Új privát üzeneted érkezett!

Barbuss
hááát itt is határozott időre veszik csak fel, mert ugye jövök vissza... Eddíg 2 emberke volt, abból az egyik csajszi kedves volt, a másik unszimpi nagyon...

Meme
ezek az álmok hihi... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi, és mennyi időre veszik fel helyetted? meddig maradsz otthon? Mert ezzel engem is kerülgetnek, én két évet mondtam, Benivel is így voltam.

Kép

Kép
bébike4

Bébike
Én 1 évig maradok otthon, utána Anyuval lesz Botifiú :) 10percre lakom a Banktól, így bármi baj lenne gyorsan otthon is vagyok, de nem lesz baj :) Muszáj visszajönnöm dolgozni, mert a fizetésem sokkal sokkal több, mint ami a maximalizált Gyed lesz sajnos... és úgy gondolom, hogy 14hónap elég lesz otthon Botival. Mert úgy tervezem 2011.09.01.-től jövök vissza...
Persze majd kiderül, ha nem jön össze, akkor 2évet leszek én is.
Bálinttal 3évig lettem volna otthon....
Vendég

Jó, hogy Anyudra számíthatsz ez ügyben és azért a pénz nyilván egyáltalán nem mellékes. Én itthonról is fogok dolgozgatni, ahogy most is, ráadásul nálunk férjem a családfenntartó, az én fizum tényleg nem egy nagy szám (persze azért a gyednél szerencsére több) na,meg a nagyszülők is vidékiek, így ők nem tudnának vigyázni a picire. szóval a szempontjaidat abszolút megértem. :) Ráadásul nekem Benivel kb. másfél éves korától már nagyon hiányzott a munka, a munkahelyre bejárás, én tudom is magamról, hogy nem tudnék sok-sok évet itthon tölteni. Pedig mi is úgy terveztük, hogy a két gyerek jön egymás után, de be kellett látnom, hogy ez nem nekem való, így, hogy egy évet még most dolgoztam, sokkal jobb újból itthon maradni.

Kép

Kép
bébike4

sziasztok,
köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk :)
tegnap még megnézegettem a fejlődési táblázatot..és sztem írtó nagy hülyeséget mondhatott az uh-s doki..sztem nem lehet még 1kg..ilyenkor még csak 600g körül járnak..na mindegy..

Ma nagyon elkeseredtem..elmentem Martint beíratni a bölcsibe..azzal fogadott a bölcsőde vezető (!) h: Úristen Anyuka..Maga TERHES??2 GYEREK?? és ezt mind olyan bicskanyitogató stílusban, h felment a pumpa bennem..kérdezem mi a problémája? hát az, h ha nem dolgozom, tehát gyeden itthon vagyok, akkor nem veszik fel a gyereket, merthogy a bölcsi és óvoda olyan gyereknek van, akiknek dolgozik a szülője..na bumm..most így logikus, de én ezt sehol sem olvastam, pedig annyira utánanéztem..most nem tudom, h mi lesz..mert Martin nagyon igényli a társaságot, és gondoltam nekem is könnyebb lesz, h majd csak a kicsivel leszek itthon..
mindegy megoldjuk, csak..nem értem ezt stílust..meg sztem ez megint arról szól, h vkit meg kell kenni..mert a bnőm megsúgta, h több olyan anyuka gyermeke jár oda, akinek kisbaba van otthon..

na megyek főzni..

M.
Vendég

Munka: amúgy én sem gondoltam volna..de nekem is sok ez az otthonlévőség..én is visszamennék dolgozni, amint lehet, de most ez ugye egy ideig.. :)

szeretem a gyereke(i)met, nem is gondoltam volna magamról, h ilyen nehéz lesz itthon lenni..de ez van.

