Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu és Angyalka gyógyvarázs: Kép

Maccs
vörösmacska

Macs csupa fincsi dolgok. A kalóriákról meg csak annyit, hogy most ettem meg egy hosszú pohárba vanilia fagyit egy kis olvasztott eperrel és tejszinhabbal. Nyami nyami, de kicsit helyretett. Pedig soha nem volam az aki a lelki gondjait kajcsival oldja. Ráadásul anyosóm bejelentette hogy holnap érkezik. De ez is úgy fusztrál. Egyébként a fedőnevem hogy kiment a bokám és azért fekszek ennyit. Mert ugye nálunk csak az én anyukám tudja.

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]D írta:pancsi76itka a filmre nem kell bejelentkezni, és nem emlékszem hogy alá írattak volna velünk valami papirt. Úgyhogy honnan tudnák azt hogy valaki volt-e az előadáson vagy sem? Ez a sapi baba nagyon cuki, egyébként nekem is a képernyő védőm Anna Geddes amikor a kibaba margaréták között ül. Imádom!!

Szerinted ne is nézzük meg?
Megmondom őszintén,nekem mindegy :D
Csak nem szeretném,ha ezen a hülyeségen csúsznánk el mi is.
Valaki látta,aki emlékszik is a tartalmára? :lol: :roll:

Anne Geddes csodajó képeket csinál!
Nagyon cukik!
Vendég

Macs köszönöm ez is helyre tett, pedig én is úgy indultam neki hogy bizti siker!! De most ahogy halad az idő olyan kétségeim vannak. Lehet hogy becsavarodtam. Mindenen bőgök mint egy hülye. Pedig nem az a sírós fajta vagyok. Egy filmet sem tudok végignézni hogy ne legyen mellettem zsepi. Na de csak itt tárulkozom ki ennyire.

Szóval most fogom magam összelapátolom és kezdek magammal valamit. Csinálok egy fényképalbumot.
Na most mit gondoltok rólam hogy hisztis p.cs. A két énem elvégre Ikrek vagyok!!!

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi,ma én is adtam a kalóriáknak:
betömtem vagy 6-7 nutellás palacsintát :D
nekem kell egy kis "boldogság-hormon".

képzeljétek,ma voltam gigászaton,mert 3,5 hónapja fáj a torkom,mióta volt dec. elején egy vírusos betegségem.
elég bunkó volt a dokinő is,meg az asszisztens is,de végül hajnalban újabb vérvételre kell mennem, mert valószínűleg jókora vashiányom van.

Éééés,olyan beutalót kaptam,amin be kell csak x-elni,hogy mit nézet meg,erre azon röhögtünk,hogy még párat bejelölhetnénk,ami bíemszínek is jól jönne :D :D :D
Vendég

Ditka én megnéztem sőt mi hárman mentünk el mert a lányomat nem tudtuk hova rakni. Mondjuk neki uncsi volt, mert nem értette hogy miről beszél a bácsi. Ha tudjátok nézzétek meg. Ahogy Mieza mondta érdemes nem vesztessz vele semmit. De azt hogy kötelező én nem hallottam még ilyet. Lehet hogy ez egy új szabály, döntsd el.

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi:
nekem meg depim lehet,hogy 4,5 hete itthon kuksolok,emiatt én is mindenen hamarabb elérzékenyülök mondjuk pl. ha tv-ben van vmi megható... Akár jó akár kevésbé jó dologról van szó...:shock: 8)
Vendég

Ditka legalább minden leleted meg lenne a kezdésre. Csak nézne a dokinő. Te is tudsz élni nutellás pali. Abból én is nyomnék, de most dugig vagyok!!!
Olyan szép idő van. Józsefek hozzák már a meleget!!

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]D írta:pancsi76itka én megnéztem sőt mi hárman mentünk el mert a lányomat nem tudtuk hova rakni. Mondjuk neki uncsi volt, mert nem értette hogy miről beszél a bácsi. Ha tudjátok nézzétek meg. Ahogy Mieza mondta érdemes nem vesztessz vele semmit. De azt hogy kötelező én nem hallottam még ilyet. Lehet hogy ez egy új szabály, döntsd el.

ok,akkor kedden beülünk férjecskémmel,ha minden igaz,akkor szabad.
Ugye a köv. kedden is lesz?
én is furcsállom a dolgot,de biztos jan.1-es újítás!
Vendég

[quote="pancsi76"]D írta:pancsi76itka legalább minden leleted meg lenne a kezdésre. Csak nézne a dokinő. Te is tudsz élni nutellás pali. Abból én is nyomnék, de most dugig vagyok!!!
Olyan szép idő van. Józsefek hozzák már a meleget!!

hát HSG-m van júniusról,van EKG-m,az 1 hónapos, van páromnak spermavizsg.,az is asszem tavaly nyári.
vérvételem sok volt az elmúlt 3 hónapban,de egyszer se azt nézték,amit bíemszíben szeretnének :)

Imádom a nutellás palacsintát!! Párom kedvezni akart :)
Vendég

Hát rohat sok az az idő,nem csodállom.Meg még a nap hiány is rátesz. Nem baj én már holnap kimozdulok.
Most néztem egy utazási irodát. És most 36500ft egy tunéziai utazás. Hogy tudják ennyiből kihozni, ha a repülőút is benne van. Én úgy mennék!!!!Kép

Kép
Kép
pancsi76

De majd csak ha meglesznek az ikrek akkor. Tényleg nincs valakinek megbízható ismerőse aki balatoni nyaralót kiadna?? Nem csak szoba kellene hanem egy egész ház!!!

