Új privát üzeneted érkezett!

Babi: én sosem légtelenítettem a Gonalt, de a mostani lombiknál Brí hívta fel a figyelmem rá, aztán elolvastam a tudnivalókat is róla. Túl van töltve minden toll 37.5 egységgel pont azért, hogy légtelenítsd! Csak ügyesen! Melyik Kaáliba jársz? Ki a dokid? Tüszőnövelők mennek!!!!! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lapaljám van :D

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Lujzi: jeeeeeeeeee! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli: Kösz az infókat. Akkor ezek szerint nyugodtan kinyomhatok belőle egy adagot. Mindjárt meg is nézem mi a helyzet vele. Egyébként elég szar szaga van.

Kép
babicsek

Puszedli: És Te most kapod az utrót is? Neked is mennek ám a drukkok!

Kép
babicsek

Sziasztok!

Babicsek, már mondani akartam, hogy jó, hogy lecserélted a vonalzód, elég negatív volt mindig pirit várni! :wink:

Lujzi, lapalja yes+++++++++

Puszi, Neked jó nagy adag energiet küldök. Meddig aludtál? :oops: És a reggelek hogy vannak nálatok, férjed összeszedi magát és elhúz, Te meg alszol tovább? Vagy kelsz vele és visszafekszel?

Betty, keveset jössz, mi a baj? :oops:

Csibuc, jön a tavasz, már érezni a levegőben az illatát. Sétáltál?

Bri, jó volt beszélni! 8) :) Telóm lemerült. :?

Milyen, nem jöttél, jó sok lehet a papírmunkaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

chrissy81

Chrissy: Igazad van, de most valahogy optimistább is vagyok. :)

Kép
babicsek

Még egy kérdésem lenne: Hová adjátok be magatoknak a szurit?

Puszi: Egy adagot kilőttem a levegőbe, bubi még mindig van. :(
És amikor feltöltitek a szurit, akkor rajta van a védőkupak a tűn? Én úgy értelmezem, hogy ráteszem a tűt a védőkupakkal, feltöltöm, leveszem a belső védőkupakot és beszúrom.

Na jó ez már két kérdés volt. 8)

Kép
babicsek

Babi: utrót és progiszurit is kapok.
Bent maradt a bubi? :(
Hasfalba kell adni. Bőrt összeszorítod és durrbele. :wink:
Ezt a kupakost nem értem. Vagy ahogy értelmezem,... akkor mindegy.

Chrissy: egy puszi, beveszem a gyógyszerem, betolom a kúpom és alszom tovább. Ma 10.30ig... :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi
hogy vagy a babókkal :?: :wink:
Esetleg valami érzet :?: Fogsz tesztelni :?:
Jó alvókád van :lol:

Bri
tegnap én is írtam szegény csajszinak privit..
Mondta is, hogy jópáran kifejtették neki a véleményt priviben a topicról, és nagyon köszöni is, mert azt hitte, Ő csinált valami rosszat a segítségével :roll:

Babicsek
most így tavasszal kiszedted a szemöldököd :?: Gratulálok :lol: :lol: :lol: hogy szeded :?: Minden tavasszal :?: :lol: :lol: :lol: (csak poén volt)
Én nem légtelenítettem a gonalt, hanem mindig a másik oldalra zavartam a buborékot :lol: ....egyszer próbáltam, de úgy meg elment egy katt :roll: többször nem próbáltam meg :lol:
És a köldököm melletti bőrbe szoktam, amit meg lehet csípni. Hol egyik, hol másik oldalra.
Én először leveszem a védőkupakot a tollról, rácsavarom a tűt, feltöltöm, leveszem a tűhegyről a műanyagot, és bököm :wink:

Lujzi
akkor ma jó napod volt :!: :wink:
Túlóra nyista :lol:

Chrissy
nincs semmi gond, csak kaptunk pár napja egy számítógépes játékot, és fene a pofámat, de nagyon leköt :lol: :lol: azért nem jövök annyira sűrűn, de már kezdem unni :lol: úgyhogy nyert ügy :lol: jövök rendesen már azt hiszem ezután :lol: Egyébként alapban egyszer, max. 2x szoktam benézni egy nap...reggel, és este. Az most is megvan, csak nem maradok órákat utána :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ilyen keveset irni csajok :shock:

.............
.............
.............

