Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Macs ez olyan aranyos, leszámitva az öreglányt!! Nagyon szoritunk neked!! A Lacinak is meséltem hogy babás vagy, és nagyon gratulál neked ő is. Tényleg szerencsés vagy, de ők is tudják hogy megérdemlitek, hisz vártál rájuk már régóta. Jó helyre kerültek. Akkor ti is berakhatjátok a fa alá a csoda babucikat. GRATULÁLOK!!!!!!!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Nagyon köszönöm aranyos vagy elfogadom!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok!

Macsi!
Mostmár hangosan is GRATULÁLOK!

Lujzici!
Fel ne add, még bármi lehet.

Gyorsan rólam, majd a többit este.
Voltam ma dokinál, mert már 5. napja késik. Mondom neki a szitut, aranyosan megvizsgált, és annyit mondott, hogy lát ott valamit ami 24mm, de nem tudja biztosan, hogy egy meg nem repedt tüszike, vagy valami/ki más. Mondta, hogy hétfőn megnéz újra és akkor minden kiderül. Kérlek drukkoljatok Nekem, hogy valami/ki más legyen! Légyszi-légyszi!

gyoreneildi

Vörösmacs!
Jaj de jó, ikrek! Tényleg jó magas a hcg-d! Fúúúú, izgulok, hogy kettő vagy három! Nagy-nagy gratula!

Lujzici!
Hát, remélem, hogy az eredményhirdetésen azért jó híreket fogsz hallani, hátha...Vörösmacs ismerőséből kiindulva!

Pancsi!
Jaj, 7 nap múlva, hogy fogunk izgulni! Nagyon várom már!
Nagyon drukkolok neked! Babaragacs megy ezerrel!

rodina74

Macsek: GRATULÁLOK :D :D :D :D :D :D :D

Mi van K2 ügynökkel :?: Holnap kellene hívnom őt,mert ma megjött a mensim és mennem kell vv.-re...

Ma megműtötték a fogamat :? a végén járok ennek a rémálomnak :oops:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Szia Angyalka,

Szegénykém, ez a fog mizéria jól meggyötör. :( de hamarosan vége és elfelejtheted végre.

K2 kérdésben nem tudom mi a rendszer, de biztosan helyettesítik... mondjuk azért azt azért nem ártana tudni, meddig nem lesz... de ne aggódj ezen, biztosan van megoldás mindenre...
És tudtok kezdeni megint... :) (utojjára)... :)

Puszillak,
andi
andrea-1

Andikám:

Akkor holnap inkább Irénkét próbálgatom hívni...

Mondtam is ma fogorvos Fiúcskának,hogy nagyon kedvelem,de azért már a hócsukám tele van vele :D Még az a szerencse,hogy baromi jó fej,és legalább nem vok megfeszülve,ha oda kell mennem...

Ma azzal viccelődött,hogy jajjj de jóóó végre műthet...és mint egy elmebeteg fogatta a szemét és kalimpált a hülye műszereivel...

No mindegy,még 1 varrat eltávolítás és vége :P

Puszillak

A :D

Kép

kiss angyal

Macsek!!
:D :) :) :) :lol: :lol: ilyen fejet vágok.
Szívből gratulálok!!!!!Lehet követheted Eszterünket. :D
Na hallod Anyósod nem semmi. :roll: :lol: Képes volt bemenni utánatok?? :shock: Szegény Párod,nem irigylem.

Andi!!
Drukk a bacimentes eredményért!! :)

Angyal!!
Ez a fog műtét nem hangzik jól. :roll: Jó fej lehet a dokid.Én tiszta para vagyok afogorvosnál,Apa meg egyenesen rosszul van. :D

Képzeljétek nem is meséltem,hétfőn belerúgtam az ajtófélfába, 3 újjam a szivárvány színeibe pompázik. :) A lilától, a feketéig,minden árnyalata megtalálható.Be is van dagadva,még az a szerencse,hogy tudok járni,nem annyira vészes. :lol:
csucsu99
Budapest

Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok ha nem gond. Olyan jó kis társaság gyűlt össze ezen a topikon, már egy ideje zugolvasó üzemmódban olvaslak Benneteket.
Ha minden igaz holnap fogok visszakapni 2 kis embribébit. Tudnátok nekem jó kis fehérjedús és megtapadás segítő ételeket ajánlani az elkövetkező 2 hétre?
Ja és gratula az újdonsült kismamiknak, drukk és kitartás a próbálkozóknak!
Blacska[/img]
blacska

Szia Blacska!!

