Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Csajok!!

Vanili- Ez jó ötlet, majd jól levédetem a képet, aztán jól meggazdagszom a jogdíjakból, hehehe :D ...Szerintem sem kell egyből a legrosszabbra gondolnod, simán össze lehet szedni ilyen dolgokat a munkahelyi WC-n is :wink: Most akkor végül is mikor kapod vissza a fagyi babóidat??Az IR vizsgálat után??

Suzykám- Hát nagyon magas HCG-t kívánok neked :D :D :D DE jó lenne együtt babásodni :D ...Köszi a képdicsit, nekem is tetszik----Úgy voltunk a párommal, hogy olyan bazi drágák a képek és mivel tavaly költöztünk új lakásba, így kellett volna egy pár, ezért úgy döntöttünk inkább magunk csinálunk :D

Szrityi, Lucuzs- Mára egy nagy kalappal kinek mihez kell, konzi illetve UH :D :D :D Gyertek majd a hírekkel :!:

Ancsyka- Sajnálom ami veled történt, kicsit tényleg érthetetlen :roll: De ne búsulj, április már tényleg itt van, másfél hét :wink: Olyan gyorsan elrepül, hogy észre sem veszed :wink:

Gabi- Jó pihenést nektek :D

Zsu- Jó, hogy te is benéztél kicsit, gyere ha van kedved :wink:

Bri- Azta, te aztán pörögtél tegnap :shock: Ezt én is ismerem, mikor otthon vagyok mindig oldalnyi elintéznivalóm van :roll: De a hétvégéd sem lesz unalmas :D Felhívtam doki bácsit, aranyos volt, azt mondta, hogy hát ez csodálatos :D Szerintem úgy fogom csinálni, hogy majd mindig küldök neki UH-os képeket, meg megírom neki e-mail-en, hogy mi újság :wink: A párom , ő hihetetlenül cuki, megzabálom :D Beszél reggelente a hasamhoz és mindig megkérdezi, hogy hogy vagyunk ( Gombóc és Én :D ), mit ettem aznap, felvagyok-e öltözve rendesen :D

Betty- Jó kis játék lehet, ha így rákattantatok Apival :D :D A szobáról én is nagyon várom a képet :wink: Hogy vagy egyébként??Kicsit keveset jössz mostanában és nem úgy, mint eddig.....Olyan keveset írsz magatokról:roll: Remélem jól vagy :roll:

Angyal- Hajrá futás :D Nekem mindig csak az első egy-két alkalommal van izomlázam, ha tornázok hosszú kihagyás után, de akkor viszont olyan szinten, hogy úgy mozgok, mint a Robotzsaru :D

KépKép
gyancsi

Laptetőőőt Suzy-nak passzolom :D

KépKép
gyancsi

Jelentem ide tegnap megérkezett a tavasz :D :D Olyan idő volt Lányok, hogy szerintem nem volt boldogabb ember a Földön nálam, az ég kék volt, a nap ragyogott mindenhová :D :D :D Hogy én mióta vártam ezt :D ....Most megyek takarítani, aztán főzök tejberizst őszibarackkal Apjuknak ( ezt rendelte :D ).

Mindenkit puszilok, még jövök!!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Itt vagyok, most beszéltem a dokimmal és Zsuval telón, mert kedvesen írta, hogy szte kezdjem el szedni az utrot :!: :wink: na ezután hívtam a dokim azt mondta, hogy azonnal kezdjem el szedni a duphastont, de nem mondtam neki sem ill. Nektek sem, hogy már 3 napja szedem (tudom a hőmet nem kellett volna így mérnem).
Épp mondtam Zsunak, hogy nem tudom miért,de úgy éreztem, hogy nekem ez kell, lehet, hogy éreztem valamit nem tudom :!: :roll: :wink:
Nem tudja a férjem sem, csak Ti kedves topiktársaim :!: :wink: köszönöm, ha gondoltok Rám, mert most nagyon jól fog jönni nekem :!:

Mindenkit puszilok :!: :wink:

Lucuzs
Remélem minden rendben lesz veletek az uh-on :!: :wink:
Tegnap este végül is nem ettem semmit :!: :wink:

Rici
Remélem nálad is minden ok lesz :!:

Betty
V.v eredmény :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Kép Super!Drukkolok,h a vv is megerősítsen!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Bri
mi a kiadó :?: Amit írtál Csokinak is :?: Mert nem értem :oops: :lol:
Fogoki táblit rakni, csak megint át kell benne írni pár dolgot, és még nem csináltam meg, úgyhogy türelmedet kérem :lol:
Jó a tekis vonalzid, ezért buksisimi Kép :lol: Kép

Szuzy
már beszéltünk telón, de itt is halk gratula. És ne félj ok :?: :!: Mert annál rosszabb nincs.
Várjuk a bhcg eredményt :wink:

Gyancsi
köszi tőled is a hiányolást :wink: bár tényleg nincs semmi baj, csak mostanában egyszerűen nincs több időm.
Magamról meg nagyon ritkán szoktam írni egyébként is, csak ha történés van, azt szoktam leírni :lol:
Aranyos lehet Api minden reggel a pocidhoz beszélve :lol:

Lucuzs
gyere majd a hírekkel, drukok mennek az uh-ra++++++++++++++

Ancsu
veled mi van :?: :roll: Nem ma-holnap lesz az inszemed :?: :roll:
Én úgy emléxem, nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Most kaptam Szuzytól a híreket, megkért, írjam meg nektek :!:
Bhcg: 19,8
:lol: :lol: :lol:
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy!
Hurrááááá!!!! :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Bocsi csajok csak kb néztem vissza a dolgokat, később jövök bővebben! DE ITT VALAMI NAON FONTOS DOLOG TÖRTÉNT

AZTA SUZY

HÁT EZ NEM SEMMI! GRATULÁLOK!!!!!!!!!
Vendég

és persze drukkok Lucuzsnak az uhuhoz és Szrtityinek a konzihoz!
Vendég

Sziasztok :!:

Kép

Bri :!:

Jó futást a Central-parkban :wink:

Suzy :!:

Gratulálok, annyira biztos voltam a sikeredben :wink:
Megy a további drukk+++++++++++++++++

A hangsuly nálam most a fogyáson van, hogy ismét a régi testsulyom legyen :D
Alig várom már, hogy lássam értelme lesz a fogyózásnak :D

Puszi Mindenkinek :!:

Annyira megtetszett ez az idézet, gondoltam beteszem a topicba is :wink:

Kép
Vendég

Angyal nagyon drága az idézet és a kép! Köszönjük! Hajrá sport!

Betty hát az volt, hogy tökre kiakadt hogy eszembe jut ez... és hogy ő nem kételkedik bennem...nem tudom mi volt ez vagy mi ez, mindenesetre mindketten csinálunk tenyésztést, úgyhogy ki fog derülni - ha nála vagy mindkettőnknél semmi (mert ugye nálam csak hatott az antibiotikum) és egyébként is, kis bentmaradt embrió darabka is okozhat gyulladást a méhben plusz a hystero és minden olyan művelet amivel a méhszájon keresztül benyúlnak a méhbe (beülti). Hát ez már nem fog kiderülni, csak persze reménykedem hogy mindkettőnknek nega lesz. ((((meg hát mint tudjuk ha akar óvszerrel is megcsalhat bármikor... dehát a bizalmatlanságra nem lehet kapcsolatot és házasságot építeni... úgyhogy gondolnom sem szabad ilyenre))))

Bri privi ment :wink: .

Suzy vigyi nagyon magadra! Kép majd megy csak a laptopomon van ami rossz (ledobtam :lol: ) úgyhogy ha jó lesz megy!
Vendég

Betty nem hysterot hanem hsg-t akartam írni.
Vendég

Suzy- Itt is nagy Gratula neked :D :D Kép Nagyon vigyázz most magatokra, sok pihenés, semmi stressz :wink:

Vanili- Szerintem is igaz, hogy bizalmatlanságra nem lehet kapcsolatot építeni...Én úgy vagyok ezzel a megcsalás dologgal, hogy ha akar úgy is megcsal, ha meg nem akar, akkor nem fog,én megbízok benne, amíg nem él vissza vele, addig a bizalom él :wink: ....Szerintem higyj neki, aki veled akar családot, miért tenne ilyet??Tuti, hogy valami más van a háttérben!!!