Ditka ez is tőbb mint a semmi. Nekünk nem volt semmi leletünk.Ez haladás.

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]H írta:pancsi76át rohat sok az az idő,nem csodállom.Meg még a nap hiány is rátesz. Nem baj én már holnap kimozdulok.
Most néztem egy utazási irodát. És most 36500ft egy tunéziai utazás. Hogy tudják ennyiből kihozni, ha a repülőút is benne van. Én úgy mennék!!!!Kép

Most már remélem megengedi a párom,hogy kicsit kimozduljak,mert nem bírom tovább bezárva.
Túl mozgékony vagyok ehhez :)

Utazni én is szeretnék!
Ha bejön az új munka,nyáron sokat lehetünk együtt párommal,és akkor utazgathatunk is :)
Nem tudom,hogyan hozzák ki ennyi pénzből,csak nehogy úgy járjanak,mint az Eurotours...
Anno velük voltunk Korfun,még abban az évben csődbe mentek,de minket azért hazahoztak előbb :D
Vendég

Mi a kartagoval utazunk. És már voltunk ebbe a szállodába is Monastirba de akkor valami csodás volt hattyúból hajtogatott törcsi. Minden nap friss gyümölcstál a szobában stb. Egyedül a tengerük nem valami tiszta, de szuper volt. És most látom hogy ilyen olcsó?? Jó hogy tavasz van, de akkor is.

Nem ismerem ezt az eurotursot, már nincs is?? Még az a szerencse hogy nem jártatok porul

Kép
Kép
pancsi76

[quote="pancsi76"]D írta:pancsi76e majd csak ha meglesznek az ikrek akkor. Tényleg nincs valakinek megbízható ismerőse aki balatoni nyaralót kiadna?? Nem csak szoba kellene hanem egy egész ház!!!

Ditka ez is tőbb mint a semmi. Nekünk nem volt semmi leletünk.Ez haladás.

Hááát,balatoni nyaralónk lenne,de most van újítás alatt,mert a béna szomszéd miatt 1 méteres víz öntötte el a kis házacskát...
Úgyhogy max köv. nyáron :)
Vendég

Szijjaszok Tavaszvirág Csillagcsücsörik!!! :lol: :lol: :lol:

Navi:
Gyorsba belököm a táblázatot, aztán majd jövök még, csak visszaolvasok:

1268927881.1464.xls

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Na akkor majd visszatérünk rá. Nekünk olyan kellene hogy közel legyen a parthoz és bababarát. Tényleg nézek a neten hátha van.

Ditka sajnálom a szomszéd odavezette a vizet? Vagy csőtörés?

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!!

Pancsi!!
Írtam pü.

Ditka!!
Nosza,ne légy szívbajos,Dokinő nézne nagyot,mik ezek a vizsgálatok. :lol:

Macsek!!
Ügyesen pihozel látom,így tovább. :D

Vaya!!
Várom a leveledet. :D Pihizzél amennyit csak tudsz,mert aztán nem lesz időd. :lol:

Jövök még. :D
csucsu99
Budapest

Kubu, köszke, amint hazaér a Zuram megyünk is az üzletbe, már fel is hívtam őket és a forróvizes van! Hidegvizeset akartak adni, mert, h. inkább azoknak jó a melegvizes, akik teáznak, nah hát én minden nap teázom, úh. tökéletes lesz, még amúgy epres van, de ha rá gondolok is kiráz a hideg :roll: remélem, meg tudom majd inni gond nélkül! :D

Pancsi, ahogy olvastam, h. írtál nekem, annyira megörültem, még egy kis könnycseppecskét is elmorzsoltam. Egész nap lestem, h. írsz-e nekem és már kezdett aggasztani, h. semmi. :oops:
Örülök, ha úgy érzed, sokat segítettem, és szívesen válaszolok, ha tudok, minden esetleg butaságnak is tűnő kérdésre, hiszen az újaknak minden újdonság!
Tényleg nagyon nehéz így írásban kifejezni magunkat megfelelően, de nincs se tüske, se szálka, se fogpiszkáló, se deszka benem! :lol:
Basszus, te milyen finomakat eszel-iszol!!! Nyami! Bár eddig én zabáltam mindent, de tegnap és ma csak csipegetek és mindentől émelygek... remélem majd a lányok által ajánlott csodaszerek segítenek!
Jól mondja Macsek, velem vesézte ki a lelkesedés elvesztésének témáját kb. 4-5 nap után... én is figyeltem a jeleket, mi mást csináltam volna, de látod, semmi nem utal egyértelműen arra, h. sikerült vagy sem... talán a szédülés és hányinger, de ez ilyen korán még ritka, úh. csak bízni!!!
Szerintem siker lesz!!! Nagyon szorítok!!! :D