Üdv itt,bizony ez egy jó kis csapat. :D :D Drukk a holnapi naphoz,majd jönnek a lombikos szakértők és segítenek. :lol:

Gyere sűrübben,nem csak zugolvasni. :)
csucsu99
Budapest

http://www.vankepunk.hu/2009/03/babas-kepek-34-kep/

Vaya, relem, feltölti normálisan a linket! Na innen szerzem őket :D

Zsu, Csucsu, köszi nektek is a tippet!

Andi, nem kell ici-picit sem irigyellned, mert nemsokára te is erről fogsz majd panaszkodni! :lol: aztán akkor majd kíváncsi leszek, tetszik-e (még) :D De biztos, h. Eric Cartman a befutó??? :lol:
Drukk az ektoplazmának!!! :wink:
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sz ügynök szerintem sem tesz különbséget az új, ill. régebbi páciensek között... egyszerűen nem foglalkozik az ilyen dolgokkal!

Pancsi, tudom, h. nem kötzködni akartál, de nem azt írtam, h. minden lombikos mellrákos lesz, ráadásul még a linket sem tettem fel, ami csak a kérdést feszegeti... de akkor inkább hanyagolom is, csak gondoltam hátha érdekel vkit. Bocs, de ma mindenki megtalál vmivel... és ez most nem hiszti!!!! És nem én találtam ki azt sem, h. ki a befogadóbb, hanem olvastam és utána nyitott szemmel járva sok mindent igaznak véltem, persze, - ezt most is hangsúlyozom -, nem lehet általánosítani, de én magamra nézve igaznak éreztem elég sokáig, mert nehezen nyílok meg... de ez csak egy vélemény, ráadásul az enyém!
Bocs, én sem akarok veszekedni, távol álljon tőlem, csak ma te vagy a 3. aki kicsit "megbántott"... :oops:
Azért ugye szertsz még??????????????? :?
Amúgy nagyon szívesen a privit!

Macsesz, nem akarom fényezni magam, de mondtam én, h. nem egyedül van a kiscica... tudod, hogy a cicák ált-ban nem egyedül jönnek a világra, hanem inkább többedmagukkal :wink: :D
Húúú ez a szipirtyós sztori nagyon brutál! És mit tud szegény, h. fizikoterápiára jársz? :shock:

Angyalka, akkor alakul a fogazatod... kitartás! Nagyon jó, h. megcsináltatod! Milyen jófej a fogdokid, legalább ez enyhíti a kellemetlenséget! :D

Csucsu, okés, ha nem gond, h. elhozod a könyveket.... aranyos vagy! :D
Borogasd be a lábad!!! Szegényke :roll:

Szija Blacska, üdv. itt nálunk! Már holnap visszajön a 2 babó... ez szuper!
Szerintem...: joghurt, tojás (nem kell félni a koleszterintől, ettől nem fog megemlekedni, ezt csak a gyógyszeripar találta ki!!!), fehérhús, hal (szardíniában kevés a higany is, úh. az tuti, ha szereted), túró, lencse, mogyoró és sok-sok folyadék: víz, tea (gyümölcs vagy zöld)! A többiek majd kiegészítik a listát... :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navika: én is hallottam erről a mellrákos rémálomról :? csak átfutottam a hszeket,nem olvastam,hogy vitáztatok...viszont ezt tényleg nem szabad átlépni,mert az iszonytatos hormon mennyiség amit kapunk,bizony megTEHETi a hatását és oda kell rá figyelni!!!vizsgálgatni kell magunkat!!!!