Ugyhogy holnap nem hiszem,hogy sokat jovok majd :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.20 00:15-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gonal-rol
Nekem ngyon bejon az illata olyan erdekes 8) Bent nekem minden szurit eloszori adasnal megmutattak :!: Es en ugy alkalmaztam oket :wink: Ne egy adagot nyomjal ki belole!!!Csak 37.5-ot aztan atallitod a mennyisegre amit nyomnod kell es azt hasba...minden tollat csak az elso hasznalat elott kell legteleniteni!

Betty
Nem mondod? :shock: Hat gondolom sokan irtak neki... :roll: Pedig en nem is ismerem ot meg mielott az jonne le bar szerintem te sem :roll:

Chrissy
Orulok,hogy beszeltunk 8) Na matol akkor megtortem a jeget no para lehet hivni meg uzenni :lol: Cisztauzo drukkok meg mennek 8)
++++++++++++++++++++++++++++++

Babicsek
En nem tudom te melyik kardiologiara probaltal bejutni de en elmentem a kerultei korhazba es ott minden nap van rendeles alapon vegigvarva ugyan a sorom de fogadtak :roll: es ott ra 2hetre kaptam idopontot egy 24oras EKG-ra is(nekem is szivzorej miatt,gyerekkoromban is volt :roll: akkor arra fogtak,hogy hirtelen nottem) :lol:

Gonalt az elejen legtelenited ahogy mar puszi is irta 37.5-tel a buborek mondjuk akkor sem fog onnan eltunni soooot miutan vege ellotted az egesz ceruzar akkor is benne lesz :lol: (plusz marad meg egy kis cucc is benne,tiszta pazarlas :? )Viszont nyomjad csak rendesen bele a cuccost :wink: kattanasig tudod es utana meg szoktam varni vgy 10mp et es utana huzom ki :idea:

Milyen protokollod lesz?Hanyadik lombikod ez?En nem is tudtam rola :shock: Piri meg tudod ha kell ha nem akkor is jon :lol: kedden abbahagytam az utrot a reggelit ugye meg benyomtam es szerda este ott figyelt piri :shock: doki azt mondja 3-4nap mire kiurul az utro aztan megjon :lol:

En ugy szoktam,hogy reteszem a kupakos tut beallitom az adagot ameddig csak lehet kihuzom fertotlenitem a pocit osszecsiped(en mindegyiknel szoktam majdnem osszecsipni igy egyszerubb :oops: koldok alatt es jobbra vgy balra 5-5centi kb...de egy olyan kepzeletbeli labdat gondolj oda mintha odatennek a koldokodhoz es ahogy kerekedik na oda mind lehet adni) nekem ez az 5-5centi innen onna bejott hol egyik oldal hol masik...de most utolag 3szuri is volt igy ment a nagyobb adag az egyik oldalra es a 2masik a masikba :wink:

De ha gondolod megadom a szamom aztan felhivsz szuri elott beszelhetunk ha nem erted :wink:

Lujzi
Hat azt gondoltam,hogy neked huzos az utazas :? Talan majd a nyaron egy kirandulas kisereteben :wink: Jaah es lapaljad volt :lol:

Tobbiek? :roll:

Mai drukkjaim!!! Kép
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

A tekimet meg seggbebillentem mert nem mozdult meg :twisted: Pedig ejfel mar elmult :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
én sem ismerem, csak ott láttam, csak megnyugtatásképp írtam neki, nehogy azt gondolja, hogy Ő csinált valami rosszat :wink:
Csak épp nem jó helyre írt, ennyi volt a baj :lol:

Chrissy, Puszi, továbbra is drukkok mennek++++++++++++++++++++++ :wink:

Puszi mindenkinek :wink: szép napot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Köszi Csajok az érdeklődést, minden ok, pozitív vagyok és várom a jövő hetet! :lol:

Betty: köszönöm, jóóóól! Semmi tünet,.. :roll: Remélem nem baj,....
Te hogy vagy?

Bri: menj is, csavarogj ezerrel!!!! :lol:

Babi: én ma voltam kardiológián és egy hete kaptam az időpontot! :shock:
Hajrá tüszőcskék!!!!!

Chrissykém: minden ok?

Többiek?