Macsek, ma pont ezen gondolkoztam, h. szerintem is gond, ha vki mindent egy lapra tesz fel! Mi is úgy voltunk, úgy lesz jó, ahogy lesz... nyilván minden vágyunk egy kisbaba, de ha nem jött volna össze, akkor éljük tovább az életünket és megvolt a tervem arra az esetre is! Ez fontos szerintem. Nem akarok a Heniről főleg a háta mögött beszélni, sem megbántani, de végig azt éreztem, h. sajnos neki úgy hozta az élet, h. mindent erre a lombikra tett fel és féltem, h. ha nem jön neki össze, totál össze fog törni és sajna így is lett, de remélem már jól van és rendeződnek a dolgai... na ez csak egy kis kitérő volt...

Kisbeeka, szerintem ikszelgess, miért ne? :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pancsi, mi is Karthagoval mentünk ősszel Egyiptomba, last minute, de a katalógus árra minden esetben rá kell tenni kb. 40.000 Ft-ot, reptéri illeték, stb... bár még így is baromi jó ár! De te most ne repülőzgess nyáron, szerintem maradjatok belföldön! :wink:

Kisbeeka, ne csodálom, h. nem bírod a bezártságot, ill. egyedüllétet, én is kezdek befordulni... de most már ha jobb az idő kiülök a parkba :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, így én is megtudom, h. aláhúzza és nagyobb a betű... akkor inkább ezt használjam? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziaszotok!

Visszakaptam a 2 embribébit. Most már jó helyen vannak.
Vörösmacska köszönöm a babaragacsokat és a varázslatot.
Teli az éléskamra meg a hűtő mindenféle fehérjedús finomsággal, de igyekszem a kalóriákra is figyelni.

Blacska
blacska

Pancsi!!

Szerintem is itthoni nyaralásba gondolkodjatok!!Hiszen pocakos leszel. :) :D :) Mennjünk együtt. :D :)
csucsu99
Budapest

Blacska, akkor tessék pihenni, nem a gép előtt ücsörögni :lol:
Vigyázz magadra és növeszd a babócákat! Sok sikert! Persze ha úgy érzed jól bírod, gyere csak... ha elkenődnél, majd megvigasztalunk, de lehet, nálad ez nem fog bekövetkezni...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andrea:
Őszintén szólva nem tudtam ki is az az Eric Catmen... :oops: Hát utánanéztem:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Eric_Cartman

Basszus! Tényleg ilyen kölök illene hozzád?! :lol: :lol: :lol: Ne cs.ssz ki magaddal! :lol:

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Jó lenne ha lenne egy nyaralóm akkor mindenki jöhetne és tartanánk egy fórum nyarat. Köszi az ajánlatot Csucsu, de mégis hányan férünk el ott? Szóval van több szoba is? Lacim felhívott egy nyaralót 8 fő tök jó medence meg minden, de napi 37000 ft. Kimondottan magyar pénztárcához mérik az árat.

Nava se pénzünk nincs a külföldhöz. De azért kell egy kis kimozdulás. Most tavaszi szünetben Bodonyba megyünk. Az a mátrában van. Remélem már nem lesz hó. Tök jó lehetett egyiptom, mi még ott nem voltunk. De most nekem a bébik mindennél fontosabbak, csak itt álmodozom!! Úgy örülök a soraidnak puszi puszi.

Balacska pihikézni, nem gépezni. Persze mi örülünk neked, és gyere amint tudsz. Sok Sok babaragacsot nekik hogy te kismami lehess!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Navi úgy látom tökéletesen egyetértünk. :lol: :lol: :lol: DEEE! Ezeket a dolgokat nem lehet beleeröltetni a buksiba. Ennek valahogy jönnie kell magától, szerintem. :? Az első stimut én is nagyon úgy szuggeráltam, hogy sikerülnie KELL és nem is gondolkodtam előre, hogy mi a jóisten lesz, ha nem sikerül és vissza kell mennem pl. dolgozni. Most eleve úgy jöttem el a melóból, mintha csak 2 hét tp-ről lenne szó, nem búscsúzkodtam, nem mondtam senkinek semmit, csak akinek muszáj volt.

Tegnap kértem K ügynöktől papírt a házidokinak, hogy tartson táppénzen. :lol: Holnap kell menni táppénzes lapért felülvizsgálatra, most beszéltem az asszisztenssel, hogy hányra kell menni, meg hogy zajlik, és hogy hányan vannak, mert sikerült a terhességem és jó lenne nem találkozni túl beteg emberekkel. :lol: Tök rendi volt a csaj, egyből átadta a dokinak és ő mondta, hogy ne menjek, csak küldjem el a papírt. Milyen rendes, ki vagyok akadva! :lol: :lol: :lol: Vagy ez máshol is így van? Nem hiszem, hogy a mi városkánkban sok ilyen esete van :?

