Új privát üzeneted érkezett!

edi: nekem még van egy órám :( hétvégén megpróbálok bekukkantani!

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Mia: Egyedül hagyott otthon egy 2,5 éves gyereket, mert aludt??? Ez döbbenetes!!! Idióták!

Edi: Épp ma néztem egy műsort, ahol a tejfogakról, a fluoridról beszéltek. Azt mondták, hogy nem jó az sem, ha a kisgyerek, kismama csak palackozott vizet iszik, mert abban nincs fluorid.
Amennyiben a kismama fluoridot fogyaszt, úgy jobb, egészségesebb tejfogak alakulnak ki a picuriban...
Ha pedig a már megszületett gyereknek palackozott vizet adunk, akkor a patikákban kapható fluorid tartalmú cseppel "dúsítsuk".
Hát nem tudom...szerintetek van benne valami?
Drukk-drukk a jó UH fotókhoz! :)
Boti bizti rendben van...azért már nem kell drukkolnunk! :D
Vagy mégis??? Na jó...drukk-drukk mindenhez! :lol: :lol: :lol:

Barbuss: Remélem sikerül a bölcső...ha már beleültettem a bogarat a füledbe! :)

Lassan indulunk szokás szerint anyumékhoz...este benézek!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Fóka: jobbulást Nektek!

Poci: szépséges a kutyid!
De jó, hogy túl vagy a cukros lötyin, tettél bele valamit? Vagy csak simán húztad le? Velem is itatnak a jövő héten, nem tudom, hogy hogy fogom kibírni. De majd viszek facsart citromlevet, mert utálom az édeset, mindent cukor nélkül tudok csak meginni, akár a kávét, akár a teát.

Emi: gratu a bölcsőhöz! Biztos nagyon be fog válni!

Dodó: voltatok ma vizsgálaton Atival? Ja, most olvasom, hogy nem. Remélem, hamarosan rendbe jöttök!
Gratu a 22.-hez :)
Majd készíts képet a tortáról. Biztos nagyon szép lesz és fincsiiiiii!
Ó jajj, most meg Lizy lázasodott be?! Szegényke! Jobbulást neki is, reméljük tényleg a fogzástól és nem valami fránya vírustól.

Heni: jajj, de csuda helyes a Babócád és naná, hogy kislány :) Ennyire nem lehet szégyenlős, csak is egy lányzó :D

Meme: remélem, ki pihiztél tegnap este/éjszaka egy nagyot!! És azt is remélem, hogy már jobban vagy lelkileg is!

Zsani: sok gyógypuszi! Remélem, délutánra már jobban érzed magad!

Barbuss: remélem, sikerül valami jó kis bölcsőt vadásznod! Drukk hozzá! Na, meg hogy Nálad is elmúljanak ezek a hányingeres dolgok.

Edi: drukk Neked mára! Persze, hogy randi feelinged van, hát az is! A nagy randi újra! Mesélj majd nekünk és hozz Te is sok-sok képet a kis Manóseggű Hercegről! :)

Mia: jajj, pedofil.... tényleg borzasztó.
Jó fej a szülésznőd! :) Mondtad neki, hogy inkább maradnál az 5.-énél? :)
Én sem értem, hogy hagyhatja magára egyedül a gyereket, még ha alszik, akkor is..... valóban döbbenet!

Sakura: nekem is egyszer mondta a házi doki, hogy alacsony a vérnyomásom. Belül a szemhéjam fehér volt. Nem tudom, ez mennyire általános dolog, ha fehér. De nálam tény, hogy folyton alacsony.

kilók: én is kb.5-6 kiló súlyfelesleggel kezdtem és már híztam így is kb. 7-et. :( De majd lesz valahogy, Nórival kb.20-at szedtem fel. Aztán le is ment mind szülés után rögtön. Szopival viszont visszajött rám az az 5-6 kg. Aztán azóta nem mertem sosem diétázni, mert vártuk a kistesót. De egy a lényeg, hogy minden rendben legyen a Babócával, a többi meg majd lemegy szopi után.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!

Na, sikerült visszaolvasni :D Én mára szerencsére jobban vagyok, igaz még nem nagyon kivánok enni, de amit megeszek legalább az bent marad :) Zalánnak még mindig hasmenése van, tegnap alig evett, ma már kicsit többet. Kedve szerencsére jó, és inni is iszik, ez a fontos.

Edi: örülök, hogy jól sikerült a találkozó! 80-90 body nem semmi, ennyi még Zalánnak se volt, csak kb 60 :D Jó mozizást!

Bébike: én hallottam erről a pedál nélküli bicikliről, állítólag jó. Ha Zalán elég nagy lesz, szeretnék majd neki is szerezni.

Meme: nagyon jól néz ki a fejvédő! Ezek az álmok nem semmik :D:D:D

Dóri szép neve lesz a kislányotoknak! És jól néz ki a babakocsija és a hordozója :)

Anya maci: sajnálom a rosszul alvást. Nekem a hanyattfekvésről azt mondták, hogy amikor már veszélyes, akkor kényelmetlen is. Én mondjuk oldalt alszom, úgyhogy ezzel nincs problémám, viszont mostmár nagyon sokszor felébredek éjjel, csak tudnám mire :? Én a terhesség utolsó harmadában sokkal kevesebbet hiztam, mint előtte.

Zsani sajnálom a visszatérő rókakomát. :(

Mia: nagyon örülök, hogy minden rendben a lepénnyel, és hogy jól sikerült a pihenés :)

Niki: abszolút megértelek, de azért óvatosan a takaritással. Keményedés egyébként lelki dolgoktól is lehet, én ha nagyon felhúzom magam valamin azonnal keményedek.

Barbuss: sajnálom a hányingert :( Hajrá a bölcső alkudozáshoz! Nekem is tetszik egy :oops: de egyelőre nincs rá keret.