Csajok, lakás tiszta, ilyenkor imádoooom :D Kaja fortyog, én meg netezek :D

KépKép
gyancsi

Gyancsi
így kell ezt csinálni :lol: :D

Vani
osztom Gyancsi véleményét, tuti, hogy valahol máshol kell keresni a fertőzés okát...lehet, hogy múltkor a kórházból vitted haza :roll: vagy ilyesmi....de a lényeg, már minden rendben lesz :wink:

betty615

Micsoda hírekre jövök!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Suzy! Gratula!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról! Hallottuk a szívhangot!!! Csodaszép volt!!!! :D :D :D Utána nem lehetett levakarni aa mosolyt az arcomról. Boldogok vagyunk! Meg az egész család is. :lol: :lol: :lol:

Valószínű ma elmondjuk Boginak délután, ha hazajön apa! :lol:

mindenkit puszilok!

ja és a kép:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs- Nagyon Gratulálok :D :D Nem semmi élmény lehetett :D Már alig várom, hogy én is átélhessem :wink: A kép pedig egyszerűen csodálatos a kis "Pöttyötökről" :D

KépKép
gyancsi

sziasztok,

Megjöttem a dokitól.
Hát azt az IR vizsgálatot csak meg kell csináltatni, arra 30.-ára kaptam időpontot. Doki bácsi csinált Uhu-t és mondta elég lesz mégiscsak a röntgenes Hsg nem kell laparos-hysteros. Szóval hétfőn lesz HSG és április 13.-án újabb konzi addigra már csak el lesz döntve mi legyen. Bár doki bácsi mondta küldjek sms-t az eredményekről. Bri, Gyancsi tőletek is kért már ilyet?

Suzy: drukkolok ezerrel +++++++++++

Lucuzs: én is csatlakozom Gyancsihoz irigykedem :)

Vanili: mi a következő lépés?

Betty: most már mindenki nagyon kiváncsi arra a szobára ... én is
:wink:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Lucuzs de jó!!! Szupi lehetett hallani a babácskátok szívhangját! Jó nagyon a fotó!

Betty szupi az új vonalzód és az idézet rajta!!!

Tudjátok nekem még mindig olyan hihetetlen hogy talán egyszer én is átkerülhetek a másik "oldalra", és onnantól olyan természetes lesz hogy így van. Remélem értitek mire gondolok ... :roll:

Bekukkantottam a chatre, hát senki nem volt ott rajtam kívül :lol: .
Vendég

Szrityi na akkor előrébb vagytok! Tök jó! Volt már röntgenes hsg-d? Nekem volt, kibírható. És akkor majd akkor dönti el hogy mi lesz? Hogy inszem vagy lombik?

Puszi!
Vendég

Lucuzs
gratula a szívhanghoz :!: :wink: És én is irigykedem :lol: :lol:

Szrityi
most megyünk Anyuékhoz minyá, a kép a szobáról a telómban van, de ígérem, rakom később :wink:
Akkor most már nálatok is indul a mandula :D de jóóóó :!: :D
Nekem is volt rtg-s hsg-m...tényleg nem vészes :wink:

Csoki
hamarosan a túloldalon leszel te is :wink: :lol: értem mire gondolsz :wink:
Köszi a vonalzidicsit :wink:

betty615

Sziasztok!

Bri
Örülök, hogy piri anyó megérkezett hozzád, remélem tőlem ment oda :!: :wink:
Nem semmi, hogy egy nap mennyi programod van, de gondolom, amíg itthon vagy mindennek bele kell férnie :!: :roll:
Mi is voltunk már a Camponában, nekem tetszett, sztem érdemes megnézni :!: :wink: Remélem sok jó élménnyel gazdagodtál ma éd ki tudtál egy kicsit kapcsolni :!: :?: :wink:

Vanili
Örülök, hogy jó lett az eredmény :!: :wink:
Sajnos ezeket a fertőzéseket bárhol össze lehet szedni, de a lényeg, hogy lehet kezelni :!: nekem sűrűn volt fertőzésem és én mindig WC-n szedtem össze, pedig nagyon vigyázok mindig és nem ülök rá soha, csak itthon :!: :roll:
Egyébként már arra is gondoltam, hogy ilyen fertőzést össze lehet szedni egy-egy vizsgálat alkalmával is, pl: egy nem jól fertőtlenített eszköz :shock: :!:
Te laptoppal dobálózol :?: :lol:

Angyli
Hát még is csal elfogadom azt a laptetőt :!: :lol:
Szép az idézet nagyon :wink:
Futást bírtátok :?: hol futtok füvön vagy betonon :?:

Gyancsi
Ügyi vagy, de még mindig nagyon sokat dolgozol :!: :shock:
hogy megy a betanítás :?:

Betty
Köszi a biztató szavakat nagyon jól esik :!: :wink:
Nagyon szép az új vonalzid is :!: :wink: és köszönöm a tudósítást :!: :wink: várom Én is a képet :!: Én meg majd küldöm az enyémet :wink:

Gabi
Olyan aranyos voltál, hogy írtál :!: :wink: :roll: még mindig álomkóros vagy :?:

Rici
Hamarosan akkor bele lehet vágni a dolgokba, nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden és nem lesz rossz a rtg-s hsg, kibírható, de ezt már kitárgyaltuk a szobában :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lucuzs
Gyönyörű a kis "pötty" :wink: biztosan nagyon fog neki örülni Bogi is :!: :wink:

Remélem mindenkinek írtam, de ha nem akkor majd pótlom :!: :wink:
Ma egy kicsit önzőztem, de úgy gondolom, hogy elnézitek ezt most nekem :?: :wink:
" után értem haza és 3-kor aludtam egy kicsit 5-ig, de nagyon jól esett :!: apácska megtiltotta, hogy dolgozzam itthon, takarítanom sem lehett, majd ő megcsinálja, de a nővérem jön holnap a kisfiával, majd Én játszom vele, ő meg feltakarít, tiszta jó dolgom lesz :!: :wink: A férjecském azt mondta, hogy azért veletek is beszélgessek és majd odahúzza a zsinort az ágyhoz, hogy tudjak veletek csevegni (laptopom van egyébként, de szar az aksija) :!: :wink:

Csajok köszönöm a sok-sok drukkot ,kedvességet, segítséget, mert ez most kellett nagyon nekem :!: :wink:

Tegnap este egyébként Én még nem gondoltam, hogy tesztelni akarok, de úgy éreztem, hogy valamiért kell ez most nekem :!: :wink:

Mindenkit puszolik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Nagyon aranyos a hangod, jó volt beszélni veled is :wink: remélem minden ok volt a munkaügyiben :!: :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Lányok ne hari, de nincs időm jönni egész nap nem voltam itthon.

suzy, de jóóóóóóóó remélem most sikerül.

Velem minden ok. ma is voltam uh-n a tüsző bazi nagyok. A ball oldalon 1db van ami már 36*25mm azt hiszem meg a jobb oldalon is van 2db ami 20mm feletti. Ma megkaptam a tüszőrepit és holnap meg hétfőn inszem. Igaz arra gondoltam, hogy holnap este rágyúrúnk meg vasárnap is mert a hétfői már úgyis felesleges lesz mármint az inszem.

Puszi lányok és drukk nagyon mindenkinek.
Holnap jövök bővebben, a munkát is leírom.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Suzy,
hatalmas gratula! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Suzy:
hát igen mi már csicseregtünk erről-arról a szobában. :wink:
De most Te vagy az egyik akiért most dupla izgulásra van okunk !

Lucuzs:
Boginak elmondtátok már?

Ancsuka:
drukkok mennek ++++++
Nem tudom tüszinövelőt szeretnél-e még plusszban ha már most is bazi nagyok. Ha igen megy az is+++++++

szrityi

Gabi:
Lehet Te vagy korunk Csipkerózsikája? Apa azért csak fel tud ébreszteni egy csókkal? :P

szrityi

Lányok!

1000 bocsi,tényleg ég a pofám,h nem írok!!! :oops:

Már nem vagyok olyan álomszuszi,de most meg összejöttek a dolgok(családi ügyek),semmi komoly,csak most is nyomtatgattam,meg szerkesztgettem.Pedig a múltkor már azt hittem vége,de az csak álom volt. :(

Olvasgatok azért,de csak sebtibe :oops: és jövök amint tudok!!!