Pancsi, ez a fagyidolog miatt csöpög a nyálam!!!! Illik ezt tenni velünk? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én vártam ezt a sírós korszakot, de valahogy elmaradt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát csajok Femibion + Vas Vital helyett áttértem az Elevitre!!! Fúúúj, hogy ennek milyen bűn rossz :shock: B vitamín íze van, alig bírom lenyelni :shock: , pedig nekem még soha nem volt gondom semmilyen gyógyszerrel, de ez brutál sz@r. Ráadásul fáj tőle a hasam :( , tegnap is fájt délután, miután bevettem. :(

Maccs
vörösmacska

Sajti köszi a segítséget :lol: :lol: , én sem tudtam :oops: ki az a Eric Catmen, csak nem mertem mondani :oops: :oops: és lusti voltam utánanézni

Maccs
vörösmacska

Ma ezt a pár-sort kaptam egy "ismerősömtől":
Ha valaki igazán akar gyereket és rajta van a kérdésen,2 hónap alatt összekell,hgy jőjjön. :roll: :shock: :twisted: :evil:
csucsu99
Budapest

Macsek!!
Én sem tudta,bevallom,csak nem mertem megkérdezni,mondom hátha beégek. :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Csucsu, ismerősödnek üzenem, ...... na jó :oops: inkább ne mondj neki semmit :twisted: :twisted: :twisted:

Maccs
vörösmacska

Hát Csucsukám nem semmi "ismerős" mintha az olyan könnyű lenne.
Egyébként nekünk jó a17 től is majd jól váltjuk egymástés nem kell nektek sem annyira sietni.

Kép
Kép
pancsi76

Zsuzsó

Jó hogy ha megtudod oldani a hazafuvart. Én leszívás, altatás után is mindig egyedül mentem haza kocsival. Eddig még nem történt semmi és remélem ezután sem fog.
Én nem tervezem, nekem már 8 előtt ott kell lennem.

Pancsi

Kiről beszélsz? Már kitöröltem.
Azt hiszem a Ú ügynök jelzi a kartonon, mert amikor én voltam a kartonokat is vitte magával.

Navi
Nekem is van baj a nőiességemmel, bár nem hiszem, hogy a gyereknevelést kedvezőtlenül befolyásolná. Szóval kaptam rá valami homeós bogyót. De nem tervezem, hogy nőcissebben fogok öltözködni. A párom szerint nagyon bújós vagyok, néha szerinte már sok is.
Én is pörgős voltam, de mióta kapom a hormonokat, elég sokat lassultam.

Avarka
Elárulod az eredményed?

Sting
Köszi

Macs

Az ajtónál ültél amikor és a recihez mentem, aztán leültem melléd, és te átültél a fotelba a recivel szembe. Bordó blúz volt rajtam és a piros kabátom a kezembe volt. Azért azaz igazság, hogy nem voltam biztos magamban és nem tudtam, hogy hogyan támadjalak le.
Gondoltam, beszélgetünk és aztán kiderül. De ott hagytál. Aztán amikor az anyósod és a férjed letámadtak akkor már biztos voltam benne, de akkor már nem akartam zavarni, és mennem is kellett. Hívott az ügynök.
vnbeni

Jaj kedves Vnbeni énmár nem tudtam ott ülni a faszékeken, azért is ültem vissza a fotelokba,mert eredetileg ott kezdtem :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira sajnálom, hogy nem próbálkoztál!! De én amikor kijöttem K ügynöktől kizavartam az uramat és az öreglányt és még vagy egy óráig ott ücsiztem a papíromra várva!!!! akkor már nem láttál????? De kááárrr! :(

Maccs
vörösmacska

Most csak magunkról: Ma bent voltunk Reménnyel a BMC-ben megmutatni a babákat és bevinni a szülésről a zárójelentéseket. Szóval aki olyan dél körül a recepciónál ült, az láthatott minket. Utánunk egy másik csaj is behozta a 7 hetes kislányát. Nekik a 6. lombik sikerült, szóval kitartás mindenkinek. Nagyon furcsa volt babával menni és nosztalgiáztunk is egy kicsit. Zeke dokival is találkoztam, elvittem neki a piát, amit 1 éve vettem neki. Még jó hogy nem romlik meg. :D

Nyaralásról azért írok: én 17 hetes terhes voltam tavaly mikor Olaszországba mentünk autóval. Az autóút fárasztó volt, de azon kívül semmiben nem hátráltatott a baba. Nekünk ez az út már le volt fixálva az inszem előtt és 4 ember nyaralása múlt rajtam. Hát mentem és nem bántam meg. Soha többet nem leszünk apával így "kettesben". De persze ez nem is baj, csak megállapítás.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Csézjang: Gratulálok :D

Macsek: köszi a fogamnak küldött varázslást :D bejött :D nem fáj,csak úgy nézek ki mint egy pocok :D fel van dagadva a fél arcom,dehát ennyi baj legyen :P

Mit szólt a Zurad az ikrekhez :?: nem Ő volt az aki ettől félt :?:

Andikám: szerintem Te egy jó kis Csaj vagy :!: :wink: :!: abszolúlt van benned nőiesség :!: az,hogy egy picit őrült vagy,hát Istenem sokunk nem teljesen 100-as ezen a fórumon,de pont ezért ilyen jó ez a csapat :wink: :D :wink:

mindenkinek küldök drukkokkkaaattt,akinek szüksége van rá nyissa ki az ablakot és megkapja :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sziasztok!!!
Köszönöm a meleg fogadtatást, olyan jól esik. Ma egy őrült taxis hozott haza, és egesz vegig azon gondolkodtam, hogy mindjart elolvashatom a mai nap tapasztalatait Tőletek!