Mia: sajnálom a bölcsi dolgot, bár meglepve nem vagyok. :( Mondjuk bevallom pszintén, megértem, hogy a dolgozó anyukák gyerekeit veszik fel, mert annyira kevés a bölcsödei férőhely, hogy itt még a dolgozó anyukák közül se jut sokaknak állami bölcsi. Nem tudom mi lesz itt, mire a mi júliusi babáink 2 évesek lesznek :? Az ilyen otthon hagyós sztorin én általában kiakaodik, én a kapunál messzebbre nem megyek úgy, hogy Zalán itthon alszik.

Meme: tesód viszont a álljon a sarkára, mert 2010 szeptember 1-től az óvoda köteles felvenni a körzetébe tartozó, 3 évesnél idősebb gyereket, régebben belinkeltem rá a törvényt. Huh, jó hogy időben eljutottál fogdokihoz, de mostmár nyugi, nem lesz itt semmiféle koraszülés.

Manorka: ovi lásd fent :D Vigyétek a törvényt kinyomtatva, és verjétek ki a balhét. Ha igy se veszik fel Nórit, akkor asszem jegyzőhöz lehet fordulni jogorvoslatért.

Moki örülök, hogy minden rendben veletek!

Mercy: drukk a hitelhez! Hú jó sok háziállatotok van! Kecskét egyszer én is felvetettem a páromnak, helye lenne bőven, de nem tetszett neki az ötlet.

Poci: nagyon szép a kutyátok! Sajnálom, hogy Nálad is visszajönnek a rosszullétek :(

Zsofka üdv itt és gratula a kisfiadhoz! Nekem nem biztos, hogy lesz fogadott szülésznőm, viszont van fogadott dokim. Mondjuk én nem az Imrében szülök, hanem az Istvánban. Nekem is teljesen változó, mennyire aktiv a manóm.

Hízás: én alapból vvékony vagyok, most tartok szerintem kb olyan 8-9kg-nál.

Heni édes a lánykád :)

Dodó: jobbulást Lizynek!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Csak elmentünk egyet mászkálni, mert Lizynek nincs semmi baja! Remélem holnap sem lesz, mert ugye megyünk babalátogatóba!

De már tényleg nem nekem való a séta...igaz nem durván, de megint keményedek!

d.dodó

sziasztok! na, még egyszer megpróbálom összeszedni a gondolataimat!

szóval: ma nem volt rókakoma, így jól belakmároztam :lol: mára főztem: bableves és mákosguba. ugyan mindkettőből fél-fél tányérral ettem, de úgy felfúvódtam, mintha lábassal faltam volna :lol: jól esett, bevallom azóta még pár falat guba lecsusszant :oops: :lol:

holnap megyek barátnémmal menyasszonyi ruhát nézni neki- nekem meg bálnaruhát kéne! venni még nem merek, mert május végére kell, ki tudja mi lesz még addig :cry: kitartóan engem akar, hiába győzködöm, h eltakarom az oltár előtt és a fényképeken :lol:
és a legjobb hír: apáék elkezdték az építést!!!!!!!!!!! nagy ütemben haladnak, alap kész, zsaluzás kész, holnap jön az ajzatbeton és hétfőn vagy kedden érkezik a tégla, lehet már falazni fognak :lol: majd teszek fel képet, ha sikerül kilehelni a gépből :twisted:

barbuss: hajrá bölcső :lol: tudod, kívánság topik :lol: sajnálom, h még nálad is van rosszullét :cry:

gabi: nem vagy egyedül a bénázással, azért csak óvatosan! azért vicces, h én is ma elkezdtem telefonálni és kis híján így jártam a rántással :lol:

emi: ha kapsz választ a fluoridra, megosztanád velünk?? kíváncsi vagyok, h tényleg használ-e!?

manorka, fóka: köszönöm, jobban vagyok!

manorka: most szólt egy másik lány, h ő szerdán volt a kórházban felkészítőn és állítólag a telefonban rosszul mondják a keddet!!!!! időpontot kell módosítanunk, ne feledjük! te oda mész majd cukorra? esetleg meg tudnád kérdezni???

edi: de jó, már biztos kukkolsz :lol: várjuk a sztárfotót!

poci: biztos rendben lesz az eredmény, punktum! jó, h neked ilyen hamar megvan az eredmény, én csak jövő héten érdeklődhetek! egyébként cukor nem csak közvetlen cukortól lehet :cry:

Kép
zsani78

és még egy jó hír: elvileg vasárnap délután átvesszük a kiságyat! nagyon várom és nagyon bízom benne, h jól néz ki! drukkkkkk

Kép
zsani78

Sziasztok!

Apa ma szabin volt, ugyhogy kicsit kényeztettük egymást! :)

Köszi mindenkinek a vígasztalást, meg a bíztatást! Ma már sokkal jobb minden! Talán kicsit túlreagáltam a dolgot, fáradt is voltam, meg meg is ijedtem hirtelen...de a lényeg, hogy nagyon jók ezek a cuccok, amiket kellett vennem! Igaz, 3. mosás után már sírva jöttem ki a fűrdőből, mert annyira fáj, amikor megmosom. Fogkefével kell egészen fölig, és alul meg leig mosni az ínyem. Rohadtul fáj, de mondta a dokinő, hogy akkor is mossam ha fáj, ha vérzik! (még jó, hogy kellett vennem piha sörtés fogkefét...)Aztán öblítek, és szerencsére annyira jó ez a szájvíz, hogy elég hamar megnyugtatja az ínyem, ugyhogy utána már egész tűrhető! Tegnap még vérzett nagyon, de ma már nem!

Valaki mondta, hogy neki is nagyon rossz az ínygyulladás, ha gondoljátok szívesen leírom, hogy miket kaptam! Eddig nekem hatásosnak tűnnek, és nme vénykötelesek!!

