Sziasztok!
Jó sokat pörögtünk az utóbbi napokban, végre ide is eljutottam, gyors visszaolv:
Mercy: mekkora farm!!! Nekem maximum csak virtuálisan a facebookon van hasonló nagyságrendű
Sav: nekem még nem igazán van, joghurt bejövős, csak reggel nem bírja gyomrom, és többször visszajött. Este szoktam. Meg tejfölt is.
Zsofka: Én is 6 kg-nál járok (1hete ugrott fel +2 a családi névnapünneplés alatt), eddig még hol vagyok a 24 héttől… még nem voltam orvosnál és védőnőnél, hogy véleményezze
Mindenesetre jól érzem magam egyelőre, nem megterhelő. Mostantól majd figyelek
nincs újabb celebration a láthatáron
Fóka: remélem már kilábalóban a vírusból!
Mia: örülök, hogy minden rendben az eredményekkel!
Freya: jó az új vonalzód!!
Ínyvérzés: nekem nincs semmi ilyesmi kopp-kopp! Meme, remélem javulsz!!
Edi: Boti már most egy sármőőr!
Zsani: örülök, hogy beindult az építkezés, remélem marad a jóidő, és akkor sitty-sutty meglesztek!
Barbuss, Niki: nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen hamar sikerült nyélbe ütni a bölcsőt!!
Dodó: hála égnek, hogy elmúlt Lizy láza!
Poci: gratu a jó eredményekhez! Remélem a rókák visszatérése nem állandósul!!
BKV: a minap történt, hogy éppen egy feszülős kabát volt rajtam (ippen rámjön), persze senki sem adta át magától a helyet, de egyszer csak észreveszem, hogy egy rocker srác szó nélkül feláll. Nem szólt semmit, arrébb araszolt, azt hittem a következőnél leszáll, de nem. Azért szép gesztus volt ez a maga módján, nem gondoltam volna. Sokszor úgy vagyok, hogy főleg a középkorú „hölgyek” valami eszméletlen bunkók tudnak lenni tisztelet a kivételnek….amit a pénteki vérvizsgálaton is átéltem…hatalmas sor, dekkolás, kezdődik a rendelés…csak a pisijét adta be őnaccsád, és még ki is akadt, hogy csak egy hét múlva lesz eredménye, senkit nem engedett maga elé, aki megkérdezte, hogy lehetne-e, még fel is volt háborodva, hogy ő már egy órája itt ül. Egy hímneműig kellett várnom (harmadik volt a sorban), aki szó nélkül előre engedett, hogy mehessek, hiszen aznap még dolgoztam, és így is még 2 órát kellett dekkolnom a cukorterhelés miatt.
Amúgy maga az egész tortúra szerencsére könnyedén ment, féltem, hogy már nagyon éhes leszek, de nem (nagyon nehezen bírom alapból is az éhgyomri vizsgálatokat). A löttynek se volt rossz íze, sőt. Mondjuk én szeretem a glükóz ízét, meg a porcukrot.
A paradicsomlevesbe is szoktam tenni
Hétfőn kiderül mi a helyzet, kell-e diétáznom, vagy sem. Jövő héten kellett volna mennem, de tréningen leszek egész héten, így csak most volt időm. Meg amúgy is előrehozták, mert amikor versenyszerűen sportoltam, sokszor volt cukoringadozásom. A végén ugyanabból a kezemből vettek, de már aznap szinte nem is éreztem, csodákat művel ez a Babó velem
A náthámnak is lőttek egy nap alatt szerencsére. Gőzöltem egy csomót, és elhitettem magammal, hogy nem leszek beteg. Tudtam, hogy sima nátha, de általában 3-4 nap, míg a taknyos része elmúlik. Ráadásul ez a száraz levegőjű légkondi az irodában sem tesz jót, így hazakértem magam, és itthonról dolgoztam. Mázli.
Maki: nekem nem működött a linked, majd másik oprendszer alatt is megpróbálom, hátha…sportkocsit (3 kerekűt) én is szeretnék, de csak futáshoz. Sokszor indulunk BSI futásokon, és vinném Ákost is magammal, ha komálja (ez majd később kiderül).
Uhh, ha szólottam.
Mindenkinek jó éjt és minél kellemesebb ébredést!