Szrityi- Nekem is informálnom kellett a HSG eredményéről, mondjuk én felhívtam, ő mondta, hogy délután 5-6 körül lehet zavarni a mobilján, így mindig akkor zaklattam szegényt
Vanili, Bri, Betty és mindenki- Egyszer átkerültök a másik oldalra, ez tuti
Én is azt hittem, hogy sosem fogok és láss csodát...Mindig mások lettek terhesek de én sosem.....Tudom, nem mérhetem magam hozzátok, akik már több éve vártok a babára, hiszen én csak 1 évet vártam, de ez az egy év is örökkévalóságnak tűnt
Minden hónapban eljátszottam a gondolattal piri környékén, hogy mit éreznék ha most pozit tesztelnék.....De persze sosem volt pozi a teszt....De most mikor az lett, először nem is tudtam felfogni.....Vagy nem mertem....Igazából még most sem merem teljesen.....Bennem van a félsz, hogy nehogy valami történjen, mert abba belepusztulok....Ezért minden nap nézem a teszteket, hogy ott van-e még a csík, minden egyes kis görcsnél rám jön, hogy ugye Ő jól van odabent
Azt gondoltam régen, ha egyszer állapotos leszek, az lesz a legszebb 9 hónap az életemben és ez így is van.....De szerintem mi , akiknek ennyit kell várni a Csodára, képesek vagyunk többet aggódni, mint szerencsésebb társaink ....Hiszen óvjuk és féltjük azt a törékeny Csodát, amit annyira régen vártunk...DE ilyenkor jön a józan ész és azt mondja: ha az a baba meg akar maradni akkor meg is fog....És ez egy nagy Igazság!!!Ezért nem szabad, hogy a félelmeink elnyomják a boldogságunkat....Nem, én nem hagyom semminek, hogy elrontsa életem legszebb időszakát
Tiszta szívemből kívánom, hogy mindannyian mihamarabb átélhessétek ezt az érzést, mert ennél nincs szebb a világon!!!!Az én drukkjaimon nem fog múlni, azok töretlenül mennek mindenkinek+++++
Suzy- Újdonsült kismamink!!Hogy vagy???
A betanítás jól ment, bár én semmit sem csinmáltam másképp mint egyébként, ami viszont fura volt, hogy a kiscsaj semmit sem jegyzetelt, semmit
Hát ő tudja és az ő gondja, hogy csúnyán fogalmazzak, carok rá
A párod egy tündérbogyó, hogy így kímél téged
Ancsu- Ez iszonyú ez a történet
Hogy a mai világban ilyen megtörténhet....Úristen, ennél nincs is roszabb....A hideg ráz, komolyan mondom
....Szerintem is ma este és holnap reggel mindenképp legyetek együtt, mi is így csináltuk
Gabi- Most csak magatokkal foglalkozz, nehogy bosszankodj a családi dolgokon, neked most nyugalom kell!!
Lucuzs- Nagyon aranyos lehetett Bogi!!
Nekem nagyon tetszik a Bogi név
Angyli- Maratonra készültök??
Azért csak fokozatosan és ahogy Betty is írta, szerintem is jobb lenne nem a betonon rohangászni
Szerintem holnap nem fogok tudni jönni, majd csak hétfőn az UH után, drukkoljatok , hogy Gombóc jó helyen legyen
Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!Jó, hogy rátok találtam
Puszi
Ancsi