Imádunk,szerintem senki nem akart Téged megbántani :!: :!: :!: :!:

Kép

kiss angyal

Vaya, szerintem jobb, ha bemásolod és onnan nyitod meg, mert nekem innen nem sikerült + az egész gép elszállt :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Angyalka, köszike, aranyos vagy, mint mindig!!! :D
Nem veszekedtünk, csak Pancsival néha az írások alapján félreértjük egymást... pedig szerintem életben ezerszer jobban kijönnénk! De semmi vita... én meg kicsit érzékeny :oops:
Amúgy tényleg elég ha odafigyelünk magunkra ezzel a cicis dologgal kapcs-ban, de ennyit muszáj megtennünk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navikám!!

Buksi simi::)))) :D :) Dehogy haragszik rád Pancsi,dolgoznak mindkettőtökben a hormonok.És még hogy fognak... :lol: :lol: :lol:
Viszem a könyveket. :D

Nekem műtötték már a jobb cicimet,volt benne egy csomó,2X1,5 cm,aztán vettek belőle mintát,az jó indulatút mutatott,de rá egy hónapra 5 cm-re nőtt,és megműtöttek,szövettan jó lett. :D De nem kívánom senkinek azt a pár hetet. :cry: Szóval csak azt akarom mondani,hogy figyeljük magunkat,pedig Én még fogamzásgátlót sem szedtem hosszú ideig,6 hónapig csak.
csucsu99
Budapest

Pancsi, remélem nem bántódtál meg!!! Most pont nincs szükséged az ilyen dolgokra... rem. te nem vagy ilyen szuper érzékeny, mint én?! :oops: Te csak pihizz és dédelgesd a két kis manócskádat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, igazad van... de akkor mi lesz még velem??? :lol: :lol: :lol:
Bakker, téged műtöttek daganattal...??? uhhh hát elég durva! De a lényeg, h. nem volt rosszindulatú!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi,a java még most jön,kösd föl a gatyeszt. :D :)

Pedig nem is mostanság műtöttek,még fénykoromban. :D :lol: :lol: Nem válogat,és az a durva,hogy Velem egykoruakkal voltam a szobában,és mind ilyen műtétre vártunk.De azóta tapizom,figyelem Magam,vagy Apára hagyatkozom. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Hol vannak a többiek???Elvan mindenki tűnve. :roll:
csucsu99
Budapest

Nava sajnálom ha úgy érzed hogy ezzel megbántottalak,nem akartam. Hiszen tudod hogy szeretlek!!
A befogadó dolog nem arra vonatkozik hogy be tudsz hamar babásodni? Vagy most nem értem. Lehet tényleg én értettem félre.
Pont akkor irtad amikor a beültim volt, és hát olvasom hogy az ikrek a legrosszabb befogadók, és bár tudom te is ikrek vagy, de mégis hideg zuhanyként ért. Kicsit meglepett hogy megadod a bizalmat, de nem haragszom. Csak mellbevágott. És ha bárki azt gondolja hogy veszekszünk, rosszul teszi. Csak olyan nehéz itt pár mondatba kifejezni magad. Lehet hogy tényleg a hormonok??
Na téma kimerítve puszi puszi Kép

Kép
Kép
pancsi76

Csucsu, köszi a bíztatást :lol: :D :lol: Tudom, h. nem lesz egyszerű érzelmileg, de igazából csak akkor robbanok, amikor 1 nap alatt több rossz ér... épp szegény Pancsi hsz-a volt az utolsó csepp :oops: Pont ez a melldaganatos link volt az egyik, amit az egyik legjobb barátnőm küldött át... nem tudom, mi célból... de majd megkérdezem tőle személyesen, h. bosszantani akart vagy csak k.ra unatkozik?! Pedig nem rosszindulatú abszolút (különben nem lenne a barátnőm)! Aztán egy másik b.nőm felhívott és amikor mondtam neki, h. hányingerem van, akkor közölte, h. én is jól tudom, h. aki rókázik a terhesség alatt, az nem is igazán akarja a babát :shock: :shock: Kérdeztem, hallott-e a már az ilyenkor történő hormonválozásoról???
Lehet, kicsit túllihegem...

