Sziasztok!
Meme, Zsani: sajnálom, hogy felbukkant a rókakoma nálatok. Reméljük, ahogy jött, úgy ment is.
Mia: gratu a jó hírekhez, édes lehetett a kis kalimpáló kezecske. Óóóó és az a súly se semmi
Örülök, hogy ki tudtatok kapcsolódni és elfelejteni egy kicsit a mindennapos mókuskereket.
Dodó: a név mizéria ismerős, de előbb-utóbb biztosan találtok megfelelőt, ami mindkettőtöknek tetszik. De az Elvira és a Sára is aranyos nagyon.
Bibar: köszönöm, most olvastam a privit! Jujj, de szupi!!!
Poci: sajnálom a savat, nálam is időnként előjön esténként, így tudom, milyen rossz. De akkor is valamit ennem kell, mert akkor éhes vagyok
így mindig mással próbálkozom, tegnap pl. joghurtot ettem műzlivel, de éreztem pár kanál után, hogy jobb lett volna csak a joghurt, mert az eddig jó volt, most meg a meggyes műzli savat csinált
De nem tudok korgó gyomorral lefeküdni sajna, irigyellek.
Zsani: sajnálom, hogy elromlott a fényképeződ
Lehet sokkot kapott a sok kismamitól
Egyébként én arra gondoltam, hogy a hideg-meleg hatására történt a lefagyás, de hogy újra ezt csinálta, akkor bizti más gondja van.
Meme: szerintem a szülés utáni lemászással nem kell foglalkoznod, először is, mert nem azzal fogsz foglalkozni, hanem a pici Nóci eufórikus állapotba kerít majd, másrészt szerintem segíteni fognak átemelni egy másik ágyra, szóval nyugi! Bár engem altattak, így nem emlékszem semmire, de tuti nem egyedül a saját lábadon kell utána mászkálni. Majd a műtősfiúk segítenek
Gratu a 24.-hez!
Jajj, micsoda álmod volt!
Niki: totálisan érthető, ami most Veled történik. Igazából nincs jó tanács. Vigyázz magadra a keményedések miatt, ölellek! Sok-sok pihi, amikor tudsz. És gyere bármikor, amikor kedved van. Jó hallani felőled is!
Edi: hamar el fog telni az utsó másfél hónapod, ha jön az utód. Mert akkor pörögni fognak a napok.
Örülök, hogy Boti jól van és izgi a pénteki UH. Most melyikbe mész? Képet mindenképp kérjél majd nekünk
Bébike: de jó, hogy nincs nagy gond a tejfoggal! Jó hír!
Barbuss: Szegény, Téged is jól végig kísér a hányinger és a sav
Sajnálom
Merci: biztiiiiii meg fogja érni! Én spec. a Győrffi Mátyást nagyon imádom, annyira kedvesen és szeretettel tud beszélni a Babócákról. És mindig megpróbál jó kis pofi képet készíteni
Mia: ismerős ez a bölcsi, ovi dolog. Engem is ezzel fogadnak a környékbeli ismerősök, hogy a májusi beíratkozásnál esélyem sem lesz, hogy felvegyék a lányom az oviba, ha meglátják, hogy pocis vagyok
Nem tudom, mi lesz. Nem mintha nem férne el itthon Nóri, de már 3 éves múlt januárban, neki is kellenek a kispajtások, a foglalkozások. Próbálom itthon azért valamennyire lefoglalni, tanítgatni, de az nem ugyanaz, mint egy oviban vagy bölcsiben.
Itt is munkáltatóit kérnek állítólag minden oviba. Magánovit meg nem lehet anyagilag bírni hosszú távon. Én tuti kiverem a balhét, ha nem veszik fel valamelyikbe a környéken. Eldöntöttem