Kép

Kép

*puszedli*

Én is vagyok, most keltem fel :oops: mert megint korán ébresztett a kiscsaj és hát le kellett dőlnöm délelőtt egy kicsit...
De csak olvasgatok, kuncogok itt-ott, nézegetek meg drukkolgatok Nektek!
Vendég

Csibuc: jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Csajok, próbálok valami kis jópofa hátteret tenni a blogomba, de nem megy. Elolvastam már minden lehetséges útmutatást, de az informatikához hüle vagyok. Valakinek ötlet? Plííííííííííz help :x
Vendég

Puszi
én is jól vagyok, mint mindig :lol:

Csibuc
nekem van hátterem a blogban, a kódot beillesztettem a testreszabás alatt a modulba, azt ott volt a háttér :wink:
Rakok egy pár ilyen oldalt, ahol van:

http://www.wishafriend.com/backgrounds/

http://www.twitrbackgrounds.com/

betty615

Sziasztok!

Betty: a bloggal kapcsolatban. Zenét hogy lehet berakni?

lujzedli

ezt írtam Totyi nyulam nevében a blöki.hura:

Megszülettem néhány éve, boldogan tekintve a világra,
Egy állatkereskedés által találtam én gazdára.
Anyukám és apukám nagyon szeretnek engem,
Én vagyok most nekik a minden.
Amikor rossz vagyok, anya akkor is csak átölel,
Azt kívánja, hogy bárcsak sose hagynám Őt el.
Kedvencem a banán, bár sokat nem ehetek,
Mert attól hamar guruló tapsifüles lehetek.
De kapok ám én sok-sok földi jót,
Szeretek én mindent, diót, almát s mogyorót.
Még azt is megeszem néha, mit nem szabad,
Anya olyankor sírva fakad.
Attól fél, hogy esetleg valami bajom lesz,
És én akkor nem okozok neki több örömet.
De megígérem én, míg nyuszilétem engedi,
Engem nem fog elveszíteni!!!

lujzedli

Hát nem kell túl sokat olvasnom...

Suliban voltam ma, most értem haza, nagyon fáradt vagyok.

Én is írtam privit a csajnak. :D Szegény, rossz helyre írt tényleg.
Puszi, Csibuc! Mekkora alvós kismamik vannak itt!

Bri, köszi, hogy hívtál, tök jó volt beszélni. :wink:

Lujzi, Totyi nyulad jól versel! :lol:

Mindenkinek drukkok mennek!
Puszi Neked most extra nagyok++++++++++++++++++++++++

Cuppantás.

chrissy81

Lujzi
ari a vers :wink:

Zenét úgy tudsz készíteni, hogy a blogomban rányomsz a zenelejátszó alatti linkre, és beregisztrálsz az oldalra....igaz, hogy angol oldal, de ki lehet rajta igazodni. Ott összeválogatod, amit, és ahányat akarsz, sorrendbe rakod, ahogy akarod, kiválasztod a zenelejátszó fajtáját, színét, és a legvégén kapsz egy kódot hozzá, azt illeszted a blogba :wink:

betty615

Többiek, mi van veletek :?: hun vagytok :?:
nem ám kihalunk, mint a mamutok :lol: :lol: :!:

betty615

Betty, jó a vonalzód! :wink: Hajrááááááááááááááá

chrissy81

Betty: és hova illesztem be?

lujzedli

Chrissy
köszi 8)

Lujzi
a testreszbás alatt, az oldalmodulokhoz (jobb oldal) :wink:

betty615

De nekem hát nekem ez kínai...
Nekem valami URL címet kér, de amit be kellene illesztenem,az nem az.

lujzedli

Sziasztok!

Itt vagyok!

Bridget, Betty, Puszi és Mindenki:_ Köszi az infót a szuriról. Most már okosabb vagyok. :oops:

Bridget: Hogy te mennyi mindent csináltál ma! :shock: Nekem inszeminációm lesz ha minden jól alakul, remélem már jövőhét végén. Sajna ez a 3. lesz, de ez sikerülni fog.

Betty: Poénos vagy, de ennek örülök! :D

Lujzedli: Egy költő veszett el benned! :) Nagyon jó kis versike! Látom te is állatbarát vagy! Én a macskákért vagyok oda. De nagyon édi a nyuszkód! Egyedül van? Vagy van barátja?
Barátnőméknek is van, ők direkt kettőt vettek, hogy ne unatkozzanak. :D

Kép
babicsek

Szia babicsek:

Totyi egyedül van, őt is bőven elég ellátnom, de nem uantkozik, nagyon sokat futkozik a lakásban, ha itthon vagyunk.

Remélem ez a 3. sikerülni fog nekem. NEm is remélem, hanem TUDOM!

lujzedli

Hát csajok a férjem ott kuncog a másik szobában. Nemtudom mit nézhet a tévében. :lol: Tiszta lökött.
Megyek megnézem.