M.
Vendég

Meme rémes álom!!!áááááá, jó hogy felébredtél. Az enyém sem volt sokkal jobb, csak az Stellás volt.
Merci, sajnos azt még nem lehet. Túl sok is lenne egyrészt,mert egy kiskutya az olyan,mint kisgyerek.És két "csecsemő" + Riki már sok lenne. Másrészt sajnos Stella is azért nem lehetett itthon az elmúlt fél évben, mert nincs hova elszeparálnunk, A szőre nagyon hullt, Riki meg végignyalja a padlót és mindent a szájába vesz. Akkor lehet majd kiskutya(Stella is akkor jött volna haza),amikor Lara is túl lesz ezen az időszakon. De ne is mondd!!!Szívem szerint hoznám is már a kutyut, mert én nem tudok kutya nélkül élni.Van tudjátok a mondás is: "Lehet kutya nélkül élni csak nem érdemes". :D És azok az emberek,akik állat mellett nőnek fel, akiknek van állatuk, sokkal jobbak. Ezért a gyerekeknek is nagyon fontos. Kisebb az esély az "elfajulásra", amitől rettegek nagyon. Szóval várom már azt az időt.De jó is, hogy eltelik addig hosszabb idő, mert félek, hogy most Stellát keresném benne, pedig biztosan más lesz.És a más nem rosszabb.
Sajnálom a hányingert és a gyomorsavat lányok. Nekem szerencsére egyik sincs, eddig nem is volt Rikivel is csak kicsi sav. Nekem mindössze a derekam rossz. Meg néha elnehezül a hasam, ilyenkor lepihenek. Most is olyan, pedig úgy mennék és csinálnám tovább, de nem merek kockáztatni. Majd ha teljesen jó lesz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Mia, sajnálom a bölcsis dolgot.Ez egy fura helyzet, szerintem bölcsi függő, mert pl. egy barátnőm is terhesen íratta be a kisfiát és simán felvették. Nálunk viszont akinek úgy született kistesója, hogy már járt a bölcsibe, azt "kitették", vagyis a következő félévtől, ha anyuka otthon volt, már nem járhatott és nem is veszik fel azt a kisgyereket, ahol anyuka nem tud hozni munkáltatóit. A bölcsis rangsor alapján végülis előnyt élveznek a dolgozó anyukák, ez tényleg érthető és logikus, na de az azért nem jó a gyereknek sem, ha menet közben kiteszik a szűrét :roll: ez nekem nagyon nem volt szimpi.

Remélem azért az ovinál már nincs ilyen szigor, és felveszik Benit, én legalábbis nagyon erre számítok :roll: nálunk májusban lesz beiratkozás az oviba.

Niki, puszi a lelkednek, gyógyuljon hamar,, ha ez egyáltaán be tud gyógyulni. :cry:

Kép

Kép
bébike4

Niki: vannak nem szőrhullató kutyák, mondjuk azokat nyíratni kell...nekem is egy ilyen típusú van itthon (toy uszkár), illetve a vak sziámim...na az mondjuk hullatja a szőrét....párom legnagyobb örömére. :?

Gondold meg...én sem tudok kutyu nélkül élni, szerintem senki sem, aki már egyszer élt velük...

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Bébike
Teljesen megértelek. Én sem tudnék egyhuzamban olyan sokat otthon lenni. Hiányzik a munka már most, hogy látom jönnek az utódok riportra... :roll: :oops: Imádtam babázni Bálinttal, de akkor nem volt ennyire klassz a munkám, akkor a Fogyasztóvédelemnél voltam, ott meg sok volt a stressz, annyira nem hiányzott... :) de itt nagyon szeretek dolgozni :)
Vendég

Mia: Elhiszem hogy kiakadtál!..És a legszomorúbb, hogy ha nincs munkád, nme veszik fel a gyereket, ha nem veszik fel a gyereket, hogy keress állást...ördögi kör az egész!
Tesóméknál is lassan lejár a gyes, és mivel anyukának nincs munkája, hiába lesz 3 éves a gyerek, nem veszik be oviba, mondván az anyja is otthon tud lenni vele....a kérdés, hogy a gyereknek melyik a jobb??? Oké, hogy anyuci, meg család...stb, de ahogy te is írtad, a gyerek igényli a játszopajtásokat, társaságot, önnállóságot... Nem beszélve arról, hogy ha még esetleg 3 évig nem kap munkát, és a gyerek lesz 6 éves, lassan iskolaköteles, de iskolába nem veszik fel, amég nem volt ovis...Hogy mi lesz ebből....sztem senki sem tudja...
Majd ha az én gyerekem lesz 2 éves, és lejár az a hatalmas összegű gyes-em, amit fogok kapni, bármennyire is szeretnék elhelyezkedni, valószínú nem fogok tudni, mert még mindig annyi munkanélküli lesz a vállság miatt, hogy minden helyért ölni kell...Nem tudom mi lesz, de egyelőre nem idegesítem magam rajta...hátha addigra megoldódik minden...bár kétlem sajnos!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: nekem is kéne ilyen munkahely! :)
Milyen végzettség kell?? :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dóri: Nagyon szuper a babakocsi-szerzeményetek! :)
Sajnos nekünk még mindig nincs babakocsink...
Írtó aranyos lehet, ahogy olvasgat magának a kisfiad trónolás közben! :)
Mi amikor a keresztfiúnkra vigyáztunk ő pisilés közben énekelgetett a WC-ben. :D
Az sem volt semmi!