A pihenes nem egeszen jott ossze, mert be kellett mennem dolgozni, ami miatt a parom még ideges is lett, ugyhogy jo kis buntudattal indult a napom..de mindneki segitette bent, aranyosak voltak, persze ők azt hittek, megint az endommal műtottek...

Macsek - a jelek, amikre figyelunk, megorjitenek :D sosem tudom, mi az igazi jel, és mi a bemagyarazott:) most peldaul eskuszom, hogy uj fajnak a melleim, mintha meg akarna jonni. nade 4 nappal a beultetes utan csak nem kéne ezt ereznem, nem??? ráadásul hőemelkedésem is van.
a feherjeket eszem rendesen, viszont a turotol mar nekem is hanyingerem van, hihetetlen!! pedig imadtam. de a bab jó ötlet, meg is kivantam egybol:) Tokmagot, meg mandulat meg sosem eszem, merthogy pattanasos leszek tőlük, de igy legalább van indokom, mert közben meg imádom őket!

Lányok, nem akarok tolakodni hulyesegekkel, de itt egy örökdarab Eric Cartmen jelenet, magyarok készitettek:
http://www.youtube.com/watch?v=FoE-r5uC-mk
Azota csak ezt szoktam kérdezni: a Bázisugrotol jobbgra vagy balra?:)

Pancsi ne aggodj, én is bogok mindenen mosnbataban, lehet hogy benne van a levegoben!!! :lol: Múltkor azon bugtem el magam, hogy rossz gombot nyomtam meg a liftben!!

Kisbeeka, és is vashianyos vagyok, sose tudtam ezert peldaul vert adni:) de miota szedem a gyerekvitamint, ez helyrejott. A nutellas palacsintat pedig már meg is rendeltem a don pepetol:)))

navared – iszom a rengeteg folyadekot, de már komolyan béka nő a hasamba, én ennyit eletemben nem ittam, szornyu. Köszi az időinfot, páromnak mondtam is, hogy be ne ossza magat aznapra, mert nem akaorm egyedul végigizzadni azt a delelottot... szerintem nem fogok tesztelni, bár ki tudja, kibirom e.

Sting
Nem tudom mi legyen ezzel a elettarsi dologgal – ha eddig nem kertek, mikor kérnék el? jovohet pénteken? és ha nem adom??:) hmm... mi inkább államilag felunk, nehogy akkor ne tamogassak, utolag meg kijonne a szamla... hat nem tudom. Én mondtam a paromnak, ha mar egy elettarsit alairunk, akkor irjunk ala inkabb hazassagit:)))

na, mir emegirtam, meg is jott a feherjedus vacsoram:)
cidney23

cidney23: Bocsi, nem tudok visszaolvasni, de nálunk a közjegyzős élettársi papírt az inszem előtt kérték el a recepción.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Angyalkám! Kép annyira örülök,hogy nem fáj, te kis pocokképűű! :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen én vagyok akinek a Zura félt, rettegett az ikrek miatt, de már beletörődött. K2 ügynök anno azt mondta a Zuramnak, hogy félni csak a farkastól kell :lol: :lol: :lol: :lol: Zuram bár azt mondta ma Apciéknak, ha három lesz, akkor egyet átadunk nekik :lol: :lol: :lol: :lol: viccet leszámítva már a beültetésnél sem volt ellenvetése a hármas befogadáshoz, mert ő is belátta, hogy milyen nehéz ez az egész lombikos tortura idegileg, lelkileg és anyagilag is .. és inkább három, mint egy sem alapon bevállaltuk :lol: :lol: :lol: :lol: Persze ha 4-5 naposakat kaptunk volna, akkor csak kettőt kérünk.... de Kép már azt sem tudom,hogy erről mit gondoljak :wink: Lehet, hogy Navi férjének van igaza, hogy nagyon is jó helyen vannak ők már kétnaposan is a pocókliban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Cidney azért pihengessél léccike!
Régen én is tök ragya lettem a mogyorótól :( :( , de nem olajos sós mogyorót eszek, hanem vagy héjasat, amit bontogatni kell, vagy az Auchanban ahol van az a kimérős osztály, na az ottani sótlan mogyorót, az sem olajos és attól egy szem pattanás sem lesz rajtam!