Na igen, sajna mindig ellenőrizni kellene magunkat, de szerintem nagyon lusták vagyunk (tisztelet a kivételnek!) és csak akkor kapunk észbe, ha már baj van!
Amúgy azt vallom, h. mi magunk vonzzuk be a betegségeket, de hát nem lehet mindig mindenki a legjobb formájában!
Figyu, nem holnap lesz az a műsor a lombikról? Melyiken is és hánykor, ha emlékszel?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Most nyomtam a turmixom!!Kép
Hát nem semmi ez a csomó probléma Csucsu. Gondolom nagyon be voltál gazolva. Szegény és mennyi idő volt a szövettan? Gondolom lett egy pár ösz hajad!!
Mit csináltál? Focisztatok a lakásba és gólt akartál rúgni? Na az nagyon sokáig tud fájni, és mindig beleakad valahova. Vigyázz magadra, és borogasd be!! Bár akkor te is edzett csaj vagy.

Angyal hajrá fogi doki finis!!! Úr isten nem fájt nagyon?? Szegény na megérdemelsz valami kényeztetést ezek után!!!

Blacska üdv neked! Varázslat a holnapi beültihez!! Mesélj magadról. Most lesz az első? Kihez jársz? Kívánom hogy hamar pocit növeszthess!!Kép

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi, de jó h. jöttél!
Igen, rosszkor írtam és pont rád is vonatkoztatva... ne hari!!!! Abszolút nem gondoltam bele! :oops: A befogadást amúgy általános értelemben véve gondoltam, mindenre vonatkoztatva... nem csak a babára!
Okés, téma kibeszélve, lezárva! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, én szedtem a fogogátlót 8 évig... de minek? És most annyi hormont kaptam, h. azon csodálkoztam, h. még élek :roll:
DE: nem lesz semmi bajom, mert így döntök!!! Majd a párom ellenőrzi, ha már hozzá engedem nyúlni :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Na most h. mindenki elpályázott, én is lépek... nemsokára hazajön a Zuram, aztán körbeugrálom kicsit :D

Pancsi, banánturmix... nyamika... én is be tudnék vágni egyet!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Szép Jó napot Mindenkinek!

Macsek

Nem semmi ez a Hcg szint :) gratulálok :) Kép

Navi

Te kis fáradékony, remélem jól vagy :) Mi ez az ügynöklista amiről irogatok néha??? Ja, és én nem vok a táblázatban még :(:(:(

Pancsi

Beszéltem azóta Edittel és mondtam neki, hogy már veled van a két kis baby :) Örült neki :)

Blacska

Üdv itt, valóban jó helyre jöttél...itt csak jó fej csajszik vannak :)

Bocsánat, hogy eddig elvoltam tűnve, de nehezen viselem a sok negativ dolgot, amit most rám tesz az élet....
Többen kérdeztétek, hogy most , hogyan tovább nekem...na igen!
A dokit nem hivtam, mert már úgyis mindegy lenne, azt mondta UH alapján, hogy nincs p.é-m...(az egészben az a vicc, hogy ma vagyok a 18. napon és majd leszakad a hasam alja, mindig megérzem a p.é-t)
dehát már mindegy....
SZ ügynők mondta, hogy a mensi első napjaiban megint randi vele és akkor merional injekciózás lesz és azzal biztosan elérjük a megfelelő p.é-t , úgyhogy elvileg 1 hónap múlva mehetek majd az eszkimókért :(
Hát mit mondjak, nem örülök, hogy megint ilyen sok idő...de nem tudok mit tenni, megint várni és várni kell :(

Csajok, kell most valakiért szurkolni? Kép
ancsyka

Makó nem soká már Április lesz. Nagyon hamar eltellik ez a kis idő, és utána olyan gyorsan felpörögnek az események. De azért megy az idő sürgető.

Lujzi ez már biztos??

Hilda én nekem nem volt hosszú protkó, de látom Nava már leírta. Sok sikert, és én is üdvözöllek itt.

Gyildi nagyon nagy drukkok neked hétfőre!! De azért próbálj lazitani, ha eröltetve is de muszáj.KépKépKép

Kép
Kép
pancsi76

Sziasztok Lányok!