Barbuss, köszi a privit, mindjárt válaszolok!!! :)

Edi!!! Várjuk a stárfotókat!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme: szupi, h jobban vagy! reméljük hosszútávon hatásos a szer, gyógyulgass :lol: :lol:

Kép
zsani78

meme!
Én írtam a fogíny vérzést. Leírhatod...kíváncsi vagyok itt svédben van e.

d.dodó

Hellóóóó :)
Megjöttünk.... Boti Őmanóseggűségével minden a legnagyobb rendben :) Napra pontosan 21hét6naposnak felel meg, egyedül a combcsontja 22hetesnek :) Tökéletes férfiember kérem szépen :D:D:D 450g-osak vagyunk :D:D:D:D Mondta a nő, hogy a mért adatok és a súly alapján nem lesz több 3500g-nál... az nagyon jóóóó lenne :D:D:D:D
Kis piszok volt ám, mert ahogy kiszúrta, hogy uh van, azonnal befordúlt a lepénybe... Megpróbálta rázni a pocakomat a nőci, de Boti annál jobban aludt... Akkorálat nevettünk... :) Meg is kérdeztem, hogy a sok rázogatástól nem lesz baja? Mire mosolygott a nő, hogy Anyukaaaa, hogy lenne ne vicceljen.... :)

Azért sikerült pár klassz képet csinálni Szerelmemről :)

Szépségem
Kép
Kép
A cuki profilunk, iagzi pisze manófejű, manóseggű
Kép
éééés még mindig pasik vagyunk kérem szépen :)
Kép
Vendég

Dodó: Ha esetleg nem lehetne kapni, szívesen kiküldöm neked!!
Beteszem a képeket is, hogy hátha beugrik, hogy láttál e ilyeneket. A szájvízés a fogkrém a DM-ben (ha van kint olyan) is kapható, meg patikában. A fogkefét én csak patikában tudtam megvenni.
Tehát:
Fogkefe: CURAPROX CS 5460: Különlegesen puha mégis tartós és hatékony felnőtt fogkefe. (Több féle van, de ez kell!!)
Kép
Fogkrém: Parodontax
Kép
Szájvíz: Meridol szájvíz
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ediiii: Őmanőseggűsége csodaszép kispasi!! :) Gratula, örülök, hogy minden rendben, és hogy még mindig pasi... :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
köszönjük szépen... az a helyzet, hogy eddíg is odavoltam érte, de ez már tényleg túlzás, ez már szerelem. Imádom, annyira, hogy nem is hittem volna... :D :)
Vendég

Edi: szép magas, manóseggű, piszeorrú kisherceg lesz :wink:
igazi lányok kedvence :P győzd majd szusszal a rajongókat :lol:
GRATULA :)

Kép
freyja

Freyja
Kösziiiii :D igen, már grillezem magam, hogy hűűűű jönnek majd a csajok... :roll: Lesznek majd fórum babatalik, majd szokom, hogy sok sok lány veszi körül :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.19 19:51-kor.
Vendég

Edi: Elhiszem:) Nóci is egyre jobban kezd hatalmába keríteni minket! :) Apa ma megint kapott egymás után 2 nagy pacsit:) Aztán azon röhögtünk, hogy hogy hullámzik a pocak! Annyira jóó, hogy egyre jobban látszik:) Multkor olyan volt, hogy nekifeszült elöl a pocakomnak....aztán mintha leesett volna...akkorát huppant! :D Aztán nem tetszett neki, mert össze vissza rugdálta anyáját:) Olyan édi volt!! :)

Boti mama mit szólt?? :)

Képzeld, ma voltunk bent a bankban! Apával, mert tegnap megint "okosat" mondtak itt Pécsett....Majd priviben elmesélem, ha érdekel! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Boti mama olvadozik. Totál szerelmes Botiba már most Ő is. Nagyon élvezte, hogy már nem kis csontos, hanem édes pofija volt. Egész úton azt magyarázta, hogy mennyire szépfiú, meg alig várja.... Olyan édi volt... :D

hűűűűha, meséld naná... :D:D:D
Vendég

lányok van egy pelusos telszámom :) ha érdekel valakit...
1havi adag/csomag. Nem pampers de jó állitólag :) ilyen pelenkafutár a srác én is ugy kaptam a számát... barinőm ugy veszi h 1csomag pelus és 2popsitörlő (az 1 havi neki) és 4000ft.

valamilyen laci a srác: 06/70-587-2704

Kép
freyja

Sziasztok!
Lizynek megint 38,3 volt a láza.....negyed 9-kor már aludt. Kíváncsi leszek az éjjelünkre, meg hogy reggel hogy ébred. Bár fogat nem engedett mosni, és meg van duzzadva az inye, igy tuti fog. De lehet elmarad a babalátogato! :( Reggel irok barátnőmnek, hogy ha tényleg fogzásos dolog, akkor se menjünk e.

d.dodó

Barbuss!!!Sikerült!!!!!!Tiéd a bölcső!!!! :lol: :lol: :lol: Küldöm priviben az elérhetőséget.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki! Istennő vagy :D Nagyon köszi!!!! Pont most írtam privit!!! :D
Naaaaaaaagyon köszönöm!!!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Dóri, jobbulást a fogacskához!!!!!
Edi, Boti nagyon szép kispasi!!!!Örülök, hogy minden ok!!!
Freyja, ez tök jól hangzik!!!Kár, hogy általában vidékre nem szállítanak.
Mi ma egész délután csaviztunk. El is fáradtam piszokul. Ráadásul venni kellett egy csomó minden.Pl. tonert a nyomtatóba. Egy vagyon volt. Elegem van már ezekből a kiadásokból. :evil:
Na megyek fekszem le. Jó éjt!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bocs, hogy most a többieknek nem reagálok :oops: Csak Emma eddig rám várt a fürdéssel :oops: Ez tényleg kívánságtopik :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Niki, a barinőm gödi... azért egy telefont megér, hátha ...