Nekem is kevés a vasam :( , már múltkor itt mondtam, erre szedtem a Femibion mellé Béres Vas Vitalt és képzeljétek, tegnap megkaptam a beülti előtti nagyrutinomat és még kevesebb lett a vasam, mint volt. :shock: Mondtam anno, hogy egyik nap eszem a Famibiont, másik nap a Vas Vitalt. Úgy látszik kevés volt. :shock:
K ügynök megkért, hogy két hét múlva figyelmeztessem, hogy írjon fel valami ferrogammát vagy mit. De azért át is tértem erre a büdös Elevitre, mert megmondom őszintén már múltkor is ezt mondta :oops: :oops:

Maccs
vörösmacska

Én szerencsés vagyok, de tőlem senki nem kérte a házasságit, bár ott hordozom a táskámban a papírjaimmal és ezt az előadást sem firtatták. Bár legelőször K2 rákérdezett, hogy oké .né vagyok, de a férjem neve nem csak véletlenül ugyanaz ugye :lol: , mivel gyakori név :lol: :lol: ugye házasok vagyunk?? :lol: :lol: Ennyi volt. :shock: Bár ezt gondolom ügynököm megteheti és ez valami olyasmi, mint hogy az eredményhirdetésemnél a bológus pl nem volt bent. (Voltam is frászban :shock: :shock:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Na én már szerdára virradóra megbékéltem a melóval, hamar ment. Tényleg jó, h. ilyenek a kollégáim és a főnököm. :)
Megint zúg a fülem és a fejem, kideríthetetlen okból (a fülészeten sem jöttek rá). :? ÚÚtálom ezt az érzést, de biztos "jobb" a migrénnél, gondolom. Akkor most örülök, jó? :) Holnap du. megünnepeljük az egyik kolléganőm félkerek 35. szülinapját, valami "edd halálra magad" étteremben. Nemrég nyitott újra Rákóczi Grill néven, a Keleti pu. és a Blaha között van, kíváncsi vagyok milyen lesz a felhozatal, mert 2500 pénz a beugró, viszont a piát fizetni kell.
Most viszi a Zuram az XL-es kutyinkat bibircsók-műtétre, remélem a fogkövét is le bírja szedni a doki, mert ezt előre nem beszélte meg a drágaságom, pedig megkértem rá... Ha nem, hát nem, majd Calgonnal megmossuk neki, vagy Cillit Bang-el! :lol:
Jó nektek kismamik! :) Már előre megvan a karácsonyi ajándékotok, én meg majd plázázhatok ezerrel! :lol: :lol: :lol:

Vaya:
Ügyesen visszazökkentem a munkába.
Anyóca! Már 7 hetes vagy?! :shock: :D Így szalad az idő?
A házimunkát jól megosztottátok a pároddal, ne is strapáld magad. Kíváncsi leszek, nálad meddig tart ez a fáradékonyságos időszak; nagyon érdekes dolog a várandósság, tiszta rejtély...
Ja, a védőnő felkutatására vigyél magaddal GPS-t! :wink: :lol:

Vnbeni:
Köszi még1x a lovacskás infót! :)
Nagyon klasszak az eredményeid, szurkolok a leszíváshoz!
Mako:
Szerdán már kutyabajom sem volt, elmúlt a munkaundoritiszem.
Nyeljed csak a Regulont, annál hamarabb fogy! :wink: Ne izgulj, az rendben tart majd és minden okés lesz a kezdésre. :D

Kubu:
Húúú, de bátor vagy a kirándulással! Előtte egyezkedj a bébiddel, hogy ügyesen viselkedjen. :) Szép nagy csapattal mentek, majd ők is vigyáznak rád.
Köszi a Teszveszes infót, egyébként mindíg ilyen állakára vágyta, hogy ugrálhassak rajta végestelen-végig a panelba!!! :lol:
Ó, persze csak viccoltam, a tesóm picinyének gondoltam, lehet beruházok neki majd egy ilyenre.
Ketteskéd annyit mozgolódik, hogy talán a kötélmászás után, a csúcspontról történő szekrényugrásra gyúr. :lol:

Lujzici:
Ezt a piszokságot, annyira, de annyira.... Úgyis tudod... Nagy ölelést!
Majd Ámerikába hátha spontán összejön, vagy utána itthon a nagy pihenés hatására. Drukk ezerszer! Aztán tessék tudósítani, mert különben sírunk nélküled!

Mieza:
Még a végén ZT-k leszünk! :D
Most minden pénzmag számít neked, megértem, hogy még nem mész lélekgyógyászhoz.
Céged ijesztgetésére küldök valakit:
Kép
Minden közeli és távolabbi célod eléréséhez sok sikert! :)

Hildus:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztést kívánok! :)