Szép álmokat nektek!

Kép
babicsek

Lujzi
testreszabás :arrow: oldalt modul hozzáadása :arrow: HTML/javascript katt :arrow: oda beilleszted a kódot...
Remélem menni fog :wink:

betty615

Babi
hát persze, hogy sikerülni fog :!: :wink: Ez nem kérdés :!:

betty615

Ügyi vagy Lujzika, látom sikerált :lol: 8)

betty615

Betty: sikerült

lujzedli

DE béna így, hogy a tetejére tettem?

lujzedli

betty: köszi, de nekem nem megy :( Tökre felhúztam magam du, mert megcsináltam egy másik sablon alapján, egy ideig működött, de megint c@r az egész.
Nagyon hüle vagyok az ilyesmihez. Pedig semmi mást nem csináltam, csak a html kódot kitöröltem, az új kód kopipészt, oszt adj neki. De nem működik.... Béna vok :cry:
Vendég

NA léptem, holnap leszek, Betty köszi, sikerült még hátteret is beállítanom.

Jó éjt.

lujzedli

Csibuc, nem értem, hogy miért nem ment :roll: meg egy darabig működött is :?

Én is lépek mááá :!: Jóéjt :!:

betty615

betty: na most már jó, párom megcsinálta :)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jah es jatszohazban nem voltunk mert 2-van csak nyitva :shock: Florinak meg akkor epp alvas van :? igy elmentunk a Lagmanyosi hidnal levo parkba jot setaltunk csinaltunk fotokat is 8)

Jaaah es Pati bulijat is beneztem :oops: :lol: holnap lesz nem ma :oops: :lol: :lol: :lol: Viszont holnap megyunk a tropikariumba kerianyummal uncsitesommel anyu meg en 8) aztan este buli Patinal yeeeeey 8) :D

Betty
Gondoltam,hogy te sem ismerted...sosem olvastam meg felole gondolkodtam megnezem hova irt elotte de nem volt meg idom meg minek :wink:

Puszi
Addig csavargok amig lehet :lol: Nagy hassal majd nem fogok tudni na meg ikrekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jo a pozitivitas azt mondjak az mar fel siker :wink: Mar jovoheten tesztelsz ajhaaa :shock: ez a 2het jol eltelt :oops:

Chrissy
Remelm azert megtettetek mindent a dolgok erdekeben mert bizni azert lehet es minden honapban johet egy csoda :wink: En is orultem,hogy beszelgettunk...azt tudnek orakat :lol: :lol: :lol: :oops:

Babicsek
Inszemet gonallal naaa ilyet se hallottam meg :shock: hogy mik vannak....en is tanulok 8) :lol: (inszemhez annyira nem ertek)Mennyit szursz?

En irtam nem ngyon leszek se ma se holnap se vasarnap ez ilyen elfoglalt hetvege lotas futasokkal :lol:

Mindenkinek szep hetveget :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Délután jövök!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!
Na ma reggel előkerült a nyomi adatkábel, párom bújtatta el, úgyhogy felteszem a pár nappal ezelőtt megígért pocifotót.
Íme:
Kép

Pusszantás mindenkinek és kellemes hétvégét!
Vendég

Szép Napot!

Jaj, Csibuc, de jól látszik már a pocak-mocak :)

lujzedli

Csibuc
köszönjük a képet, nagyon édi pocakod van mááár 8) :D

betty615

Csibuc: nagyon édes pocak! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Csibuc, de szép a pocid!

Hogy érzitek magatokat? Engem totál feldob ez a szép idő! :D

chrissy81

lujzi, betty, puszi, chrissy: köszönjük szépen :D
Jól vagyok/vagyunk, ma délután kilátogattunk a közeli medve-rezervátumba, tök nagy élmény volt és rengeteg gyerkőc volt kint. Jó nagy séta, napsütés, fakanálról mézet nyalogató mackók és zserekzsivaj: na ennyi volt a mai délután. Képeket majd rakok fel a blogomba, akit érdekel ott majd meg tudjátok nézni ;)

Többiek merre járnak? Bri "igazoltan" van távol, de milyen,anyci, babi, annmari, panny merre jártok?
Vendég

Csajszik, hun vagytok :?: Mindenki kint ebben a szép időben :?:

Puszi
esetleg nem teszteltél még :?:

Bri, milyen volt a buli :?:

További szép napot :!:

betty615

Sziasztok!

Betty:én vagyok,főzök, ebéd után megyünk az udvarra.

lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?