Kép
freyja

meme!
Köszi a fogápolási infót! Utánanézek!

barbuss!
Mennyiért sikerült hozzájutni??

edi!
Nagyon édes Boti!!!

d.dodó

Edi: Igazi pasi manóseggű! :) Szerintem totál kispasis pofikája van! :)
El is hiszem, hogy anyája szerelme! :D

Barbuss: Örülök, hogy tiéd a bölcső...képet teszel fel?
Csak bent maradt az a kisbogár... :lol: :lol: :lol:
Nem csoda! Kívánság topic!!!

Hmeme: Jó, hogy használ a szer az ínyvérzésedre...ne aggódj miatta, nem lesz semmi gáz!

Akartam írni, hogy már megint elbizonytalanodtam a kislányunk nevét illetően. :(
Szép név a Liza (Liza Emília) meg minden, tetszik is...de nem érzem magaménak! Tök hülye vagyok!
Tegnap este mondtam is a férjemnek...ő csak vigyorgott.
Ma mondtam anyuméknak, ők mondták, hogy a kislányunk üzent így...tehát maradnia kell Emília Rebekának! :)
Teljesen bizonytalan vagyok...
:(
Mondtam is mindenkinek, hogy majd ha megszületett, és láttam eldöntjük apájával.

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

emi!
Itt azért van az, hogy a korházban el se kell még dönteni a nemét...hanem a szülés után legkésőbb 60 nappal kell leadni a hivatalba a nevet. Addig van idő a szülőknek megnézni mi illik rá. Bár nekem meg akkor is furcsa, hogy akkor egy-két hónapig ne szólítsák még a nevén.

Apácska csinált 22 hetes pocifotót, de ma már nincs energiám felrakni! Majd holnap!

Jó éjt!

d.dodó

Sziasztok!

Fóka: pont a héten beszéltünk egy ügyvéddel ovi témában (is) és valóban létezik az a törvény, amiről írtál, DE (!) az ovinak is ki van adva és törvényre hivatkoznak, hogy hány gyerkőcöt vehetnek fel. Így a kettő üti egymást és ha hivatalosan akarunk eljárni, akkor verhetjük az asztalt, mert nem sokra fogunk menni vele.
Így ez egy ördögi kör. És ez egy ügyvéd véleménye, mert megkértük, nézzen utána, hogy jogi úton milyen lépéseket tudnánk tenni. Szóval így semilyet sajnos. A törvény létezik, de mintha nem is lenne.
Most megpróbálunk egyelőre több környékbeli oviba bejelentkezni, aztán meglátjuk, hogy mi a helyzet. Ha sehová nem veszik fel, akkor tuti balhét csapok az önkormányzatnál, mert valami nagyon okos kitalálta a körzeteket, de mi nem oda tartozunk, ahová és ami logikus lenne (mellettünk van közvetlenül az ovi és az iskola), hanem totál máshová. És tavaly osztották újra a körzethatárokat íróasztal mögül, agy nélkül. Na, nem is mérgelődöm, egy biztos, hogy erélyesnek kell lenni, ha elutasítást kapunk. Más fegyverünk úgy tűnik nincs.

Zsani: de jó!!! Akkor mehet a nagy munka! Majd ha sikerült a képeket letölteni feltétlen mutiiiii! :)
Nem oda megyek cukorra, hanem SZTK-ba, mert ott rokony fog segédkezni, így nem kell majd a sort végig állnom 8) :?
De ha van számod, akkor szívesen felhívom őket, megírod priviben? Köszi!
Kiságy fotókat is kérünk szépen! :)

Edi: Édes kis Manócskád van! És valóban kis pisze nózival rendelkezik. Így képek alapján szöszke hajat, kék szemeket képzelek el........ Királyfi alkat :D Van fehér lovatok? :D Ha nem, akkor muszáj lesz azt is a kelengye listához írnod! :D
Cukkancs nagyon!! A 3500 gramm az pont ideális lenne mindkettőtöknek. És Nagyi mit szólt? Ja, igen, olvasom, hogy oda meg vissza volt, nanááááá! :) Most már igencsak látszódnak a vonások, hogy milyen is a kis unokája.

Barbuss: gratu a bölcsőhöz! :) Niki nagyon ügyi volt, hogy megszerezte. Majd muti képet róla, jó? :)

Most megyek, mert holnap hosszú napunk lesz, pár program be van tervezve. Nem is tudom, hogy hogy fogom bírni :roll:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Lemaradt a végéről, hogy:

Jó éjt!

Bár biztosan már a legtöbb kismami alszik :)

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Jóóó reggelt csajok!! Ma én nyitom a topikot?? :)

Csak beköszönök, mert apa még alszik, ugyhogy addig mosogatás vár rám! :(
Aztán reggeli, és megyünk segíteni házat felújítani a barátunknak. Ill. persze csak apa segít minden szombaton, én csak dirigálok, meg MEO-zok!:)
Holnap meg jönnek anyósomék....valahogy nem hoz lázba a tény...de ez van. Itthon legalább ha bunkó, kirakhatom az ajtó elé :)

JÓk legyetek csajok! Szép napot, hétvégét mindenkinek!!

Bibar! Szerdán UH!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jo reggelt Kismamik!

Este beneztem meg, de mar nem volt erom irni a faradsagtol. Vegre turheto volt az ejszaka, es nem volt este sav, na de ugy, hogy semmit, de tenyleg semmit nem ettem, csak vizet ittam. Remelem nem art babonak, hogy olyan ritkan kap kajat...lehet o pont ugyanolyan ehes mindig, mint anyaja.