Zsani: Ismét visszatért a rókakoma? Sajnálom...már igazán vége lehetne!!! :(

Mia: Örülök, hogy minden rendben volt az UH-val, és a lepénnyel is! :)
Már 1 kg a babátok? Nem kicsi...
:shock:
Sajnálom a bölcsis sztorit... :(

Dodó: Akkor visszatérek a Sárához, mint lánynév. Pedig a Maja szép név! :?

Hmeme: Gratu a 24-dik héthez! Várjuk a zsebes tároló fotóját! :)
Nem semmi álmok! :)
Pocaklakó zacskóban??? :D

Niki: Örülök, hogy jobban vagy...gratu a 23-dik héthez! Tényleg óvatosan a házimunkával!!!

Bébike: Szerintem is hatalmas Mia babája, mert nekünk 23 hetesen és 5 naposan volt 730 g.
Én úgy hallottam, hogy a ovinál is hasonló a helyzet, mint a bölcsinél...bár ezt is biztosan intézménye válogatja.
Nem szeretik felvenni a gyerekeket, ha otthon van az anyuka...
Az anyósom bölcsödében gondozónő, és én már akkor kiakadok, amikor mondogatják, hogy reggel 6-tól este fél 6-ig van ott egy gyerek, és hogy miért nem lehet korábban elvinni.
Talán, mert dolgoznak a szülők!!!

Edi: Jó nálatok, hogy visszavesznek ugyanoda, ahonnan elmentél szülni.
Nálunk csak állományban maradhatok...és nem valószínű, hogy ugyanabba a fiókba kerülök vissza, ahonnan elmentem.
Bár, ha a főnökömön fog múlni? :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok!

Meme, Zsani: sajnálom, hogy felbukkant a rókakoma nálatok. Reméljük, ahogy jött, úgy ment is.

Mia: gratu a jó hírekhez, édes lehetett a kis kalimpáló kezecske. Óóóó és az a súly se semmi :)
Örülök, hogy ki tudtatok kapcsolódni és elfelejteni egy kicsit a mindennapos mókuskereket.

Dodó: a név mizéria ismerős, de előbb-utóbb biztosan találtok megfelelőt, ami mindkettőtöknek tetszik. De az Elvira és a Sára is aranyos nagyon. :)

Bibar: köszönöm, most olvastam a privit! Jujj, de szupi!!! :D

Poci: sajnálom a savat, nálam is időnként előjön esténként, így tudom, milyen rossz. De akkor is valamit ennem kell, mert akkor éhes vagyok :( így mindig mással próbálkozom, tegnap pl. joghurtot ettem műzlivel, de éreztem pár kanál után, hogy jobb lett volna csak a joghurt, mert az eddig jó volt, most meg a meggyes műzli savat csinált :( De nem tudok korgó gyomorral lefeküdni sajna, irigyellek.

Zsani: sajnálom, hogy elromlott a fényképeződ :( Lehet sokkot kapott a sok kismamitól :) Egyébként én arra gondoltam, hogy a hideg-meleg hatására történt a lefagyás, de hogy újra ezt csinálta, akkor bizti más gondja van.

Meme: szerintem a szülés utáni lemászással nem kell foglalkoznod, először is, mert nem azzal fogsz foglalkozni, hanem a pici Nóci eufórikus állapotba kerít majd, másrészt szerintem segíteni fognak átemelni egy másik ágyra, szóval nyugi! Bár engem altattak, így nem emlékszem semmire, de tuti nem egyedül a saját lábadon kell utána mászkálni. Majd a műtősfiúk segítenek :D
Gratu a 24.-hez! :D
Jajj, micsoda álmod volt! :(

Niki: totálisan érthető, ami most Veled történik. Igazából nincs jó tanács. Vigyázz magadra a keményedések miatt, ölellek! Sok-sok pihi, amikor tudsz. És gyere bármikor, amikor kedved van. Jó hallani felőled is!

Edi: hamar el fog telni az utsó másfél hónapod, ha jön az utód. Mert akkor pörögni fognak a napok.
Örülök, hogy Boti jól van és izgi a pénteki UH. Most melyikbe mész? Képet mindenképp kérjél majd nekünk :D

Bébike: de jó, hogy nincs nagy gond a tejfoggal! Jó hír!