Navi:
Én is így próbáltam elmenteni, ill. visszatenni a táblázatot, de vmiért elsőre nem engedte, aztán sikerált. Nekem jó így a tábla, ha neked is.
Te kis könyvmoly! :) Én is hamar átrágom magam azon, ami érdekel.
Sajnálom, h. mégsem jössz 24-én, de megértem, h. a tuti szívhang a nyerő. Ó, neked is milyen szupi, már a 6. hétben jártok! :) Szerintem nem musz minden nap kotyvasztani, ha nem vagy jól annyira, lángzám spácíren!
A bébifotók annyira cukkerek!
Barinőd rókázós okfejtésén akkorát nevettem!!! Amúgy ilyenkor már nem mind1? A gyerek úgysem bír távozni a rókicával, szájon át... Dinnyecsősz egy csajszi, szerintem te is csak nevess rajta, mást nem érdemes, jól bemutatkozott. Egyébként aki meg kakil, az az ételt nem akarja befogadni; ill. pisilés esetén a folyadékot? Ezt megkérdezném tőle, hogy akkor ő szokott-e üríteni? :lol: :lol: :lol:
Amíg nem engeded cickó-közelbe a párod, addig szemével is pásztázhatja, szkennelheti az emlők állapotát, hogy minden rendben van. :wink:

Avarka:
He-he... :lol: Jól megvezettél minket , hogy rossz a leleted! A lényeg, hogy rendben vagy és nemsokára indul a bakterház!!! :)

Andrea:
Ne is törődj a szájhúzogatással - a lényeg, hogy megvan a rákszűrés. Nagyon szorítok a negatív bacilelethez!
Az ektoplazma egyébként alapból nem obszcén szó. :) Szó szerint a citoplazma (ami a a sejtmag nélküli sejttartalmat jelenti) legkülső rétege. Azannya, de kiműveltem magam! :lol:
A nőiség erősítését, illetve a női és férfi mivoltunkkal való egyensúlyba kerülést - kihangsúlyozva a női minőségünket - a jógával (ahol sok elméletet is tanítanak, nemcsak a gyakorlatokra mennek rá) és a hastánccal (na, ez nagyon ütős már pár alkalom után is szerintem) is el lehet érni. Tényleg hatásos a befelé figyelés, meditáció. Ebben a témában nagyon egyetértek Navival, mert bizony én is amolyan tökös csaj voltam sokáig, de mára "betörtem" és nőcibb vagyok. Bírok már segítséget kérni és elfogadni, gyengének mutatkozni, valóban befogadó és nyitott lenni. Nem mogyorózom tovább, te érted, mire gondolok, mert ez nemcsak az anyasággal kapcsolatos befogadást jelenti. Nehéz dió volt számomra, de érdemes átalakulni @-ból pillangóvá, mert ez nekem is jó és a környezetemnek is, azóta rengeteg pozitív visszajelzést kaptam, ami mégjobban generálja ezt a női minőség fokozását és megélését.
Bocsi a szóhasmarsért, majd a hosszú idő miatt nyújtsd be a számlát, ha raboltam. :wink: :lol:

Pancsi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Cicifájás simán loehet a hormonok miatt, no para. Jól fel van pumpálva? Apának tessék akkor most jó sűrűn mutogatni, hadd élvezze! :lol:
Az ektoplazma szót egyébként a Szellemirtók c. filmből is hallhattad, ott a szellemek által a földi környezetben "felejtett" anyagot hívták annak.
Kiment a bokád - ez nagyon tecc!!! :lol: No, csak dagadjon nagyra! :wink:

VMacs:
Hivatalosan is nagy gratula!!! :lol: :lol: :lol:
Hát anyósod nem úsztad meg a BMC-ben, nem irígyellek érte... DE!!! A pozi tesztedért és a magas HCG-dért egy picurit igen, persze csak szívből jövő szeretet alapján! :wink: :D Hajrá ikrek!!! :lol:

GyőrinéIldi:
Azannya! Elképzelhetetlenül szívből drukkolok, hogy 24 mm-es kovász legyen a cipódban! :)

Kiss Angyal:
Na végre, lassan befejezik a protkódat és elfelejtheted a csini fogtündéred! :) Így mostmár csak a bébire koncentrálhatsz, nagyon szorítok nektek! :D Gyors sebgyógyulást!

Csucsu:
Örülök, hogy cickóid rendben vannak, pláne ilyen jó "kezekben" :lol: , mint a párodé - nem semmi amin keresztülmentél. A dagi ujjadnak jobbulást, üzenem neki, hogy fogyjon le! :)
"ismerősőd" :twisted: IQ-ja iszonyat magas, csak negatívba, Európából nézve verdesi a déli sarkot.

Blacska:
Üdv és mielőbbi babásodást! Ma már veled vannak a gyerkőcök, nagyon szorítok értetek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsyka:
Szupi az új avatarod!
Ez a francos várakozás tudom milyen rossz. :? Gyere addig sűrűbben, majd mi felvidítunk, tereljük a rossz gondolatokat és meglátod, hamar elrüpül az idő. :)
Ja, és tessék spontánkodni, hamár p.érésed van! :wink:

Zsuzsi.bmc:
Drukk a pénteki inszemre!!! :)
Ne cipelj hazafelé semmi táskát, majd apukád vigye azt is és szépen hazafuvaroz. Aztán jöhet a kényeztetés és a pihenés.

