a kis "gombócra" :!: :lol: örülök nagyon :!: :lol:
Csütörtökön megyek dokihoz meló után magánba :!: :wink:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyancsi! Gratula a kis Gombóchoz! :lol: :lol: :lol:

Ancsu! Gondolok/gondoltam rád a mai inszem miatt is! Sikerülni fog!!! :D

Suzy? Hogy vagy?:wink:

Nálam zajlik az élet, szombaton elmentem nődokihoz, akit hosszú vívódás után választottam ki, de asszem jól döntöttem, szimpatikus. :D És nem is drága, sőt a terhesgondozásra is mondta, hogy a kórházba járjak majd, így nem kell magánba kifizetnem egy csomó pénzt.
Ma meg már megjártuk a védőnőt, kaptam kiskönyvet is.
Intézem a többi dokit, meg még ráadásul sokat szédülök is az alacsony cukortól, meg mértünk vérnyomást, és 80/50 lett. :shock: Nekem alapba is max. 100/60 szokott lenni, de ez most nagyon kevés. :shock: Szóval hívtam az endodokimat, hogy mikor és hogyan hagyjam el a gyógyszert.
Egy pillanat szusszanni való időm sincs, de legalább rohan az idő, már a 8. hétben vagyok (csak rossz a vonim, majd megregulázom!):lol:

Puszi és rengeteg drukk mindenkinek!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gyancsi
ari a sztárfotó :!: :lol: Akkor most már hangosan is GRATULA neked :!: :lol:

Szrityi, majd gyere mesélj :!: :!:

betty615

Ancsu
mára is mennek neked a drukkok a 2. inszemhez+++++++++++++++++++++++++++ :wink:

betty615

Szrityi
Várlak nagyon és remélem jó hírekkel jössz :!: :roll: :oops:

Ancsu
Gyere majd :!: :wink: ma már nem volt uh :?: a dokiddal beszéltél :?:

Lucuzs
Köszi, boldog vagyok, sokat pihenek, apácska kímél és a nővérem is sokat segít :!: :lol: ma görcsölgetett időnként a hasam, de gondolom azért, mert holnap lenne a napja :!: :roll:
Már kis könyved is van :?: te jó ég, Én azt hittem, hogy az majd csak a 12 hetes nucha szűrés után adnak :!: :roll: :wink:
jó alacsony a vérnyomid, de az előző sem volt magas :!: :roll: sztem inkább legyen alacsonyabb a cukor, mint magas, de ez még fog változni :!: :roll: reméljük jobb lesz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy! Nemnem a 12 hetes uh előtt még egy csomó vizsgálat van. :D Legalábbis nálunk. Belgyógyász, fogászat, vérvétel, és ezekre mind a terhesgondozóban ad beutalót a doki, hozzá meg csak a védőnő által kiállított kiskönyvvel lehet menni. Nekem a védőnő mondta, hogy legkésőbb a 8. héten jelentkezzek nála. Van pörgés, pedig az ember ilyenkor a legfáradtabb. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Csajok gratula a sztarfotokhoz csak egy gyors bekukk 8) Ma van anycim szulinapja porges van 8)

Ancsu
Nem er am nem jonni!!!!!Tudod mennyire drukkolunk neked! :wink: Mai inszemhez is +++++++++++

Kinek kell meg drukkolni? :oops:

Este jovok!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?