Barbuss: Szegény, Téged is jól végig kísér a hányinger és a sav :( Sajnálom :(

Merci: biztiiiiii meg fogja érni! Én spec. a Győrffi Mátyást nagyon imádom, annyira kedvesen és szeretettel tud beszélni a Babócákról. És mindig megpróbál jó kis pofi képet készíteni :)

Mia: ismerős ez a bölcsi, ovi dolog. Engem is ezzel fogadnak a környékbeli ismerősök, hogy a májusi beíratkozásnál esélyem sem lesz, hogy felvegyék a lányom az oviba, ha meglátják, hogy pocis vagyok :( Nem tudom, mi lesz. Nem mintha nem férne el itthon Nóri, de már 3 éves múlt januárban, neki is kellenek a kispajtások, a foglalkozások. Próbálom itthon azért valamennyire lefoglalni, tanítgatni, de az nem ugyanaz, mint egy oviban vagy bölcsiben.
Itt is munkáltatóit kérnek állítólag minden oviba. Magánovit meg nem lehet anyagilag bírni hosszú távon. Én tuti kiverem a balhét, ha nem veszik fel valamelyikbe a környéken. Eldöntöttem :D :oops:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Aki babakocsit tervez mostanság: a Brendonban most a kifutó modelleket leárazták - ha valakit érdekel.
http://brendon.hu/Products/List/babakoc ... campaign=3

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Meme
Közgazdasági végzettség a nyerő, ha felsőfokú nyert ügyed van :D Ha középfokú akkor is bekerülhetsz, csak akkor másik pozicióba mondjuk referensnek vagy iyesmi :)

Emi
Mi az, hogy állományba maradhatsz??? 2 évig oké, de utána nem mehetsz oda vissza ahonnan jöttél csak állományban tartanak??? :?
Vendég

Meme!
Nekem ez a néhanapján derékfájás már terhesség előtt is volt. Az megmaradt, de tényleg ritka, mint a fehér holló. (Nagyon ki kell készítenem magam, hogy előjöjjön.)
A szinte folyamatos, terhesség alatti az pikkpakk megszűnt, ahogy lekerült az édes teher! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Manorka , köszönöm a szavaid!Nagyon jól estek!!!!
Én sem tudom, hogy vissza fognak-e venni. Főleg így az új főnökséggel. :? Ha igazán elkezdek gondolkodni rajta nagyon beparázok, hogy ha nem,akkor két kisgyerekkel mi a kutyafülét csinálok. Hogy keressek úgy állást???? Sehova sem fogok kelleni.Pláne ebben a vacak helyzetben. De a helyettesem nagyon béna. Viszont dörzsölt. Azért remélem fel fog ez tűnni nekik, és visszakapom a helyem. A meló és a fizu miatt is. Meg egyáltalán.Ez a csaj határozott idejűvel van itt.Remélem kipenderítik, ha visszamegyek. Senki sem szereti, főnökasszonynak hívják, úgy játssza az eszét. :evil: :P
Na már már majdnem végeztem a kiszabott munkával. Délután a pihié, meg ha marad a napocska,akkor lemegyünk sétálni Riki manóval. Megyek is, ébred lassan, ebéd idő van.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ja Merci. Sajnos ragaszkodom a goldikhoz. Ez számomra a tökéletes kutyafajta! Tudod milyen a szerelem.... :)
Valaki nem tudja véletlenül, hogy az elszíneződött törölközőket hogyan tudnám újra fehérré varázsolni?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Ez a bölcsőde / óvoda téma annyira gáz már most is... :(

Nem vagyok az a politizálós fajta, (egy kismamának meg kifejezetten nem tesz jót az ilyesmi) de azért elmennek a sunyiba.
:evil:

Jelen állás szerint - ugye - még 3 évig otthon lehet maradni a babókkal.... DE már a mostani igényeknek sem tudnak megfelelő mennyiségű bölcsődei / óvodai férőhelyet biztosítani.
Mi lesz itt, VELÜNK, akik már csak 2 évet maradhatnak...?
Hova fogjuk tenni a kicsiket?

A kolléganőm napi 2 x 60 km-t autózik és kifizet havi 70eft-ot magánbölcsire....
Amennyit végül hazavisz, azt szerintem simán megkeresné a szomszéd utcában lévő Mekiben is....

Nonszensz :(

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi: Igen-igen...nem mehetek vissza a 11-dik kerületi fiókba, csak az adott régióban maradok (talán még ott sem).
Aztán felajánlanak kül. fiókokat, esetleg központi munkát...