Mindenkinek puszi Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Szrityi! Igen, ma délután elmondtuk Boginak. :lol: Nagyon aranyosan fogadta, azóta már rengeteget kérdezett és röpköd a boldogságtól. Már nagyon régóta várta, hogy legyen kistesó, naponta többször is emlegette. :D Végre megadhattuk neki amire vágyik. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
és Ő mit szeretne inkább :?: Öcsit, vagy hugit :?:

betty615

Megmondta, hogy fiú lesz! :lol: Én kicsit el is szöntyölödtem, mert én kislányt vártam, de a gyerekek az ilyet megérzik, így lehet neki lesz igaza. :lol: Na de majd a 3. kislány lesz!!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

:lol: :lol: :lol:

betty615

Épp leléptél a chetről mire bejelentkeztem :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nna tessék :roll:
Egy csajszival beszélgettem kint, mondta, hogy nem adnak neki a Győri kaáliba időpontot :shock: majd májusba hívja vissza őket, akkor talán lesz :arrow: ezt mondták neki, de mondtam, hogy sztem ilyen nincs :!: :roll: Végül mondtam neki, hogy adjon elérhatőséget, összebeszélünk, aztán majd én felhívom őket 8) :lol: Hát mi az, hogy nincs időpont nem :?: :!: :roll: llyet még sehol nem hallottam :o

betty615

Eloszor is Suzy most mar megvan a megoldas az erosodo pozi LH tesztjeidre!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azta mindenit neki igy kell ezt csinalni kerem szepen 8) A 20-as hcg az jo nem? 8)
Kép Kép Kép

Na minnya visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gyancsi
Jaah porogtem lehet hogy tulsagosan is lenyomtak a TSH-mat es tulporogtem :lol: A parod ngyon edes lehet :D De szeretnem mar enis tudni apacska,hogy fog viselkedni :oops: :roll:

Betty
A Mezon ahova vidulni jarunk ott kerdi csoki kiadoak e a hazak :lol: Ok tablicsku raer ugyis olyan elfoglalt vgy mostansag :lol: Latom csinaltal hasonlo vonalzit neked megy?Figyeld ma meg mert nekem all elso napnal :twisted:

Angyal
Majd ha visszamentem meg talan masfel het :roll: Mar alig varom :roll:

Lucuzs
Gondolom mekkora orom van most a csaladban :D Gratu a szivhanghoz!!!!!!!! :wink:

Szrityi
Az a baj,hogy ha betelefonalsz akkor nem kapcsolnak be mert dolgozik :? mikor meg mar vegzett en pl nem szeretem zavarni ilyenekkel...ezert mondta gondolom az sms-t :!: Nyugodtan kuldjel neki ez a legjobb megoldas.Megirod neved es mi lett az eredmeny hatha mire mesz addigra mar akkor torteneseket is tud tervezni :wink:

Csoki
Valahogy en is igy erzek...nem az volt a sokkolo,hogy nem sikerult hisz ezt elem at x eve mar...majd az lesz a sokkolo ha sikerul :shock: es hogy en is atkerulhetek arra az oldalra ez nekem valahogy olyan,mint,hogy azt mondjak 1szer majd nyerek a lotton :shock:

Suzy
Koszi pirit mar alig varom mi is egyutt legyunk apacskaval...hatha :wink: :lol: Kikapcsolodtam ma bar jol elfaradtunk meg en is csinaltam egy delutani sziesztat :lol: Apacskad milyen kis lovag :) es meg beszelgethetsz is velunk :wink: :lol:

Ancsu
Ha felteszik a katonakat szombaton arra en vasarnap dolgoznek ra es akkor hetfon megint inszem...(inszemkor allandoan friss anyaggal kell dolgozni?Mert azoknak meg is kell termelodniuk am arra hagyj nekik idot) Aztan ugyes legyel es csak ugy mint Lucuzs meg Gyancsi :wink:

Holnapra mennek a drukkok!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah es jatszohazban nem voltunk mert 2-van csak nyitva :shock: Florinak meg akkor epp alvas van :? igy elmentunk a Lagmanyosi hidnal levo parkba jot setaltunk csinaltunk fotokat is 8)

Jaaah es Pati bulijat is beneztem :oops: :lol: holnap lesz nem ma :oops: :lol: :lol: :lol: Viszont holnap megyunk a tropikariumba kerianyummal uncsitesommel anyu meg en 8) aztan este buli Patinal yeeeeey 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty ez a vonalzód is jó :lol: . Marad ez?