Edi: nagyon cuki kicsi Botid, tenyleg kis pisze orra van. En Riccardot eddig csak egyetlen egyszer lattam 4d-n, az is a 12. hetes uh-on volt. Itt sajna nem ugy van, hogy lehet menni barmikor uh-ra, azaz 4d-sre kukucskalni.

ZSani: szuper, hogy elkezdodott az epitkezes, varjuk a kepeket, amint mar latszik valami.
Mi is olyanok vagyunk virtualisan, mint a kivancsi szomszed leskelodni akarunk, hogy mi folyik nalatok :lol:

Barbuss, Niki: ez aztan az egyuttmukodes, ha mar ilyen ugyik voltatok dobjatok majd kepet, hogy milyen a bolcso.

Dodo: Lizy hogy van, milyen volt az ejszakatok?

Meme: sajnalom a foginy verzest, de jo, hogy legalabb azom nincs (kopp-kopp) a terhesseg alatt.

Mindenkkinek szep napot Lanyok! :D :D :D :D
pocaklako

Jó reggelt :lol: :lol:

ma nem leszek,börzézünk Apával :wink: :wink:

Barbus
gratula a bölcsőhöz :wink: :wink:

Edi
hááát egy cuki manóseggüd van az tuti :wink: :wink: a rázogatást én nem szeretem,a dvd-én egy csomoszór látszik ahogy rázza ahasam a bbaba meg ide oda ugrál :oops: :oops: én már szóltam is acsajnak hogy nem muszály :oops: :oops:

Dodó
remélem Lizy jobban van!!!

Meme
bizony,szerdán láthatjuk a szerelmünket :lol: :lol:

Emi
majd eldöntitek ha kibújik,nagyon fontos hogy azt érezd hogy igen!!ez a mi nevünk!! :wink: :wink:

Zsani
szupi hogy beindult!! :wink: :wink:

Mamaki
mi ujság feléd??

Pocak
azért ne éheztesd a trónörököst nagyon :wink: :wink:

Manorka
én is túltervezem magam állandóan aztán meg lihegek :oops: :oops: mára is,na meg holnap kerti bográcsozás ezer emberrel :oops: :oops: jaaa mire vállalkoztam,de hát olyan jó idő van :oops: :oops: gyere ujpalotára és elintézem neked az ovi felvételt :lol: :lol: :lol:

Fóka
hogy vagytok???

bibar

Bibar: de klassz...remelem jol sikerul a borzetek, es jo sok mindent el tudtok majd adni.

Tudod en nem eheztetnem a kicsit de annyira rosszul vagyok barmit is eszek vagy iszok, egyedul a viztol nem lesz semmi bajom. Eddig legalabb delig tudtam enni, most mar reggel is jon a sav. Az elobb alltam ra a merlegre +0,5 kg :lol: tuti a viz.... :lol:
pocaklako

Jó reggelt!!!!
Micsoda álmaim voltak!!!!!!! Az egyiket nem mesélem el. :oops: A másik meg az volt, hogy álltam a cukrászdában és oroszkrémtortát kerestem.És végigettem egy csomó fajtát, mert nem tudták megmondani melyik az. :lol: :lol: :lol: Egész vidáman ébredtem!!!!!
De mivel az álmokra oda kell figyelni, igyekszem is beszerezni némi oroszkrémtortát mára. Tudjátok, csak a biztonság kedvéért! :lol: :lol: :lol:

Manorka!Tényleg ész nélkül dolgoznak a politikusok és az egyéb közigazgatási vezetők. Mi is jövő hónapban megyünk bejelenteni Eriket az oviba, Larát pedig a bölcsibe. Állítólag, mivel mindkettő felkapott hely, csak így van esélyünk. Az egyik helyen remélem tudok ismerőst.Illetve tudok valakit, és remélem elég bennfentes is. A másik egyelőre rejtély, azt anyára bíztam kerítsen valakit.

Freyja!Esetleg, ha Te majd felhívod, nem tennéd meg, hogy megkérdezed, hogy ide szállítanak-e. Ha Neked nem kell a futár, akkor persze megkérdem majd én tőle, csak gondoltam, ha úgyis beszélsz vele... :oops: :oops:

Meme!Jó munkát mára!!Neked meg jó nézelődést!!!!

Poci, örülök, hogy nem volt sav!Ne aggódj, Ricki(bocsi, de ha a Riccardot olvasom mindig ez jut eszembe) megkap mindent amit kell.Ilyen az anyai szervezet.Inkább önmagát pusztítja el,de a magzatot védi! Szóval jó odabent neki így is.Szegénykém, rémes lehet ez a sav!!!

Ma jön anyósom, ablakot pucoli.Jófej, de igazából még erre is képes lettem volna.
:oops: Tegnap lemostam a csempét a fürdőben.Dani meg jól összeszidott. Olyan undok, pedig nagyon jót tesz a munka, és igyekszem nem fárasztani magam. Na mennem kell, jelenésem van, valakinek korog a pocija.És nem az enyém....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jo reggelt Nektek is Niki!