Emi

Emi

email4
Budapest

Sziasztok lányok!!
na gondoltam bejelentkezek már én is!!!
voltunk otthon....megkaptam végre a vérvételi eredményeimet....minden OK!!!
az afp-m is (még a 12 hetes) Papp-A korr. MoM: 0.49 Szabad béta HCG korr. MoM: 2.15
:D
a terheléses cukor is megvolt (zsömle+tej): éhgyomri: 4.7 utána egy órával : 5.3

Annácskánkkal minden a legnagyobb rendben...még mindig keresztbe fekszik bennem... :D

apasági is elintézve....
kiságyat is vettünk akciósan a brendonba 10.000 :shock: :D

minden a legnagyobb rendben és ahogy látom a körülményekhez képest mindenkivel.... :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Hááát lányok, jönnek az utódjelöltek, engem meg úgy idegesít... Mondtam is a főnökmnek, hogy jahaaaj már el sem akarok menni, olyan rossz, hogy jön valaki a helyemre... :( Erre a főnökasszonyom válasza: Edikém, csak úgy csináljuk, ahogy kérted, ez a valaki 1évig lesz itt, utána Téged várunk, és csak reméljük nem gondolod meg magad, és visszajössz... bár nagy lesz a csábítás Botika részéről... :) Olyan éééédes volt, totál meghatódtam.... :roll:

Niki
Miért ne kellenél 2 kisgyerekkel? a vállalati oldalra most jött egy kolleganő vissza, 2 gyerkőce van, egy 5 és egy 2,5 éves :) Én szerintem oda mész vissza, ahova szeretnél.... Végülis kívánságtopikunk van vagy mi.... :)
Vendég

Helló Moki

Ezek szerint most már tuti leányzó lakik odabenn??? :D Örülök, hogy minden okés....
Vendég

IGEN IGEN tutiiiiiii kismanólááááááány!!!!!!!!!!!

kívánságtopic mükszik!!!!!!!!! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci

Moki
ejha, akkor gondolom repdesel:) Ahogy láttam iwiwen, a pocód is kerekedik szépen :) Szuper :) :D:D:D
Vendég

Mikor jön már az adóvisszatérítésem? Már több,mint egy hónapja beküldtem.Utalhatna már az APEH: Remélem nem talált valami hibát, és nem azért nem utal! :evil:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na, Lizyt elaltattam. Most van pihi időm. Ha felébred, megyünk a kis barátnőjéhez.

Moki!
Már hiányoltalak! Gratula a kislányhoz!!!

Ovi itt is ugy van, ha anyuka otthon van a kicsivel, akkor max 4 órásban mehet a gyerek oviba.

d.dodó

Niki: Nekem ma jött meg! A férjemnek (ő számlára kérte én postán) már múlt szerdán. És 02.04-én lett feladva postán. Sztem lassan cask megkapod!! mi is vártuk mint a messiást. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki
Én még be sem adtam az adóbevallásomat, meg a kérelmet a visszafizetésre..... :S
De tavaly 2hónapot vártam rá... :twisted: :evil: viszont küldték a kamatot is rá, korrektek voltak... :)
Vendég

Ma volt nálam egy anyuka a pici lányával, aki 25 hétre, 650g-mal született terhességi toxémia miatt...
Tökéletesen egészséges, igaz picike hiába 11hós, 5700g és 67cm hosszú, dehát még csak most lenne 8 hónapos.
Édes, tökéletesen egészséges picilány. Anyucival beszélgettünk, mondta, hogy hirtelen jött nála, elmondta a tüneteit ami nála volt. 2hét alatt alakult ki nála, és azonnal császározni kellett. Még 1 óra és a picilány nem éli túl, DE!!! túlélte... :) Ezt csak azért mesélem el, hogy igenis megtesznek mindent a babáért. Igaz azt mondta, hogy az orvosok többsége azt mondta, hogy hát ne élje nagyon magát abba, hogy a baba túléli, de a doktornője azt mondta semmi baja nem lesz. És így is lett....
Vannak csodák és hinni is kell bennük!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, csak átfutottam ezt oldalt és Niki hozzászólásán megakadt a szemem:

Niki mi febr 8-án adtuk fel párom adóbevallását, és várjuk vissza a pénzt, még nem jött meg, mi is nagyon várjuk (számlára kértük a pénzt) Már én is kezdek nagyon nyűgös lenni.