Kisbeeka:
Hajrá spontánkodás!!! Minden esélyt meg kell ragadni! :)
Szerintem megnézhetitek a filmet hamarabb is, esetleg a recit felhívhatod és rákérdezhetsz.
Huncutkodj csak a beutalóval, majd néz nagyokat a drnő, mik ezek a viszgálatok. :)
Nyaralójavító és dinkaszomszédűző hullámokat küldök:
))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((

Cidney:
Üdv nálunk! Nagyon szorítok a hétfői ET-hez!!! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Pancsi, akkor most már tényleg túltárgyalva a dolog!!! :D Szerintem addigra már szép tavasz lesz ott is és pihizhettek egy jót!

Macsek, az tuti, h. ezeket a dolgokat nem lehet kierőltetni, vagy jön magától vagy nem!
Milyen jó, h. elintézik neked a táppénzes papírt, vannak még rendes emberek :wink:
Én a Gravidát szedem, legelőször öklendeztem tőle, de most már lemegy :lol: abban van vas is, ahogy az Elevitben, csak az Elevittől sokaknak szorulásuk van, ezért nem mertem megpróbálni...

Nah aztán batomira eljutottam ma megvenni a Kal-Magot :roll: még jó, h. a barátosnőm elment nekem gyógyitárba MagneB6-ért (én nem bírtam volna sajna), h. holnap már ne legyen annyira hányingerem. Úgy volt, h. Zuram hazaér 4-5 körül, ehhez képest 6-ra sikerült neki.... persze minden 6-ig van nyitva, ahova menni akartam, sétálva meg túl messze van most nekem! Na mindegy, majd holnap megoldom vhogy!

Csucsu, igazán kedves ismerősöd van... legalább pasi? :roll:

Beni, szerintem sem törvényszerű, h. akinek nem sikerül a baba, annak baj van a nőiességével...!!! ez csaj egy ötlet volt Andinak, mert tudom, h. ő milyen karakán csajszi és nem egy cicababa... gondoltam, ha kicsit is segítek ezzel, már megérte! De persze nem kell a ruhatárat lecserélni, hiszen azzal az ember megtagadja önmagát, ha úgy kezd el viselkedni, ahogy nem természetes számára!
Milyen homeobogyókat szedsz rá amúgy?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky:
Haláli vagy! :lol: Milyen jó, hogy nem fincsi francia sajtkülönlegességekből állíttattál össze anno egy ajándékkosarat! :lol:
Félre a viccel, a pia a legjobb ötlet, az tényleg eláll.

Cidney:
Na pont emiatt házasodtunk mi is össze anno. Ingyé volt és a célnak megfelelt, 2 tanúval történt semmi extra. Asszem a közjegyzős papírt meg időnként meg kell ismételni, újítani és akkor annyiszor kiperkálni a díjat. Mi nem bántuk meg a házasságot, nem lett semmi rosszabb, sőt!
Ez már egy más minőségű kapcsolat. :)

Jaj, már izgulok, egy órája elmentek a kutyi és a Zuram. Már szólhatna telón, hogy menjek le segíteni a felhozatalban. Mégis csak 31 kiló a drágaságom és kómás állapotban elég nehéz hurcolászni...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

én is elevitet szedtem régen, egyreszt szorulast okozott - masreszt pedig a baratnom, aki természetes uton van a 4. honapban azt mondta, hogy a dokija szerint az elevit hizlal, és szedjek Femibiont..azota ezt szedem, és nincs is semmi bajom. azt a 6 kilot meg majd valahogy leadom:)
cidney23

Cidney de a Femibionban nincs vas és nekem az kevés.

Sajti kutyeknak, hogy minden rendben menjen: Kép

Maccs
vörösmacska

Sajti, kb. végigröhögtem az írásaidat, nagyon tuttker! :lol:
És igazad van, pontosan erről dumáltam én is, de a hasitáncot ki is felejtettem! Érted te, nem kell tovább ragoznom!
Dinnyecsősz barátnőm meg már csak ilyen, tudod ő nagyon spirituális, csak szerintem már átesett azon a bizonyos lovon és sajna a másik oldalon landolt :D Pedig amíg a földön él, azért nem árt nem csak fizikailag itt lennie!

Örülök, h. melóba gyorsan visszaszoktál, ügyi vagy és szerencsés, h. jók a kollégák is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Cidney:
Én is Femit szedtem, de kell mellé a vas, ha máshogy nem viszed be a szervezetedbe.

Macs:
Kösszike, most hozza a Zuram, minnyá menek érte! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok, egy gyors kérdésem lenne:

holnap lesz az inszem utáni eredményhirdetésem.
Hányra kell mennem? Ráérek 9 körül is odaérni?

Köszi!

Kép
lujzici

vnbeni!
Az eredményem:
AMH 0.6
Inhibinin B: 18
FSH: 7.3

Sajt@!
Az még hagyján, hogy titeket megvezettelek, de saját magamat kikészítettem. :?
Persze azért óvatos vagyok, hiszen lehetne jobb is az eredmény, de már 35 felett szerintem ez se rossz...az a lényeg, hogy a normál tartományban van! Nagyon bízom benne, hogy a doktor úr is bizakodó lesz és kihívásként fogja fel, nem fog útnak ereszteni!? :wink: Szerdán kiderül!
avarka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?