Új privát üzeneted érkezett!

Csillag,
most látom Fannid 2,5 hét múlva 10 éves lesz! :wink: :wink: nagylány! :) :)

Melish,
igen pihentem a hétvégén, a Mama ilyenkor kényeztet bennünket jobbról-balról, full-service van :) :) . A párom szüleinél vagyunk ilyenkor, de nekem Ők nem az anyósom, apósom, hanem a második szüleim, nagyon jó a kapcsolatunk, kiegyensúlyozott, baráti, Ilangot meg egyenes imádják! Vicces lehetett, hogy a polgáriról majdnem kizártak :wink: . Jó pihenést nektek is a nagyinál!!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag az a lényeg, hogy minden rendben van.

Hűha, nekem most nagyon ég a gyomrom.....

Sucer hormonok nálam is játszanak :roll:

Évi calici vírust szedett össze anyósom is, bent is volt a fertőzőn. Kiengedték, de ügyeletet kellett hívni, talán - talán jobban van már. 28-án volt a sógoroméknál a keresztelő. Mi lettünk felkérve, de miután rajtuk is végigment valami hányás-hasmenés én nem mentem Bencével. Először el akarták halasztani, aztán úgy gondolták, hogy legfeljebb én nem megyek - még jó, hogy én lettem volna a keresztanyuka - de anyósomnak ezek szerint sikerült benyelnie. Most áldom az eszemet, hogy kimaradtam a buliból....

királylány

igen!
Fancsa 5-én nagylány lesz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,
jó főzést!

Én is lassan megyek a gyerkőcért, tankolni, vásárolni, meg otthon van mit tenni-venni, mosni, kipakolni a 4 nap után.

Holnap megint melózom, így jövök reggel!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,
húú ezt jó, hogy kihagytátok! Remélem anyósod is mielőbb rendbejön!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer igen és most nagyon elégedett vagyok magammal - meg gonosz is - mert én már megint megmondtam!

királylány

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvás
Jobbulást a Gézengúzodnak!

Tünde
Csak óvatosan a munkával! :wink:

Csillag
Sajnálom, hogy baba nem mutatta meg magát! Az lényeges, hogy minden rendben van vele! :lol:

Évi
Jobbulást anyukádnak!
Cáfolom, hogy a szemérmes babák lányok! Katus nagyon szokta mutogatni magát :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Sucer
Hétvégi hiányzáson lehet segíteni! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi Ircsi! Aranyos vagy :D
Majd a rózsaszín rucik alvásra lesznek befogva...nagyon tetszenek :D nem adom senkinek :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megjöttünk,megnéztük,meghallgattuk...ez is megvolt.Sok újat nem mondtak bár itt a szülésznő inkább ajánlotta az EDA-t mint múltkor a védőnő, az nem preferállta...

Ircsi,hát ,akkor tévedtem :)

Dia,Calici- :?
Remélem nem kaptam be,szájkendőben voltam és semmihez nem értem :D

Csillag úgyis kislány!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

Évi a megyeiben voltatok? most akkor mi van... lehet ott szülni, vagy nem??? :shock: :shock: :shock: tud ebben a városban egyáltalán valaki valamit? :lol: :lol: :lol: :lol:

sucer húúú, de jó lenne, ha meg tudnátok szerelni azt a videót!!! :lol: :lol: :lol: nagyon megnézném! :lol: :lol: :lol:

csillag mingyá' megnézem azt a béjbit... :lol: :lol: :lol: eddig nem volt időm, de most csinálok egy szenyót és mozizok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi!
Te is ari vagy...de nem kivehető a felvételből...
de már nem is bánom...majd meglepődök... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok lányok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a dicséreteket a ruhámmal kapcsolatban! Nagyon jól esik, hogy szerintetek is szép vagyok benne! :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: Jaj, én lassan már centit vágok, annyira nagyon várom az esküvőnket (59 nap)!!! :roll: Ma voltunk a szalonban és sikerült a sógornőmnek kiválasztani a koszorúslány ruháját! Lila lesz, úgyhogy a húgomnak is lehet olyan, mert ő is olyanra vágyott, meg így a dekorációhoz is passzolnak! 8) 20.000 Ft a bérlése, 10% kedvezmény lesz belőle és a ruha anyagából lesz olyan boleró, mint az enyém. :) Tegnap sikerült az ültetésrendet is összeállítanunk hál' Istennek, remélem mindenkinek tetszeni fog, próbáltuk korosztály szerint, hogy mindenki jól érezze magát. :wink: Csak most kis apróságokon kezdtem el gondolkodni: kell-e a polgármesteri hivatalba vinnünk pezsgőspoharakat, gyertyát? Étteremben gyertyákat gyertyafénykeringőhöz, menyasszonytánchoz vajlingot meg fakanalat? pfú,lányok már úgy örültem, hogy ilyen jól állunk mindennel, erre ilyen apróságok zakatolnak a fejemben. :shock:

Csillag szerintem kislány :wink: , mert a mi kisfiunk nagyon mutogatta magát mindkét uh-n! Azt mondják, a lányok szégyenlősek! De az a lényeg, hogy minden rendben vele, előbb-utóbb csak megmutatja magát! Szépen meg kell rá kérni, mi így csináltuk. :P

Tomi már jobban van szerencsére, de most megijedtem, lehet, hogy calici vírusa volt?? Húgomtól kapta el, és mindkettejüknek gyors lefolyású volt, nem tartott tovább 48 óránál, húgomnak hasmenése, hányása volt, Tominak meg hányás és láz. :( Szerintetek? Nagyon félek, remélem nem kaptam el, bár külön aludtunk, de napközben egy helyen voltunk, csak távol egymástól.

Na pihengetek, de én is megnézném Sucer azt a videót a polgáriról, szerintem nálunk lenne szívroham :lol: :D ! De jó lehetett!

Kép

Kép
barbcsi

Tünde pü.vettem,írok is...mingyá :)

Nem,a Klinikán voltunk,biztonság kedvéért azért megnéztem azt is.Szerintem itt Pécsett senki nem tud semmit :) Borsay dr.szerint maradjak nyugodtan a fenekemen...csak tudja mit beszél??
Egy ikres kismamival mentünk fel a szülőszobára,kérdezem kihez jársz? Azt mondja a Pankához,ja mondom ki máshoz minek kérdezem...:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.03.17 22:03-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jippi.Kaptunk egy zsák babarucit. Eddig pakoltam :) teszek a blogba képeket...

evilany

Találtunk egy ócskább sapit is,muszáj volt ráadnom valakire :) a fülek mondjuk útban voltak :)
bocsánat ezt muszáj volt :)
Miki szerint komolytalan vagyok ...
Kép
Kép

evilany

Sziasztok Kismamik és Pompomlánykák! Kép

Ne haragudjatok, hogy egyik napról a másikra eltűntem, de nagyon kevés szabadidőm lett és képtelen lettem/vagyok követni már a fórumot. Kép

Nagyon örülök, hogy új tagokkal bővelkedik a csapat, és ahogy elnézem mennyi új oldalt írtatok tele, gondolom, hogy élénk eszmecserék folynak :)

Nálunk gyerekek megint benyeltek egy vírust, Ricskó hozta haza oviból, ő már meggyógyult, de mostanra Enikőt ütötte ki. Semmi láz, de hólyagos-gyulladt torok és állandó orrszívás. Bár Enzó már ki tudja fújni, de türelmetlen, keveset marad meg egy helyen, úgyhogy kergetem a zsepivel, de este az orrszívás a legtökéletesebb megoldás számára. Imádnivaló-égetnivaló kiskölkök amúgy :):):), abszolút nem látszik rajtuk, hogy betegek, rohangálnak jönnek-mennek. Fantasztikus a kis korkülönbség, ajánlom a leendő kistesókhoz :) Az én tapasztalatom szerint kettő gyerekkel könnyebben boldogul az ember, mint egy kicsivel úgy az egész képet nézve. Persze az első időkben, mikor jön az öcsi v. hugi azért feladja a leckét az időbeosztás, de kialakul :) Ráadásul a tapasztalat, amit az első babánál összeszed az ember, sokat javít az anyukán és még ügyesebb lesz.Kép Kép