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Sziasztok,

találtunk kivitelezőcéget...úgy néz ki...engedik, hogy a villanyszerelést 100%-ban apósom végezze :D , és nem parázták agyon, hogy csak fűtéskészre szeretnénk...és nem beszéltek lukat a hasunkba, hogy az alig 1 millával olcsóbb....éééés ami a lényeg, úgy 13,8 millát mondtak a 100m2-re :D .....na akkor most marha gyorsan hitelt kell intézni, de vmi jót, ill. terv, meg engedélyek...oszt talán karikor már a félig kész házunkba ünnepelünk, együtt a lovakkal, kecskékkel, stb....mert most ugye gáz, hogy ők is messze laknak, és leg. napi 2szer menni kell hozzájuk. Kívánságtopik: Kívánságom, hogy sikerüljön :D

Niki: nekem liebling az uszi és a magyar vizsla...igaz mindkettő van, megértelek....bár a komondorunkat és a husky keverékünket is imádom

Edi: anyukám 26 hétre született, 90 dkg-mal, csak épp otthon, és 1947-ben....melegvizes palackok között, és vattába csomagolva lakott, mert természetesen tél volt :D ...és most születik a második unokája :D Gratulálok a családnak, akikkel taliztál :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok Csajszik!
Vegre egy kis nyugi van, bekukkantok. Mostansag eleg mozgalmasok a napjaink, lassan itt a szezon, kezdodnek a szervezesi munkak, reggel 8-tol delig a telefono csungok, aztan pedig kervenyeket irok, helyeket foglalok, meg jo, hogy ezt agybol is tudom csinalni, mert a pihit azert probalom tartani.

Bibar: megkaptad a pu-t amit reggel irtam?

Edi: nem semmi amit irtal...akkor Riccardo lehet, hogy mar meg is szulethetne..na de azert jobb ha bent csucsul meg egy darabig. Mostansag eleg lusti, sokat alszik, es legjobbszor ejszaka indul be. Botika hogy van?
Mit meselt ez az ugyfeled, mik voltak nala a tunetek?

Csajok, ma azt hittem lekoptem magam, de nem...megjelent az elso 2 csepp tejci..olyan furi volt. Bistos hogy az mert foltot hagyott a pizsin.

:oops: :oops:

Niki: nagyon megertelek. Nalunk a malamut 14 eves, mar kesz matuzsalem. Pont ma beszeltuk, hogy lassan fel kell keszulnunk arra, hogy hamarosan itt hagy bennunket. Komoly baja nincs, de a labikoja mar nagyon faj, minden nap szedi a gyogyszert es mar nehezen jon fol a lepcson. De meg igy is megteszi a 2 emeletet naponta vagy 20x. Nagyon fogok sirni es sajnalni ot, mar elore tudom, mar a puszta gondolattol sirva fakadok, 18. szulinapomra kaptam. Eddig o volt a gyerekunk, teszek fol rola egy kepet. Kép
pocaklako

Szia Poci!Jó, hogy Te is jöttél!!! Nagyon szép a kutyud!!Elhiszem, hogy így érzel!!!!
Hogy bírod a fekvést?
Merci, de tök jó!!Akkor hamarosan indulhat a projekt. Nem fogsz unatkozni!
Én is mostanában kezdtem el azon gondolkozni úgy igazából, hogy is lesz két gyerekkel. Mert ha nem lennék terhes, Rikivel voltaképpen egyszerű lenne. Beállt egy tök jó napirend, azt leszámítva, hogy pakol, semmi gond vele. De ha itt lesz a kiscsaj, és sír majd állandóan, meg nem akar aludni......meg, meg meg......Hű, parázok!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki: koszi :D
Fekves: haaaaatttt, azert nem fekszem mindig, az tulzas, egy pici mozgas kell, ha mas nem a lakasban. Bar tegnap delutan kimozdultam, elmentunk anyosekhoz, de ott sem csinaltam semmi megeroltetot. Igazabol tetszik vagy nem muszaj fekudnom, ha nem akarok bajt. De kulonben ugy del korul mar erzem is, hogy nagyon jol esik lepihenni. Egy kicsit teszek veszek a konyhaban, persze semmi nem csillog villog most nalam, de ez van. Mondtam epp tegnap a ferjemnek hogy majd hivok valakit aki kinagytakarit meg ablakot pucol meg ilyesmi nalam a tavasszal, mielott meg babazni nem kezdek. En ilyen magas helyekre mar nem merek felmaszni.
Niki: Te jol vagy? a lelki dolgokat leszamolva...

