http://www.vankepunk.hu/2009/03/babas-kepek-34-kep/
Vaya, relem, feltölti normálisan a linket! Na innen szerzem őket
Zsu, Csucsu, köszi nektek is a tippet!
Andi, nem kell ici-picit sem irigyellned, mert nemsokára te is erről fogsz majd panaszkodni!
aztán akkor majd kíváncsi leszek, tetszik-e (még)
De biztos, h. Eric Cartman a befutó???
Drukk az ektoplazmának!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sz ügynök szerintem sem tesz különbséget az új, ill. régebbi páciensek között... egyszerűen nem foglalkozik az ilyen dolgokkal!
Pancsi, tudom, h. nem kötzködni akartál, de nem azt írtam, h. minden lombikos mellrákos lesz, ráadásul még a linket sem tettem fel, ami csak a kérdést feszegeti... de akkor inkább hanyagolom is, csak gondoltam hátha érdekel vkit. Bocs, de ma mindenki megtalál vmivel... és ez most nem hiszti!!!! És nem én találtam ki azt sem, h. ki a befogadóbb, hanem olvastam és utána nyitott szemmel járva sok mindent igaznak véltem, persze, - ezt most is hangsúlyozom -, nem lehet általánosítani, de én magamra nézve igaznak éreztem elég sokáig, mert nehezen nyílok meg... de ez csak egy vélemény, ráadásul az enyém!
Bocs, én sem akarok veszekedni, távol álljon tőlem, csak ma te vagy a 3. aki kicsit "megbántott"...
Azért ugye szertsz még???????????????
Amúgy nagyon szívesen a privit!
Macsesz, nem akarom fényezni magam, de mondtam én, h. nem egyedül van a kiscica... tudod, hogy a cicák ált-ban nem egyedül jönnek a világra, hanem inkább többedmagukkal
Húúú ez a szipirtyós sztori nagyon brutál! És mit tud szegény, h. fizikoterápiára jársz?
Angyalka, akkor alakul a fogazatod... kitartás! Nagyon jó, h. megcsináltatod! Milyen jófej a fogdokid, legalább ez enyhíti a kellemetlenséget!
Csucsu, okés, ha nem gond, h. elhozod a könyveket.... aranyos vagy!
Borogasd be a lábad!!! Szegényke
Szija Blacska, üdv. itt nálunk! Már holnap visszajön a 2 babó... ez szuper!
Szerintem...: joghurt, tojás (nem kell félni a koleszterintől, ettől nem fog megemlekedni, ezt csak a gyógyszeripar találta ki!!!), fehérhús, hal (szardíniában kevés a higany is, úh. az tuti, ha szereted), túró, lencse, mogyoró és sok-sok folyadék: víz, tea (gyümölcs vagy zöld)! A többiek majd kiegészítik a listát...