Gratulálok a Menyasszonyoknak és Sok Boldogságot Kívánok! Kép

Látom, hogy már vesztek egy csomó mindent babáknak, felrakom, hogy nekünk milyen babakocsink van (Bébé Confort Loola). Ez cirka a kilencedik v. tizedik kocsink, számunkra ez nagyon megfelelő volt minden szempontból. Szanaszét használtuk, tökéletesen működik, ha véletlenül beadná a kulcsot, újra ugyanezt vennénk a leendő kistesónak. Teleszkópos a váz, tehát teljesen egymásba csúszik, mikor összecsukja az ember, nagyon kis helyen elfér. A Brendon oldalán részletes leírás, felszereltség ismertetése és kapható kiegészítők feltüntetve. Mi a Brendon Outletjében vettük hatalmas kedvezménnyel még 2008-ban. Ahogy látom a Brenyó hírlevelében, most minden kocsijukat leárazták valamilyen szinten. Úton-útfélen megállítottak vele az emberek és kérdezték, hogy mi a neve, hol kapni, dícsérték (már nem használjuk, rohangálunk a gyerek után :)). Persze lehet, hogy valakinek nem tetszik, de ki nem hagynám, hogy megírjam nektek, mennyire meg vagyunk vele elégedve, hátha hasznos lesz az infó számotokra is.
Kép

Érdemes babakocsi vásárlása előtt a szempontokat meghatározni, mit "tudjon" az a kocsi, hogy örömünket leljük benne a használata során, a lehető legkomfortosabb legyen mind az anyuka, mind a baba számára.
Mi, mikor néztünk babakocsit, volt olyan, amibe a 8 hónapos, korának megfelelő testalkatú gyerekem ülve el sem fért széltében... nagyon durva. Aztán találtam egy nagyon szépet, de kiderült, hogy a rá rögzíthető autósülés abszolút helytelenül van kialakítva, szinte ül benne az újszülött, ami nagyon egészségtelen számára. Legelső babakocsink tolókarját nem lehetett átfordítani, avagy a kosarát fordítva rögzíteni. Minden séta ordításba fulladt, hiszen a kisbaba nem látta anyát és teljesen bepánikolt. Sikerült fix kerekest vennünk, amivel a kanyarodás egy horror volt, úgyhogy én a bolygósítható kerekűt javaslom. Más kocsival meg úgy jártam, hogy mikor átfordítottam a tolókart, annak magassága alacsonyabb volt, mint a másik oldalon - csak úgy próbáltuk ki a boltban - és nagyon kényelmetlen volt vele így közlekedni. Volt olyan könnyű vázas babakocsink is, ami két összecsukás után eldeformálódott. Helyesen csuktuk össze. A garanciális javítás során megtudtuk, hogy ez a széria gyakran megfordul náluk javításra hasonló problémával - nem is volt olcsó pedig. Ahogy szétnéztünk a műhelyben, volt egy másik márka, aminek a babakocsijai hegyekben várták a garos javítást. Nagyon gáz. Érdemes megnézni a teszteket a neten, elolvasni a vásárlók véleményét, hogy a legjobb tudásotok szerint vásároljátok meg - a manapság olcsónak éppen nem nevezhető babakocsit -, nehogy úgy ráfizessetek, mint pl. én Kép

Babaruhákkal kapcsolatban nem akarom ilyen bő lére ereszteni mondandómat, de általában az a tapasztalatom, hogy az olcsó, de új ruhák annyit veszítenek a formájukból a sok mosás során, hogy együtt "nőnek" a gyerekkel. Mindenesetre gazdaságos, de kicsit vicces, hogy pl. Enikő még mindig ugyanazt a Tescós pólót fel tudja venni, ami 8hósan passzentosan ráment újkorában :) Tisztelet a kivételnek.

Biztos, hogy felnézek még ide a fórumra és nosztalgiázva olvasgatok és nézegetem a képeket az egyre növekvő pocakokról és majd a babucikról, de úgy látom - elnézve a napjaimat -, hogy egyhamar biztos nem leszek aktív tagja a 2010-es augusztusi Kismama Klubnak Kép

Nagyon Szép Babavárást Kívánok! Sokat pihenjetek és Vigyázzatok Magatokra! Kép

Sok puszi!!! Kép

maccs01

Maccs...tényleg gyere ám,ha ráérsz!!! :D
Jobbulást nektek!
-----------------------------------------------------------------------------------
Ma méterest csinálok apu névnapjára...majd valamikor azért felnézek!
Addig is legyetek jók!
Puszika

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Nagyon jó fejek a cicusok sapiban.... :D
Cooooooooooooooooool :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nagyon kihalt a fórum?merre vagytok? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért! Vannak eladó kislány ruháim, ha esetleg érdekel valakit, akkor írjon privit!
Személyes átvétel megoldható Dunakeszin, Budapesten, ill. hétvégén Budaörsön és Törökbálinton is.