Ez a befogadó dolog nagyon elgondolkodtató téma, szeirntem jó, hogy feldobtátok... hát... őszintén, én eddig még soha nem gondolkodtam még el rajta.. de most, hogy mondjátok..... amilyen istenadta rossz kos természetem van nekem, szenved is tőle rendesen a környezetem, higgyétek el!!.... Úgyhogy abszolúte nem csodállkozom, hogy eddig még nem jött el a mi kicsikénk... :oops:
Félre ne értsetek, nem vagyok én magamnak az ellendrukkere, sőt... de egy ilyennek mint én, hát, tényleg egy kb. Eric Cartman kaliberű kölök kell minimum, hogy kibírjon majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Butterst szegényt nagyjából "reggelire megenném".... :lol: (Navikám, egyébként náluk Eric Cartmen az istenkirály, annyira degenerált, hogy az már művészet... :lol: :lol: :lol: )

Na de viccen kívül... szerintem simán lehet abban valami, hogy bizonyos tulajdonságokkal bíró nőknél esetleg "nehezebben jön össze"... több idő kellhet ahhoz, hogy a mondjuk úgy "strapabíróbb"... (bár ez elég hülye megfogalmazás)... lélek megtalálja az ő anyuciját.... bár szeirntem ez nem biztos, hogy csillagjegy függő dolog.. szeirntem sokan vannak, akikre a születési csillagjegyük kicsit sem jellemzőek.

Remélem a véleményemmel nem sértettem meg senkit a KOSOK közül, meg egyébként sem... én tényleg magamra vetítve gondolom, hogy nem árt ha az ember tisztában van a saját "korlátaival"...
andrea-1

Navared köszi a felsorolást. Már írom is a bevásárló listát. Az hiszem nem lesz gond, amit írtál mindegyiket szeretem.
Pancsi és Z ügynökhöz járok, már tavaly nyár óta. Petefészek elégtelenségem van. A 3. punkcióval sikerült megtermékenyíthető petét kinyeri... ez lesz az első belütetésem, szóval most nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen….
A mellrák témához csak annyit szeretnék mondani, hogy tekintettel a hormonokra mindenképpen érdemes kicsit jobban odafigyelnünk magunkra. Nemrég én is találtam hónaljban egy csomót és azonnal elküldtek mammográfiára, szerencsére minden ok és csak zsírcsomók.

Hogyan tudok vonalzót készíteni?

Blacska
blacska

Pancsi!!
Bevoltam @arva rendesen,2 hét volt a szövettan,ráadásul aláirattattak velem egy papírt,ha netán konplikáció van,akkor mi-hogy legyen,na ezt Én nem írtam alá,mondtam,akkor varjanak össze,aztán majd ha megemésztettem a dolgokat,mehet újra a műtét.De hála jól sült el minden,azóta járok 3 havonat cici uh-ra.

Nem fociztunk :D nem is tudom,hogy sikerűlt,csörgött a telóm,épp ebéd utáni szunyába voltunk,kipattantam az ágyból,kicsit kómás voltam,és nem fértem ki az ajtón. :lol: :lol: Tokostul akartam kimenni. :D

Azt hol is lehet megnézni,ki milyen befogadó??? :roll:

Andi!!
Nagymamám KOS,igazi kos,nem egyszerű természete van. :lol:
csucsu99
Budapest

Muszáj volt visszajönnöm! :D

Andi, köszönömköszönöm... na pont erről vakerálok én is végül is!
Nyilván a horoszkóp nem mindig a valóságot tükrözi, de figyelembe kell venni az aszcendenst is... nekem pl. oroszlán... na aztán a kettő együtt már elég brutál párosítás :lol: Persze van akinél egyik sem jön be!
Pl. nekem külön javasolták, h. erősítsem a nőiességemet! Szerintem ez nálad is sokat segítene! Ne érts félre, nem nézel ki pasinak, csak nagyon erős a jellemed és a babucinak olyan anyuci kell, aki puha, meleg, finom... átvitt értelemben! Én is eléggé kemény voltam és még most sem vagyok az a kifejezett cicamica, de már alakulok :lol:

Ancsyka, csak egy szavadba kerül és már fent is agy a tábliban! Egy életkort, ha teccene írni nekem, il. 1-2 paramétert, amit fontosnak gondolsz!
Na akkor azért csak lesz ebből a fagyis dologból hamarosan vmi! Amúgy én is sokszor éreztem a pé-emet, de csak volt vmi gubanc, ha nem lett baba ennyi ideig :roll: A lényeg, h. próbálj lazítani, amennyire ez most lehetséges és készülj a köv. hónapra!
Szurkolni kell: Pancsi, Lujzici, Andi (azaz férj katonái), Vnbeni, Sting... 'asszem ennyi! Szóljon, ha még kell vkinek!
Ja listát küldöm priviben!

Kép
Kép
navared
Szfvár

http://www.mamanet.hu/

Blacska, ezen az oldalon tudsz csinálni, csak előbb regisztrálj be :)
ancsyka

Macsek: 324-es hcg szint.. hát hány kismacsekod van Neked?????? :) Nem acc egyet?? :lol: :lol: (csak vicc.. nem bolygatnám meg őket a világért sem...)
Pajtiért nem irigyellek... enyém se sámli...de szerencsére még csak 65 és jól bírja Magát.. mondjuk volt pár szitu az életben, amikor elmormogtam magamban a jól ismert..... porhanyós végezetű egysorost ... úgyhogy megtudlak érteni...

Ancsyka ne szomorkodj, annak örüljük, hogy van megoldás!! És ha már annyi mindent kibírt az ember lánya, azt a pár hetet majd együtt átvészeljük. Nekem mikor békasegge van, olyan erőt tudnak adni az itteni lányok, gyere sűrűn, úgyis van mindig kiért izgulni, örülni, sírni is sajna... és így hamarabb eltellik ez a rövidke idő.. és utána már az egész banda Veled-szorít! :)

Csucsukám: Há mé rugdalod azt az ajtófélfát.. ezt köll csinálni.. hé.... csáje.... Borogassad ecetes-vizes ruhával.. a körmöket meg lakkozd ki valami dögös-pirosra, ha lúd.. legyen má kövér :wink: :wink:

Pancsi: Hmmmmmm turmix.... azt én is betolnám.. tucc élni.. van akinek összejött az élet :)

Blacska: Üdv itt, jobb helyet keresve se találhatnál mit ez itt :lol: :lol: :lol: Remélem mihamarabb a pocakosok táborában leszel :)... Ja és mostmár ne zugozz.....

Angyalkám: köszönöm a drukkot ... :P
andrea-1

Csucsu, hát nem tudom, ezt hol lehet megnézni, én különböző könyvekben akartam rá... de meg ne kérdezd melyikekben :D Talán ha megguglizod :lol:

Blacska, ajaj, szegény, akkor te sem vagy egy egyszerű eset, de legalább már sínen vagy! Millió drukk!
Ha rámégy bármelyikünk vonalzójára, akkor kiadja a honlapot! Van többféle is!

Ancsyka, drukkolni kell Blacskának is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Blacska több helyen van vonalzó. Üsd be a keresőbe hogy vonalzó készités. Ha kiválasztottad, csak másold be a profilodnál az aláirasok a hozzászolás végére. És kész, de ha megakadsz itt bárki segit.

Szóval két petikéd van??

Csucsu hát vigyázz is magadra, fő az ovatosság.

Andi én nem nagyon hiszek abba hogy a horoszkóp határozza meg az anyaságunkat. Legalábbis nem gondoltam erre a fikcióra.
Szerintem hogy te nem vagy egy tejbetök, és jó kis temperamentumos csajszi vagy, attol még lehetsz kiválló anya.
Pl a hugom egy elég balhés csaj mindenben benne volt, és most három gyerek tökéletes anyukája és jó feleség.

Kép
Kép
pancsi76

sziasztok Lányok,

kicsit eltűntem ismét, de azért a héttérből drukkolok mindenkinek.
holnap Lujzi napja, ugye? ki megy még?