Olyan jo mar tudni, hogy egy picit jobban vagy lelkileg.
Oroszkrem torta :shock: :shock: :shock: , nem semmi alom..kepzelem a masikat :lol: :lol: :lol:
Mi Riccardot itthon csak Ricsikenek hivjuk, nekem annyira kedves igy ez a megszolitas. Mostansag eleg nyugis, nem tul sokat mocorog. Jaaa azt hiszem hamarosan kinyilnak a szemecskei is ujra, valahol azt olvastam, hogy a 26 heten nyilnak ki vegleg..de lehet hulyeseget mondok.
Neki: de rendes az anyosod...nekem csak pizzat enni jott valamelyik nap, amit en sutottem. De nem segiteni..A ferjem meghivta oket, en meg keszuljek. Mondtam is neki, na Apukam dagaszthatod a tesztat...
mivel nekem fekudnom kell, aztan aranyos volt, mert o pakolta ossze a konyhat.
Na lanyok elkoszonok, kezdem a napot, tusi, hajbesutes mar megvolt, igaz nem is megyek sehova :lol: :lol:
Apa mar jo koran elment melozni, igy 2 nap megint csak este latom.. :( En pedig kezdem az irodai melomat..meg elkeszitem az eladasokat..
Szep napocskat lanyok..itt vegre igazi tavasz van, mar viragoznak a fak...
pocaklako

Poci, igen rendi az anyósom, egész jól kijövünk. Eddig egyszer(az eski előtt) vesztünk össze. De annyira baromság volt az egész. Végül bocsánatot kért a lagziban kicsit spiccesen. Meg egyszer sértődtem meg rá, de akkor nem voltam hajlandó még a hívását sem fogadni. De nem vagyok amúgy haragtartó. Azt nem tudom ő kedvel-e engem. De nem piszkál, és ez nekem elég. :lol:
Sajnálom, hogy nem számíthatsz anyósodra. :( Pedig ugye egyedül vagy kint, csak a férjed családja van. Ha rájuk sem számíthatsz akkor kire. Ez olyan szomorú!
Egyébként igen, tényleg napról-napra jobban vagyok. Nagyon jót tesz a munkaterápia. Remélem tényleg nem árt meg.

Bibar, Neked akartam még írni, hogy jó bizniszkedést mára!!!!!! És aztán meg jó bográcsozást!!! :lol:

Na megyek,el kell kezdeni ezt a napot is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

sziasztok, jó reggelt :lol:

poci: jót nevettem korán reggel, kis kukucskáló "szomszédok" :lol: :lol: nagyon sajnálom, h nincs segítséged!!!! én is már hamar elfáradok és olyan hálás tudok lenni apának, mert rengeteget segít! mondjuk ő többet van itthon, mint a te férjecskéd!

Niki: örülök, h vmelyest jobban vagy! azért remélem apácska figyel rátok, h ne vidd nagyon túlzásba a munkát!

manorka: majd megnézem a számot, kint van a kocsiban a kiskönyvmben! hátha neked mást mondanak! nem értem, h miért kell félrevezetni a népet! lehet, h ma délután megyek anyukámhoz újpestre, ő káposztáson dolgozik oviban, ha gondolod megkérdezhetem, náluk hogy vannak a felvételek....! nyugodtan írj!

bibar: bográcsozás, nyammm :lol: :lol: jó kis marhapöri jut eszembe .....

meme: kitartást a vendégekhez! kellemes hétvégét! :lol:

dodó: várjuk ám a pocifotót! hogy van kicsikéd? remélem már nincs láza szegénykémnek!!!!!

edi: manóseggű éééééééédes!!!!!!!!!! ha már most olvadoznak körülötte a hölgyek, mi lesz később???? :lol: :lol: :lol:

emi: szerencsére még van időnk végleg eldönteni! ha nem érzed biztosan, akkor még érleljétek magatokban :wink:

barbuss: gratula, várjuk majd a bölcső képet :lol:

megyek fürdeni, öltözni, lassan indulnom kell!

Kép
zsani78

Jó reggelt! :D

De gyönyörű tavaszi idő van! :D

Niki, még egyszer nagyon köszi a közreműködést :D Képet majd sajátot teszek, mert egyenlőre csak olyan van amin keresztben rajta van az eladó neve :roll: Próbáltam reggel hívni a fickót, de a megadott számon előfizető nem kapcsolható :shock: :roll: :? Írtam neki mail-t, kíváncsi leszek... :? Egyébként 15ért sikerült végül :wink: Az első hónapokra nekem óriási segítség lesz, hogy mobilizhátó lesz Zalán, mert Emma ugyan követeli, hogy vele aludjon majd, de ki tudja, hogy mi hogy alakul, na meg a hálóba nem fér be a kiságy, úgyhogy remélem átalussza majd az éjszakát mire kinövi :lol:
Gabi, köszi neked is a felajánlást, de este járt le és nem volt licit nélküli verzió, úgyhogy Niki az utsó percben csapta le, hogy ne menjen már följebb az ár :D
BKV-n nekem sem adják át a helyet, pedig egyértelmű már és látom is az arcokon amikor összerakják a fejükben a látványt, de elfordulnak :? A távolságin viszont mindig többen ugranak fel egyszerre, hogy üljek csak le :wink:

Dodó! Remélem jobban van Lizy!

Mia, ez az otthon hagyta a gyereket sztori :shock: Nekem volt ismerős, aki a pár hetes alvó baba mellől leszaladt a ház aljában levő boltba :shock: :? Jesszus, sose tudnék ilyet csinálni...

Fóka! Örülök, hogy jobban vagytok :)

Zsani! Jajj de jó, hogy neki tudtatok állni!! Mostmár remélem marad a jó idő és nem is lesz fennakadás :D Tegnap lementünk a partra, Emma annyira élvezte :D És olyan jó volt, hogy nem fagytunk meg 2 perc után, hanem lehetett sétálgatni :D

Meme, remélem használnak a fog-cuccok! Nekem olyan szájvizet ajánlott a fogorvos amilyen a Te fogkeféd :wink: Egy vagyon volt, de hát az egészségért...

