Na én már szerdára virradóra megbékéltem a melóval, hamar ment. Tényleg jó, h. ilyenek a kollégáim és a főnököm.
Megint zúg a fülem és a fejem, kideríthetetlen okból (a fülészeten sem jöttek rá).
ÚÚtálom ezt az érzést, de biztos "jobb" a migrénnél, gondolom. Akkor most örülök, jó?
Holnap du. megünnepeljük az egyik kolléganőm félkerek 35. szülinapját, valami "edd halálra magad" étteremben. Nemrég nyitott újra Rákóczi Grill néven, a Keleti pu. és a Blaha között van, kíváncsi vagyok milyen lesz a felhozatal, mert 2500 pénz a beugró, viszont a piát fizetni kell.
Most viszi a Zuram az XL-es kutyinkat bibircsók-műtétre, remélem a fogkövét is le bírja szedni a doki, mert ezt előre nem beszélte meg a drágaságom, pedig megkértem rá... Ha nem, hát nem, majd Calgonnal megmossuk neki, vagy Cillit Bang-el!
Jó nektek kismamik!
Már előre megvan a karácsonyi ajándékotok, én meg majd plázázhatok ezerrel!
Vaya:
Ügyesen visszazökkentem a munkába.
Anyóca! Már 7 hetes vagy?!
Így szalad az idő?
A házimunkát jól megosztottátok a pároddal, ne is strapáld magad. Kíváncsi leszek, nálad meddig tart ez a fáradékonyságos időszak; nagyon érdekes dolog a várandósság, tiszta rejtély...
Ja, a védőnő felkutatására vigyél magaddal GPS-t!
Vnbeni:
Köszi még1x a lovacskás infót!
Nagyon klasszak az eredményeid, szurkolok a leszíváshoz!
Mako:
Szerdán már kutyabajom sem volt, elmúlt a munkaundoritiszem.
Nyeljed csak a Regulont, annál hamarabb fogy!
Ne izgulj, az rendben tart majd és minden okés lesz a kezdésre.
Kubu:
Húúú, de bátor vagy a kirándulással! Előtte egyezkedj a bébiddel, hogy ügyesen viselkedjen.
Szép nagy csapattal mentek, majd ők is vigyáznak rád.
Köszi a Teszveszes infót, egyébként mindíg ilyen állakára vágyta, hogy ugrálhassak rajta végestelen-végig a panelba!!!
Ó, persze csak viccoltam, a tesóm picinyének gondoltam, lehet beruházok neki majd egy ilyenre.
Ketteskéd annyit mozgolódik, hogy talán a kötélmászás után, a csúcspontról történő szekrényugrásra gyúr.
Lujzici:
Ezt a piszokságot, annyira, de annyira.... Úgyis tudod... Nagy ölelést!
Majd Ámerikába hátha spontán összejön, vagy utána itthon a nagy pihenés hatására. Drukk ezerszer! Aztán tessék tudósítani, mert különben sírunk nélküled!
Mieza:
Még a végén ZT-k leszünk!
Most minden pénzmag számít neked, megértem, hogy még nem mész lélekgyógyászhoz.
Céged ijesztgetésére küldök valakit:
Minden közeli és távolabbi célod eléréséhez sok sikert!
Hildus:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztést kívánok!
Navi:
Én is így próbáltam elmenteni, ill. visszatenni a táblázatot, de vmiért elsőre nem engedte, aztán sikerált. Nekem jó így a tábla, ha neked is.
Te kis könyvmoly!
Én is hamar átrágom magam azon, ami érdekel.
Sajnálom, h. mégsem jössz 24-én, de megértem, h. a tuti szívhang a nyerő. Ó, neked is milyen szupi, már a 6. hétben jártok!
Szerintem nem musz minden nap kotyvasztani, ha nem vagy jól annyira, lángzám spácíren!
A bébifotók annyira cukkerek!
Barinőd rókázós okfejtésén akkorát nevettem!!! Amúgy ilyenkor már nem mind1? A gyerek úgysem bír távozni a rókicával, szájon át... Dinnyecsősz egy csajszi, szerintem te is csak nevess rajta, mást nem érdemes, jól bemutatkozott. Egyébként aki meg kakil, az az ételt nem akarja befogadni; ill. pisilés esetén a folyadékot? Ezt megkérdezném tőle, hogy akkor ő szokott-e üríteni?
Amíg nem engeded cickó-közelbe a párod, addig szemével is pásztázhatja, szkennelheti az emlők állapotát, hogy minden rendben van.