én kicsit feladtam Lányok, de azért próbálom magam gatyába rázni péntekre, ugyanis akkor lesz az első inszem nálunk.
már teljesen lemondtam róla, mert dokinéni múlt pénteken azt mondta nem nagyon van eredménye a stimunak, plusz azóta összeszedtem egy hólyaghurutot és egy kezdődő aranyeret :-( :-(. erre kedden dokinéni közli, hogy pénteken inszem... persze örülök neki, hogy mégis lett eredmény, de azért jobb lett volna makkegészségesen belevágni.

Csajok tudtok nekem abban segíteni, hogy inszem után mennyire tudok majd a saját lábamon hazaautózni? az út csak tíz perc hazáig. sajna apjuknak az ektoplazma leadása után rögvest mennie kell dolgozni, így nem tud megvárni majd. :-( akinek van tapasztalata, megosztja velem?
inszemnél is át kell vedleni kórházi cuccba, vagy csak biztos ami biztos alapon kell vinni mindent?

pénteken valaki jön még rajtam kívül?
babaragacsokat küldöm mindenkinek, vigyázzatok magatokra! ja és kismamik kerüljék a porszívót és a teregetőt irgumburgum!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok lyánykák! :D

most megint picit itt.
Tegnap nem sok időm volt,bocsi...
Olvasgattam,aztán csak egy gyors gratulára futotta MACS számára :) :) :) :) :)

Szóval,az önvizsgálatról annyit,hogy én januárban voltam a háziorvosnál,mert beteg voltam,és megemlítettem,hogy kéne beutaló mammográfiára,mert érzek vmiket a hónaljamban...
Akkor megvizsgált ő,szerinte nem vészes,de adott beutalót.
Januárban kaptam időpontot ápr. 7-re...

Szóval időnként kell kérni egy időpontot,ha sejtesz vmit,ha nem,mert utána 3-4 hónapot kell várni,mire bejutsz...

Szóval,ennyit a "korán felismert betegség gyógyítható" dologról...

No mindegy :)

Mi viszont mostanában próbálkozunk a párommal,hááááátha :D :D :D
Vicces lenne,ha nem kéne a lombik.
Minimális esélyünk van rá,de ki tudja,nem? :)

Szerintetek elmehetnék még a konzult. előtt megnézni azt a filmet,nehogy ezen csússzunk el?
Páromnak 2 munkahelye van,így nem valószínű,hogy az időpont után rögtön el tudná intézni,hogy kedd du. ráérjen...
Vendég

Blacska: az itteni lányok valami tonhalas-tésztát istenítenek... biztos felírja valaki a receptet... (én sajna nem tudom, mert a halnak már a szagától Sugár András befigyel....)

Csucsu: valami olyasmi lehetek én is, mint Nagyikád... hát Nektek se lehet könnyű :) :) :)

Navi: aztán hogyan erősítsem.. van tipped??
andrea-1

Drukk Macsinak,hogy több Kis-Macsi legyen a pociban!! :D :D :D
Vendég

Navi

Köszönöm az infókat és a biztatást :) Priviben irtam a táblázathoz adatokat :) szólj ha valami még kell :P

Akkor mindenkinek:
Pancsi, Lujzici, Andi (azaz férj katonái), Vnbeni, Sting és Blacska
hamarosan ilyen kis kaksis babát :) Kép

++++++++++++++++
ancsyka

Navi,köszi a linket,hihetetlen tündérek a babók!!!
Nekem ez a kedvenc:
(Ha nem sikerül ezt se felrakni,bocsi...)
Kép
Vendég

Andi!
Anyukámék együtt élnek Nagyimmal,szóval Nekik nem egyszerű. :D :lol: :lol: Én így messzíről bírom.No viccet félretéve,van azért jó tulajdonságotok is. :D :lol:

Zsuzsi!!
MI ez a nagy szomorúság??Itt a péntek mindjárt,és tessék pozitívan gondolkodni. :lol: :D Az általad feltett kérdések engem is érdekelnek. :lol:

Most mondja a Tv szombaton 20 fok lesz!!!!!!!!!!Lehet meglátogatjuk az állatkertet,keresztgyerkőcökkel.Szaporítjuk az állományt. :lol: :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Ancsy!!
Ettől a képtől behalok...itt fetrengek a gép előtt. :D :lol: :lol:
csucsu99
Budapest

Én sem hittem a horoszkópban, de amióta olvastam, hogy a halak a legbefogadóbbak... azóta igen! :)

Hú, jó sokan vagyunk már áprilisiak.
mieza

Pancsi, ajajj, 'asszem kihúztam a gyufát nálad ezzel a horoszkóposdival, de hát akkor szép az élet, ha mozgalmas! Mindenkinek az a valóság, amiben hisz... nem hinném, h. fikció, legalább is nekem nem az! :wink: Imádlak :lol: (és ez nem fikció!!!)

Andi, hát próbálj meg tudatosan kicsit lágyabb lenni, esetleg virágokat venni (bár lehet, h. már tele van vele a lakás), ne akarj mindig mindent egyedül megoldani, hagyd, h. a férjed babusgasson, hordj nőcis(ebb) cuccokat. Na most aztán k.va jó tippeket adok, mikor csak egyszer taliztunk, szóval amit úgy gondolsz baromság v. amúgy is így van, azzal ne foglalkozz! Nem arra gondolok, h. innentől vágd ki a magas C-t és nyavalyogj, de érted te ezt, csak gondolkodj el rajta! Hát ennyi jut most eszembe... remélem egy picit tudtam segíteni?! :wink: Jah és fontos a lecsendesedés is, én állandóan pörögtem, de kell, h. "magába forduljon" néha az ember!

Kisbeeka, ugyi milyen édik?!!!!
Hajrá spontánkodás!

BMC babaprojekt

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzsó, nem elkenődni, ha a dokinéni azt mondja lesz inszem, akkor örüljél!!! Elárulok egy titkot: leszívás után beteg lettem (nátha, totokgyuszi), mire 2 nap múlva mentem a beültire olyan sz@rul voltam reggel, h. azon rimánkodtam, nehogy észrevegyék és hazaküldjenek... aztán összeszedtem magam és most meg itt van bennem a kis drága! Úh. minden okés lesz nálad is!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Igen,Navi,ezek a képek nagyon-nagyon tündérek!!!
én Anne Geddes képeit is imádom,mint pl:

Kép
Vendég

csucsu örülök, hogy tetszik :)
Hát ehhez mit szólsz ? :) Kép

Navi

Köszi, a táblát, de még annyi, hogy Dunakeszin lakom :) elfelejtettem irni az előbb :)
ancsyka

Hihihi, Ancsy,ez nagyon jó!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó, szerintem ha 10 perc, akkor lehet megérné egy taxiba bevágni Magad az inszem után és úgy hazamenni.... Nemtom ki hogyvan vele, de én inszem után rendesen megvoltam mindkétszer nyamvadva... örültem hogy luk volt ottan hátul... :oops: nemhogymég a forgalomban figyelni mindenféle baromállatjára akik az utakon vannak.. ... szal, nekem ez a javaslatom... akárki akármit mond, igenis az inszem napja kivesz az ember lányából ...ez egy jókis stresszbomba... és nekem tényleg fizikálisan is voltak fájdalmaim nemhogy aznap, még utána is...

Navikám: virágok vannak dögivel.. és ha egy kipurcan, már szerválok is helyette... a cégnél már csak úgy ismernek, hogy én vagyok a hajtás-lejmos.... :)))
Nócis ruhát még lányka koromban se hordtam nagyon ... de megfogadom a tanácsod, és próbálom majd ezzel bevonzani a lágyságot.. :)
A nyavajgás... na azért pedig nem kell a szomszédba menni... ha csak ezen múlna... :)
Viszont a lecsillapodás, a kevésbé pörgés ... az nemtom hogy, hogy fog menni... a ventillátor kutyaf@sza hozzám képest..... :) :) :) :) :)

De a mi kis Eric Cartmanünknek (aki egyébként lány lesz!! :)...) majd úgyis így fogok kelleni... :) :)
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?