Edi! Boti Őmanóseggű még mindig nagyon cuki :D Tök jó képek! Mi lett volna ha nem bújik el? :D

Emi, érdekes, hogy írod ezt a név dolgot! Én az utóbbi napokban többször is álmodtam, hogy Zalán végül Vince lett :shock: Nekem az is nagyon tetszik, bent volt a befutók között, de Gábor végül a Zalán mellett szavazott. Egyenlőre nem tudom hova tenni a dolgot, de ha többször előjön ez az álom, akkor mi is beszélünk még róla :roll: (én ugye az Emma nevet megálmodtam még mielőtt tudtuk volna, hogy kislány :D)

Manorka! Nekem pont tegnap mondták ugyanezt a bölcsiben az oviról :( Hogy hiába a törvény, a férőhelyeket nem növelték :shock: Magyarország :evil: Azért szerintem érdemes verni az asztalt, mert nem biztos, hogy mindenki fogja aki jogosult lenne, és akkor van esély :oops:

Bibar! Jó börzézést :D Én is hajlamos vagyok túlvállalni magam :oops: Viszont amióta kicsit többet mozgok, azóta sokkal jobbak a visszereim :wink:

Poci, sajnálom, hogy nincs segítséged :( Nekem anyósom sokáig csak gyerekezni jött, de ő inkább a "nem akarok belekavarni más háztartásába" dolog miatt nem segített másban. Aztán amíg feküdnöm kellett, addig muszáj voltam megkérni bizonyos dolgokra, és azóta azokban simán segít magától is, meg se nagyon kérdezi, ha látja hogy mit kell, akkor megcsinálja :wink: Én el vagyok kényeztetve ilyen szempontból, mert Anyukám is ilyen, bár tény, hogy az ember a saját lánya háztartásában biztos otthonosabban mozog :wink:

Mi ma megyünk a Normafához :D Gábor eredeti ötlete az volt, hogy másszuk meg a kilátót... Alapból semi bajom nem lenne vele, sőt. Aztán csak néztem rá, utána le a pocakomra és akkor ő is belátta, hogy ezt most hanyagoljuk :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok! Csak beköszönök, mert mindjárt indulunk barátnőmékhez! Lizynek szerencsére semmi baja. Éjjel egyszer lázas volt, de azóta mintha elvágták volna....tuti a foga!
Este jövök, akkor hozom a képet is.

d.dodó

Szép reggelt kismamik!

Csak egy gyors bekukkra jöttem...

Bibar: Jó börzézést mára! :)

Edi: Ismét megnéztem a kis Botit és már tegnap láttam, amit látnom kellett!!! Tisztára anyukája! Most mutattam a férjemnek is a herceged, és ő is igazat adott...nagyon-nagyon hasonlít rád.
Remélem ez így is marad, mert akkor csudiszép kisherceg lesz ám!
És igaza van az előttem szólónak...szerezzetek be egy hófehér paripát! :) Vagy egy pónit!

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!
Sajnos csak nagyjából sikerült visszaolvasnom, mert tegnap a melóhelyen őrültek háza volt, aztán meg anyuékhoz mentünk, aput köszönteni :)
Most meg rohannom kellene főzni, de gondoltam azért beköszönök :)
Szerencsére minden rendben babócával, a tegnapi inaktivitás után ma hihetetlen mocorgós, sőt már tegnap este is pislogtam időnként, hogy mekkorákat rúgott :D

Freya csak nem DJ a férjed? Nagyon jó a vonalzó, az én uram is Dj :)

Minden lázas, beteg babának és mamának és apukának mielőbbi jobbulást kívánok!

Itt a tavasz, süt a napocska, remélem gyógyító erővel hat majd mindenkire!

Ja még azt szerettem volna kérdezni, hogy Ti vezetitek valahol (blog) a baba fejlődését? :) Ha esetleg van valakinek nyilvános blogja, weboldala, meg lehet kukkantani? Szeretnélek Titeket jobbanmegismerni!

Bölcső dologhoz gratula, Nekem is jobban rá kellene állnom a témára, bár a jövendő keresztmami pasija asztalos, és azt mondta, megcsinálja nekünk....
Mi függesztett bölcsőt szeretnénk, azok tetszenek most nagyon. Aztán majd meglátjuk, mi lesz beleőle :9

Na tényleg megyek, mert sosem lesz kész a babgulyás :D

Szép hétvégét mindenkienek!

zsofka83

Hű, ma kínait ettem, annyira jól laktam, hogy nem maradt helye az oroszkrémtortának. Na majd pár óra múlva.
Végzett anyósom is. Nagyon ari meg rendi volt, de ne vessetek meg, de valamilyen szinten zavart, hogy más csinálja az én háztartásom. Hülye vagyok??? :oops: :oops: Komolyan, már-már rossz érzés. :oops:
Barbuss, szép időtök lesz ma!Jó kirándulást!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok,

futottam annyit az elmúlt 2 napban, hogy mára kikészültem....de, leg. hitelt keresnek már...csak azt remélem kapunk is :? ...remélem....

Na sül a kakaóscsigám...3 napja nem taliztam hangyával, és bogárral....és most a tésztában sem :D ...tehát lehet elhagytak minket....bár napok óta semmi kaja nem lett csinálva, mindent kidobtam ami régebbi....

Nagyon kéne túrós batyú recept:)

M

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Jó reggelt! ill napot :oops: :lol: kicsit elszundiztam...
hajnali egy orakor neki álltam palacsinát sütni :lol: megkivántam. mondtam apának uuuuuugy ennék valamit, mondjuk palacsintát...
mire totális lázba jött :D igyhát nem volt mese, sütni kell :shock: :lol:

Niki: én még nem akartam hivni, de ha ráér még és hivom és aktuális persze h megkérdezem :lol:

Zsófka: nem a párom :oops: én.
voltam. remélhetőleg babó után leszek is még :oops: idővel... :lol:
dejó :shock: :D lehet tudni a párod "'művésznevét"?

Kép
freyja

Sziasztok Csajok!