Mercy: akkor hajra..nagyon klassz..es akkor az osszes allat veletek fog lakni? Ahol pedig most vannak megszuntetitek?
Hany allatod van? Pl. a kecskek tejebol sajtot is csinaltok, vagy csak hobbi szinten tartjatok oket. de jo lesz a csemetednek a sok allat kozt felnonie. Manapsag a gyerekek a hazi allatokat mar csak keprol ismerik. Es mekkora elmeny nekik egy igazi pipit vagy nyuszit latni..
pocaklako

Sziasztok!
Nem bánnátok, ha csatlakoznék hozzátok?
Mi 2010.07.10-re várjuk a kicsi fiunkat, aki első baba lesz, éppen ezért nagyon izgatottan várjuk az érkezését :)
Látom sok második babás anyuka van itt, ha nem bánjátok, szívesen tanulnék Tőletek! :)

zsofka83

Poci, megértelek a fekvést illetően :? Már nekem is "kell", hozzászoktam :roll: Na meg ha a manók ezt kívánják, akkor nem kérdés :wink:

Mercy, micsoda hírek! Szuper! Látod, végül minden jóra fordul :wink:

Edi, sok helyen csak állományban tartják az embert atán ha van vhol üresedés, akkor vissza lehet menni :roll: Nálunk is ez az alapszitu :? Az, hogy engem konkrétan oda várnak vissza ahonnan lelépek, az egyáltalán nem általános :? Pl. Emmával úgy jöttem el, hogy nem tudtam, hogy hova kerülök vissza - más terület is lett a vége, de végül jobban jártam :wink: Emi, remélem nálad is így lesz :wink:

Apu elhozta a rucikat! Rengeteg :shock: Befotóztam, lassan töltögetem fel, majd dobok egy linket ha megvagyok :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Szia Zsofka!
Gyere nyugodtan :) Mesélj egy kicsit magatokról!

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Niki! örülök h jöttél és irtál :)

Bölcsi-ovi téma: van barinőm aki 3babás. és felvették őket szó nélkül. igaz délben menni is kell a 2 nagyobbik csibért, de felvették!
Ez csak valami hülye ovónő lehetett :evil: bocsi :oops:

Moki: gratula a kislányhoz :D reméljük télleg műkszik a kivánság topik... én még mindig csak halványan tudom h csajosodunk. :oops:
lelkesen mutogatom a kisrucikat apának, mire rávágja csodálkozó arccal h "dehát ezek lány ruhák " :( még mindig nem hiszi h lány...

Zsofka: Üdv :D mesélj még magatokról...

Azon töröm a kis buksim h 6 hét még a dokimig... utánna mikor van a következő vizsgálat, mármint uh... menjek most 4d re megint vagy még várjak ? :oops: :lol: komoly dilemma :oops:

Lányok, ez a poci keményedés ez hogy is néz ki pontosan?
nekem van bajom de nem tudom az -e... :shock: sokszor olyan nehéz a hasam, és fáj pl ha felülök a fekvésből, vagy egy fél órás séta után, vagy ahogy átfordulok egyik oldalról a másikra. :(
szinte feszül. vagy épp feszül nem is tudom. ez lenne a poci keményedés? :oops:

Kép
freyja

Évi, sajna ez a bölcsi-ovi tématényleg nagy általánosságban siralmas :( Ami barátnődéknél van, az nem az átlag :?

Poci keményedés: kőkemény lesz a hasad, nemcsak feszül :wink:

Mi anno voltunk a 25. héten Emmával UH-on: azon már tök jól látszódtak a vonásai, és tényleg olyan is lett :D De én sem tudom, hogy mikor lesz a köv. kötelező UH :oops:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Köszönöm :)
Mit is meséljek így hirtelen? :) Első babát várjuk, és én április végéig tervezek dolgozni. Egy nagy multicégnél vagyok, így szerencsére eléggé biztos a helyem, tralán azon nem kell aggódni, visszavesznek-e.
Mi voltunk 4d uh-n a 13 héten, ott még látszott egyben a baba :)
Aztán a 18 hetes genetikai uh-n derült ki, hogy kisfiunk lesz, majd ezt a saját doki is megerősítette, szóval tuti kiskukis :)
Jövő csütörtökön megyünk legközelebb dokihoz, akkor kapjuk a beutalót a cukorterhelésesre. Aztán április 10 körül szeretnék menni még egy 4d-s uh-ra, aztán jön majd a 30-32. heti genetikai uh, utána már majd max. csak a dokibácsi nézegeti.
Egyébként Budapesten a Szent Imre kórházban fogok szülni, sajnos fogadott orvos nélkül :( A dki akihez járok, nem vállalhat szüléseket betegség miatt :( Most a fogadott szülésznőn agyalok, hogy ilyen esetben kell-e.... Nektek lesz?

zsofka83

Halihóóóó

Pocak
Boti is estére aktívabb, de most két hete mesélek neki minden este, utána zenélőke és alvás. Azt vettem észre, hogy 4 napja mikor mondom, hogy na kicsim akkor jön a mese, abba a percbe befejezi a mocorgást, olyan édes. Végig nyugi van, majd a végén van egy kis mozgolódás, utána zenélő és pér rugkapálás a égén és alszik.... imádom :D:D:D:D:D
Édes a kuytus, nagyon kedves tekintete van :)

Zsofka
üdv itt :) Hogy fogják hívni a pici fiút???