Avarka:
He-he...
Jól megvezettél minket , hogy rossz a leleted! A lényeg, hogy rendben vagy és nemsokára indul a bakterház!!!
Andrea:
Ne is törődj a szájhúzogatással - a lényeg, hogy megvan a rákszűrés. Nagyon szorítok a negatív bacilelethez!
Az ektoplazma egyébként alapból nem obszcén szó.
Szó szerint a citoplazma (ami a a sejtmag nélküli sejttartalmat jelenti) legkülső rétege. Azannya, de kiműveltem magam!
A nőiség erősítését, illetve a női és férfi mivoltunkkal való egyensúlyba kerülést - kihangsúlyozva a női minőségünket - a jógával (ahol sok elméletet is tanítanak, nemcsak a gyakorlatokra mennek rá) és a hastánccal (na, ez nagyon ütős már pár alkalom után is szerintem) is el lehet érni. Tényleg hatásos a befelé figyelés, meditáció. Ebben a témában nagyon egyetértek Navival, mert bizony én is amolyan tökös csaj voltam sokáig, de mára "betörtem" és nőcibb vagyok. Bírok már segítséget kérni és elfogadni, gyengének mutatkozni, valóban befogadó és nyitott lenni. Nem mogyorózom tovább, te érted, mire gondolok, mert ez nemcsak az anyasággal kapcsolatos befogadást jelenti. Nehéz dió volt számomra, de érdemes átalakulni @-ból pillangóvá, mert ez nekem is jó és a környezetemnek is, azóta rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ami mégjobban generálja ezt a női minőség fokozását és megélését.
Bocsi a szóhasmarsért, majd a hosszú idő miatt nyújtsd be a számlát, ha raboltam.
Pancsi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cicifájás simán loehet a hormonok miatt, no para. Jól fel van pumpálva? Apának tessék akkor most jó sűrűn mutogatni, hadd élvezze!
Az ektoplazma szót egyébként a Szellemirtók c. filmből is hallhattad, ott a szellemek által a földi környezetben "felejtett" anyagot hívták annak.
Kiment a bokád - ez nagyon tecc!!!
No, csak dagadjon nagyra!
VMacs:
Hivatalosan is nagy gratula!!!
Hát anyósod nem úsztad meg a BMC-ben, nem irígyellek érte... DE!!! A pozi tesztedért és a magas HCG-dért egy picurit igen, persze csak szívből jövő szeretet alapján!
Hajrá ikrek!!!
GyőrinéIldi:
Azannya! Elképzelhetetlenül szívből drukkolok, hogy 24 mm-es kovász legyen a cipódban!
Kiss Angyal:
Na végre, lassan befejezik a protkódat és elfelejtheted a csini fogtündéred!
Így mostmár csak a bébire koncentrálhatsz, nagyon szorítok nektek!
Gyors sebgyógyulást!
Csucsu:
Örülök, hogy cickóid rendben vannak, pláne ilyen jó "kezekben"
, mint a párodé - nem semmi amin keresztülmentél. A dagi ujjadnak jobbulást, üzenem neki, hogy fogyjon le!
"ismerősőd"
IQ-ja iszonyat magas, csak negatívba, Európából nézve verdesi a déli sarkot.
Blacska:
Üdv és mielőbbi babásodást! Ma már veled vannak a gyerkőcök, nagyon szorítok értetek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Ancsyka:
Szupi az új avatarod!
Ez a francos várakozás tudom milyen rossz.
Gyere addig sűrűbben, majd mi felvidítunk, tereljük a rossz gondolatokat és meglátod, hamar elrüpül az idő.
Ja, és tessék spontánkodni, hamár p.érésed van!
Zsuzsi.bmc:
Drukk a pénteki inszemre!!!
Ne cipelj hazafelé semmi táskát, majd apukád vigye azt is és szépen hazafuvaroz. Aztán jöhet a kényeztetés és a pihenés.
Kisbeeka:
Hajrá spontánkodás!!! Minden esélyt meg kell ragadni!
Szerintem megnézhetitek a filmet hamarabb is, esetleg a recit felhívhatod és rákérdezhetsz.
Huncutkodj csak a beutalóval, majd néz nagyokat a drnő, mik ezek a viszgálatok.
Nyaralójavító és dinkaszomszédűző hullámokat küldök:
))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((
Cidney:
Üdv nálunk! Nagyon szorítok a hétfői ET-hez!!!