Csak egy gyors bekoszones...Megint jonnek a kisrokak :cry: az elobb ettem egy kis rizssalatat, de mar meg is bantam. borzaszto ez az allapot :roll:

A cukor, vizelet es a toxo is negativ lett....happyyyyyy :lol: :lol: :lol: :lol:

Mercy: kakaos csiga nyamiiiiiiiiiiiii
pocaklako

Kutyafüle szerintem teljesen érthető a rossz érzésed, én még attól is kivagyok, hogy a férjem segít takarítani, mindig gondolom magamban, hogy basszus én ezt nem így, hanem úgy csinálnám, meg már rég végeztem volna vele.... :D De persze nem mondom, édes, hogy segít. De abszolút megértem, hogy zavar, hogy egy "idegen" matat a lakásodban. Engem is szokott zavarni még saját anyum is, mikor vendégségbe jönnek, és nekiáll sürögni-forogni.

Freyja sorry, úgy látszik hímsoviniszta agyam van :D Mért csak az merült fel bennem, hogy a párod lehet dj?! :D Ez tök érdekes, hogy Te csinálod! És nem fárasztó? Ez a sok éjszakázás!
Az én férjemet tuti nem ismered hírből, ő zenekarok mellett szokott menni, meg egyedül is, leginkább esküvőkön szokott zenélni, meg ilyen céges rendezvényeken, szórakozóhelyeken nem nagyon :)

Én is jól leamortizáltam magam, egész délelőtt pörögtem ezerrel, babgulyás és palacsinta volt a menü! Hát jól elfáradtam, de megérte, nagyon fincsik lettek, és egy jó nagy adag dícséretet söpörtem be értük :lol:

Na megyek ki egy kicsit a kertbe, szép idő van, kifekszek "napozni". Na persze leginkább a pihenés fog most jólesni a napocska mellett! :D

zsofka83

sziasztok,
úgy látom kismama agy egyre jár..én is palacsintát sütöttem :D :D

kész vagyok, a fiam 3 órán keresztül motorozott, homokozott, hintázott, etc..etc.. amikor már készültünk felmenni, elaludt :shock: :shock:
gondoltam kiülök egy padra míg alszik, elolvasom a nők lapját, napozom, pihizem..aha..dögfáradt vagyok! és tuti, h felébred mindjárt..

na lépek, bevágok pár palát ;)

M.
Vendég

Nevek: hát..én is bajban vagyok..vmelyik nap apunkámmal álmodtam.. :( :( :( és eszembe jutott vmi..a halála előtt találkoztunk (Martinnal akkor még csak 3-4 hós terhes lehettem) és megkérdezte, h mi lesz..mondtam, h én fiút szeretnék..azt mondta, h legyen lány, ő annak örülne..aztán megkérdezte, h mi lesz a neve ha lány? mondtam, h Laura..erre azt válaszolta, h neki nem tetszik :( :( :( és ez csak most jutott eszembe!!!
lehet, h keresek más nevet, pedig gyerekkorom óta szerelmes vagyok a Laura névbe..szerintetek? amúgy anyukámnak sem tetszik..eredetileg én Emily-t akartam, az Anyu után, mert ő is (én is) Emilia.. de úgy, h Emilia nem tetszik. az Emily meg olyan kedvesen hangzik..csak Apának nem tetszik..mert nem akarja, h Emikézzék a lányát..

jaaaaaajjj...dilemmmaaaaa...

M.
Vendég

Sziasztok :) !
Csak gyors bekukk!

Nálunk itthon megkezdődött tegnap a festés-tapétázás, igaz, egyelőre csak az emeleten, de napok kérdése, és itt lent a földszint is szét lesz bombázva :oops: ....
Remélem jól haladnak majd, nem akarnék 1,5-2 hétnél tovább takarófóliák közt és porban élni :( !
Így valószínűleg kicsit ritkábban jövök majd…

Amúgy tényleg gyönyörű idő van ma (és talán holnap is), élvezzétek, és használjátok ki a lehetőséget :wink: !

Barbuss, örülök, hogy sikerült a bölcső :D ! Niki, nagyon ügyi vagy :D !
De jó! Normafaaaa! Én is úgy vágyom már egy kis frisslevegős kimozdulásra! Talán majd holnap délután kicsit…

Mi most egy kölcsön babakocsit „próbálgatunk”, amit tegnap hozott el a férjem megkukkolásra, de én nem olyan nagyon vagyok oda érte. Viszont holnap megyünk megnézni egy másik ismerős házaspár eladó babakocsiját, ami sokkal szimpibb :wink: ! Ha tényleg beleszeretünk, hátha apa is rábólint majd :wink: !
Ez az egyébként, csak a sport kocsi + hordozó+talp (mózes nélkül):
http://trios3.chicco.com/start.html
Eredetileg nem akartam 3 kerekűt, de ha stabilnak érzem majd, akkor ez már talán nem lehet hátrány…
Reménykedem, hogy vízszintesig le lehet hajtani a sport részt, és akkor talán a mózes sem fog olyan nagyon hiányozni.

Edi, tündéri a pisze nózis Botikád :D ! Sztárfotók, tényleg! Helyes kis pasi lesz, az tény :wink: ! Mi az hogy lesz? Már az :D !

Bibar, milyen volt a börze?

Pocak, örülök, hogy jók lettek az eredményeid :) ! Viszont a rókakomáknak: hessss :evil: !

Niki, engem is nagyon zavar, amikor anyósom esetleg (nagyritkán, legutóbb tavaly ősszel) besegít a takarításban, vasalásba. Olyan rossz érzés, én sok mindent másképp csinálok, és néha megőrített, pl, amikor a pólóink vasalásakor a műszálas cérnát elégette, így azok a felsők azóta baromira szúrnak :evil: … Ja, és a vasalómon letört egy olyan gombot, amit nem is kellett volna használnia. Fogalmam sincs mit csinált vele, sajnos ő olyan kis kétbalkezes :( .
Tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát, csak hát én olyan érzékeny vagyok ezekre a dolgokra :oops: .

Fóka, remélem már jobban vagytok!!!

Talán este még benézek, addig is sziasztok!

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?