Bri neked is cuki a tekis. Most látom.
Én is teljesen így érzek. Annyira megszoktam a kudarcot, hogy hamar összeszedem magam utána, ez van, ezzel élek együtt már mióta. Viszont hogy fogom feldolgozni ha sikerül? És akármilyen fura, nekem a lefújt inszem (azaz az első kudarc) volt a legeslegnagyobb. És íme amire gondoltam (kicsit bonyi meg hülyeség, de most ez jött ki belőlem, remélem mégis érthető):

Szóval hogy pl élünk egy bizonyos boldogság-szinten
- legyen ez egy lépcső (vagyis a boldogság), és a szint mondjuk a 3. fok. Amikor beülti volt, boldogok vagyunk, és fel merünk lépni a 4. fokra. Amikor nem sikerül leesünk a lépcső aljára. Először kicsit megbotlunk mikor leérünk, de aztán már simán leugrunk alulra, és hamar vissza is lépünk a 3. fokra - azaz a normál boldogsághoz, ahogy élünk.
DE ha egyszer sikerül. Akkor a 4. (beülti utáni reménykedős) boldogság fokról felkerülünk mondjuk a 10. fokra. Vagy még feljebb. Onnan már nem lehet leugrani, ha leesünk akkor összetörjük magunkat, beleroppanunk. Én úgy érzem, ha akkor valami baj lesz abba belehalok, azt nem fogom bírni feldolgozni, akkor ha mégis közbejön valami mindent veszítek, még az alap boldogságot is, utána törött lábbal képtelen leszek visszalépni a 3. fokra hogy normálisan éljek...

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
Vendég

Sziasztok :!:

vanili :!:

Biztos, hogy a gyógyszerek segiteni fognak a gyógyulásban és mihamarább elmulik a gyulladás :!:

Igen most a fogyás az elsődleges szempont, a projekt szünetel fogalmam nincs, mikor lesz folytatás :shock:

Tetszik, ahogy leirtad a lépcsőfokokat valahogy én is igy érzek, nem tudom mi lesz ha egyszer az életben talán sikerül :lol:

Ez még a jövő titka sok volt a keserüségből az utóbbi években kevésbé hiszek a csodában :wink:

lucuzs :!:

Nagyon édi a kis sztárfotó a babáról :wink:

Suzy :!:

Tudtam én, hogy Neked van szükséged a laptetőre :wink:
Drukk az UH-hoz+++++++++++++++++++++

Igen birtuk a futást bár van egy kis izomlázam de majd rádolgozom ma is és majd jobb lesz :D

Betonon futunk :)

Bri :!:

Másfél hét hamar elröppen és kezdheted Te is a sportot :wink:

Jó mozgalmas lesz a mostani hétvégéd de végre itt a jó idő :D

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Csoki
jól leírtad ezt a boldogságos dolgot :wink:

Akkor ha így nézzük, sztem mindemkinek az első beülti volt a legnagyobb kudarc, a legnagyobb pofára esés, mert nekem is. Talán, mert az ember ebben már vakon bízik, ha már eljut a lombikig, hogy ez tuti sikerülni fog....én legalábbis nagyon bíztam benne, hogy sikerült az első, aztán nem is.

Bri
Jah, hogy a mezőn kiadók a lakások :?: Én is ott lakom :lol: :lol: :lol: a kutyát nem zavarom, úgyhogy bárki jöhet, akár közös albiba is :wink: :lol: :lol:
Meg fogom figyelni, hogy mászik-e a lepkém :wink: tegnap nem is néztem, hogy ott volt-e ahol ma.
Jó bulit neked mára :!:
A sokkról: hát én is akkor fogok sokkot kapni, ha sikerül, mert én is már "megszoktam" a sikertelenséget.

betty615

Angyli
ha sokat futtok betonon, előbb-utóbb tropára megy a térdetek-esetleg vmi salakos pálya nincs valahol :?: Egyébként ügyi vagy naon :!:

Csoki
jah, nemtudom, hogy ez a vonalzi marad-e, majd még meglássuk....még nem találtam meg az igazit úgy érzem :lol: :lol: :lol: (mármint vonalzit)

Szép hétvégét mindenkinek :!:

betty615

Betty :!:

Hát tulzásba azért nem visszük a futást csak módjával, igy a térdünk is megmarad/ remélem :D :D

Hogy vagy :?:
Vendég

sziasztok lányok.