Itt tudtok bogarászni:
http://picasaweb.google.hu/116991720972723749533

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Voltam védőnőnél, minden ok.
vérnyomi 110/76, labor olyan jó, hogy nem akart hinni a szemének (meg is jegyezte, hogy nem rontottak el valamit? hehe. vicces! :-) )

2 hónapja nem híztam semmit, a várandósság elejétől pedig 1 (!) kg-ot... :lol: :lol: :lol:
8) és ezért különösebben nem teszek semmit, jó nem eszek fehér kenyeret, az édesség meg alapból nem hiányzik... :-)
Jippi! :D Remélem, ez így is marad.
Nagyon megdícsért, én meg (végre) úúúúúúgy feldobódtam!

Bendus javulgat, mondjuk most már nagyon hurutosan köhög, de a dokinéni mondta, örül, hogy tudjuk már mit kell csinálni, és jól csináltunk mindent, mert így nem "vesztettünk" időt, hanem időben el tudjuk kezdeni a "SEGÍTÉST"...
cSÓRIKÁM MONDJUK HÁNYT REGGEL, EGY CSOMÓ SLÁJMOT (BOCSI)ö DE HÁT AZ JOBB IS, HOGY KIJÖTT. mOST ROPIT ESZIK, AZ ESIK JÓL. nO MEG MEGGYBEFŐTTET (HÁZI) :-)

Bocs a capslock-ért, nem írom újra... :wink:

szilvás76

Szilvi!
Tök jó hírek!!!
Jobbulást Bendusnak!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok lányok

Csak bekukk mert sík ideg vagyok :twisted: benyeltem egy hülye msn vírust amit nem tudok kiirtani és forralom a saját agyvizem ezen .

Holnap megyek genetikai uh-ra nagyon izgulok minden oké legyen és apát is beengedjék és persze megmutassa ez a kis manó ki is Bence vagy Maya , amugy ma nagyon fűzöm a pici buksiját :9
Vendég

Halihó!

látom nincs nagy pörgés ma.

Szilvi betegnek jobbulást! Ügyes vagy, gratulálok a jó eredményekhez. Én jövő héten megyek a védőnőhöz.

Vanilla hányra mész? Tuti minden oké lesz, ne izgulj. Kíváncsi vagyok mit mutat meg magából. :lol:

Csillag apukádnak boldogat! Kalács...hmmm....küldhetnél :wink:

Évi csak nem nyeltél be semmit. Cica sapkában :lol:

királylány

Sziasztok!

Találtam egy oldalt ahol végre kapok olyan kávét, ami nem piszkálja a gyomromat, egészséges és most 1.000 Ft kedvezménnyel lehet vásárolni. Munkalehetőségként is szóba jöhet, ha gondoljátok nézzétek meg, szerintem érdemes regisztrálni,: http://www.papeva.dxn.hu

Anita
xxxxxxx

Ja!

Maccs: jó, hogy jelentkeztél. Jobbulást a gyerekeknek. És ha van kedved/időd akkor gyere, mindig örömmel olvasom az írásaidat. Itt a tavasz, jönnek a gólyák is, majd feléd terelem őket :wink:

királylány

királylány hu 10: 40 -re megyünk apósom is jön de felőlem :) örülök neki

lányok hivatalosan is április 1-től életársi kapcs. élek :) bejelentettük az államkincstárnál és megjött a határozta is :) na erről ennyit esküvőről meg szót nem akarok hallani egyenlőre persze kezem megkérte igent is mondtam és kaptam gyűrűt is :) de lagzit még nemmmm talán jövőre vagy azután nem tudom de ezzel nyaggatnak tartsuk meg :( minél előbb fuuu
Vendég

Vanilla utána lejelentkezni :!:

királylány

:-)
Maccséknál hemzsegni fognak a gólyák! Majd én is terelem őket arrafele! :-)
Vanilla, drukkkk! :-) És tényleg jelentkezz, ha tudsz vmit! ;-)

Évi, szegény macsek! :-) :D

Gyermekem rántotthusit eszik! :shock: Apja sütött neki... :wink:

szilvás76

Szilvi óóóóóóóóóóóóó én is kérek! Olyan éhes vagyok, mindjárt ebédelünk, de nálam rakott krumpli van. Kicsit unom már pedig még van belőle....

királylány

na ná ne vicceljetek még szép hogy jelentkezem :) akár mit is mondanak

Szerintem ma vagyok pont félidős :) védő néni szerint 1 héttel több na mindegy én vagyok az okosabb én tudom mi mikor történt :twisted: :wink:

csajok annyira ég a gyomrom napok óta semmi nem csillapítja esetleg ideig óráig :( mit ajánlotok :( (még sem vagyok annyira okos :(

jaj ez az idő rendesen csalogat a szabadba !!
Vendég

sziasztok lányok!

