Jó reggelt!
De gyönyörű tavaszi idő van!
Niki, még egyszer nagyon köszi a közreműködést
Képet majd sajátot teszek, mert egyenlőre csak olyan van amin keresztben rajta van az eladó neve
Próbáltam reggel hívni a fickót, de a megadott számon előfizető nem kapcsolható
Írtam neki mail-t, kíváncsi leszek...
Egyébként 15ért sikerült végül
Az első hónapokra nekem óriási segítség lesz, hogy mobilizhátó lesz Zalán, mert Emma ugyan követeli, hogy vele aludjon majd, de ki tudja, hogy mi hogy alakul, na meg a hálóba nem fér be a kiságy, úgyhogy remélem átalussza majd az éjszakát mire kinövi
Gabi, köszi neked is a felajánlást, de este járt le és nem volt licit nélküli verzió, úgyhogy Niki az utsó percben csapta le, hogy ne menjen már följebb az ár
BKV-n nekem sem adják át a helyet, pedig egyértelmű már és látom is az arcokon amikor összerakják a fejükben a látványt, de elfordulnak
A távolságin viszont mindig többen ugranak fel egyszerre, hogy üljek csak le
Dodó! Remélem jobban van Lizy!
Mia, ez az otthon hagyta a gyereket sztori
Nekem volt ismerős, aki a pár hetes alvó baba mellől leszaladt a ház aljában levő boltba
Jesszus, sose tudnék ilyet csinálni...
Fóka! Örülök, hogy jobban vagytok
Zsani! Jajj de jó, hogy neki tudtatok állni!! Mostmár remélem marad a jó idő és nem is lesz fennakadás
Tegnap lementünk a partra, Emma annyira élvezte
És olyan jó volt, hogy nem fagytunk meg 2 perc után, hanem lehetett sétálgatni
Meme, remélem használnak a fog-cuccok! Nekem olyan szájvizet ajánlott a fogorvos amilyen a Te fogkeféd
Egy vagyon volt, de hát az egészségért...
Edi! Boti Őmanóseggű még mindig nagyon cuki
Tök jó képek! Mi lett volna ha nem bújik el?
Emi, érdekes, hogy írod ezt a név dolgot! Én az utóbbi napokban többször is álmodtam, hogy Zalán végül Vince lett
Nekem az is nagyon tetszik, bent volt a befutók között, de Gábor végül a Zalán mellett szavazott. Egyenlőre nem tudom hova tenni a dolgot, de ha többször előjön ez az álom, akkor mi is beszélünk még róla
(én ugye az Emma nevet megálmodtam még mielőtt tudtuk volna, hogy kislány
)
Manorka! Nekem pont tegnap mondták ugyanezt a bölcsiben az oviról
Hogy hiába a törvény, a férőhelyeket nem növelték
Magyarország
Azért szerintem érdemes verni az asztalt, mert nem biztos, hogy mindenki fogja aki jogosult lenne, és akkor van esély
Bibar! Jó börzézést
Én is hajlamos vagyok túlvállalni magam
Viszont amióta kicsit többet mozgok, azóta sokkal jobbak a visszereim
Poci, sajnálom, hogy nincs segítséged
Nekem anyósom sokáig csak gyerekezni jött, de ő inkább a "nem akarok belekavarni más háztartásába" dolog miatt nem segített másban. Aztán amíg feküdnöm kellett, addig muszáj voltam megkérni bizonyos dolgokra, és azóta azokban simán segít magától is, meg se nagyon kérdezi, ha látja hogy mit kell, akkor megcsinálja
Én el vagyok kényeztetve ilyen szempontból, mert Anyukám is ilyen, bár tény, hogy az ember a saját lánya háztartásában biztos otthonosabban mozog
Mi ma megyünk a Normafához
Gábor eredeti ötlete az volt, hogy másszuk meg a kilátót... Alapból semi bajom nem lenne vele, sőt. Aztán csak néztem rá, utána le a pocakomra és akkor ő is belátta, hogy ezt most hanyagoljuk