Freya
Én azt gondolom pici lány lakik odabenn, de szerintem menj el 4D-re. Most megyek én is, már nagyon édesek ilyenkor. Előtte beszéld meg vele, hogy mutassa meg mi van nééékije, mert már nagyon szeretnéd tudni :D

Barbuss
érdekes, ezt nem is tudtam, és míg csak állományban vagy, fizu nincs is???
Vendég

Pocak
kimaradt az előbb....
A tünetei az volt, hogy napi fél kg hízott, nagyon magas volt a vérnyomása, majd kétnaponta hívta a védőnőt, hogy 2nap alatt 1-1,5 kg hízott az nagyon sok, és zsibbad a feje. A védőnő azt mondta neki, ne zabáljon annyit... Mjd 1,5hét után orvoshoz ment, vizeletet néztek, és nagyon magas volt a fehérje a vizeletében, a vérnyomása az egekben és nem bírták levinni. Azonnal császárra küldték....
Riccardo maradjon csak odabenn :D:D:D:D

Zsofka
Nekem csak szülésznőm lesz :D
Vendég

Edi, hát az úgy van, hogy állományban tartanak, de addig gyed-en/gyesen maradsz amíg nincs konkrét helyed ahova visszajöhetsz :? na ez a risk benne... meg persze, hogy hova tudsz visszakerülni :roll:

Zsofka, nekem van dokim, de szülésznőm is lesz :wink: Emmával is volt, a szülésnél ő van ott veled végig :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss

A néven még megy a hezitálás :)
Igazából amik tetszettek, azokról letettünk, mert nagyon sok van belőle most (Zsombor, Kristóf).
Most a Szabolcs, Szilárd, Barna/Barnabás van a kalapban :D
Majd kiderül....

zsofka83

Grrr... minden eltűnt, amit fél órája írok :(

Asszem most nincs türelmem újra leírni az egészet, úh. csak tőmondatokban....

Szia Zsofka! Jó hogy jöttél és erősíted a kispasis vonalat... :lol:

Mercy! Szuper, hogy összejön a ház!

Poci! Ez a kuty... még a tekintete is olyan kedves, hihetetlen megbízhatóságot áraszt... látszik rajta a "bölcsesség", márha ez így nem hangzik nagyon hülyén! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Jajj ez az esti mese szerintem az egyik legjobb dolog! :D Mi nagyon korán elkezdtük Emmának, és anélkül már nincs is lefekvés :D És nagyon meglátszik a szókincsén is :wink: Meg azok az esti összebújások... :D Olyan jó, hogy Zalánnak ez már a pocakban "megadatik" :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Képzeljétek az én Kata lányom, meg úgy tűnik koránkelő lesz.... Boti se volt semmi, de ez a csajszi.... :roll:

Napok óta az apjával kel és hihetetlen ramazurit rendez nekem (aki még aludnék vagy egy órát minimum)....
Apa szerint biztos vele akar menni! :oops:
Mondtam Neki, hogy sanszos, hogy a hátára kötöm és viheti is ha ez így marad, merthogy apa 5 - 1/4 6 körül szokott kelni! :shock:

Azt hittem, Botival mindent átéltem koránkelés ügyileg, de lehet, hogy tévedtem.... :oops:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

őőőőő én most eljátszom a hülyét jó? de ne nézzetek hülyének jó? :oops: :lol: :lol: :lol: nem elég csak h a dokinak fizetsz?
még szülésznő is ????? :? de most komolyan, basszus alkalmanként 5ezer a doki mint "terhesgondozás" a szülésre azt mondta amennyit szánok. én 40ezret szánok. de még másnak is kell pénz? számoljak ezzel is? :oops:

edi én tudom h lány :lol: csak apa nem hisz nekem. Pedig a hajdú Kriszta is aszonta.szerinte lány. aztán hozzátette h ha apa csak fiút tud boxoljuk le otthon h készült ez a kislány :shock: :D

Kép
freyja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?