Gonal-rol
Nekem ngyon bejon az illata olyan erdekes
Bent nekem minden szurit eloszori adasnal megmutattak
Es en ugy alkalmaztam oket
Ne egy adagot nyomjal ki belole!!!Csak
37.5-ot aztan atallitod a mennyisegre amit nyomnod kell es azt hasba...minden tollat
csak az elso hasznalat elott kell legteleniteni!
Betty
Nem mondod?
Hat gondolom sokan irtak neki...
Pedig en nem is ismerem ot meg mielott az jonne le bar szerintem te sem
Chrissy
Orulok,hogy beszeltunk
Na matol akkor megtortem a jeget no para lehet hivni meg uzenni
Cisztauzo drukkok meg mennek
++++++++++++++++++++++++++++++
Babicsek
En nem tudom te melyik kardiologiara probaltal bejutni de en elmentem a kerultei korhazba es ott minden nap van rendeles alapon vegigvarva ugyan a sorom de fogadtak
es ott ra 2hetre kaptam idopontot egy 24oras EKG-ra is(nekem is szivzorej miatt,gyerekkoromban is volt
akkor arra fogtak,hogy hirtelen nottem)
Gonalt az elejen legtelenited ahogy mar puszi is irta 37.5-tel a buborek mondjuk akkor sem fog onnan eltunni soooot miutan vege ellotted az egesz ceruzar akkor is benne lesz
(plusz marad meg egy kis cucc is benne,tiszta pazarlas
)Viszont nyomjad csak rendesen bele a cuccost
kattanasig tudod es utana meg szoktam varni vgy 10mp et es utana huzom ki
Milyen protokollod lesz?Hanyadik lombikod ez?En nem is tudtam rola
Piri meg tudod ha kell ha nem akkor is jon
kedden abbahagytam az utrot a reggelit ugye meg benyomtam es szerda este ott figyelt piri
doki azt mondja 3-4nap mire kiurul az utro aztan megjon
En ugy szoktam,hogy reteszem a kupakos tut beallitom az adagot ameddig csak lehet kihuzom fertotlenitem a pocit osszecsiped(en mindegyiknel szoktam majdnem osszecsipni igy egyszerubb
koldok alatt es jobbra vgy balra 5-5centi kb...de egy olyan kepzeletbeli labdat gondolj oda mintha odatennek a koldokodhoz es ahogy kerekedik na oda mind lehet adni) nekem ez az 5-5centi innen onna bejott hol egyik oldal hol masik...de most utolag 3szuri is volt igy ment a nagyobb adag az egyik oldalra es a 2masik a masikba
De ha gondolod megadom a szamom aztan felhivsz szuri elott beszelhetunk ha nem erted
Lujzi
Hat azt gondoltam,hogy neked huzos az utazas
Talan majd a nyaron egy kirandulas kisereteben
Jaah es lapaljad volt
Tobbiek?
Mai drukkjaim!!!