Sziasztok!
Bemásolom a hétvégi kalandjaimat
Szombaton bevásároltunk, és itthon vettük észre, hogy a vett 4 bébiétel közül kettőnek március 3-án (!!!) lejárt a szavatossága
Mindig mindennek megnézem a lejáratát, ez most elmaradt. Apa visszavitte, elnézést kértek, pénzt visszadták, vettünk helyettük másikat.
Délután vargabélest akartam készíteni, és akkor vettem észre, hogy réteslap helyett linzertésztát vettem
Nem tudom, hova tettem a szemem, mert ráadásul jókora betűkkel rajta is volt, hogy linzertészta... Egyébként így még finomabb is volt, máskor kifejezettem ilyen tésztával fogom gyártani.
Ma reggel húst vettem elő a fagyasztóból, és látom ám, hogy az ajtaja nyitva van... Valamelyik kalandvágyó sarjam kinytotta este, nem vettük észre, reggelre 10 centi jégréteg fedte a fiókokat... Le kellett olvasztanom az egészet, ráaádul épp jól tele volt, a tartalma nem fért bele a hűtőtáskába, így most egy fióknyi cucc a szomszédék fagyasztójában parkol.
És még nincs vége a hétvégének.
Boni!
Ne a mi példánk lebegjen a szemed előtt kistesóügyileg, hanem pl. Monicé, oké? Bár én nem mondanám ám, hogy nálunk a tesógyártás nehezebb lett volna, mint a prototípusé
Dórira 2 évet vártunk, tesókra "csak" egyet, és végülis félig-meddig spontán készültek, és mindjárt ketten is. Azért ez se olyan gáz ám
Hozzátápinál igenis van egységes álláspont, de főleg az idősebb gyerekorvosok és főleg védőnők, hááááát... Ettől egyébként is kinyílik a bézbóllütő a zsebemben... Bele se kezdek
Kutyasz@r
Gazdi képébe kéne tömködni
Némóci!
Szóval te csajod is vagánykodik
Én lányaimnak nincs, illetve nem volt semmi ilyen életveszélyes hobbija, de Ádám... Ajjaj...
Twist!
Nagyon sajnálom szegény Dorkát a pocija miatt
Úgy érzed, hogy kevés a tejed? Kell pótolnod?
Monic!
Grat a jó ckoreredményhez, gondolom nagyon megkönnyebbültél. Legalábbis én mindkétszer ettől a vizsgálattól tartottam legjobban.
Azért a takarítással és nyüzsgéssel csak óvatosan