Már itthon is vagyok, rendi volt a doki reggel korán kellett menni, 8-kor megcsinálta a felvételit majd az uh-t is és mondta mindjárt jön le, jött is kb. 10 perc múlva és hívott is, iagz várnom kellett mert elég sokan voltunk akik inszemre vártak. Lényeg hogy fél 9 elött meg is csinálta. A tüszők. 31, 25, 24mm. Még nem repedtek meg, de nem is kellett volna nekik hiszen tegnap 10óra előtt kaptam a repesztőt most meg 8-kor uh-zok vagyis el sem telet 24óra és én úgy tudom 24-36óra a repedés.

egyet viszont nem tudok, de BRI már kitalálta a gondolatom, hogy rá kellene gyúrni csak a nagy dilemma hogy mikor ma este vagy holnap este. Én mondjuk arra gondoltam hogy a tusző ma mindenképp meg fog repedni akkor viszont ma kellene, meg holnap is, de a mai mindenképp. Lányok vélemény????????????????,

Volt egy rossz is vele, miközbe engem felvettek mentem a dokimhoz fel a 3.-ra találkoztam a régi osztálytársammal. valami elmondhatataln dolog történt velük, ennél rosszabb nem is lehet senkivel.A lehető le rosszabb ami történhet, nem részletezem csak ha kéritek. Még mindíg sírok ha rá gondolok.

mindenkinek megy a nagy drukk, próbálom követni az eseményeket.

vanili, tetszik amit írtál a lépcsőről.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
én kérem, hogy részletezd :roll:
Sztem is jó ötlet, amikor csak tudtok, most legyetek együtt, hisz a petik csak pár óráig termékenyülnek, a spermiumok meg 3-5 napig élnek, úgyhogy én nem hagynám ki a bármikori együttlétet, de ha 24 órája kaptad a repit, akkor minél előbb :wink:

betty615

betty, én is erre gondoltam, hogy este akció!!!

Jól van akkor részletezem.
Talpig feketében volt, kérdeztem mi történt? és csak annyit mondott tegnap meghalt...... nem kellett mondani, hogy ki tudtam, ne kérdezzétek honnan, tudtam, hogy a 4hónapos kislányról van szó. Sírtunk mind a ketten. kérdztem, hogy mi történt és mondta, hogy már 1hónapja viszi orvosról-orvosra mert nem eszik, sőt az utolsó héten már fogyott is, mindenhonnan elküldték, hogy csak GOR-os ami annyit jelent visszajön az anyatej a nyelőcsőbe és vagy ki is jön belőle vagy nem, Vivinek is volt és neki is súlyproblémák voltak, neki a dokinénija nagyon normális volt küldte tovább. Lényeg, hogy tegnap bevitték a gyerek klinikára és már a kanült vagy mit be sem tudták neki kötni majd meg is halt, nem is tudták újraéleszteni. Azt mondta az osztálytársam, hogy bíróságra nem mennek mehetnének, de nem akarják újból és újból felszakítani a sebet, de újsága meg fog jelenni azt mondta. Van egy kislányuk 5éves, mondtam mikor már a férje is ott volt, belőle merítsenek erőt valahogy. Elmondani nem lehet mit érezhet át, és a legrosszabb elenségemnek nem kívánok ilyet. Röviden ennyi.

Ancsu

ancsuka

Jaj Ancsu ez tényleg borzasztó ott van a picid és nem tudsz segíteni!!!!

Én ma gyúrnék rá még este ahogy te is írtad, meg még egyet holnap!!! :wink:

szrityi

Szép napot!!

Megyek gyorsan visszaolvasni, mert meccsre kell mennem :wink:

KépKép
gyancsi

Szrityi- Nekem is informálnom kellett a HSG eredményéről, mondjuk én felhívtam, ő mondta, hogy délután 5-6 körül lehet zavarni a mobilján, így mindig akkor zaklattam szegényt :wink:

Vanili, Bri, Betty és mindenki- Egyszer átkerültök a másik oldalra, ez tuti :wink: Én is azt hittem, hogy sosem fogok és láss csodát...Mindig mások lettek terhesek de én sosem.....Tudom, nem mérhetem magam hozzátok, akik már több éve vártok a babára, hiszen én csak 1 évet vártam, de ez az egy év is örökkévalóságnak tűnt :roll: Minden hónapban eljátszottam a gondolattal piri környékén, hogy mit éreznék ha most pozit tesztelnék.....De persze sosem volt pozi a teszt....De most mikor az lett, először nem is tudtam felfogni.....Vagy nem mertem....Igazából még most sem merem teljesen.....Bennem van a félsz, hogy nehogy valami történjen, mert abba belepusztulok....Ezért minden nap nézem a teszteket, hogy ott van-e még a csík, minden egyes kis görcsnél rám jön, hogy ugye Ő jól van odabent :roll: Azt gondoltam régen, ha egyszer állapotos leszek, az lesz a legszebb 9 hónap az életemben és ez így is van.....De szerintem mi , akiknek ennyit kell várni a Csodára, képesek vagyunk többet aggódni, mint szerencsésebb társaink ....Hiszen óvjuk és féltjük azt a törékeny Csodát, amit annyira régen vártunk...DE ilyenkor jön a józan ész és azt mondja: ha az a baba meg akar maradni akkor meg is fog....És ez egy nagy Igazság!!!Ezért nem szabad, hogy a félelmeink elnyomják a boldogságunkat....Nem, én nem hagyom semminek, hogy elrontsa életem legszebb időszakát :wink: Tiszta szívemből kívánom, hogy mindannyian mihamarabb átélhessétek ezt az érzést, mert ennél nincs szebb a világon!!!!Az én drukkjaimon nem fog múlni, azok töretlenül mennek mindenkinek+++++

Suzy- Újdonsült kismamink!!Hogy vagy??? :D A betanítás jól ment, bár én semmit sem csinmáltam másképp mint egyébként, ami viszont fura volt, hogy a kiscsaj semmit sem jegyzetelt, semmit :shock: Hát ő tudja és az ő gondja, hogy csúnyán fogalmazzak, carok rá :oops: :roll: :D :D :D
A párod egy tündérbogyó, hogy így kímél téged :D

Ancsu- Ez iszonyú ez a történet :( :( :( Hogy a mai világban ilyen megtörténhet....Úristen, ennél nincs is roszabb....A hideg ráz, komolyan mondom :( ....Szerintem is ma este és holnap reggel mindenképp legyetek együtt, mi is így csináltuk :wink:

Gabi- Most csak magatokkal foglalkozz, nehogy bosszankodj a családi dolgokon, neked most nyugalom kell!!

Lucuzs- Nagyon aranyos lehetett Bogi!! :D Nekem nagyon tetszik a Bogi név :wink:

Angyli- Maratonra készültök?? :D :D Azért csak fokozatosan és ahogy Betty is írta, szerintem is jobb lenne nem a betonon rohangászni :wink:

Szerintem holnap nem fogok tudni jönni, majd csak hétfőn az UH után, drukkoljatok , hogy Gombóc jó helyen legyen :D

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!!Jó, hogy rátok találtam :wink:

Puszi
Ancsi

KépKép
gyancsi

lányok segítsetek!!!

Iszonyatosan fáj a hasam, így még soha nem fájt, olyan mintha görcsölne és alig tudok járni szinte lépésben megyek, mondjuk csak fekszem, de akkor fáj, igaz nem úgy mint mikor megyek vele. Mitől lehet?????????????????? megrepedt a tüsző vagy pont azért mert még nem repedt meg?
fogalmam nincs mi a fene lehet ez, miután hazértem és írtam rá kb. 1 órája ilyen, vagyis simán mondhatom hogy kb. 13-14órától. Mi lehet ez???????????????????

Ancsi, milyen igazakat írsz....

Ancsu

ancsuka

Sziasztok

Ancsuka, szönyű, ami az ismerősöd kisbabájával történt! :cry:

Gyancsi, így igaz! Nem szabad, hogy a félelmeink felülkerekedjenek, élvezni kell a helyzetet és kész! Drukkolok, hogy minden simán menjen!

Suzy, csináltál ma is tesztet?

Ma lehet, hogy lefotóztak a zsaruk! :twisted: Jöttek szemben a kocsik velem és jeleztek, én hülye meg néztem, hogy fel van-e kapcsolva a világításom, meg ilyenek! Eszembe sem jutott a trafipax. :) :shock: Na ilyen kelekótya is csak én lehetek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?