sajnos csak ezt az oldalt tudtam végigolvasni... Szilvás, enyém gyerek is slejmet hányt reggel! :(

mi szombat éjjel a Heim Pálban voltunk, mert Beni kruppos rohamot kapott... aztán onnan simán hazaengedtek, de hétfőn jelentkeztünk a II. gyermekklinikán, mert oda tartozunk, mert a fülét piszkálta, lázas volt már vasárnap óta, és még mindig nagyon csúnyán, és sokat köhögött... ott meg bronchitist állapítottak meg, bent is fogtak bennünket! nem kívánom senkinek! én annyira, de annyira utálom a kórházakat! rendesen kiakadtam ettől az egy naptól is! nekem nem volt semmi ágyam, semmim, ahol lehajthattam volna a fejem, így éjjel 3-tól aludtam egy műanyag székecskén, a gyerek rácsoságya mellett, ülve! mindegy, nem én voltam a lényeg, csak tudni kell, hogy Beni nagyon nehezen alszik el, és akkor is általában csak úgy, hogy mellette fekszünk! gondolhatjátok! :( amúgy a gyerek is kb. 3-4 órát tudott csak aludni egész éjszaka. katasztrófa volt! aztán a férjem beszélt a főorvos asszonnyal, és hazajöhettünk, de tegnap még kontrollra visszavittem Benit, minden okésnak talált! nagyon remélem, hogy többet nem lesz ilyen rohamunk! nagyon durva volt! :(

na. nem is rontom tovább a hangulatot! minden betegeskedőnek jobbulást!

Ircsi, írtam neked privit, ha tudnál vele foglalkozni egy pillanat erejéig! köszi előre is!!!

sophie27

Zsófi!
Mi UGYANEZEN mentünk át, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan!!! És ugyanennyi idősen kezdtük!!!

Mindenekelőtt szerezzetek be egy hidegpárásítót (ultrahangos) és vegyétek le a fűtést a szobájában!

Van még egy-két ötlet a tarsolyomban, csak szólj!
De egyelőre ezt tudod tenni, sokat fog segíteni!!!

szilvás76

Tettem én is a gmailre (meg a blogomba) pocakfotót. Nem ér röhögni!!!!!!!! :lol:

szilvás76

Vanilla: rennie az jó gyomorégésre, szedheted is, de lehet, hogy csak pillanatnyilag nyújt segítséget. Tegnap enyém is égett, de nem volt olyan vészes.

Sophie bakker, nem semmi milyen állapotok vannak. Remélem hamar rendbe jön a gyerkőc és soha többet nem lesz ilyen!

királylány

Szilvi nem tudom mi bajod van a pocakoddal. Eszemben sem jut röhögni. Nagyon aranyos pocak.

királylány

... nem a pocak, a fejem... tiszta Ko. :-) Mentségem, hogy nagyon reggel volt! :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Hát én akárhogy nézem nem látok a fejeden sem kivetnivalót. Meg kinevetnivalót sem....

királylány

Köszi Dia. :-) Akkor csak belülről éreztem úgy, hogy még aludnék. Vagy 3-4 órát: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

Hűha enyém gyerek nagyon beindult. Most vagy ízlett neki a kaja, vagy nem....

királylány

Légyszi nekem is küldjetek gólyát!!! :-))) Köszi

Kép
xtina75

Hess, gólya! :lol:
Küldjük ezerrel! :-) Vácon már egy sem maradt! :wink:

szilvás76

Köszi Szilvás!!! 8)

Kép
xtina75

Megkínáltak egy szem Negróval (klasszikus típusú :wink: ) és olyan vircsaft kerekedett bennem is! :-)

szilvás76

Tina ez természetes! Külön értesítés nélkül küldöm!

királylány

Dia :)

Kép
xtina75

Dia, elpusztítottad a rakottkrumplit?
(Nyami, én nagyon szeretem, de csak jó szaftosan-tejfölösen!)

Csajok, Mindenki takaréklángon van ma?

szilvás76

Na sziasztok, Léptem!
:wink:

szilvás76

Szilvi nem mindet, pedig nem hoztam sokat. nem bírok sokat enni. Mondjuk bajnak éppen nem baj....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?