Új privát üzeneted érkezett!

Így nézek ki :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.07.09 17:11-kor.
Vendég

Sziasztok!

Beneildi: - nalunk is az a helyzet, hogy Dominik allandoan 'szeretgeti' a babat, a multkor keksszel akarta megetetni, meg jo hogy oda tudtam ugrani.. Nem lehet oket egyedul hagyni kulonben Dominik kinyomna Naomi szemet (most tanuljuk hogy 'itt a szemem, az orrom, stb)..Amikor puszit ad akkor meg kb lefejeli a gyereket
:D Nehez ugy, varni kell amig nagobbacskak lesznek gondolom..
Andi

KépKép
andee73

Anita: nagyon jóképű kis lurkó ez a Levi baba! :D Ti merre szoktatok sétálni? Ha tényleg jön a jó idő, lassan összefuthatnánk egy sétára.

Bori: én neked is rugalmas kendőt ajánlanám! Benő is szörnyen sírós tud lenni, különösen ha olyan napja van, de a kendőben mindig lenyugszik néhány perc alatt. Volt hogy már semmi nem segített, felkötöttem, táncoltam a babazenére, ő ordított, nekem potyogtak a könnyeim, de ez kb 5 percig tartott és aztán szépen lecsillapodott. Utána néhányszor még nyöszörgött, akkor kicsit mozogtam és lassan bealudt, le lehetett tenni az ágyába.

Kakti: nekünk Ikeás fejvédőnk van, keskenyebb mint a többi, így a legfelső fokozaton is használható és teljesen körbeéri az ágyat. Az összehajtott pléddel vigyázz, nehogy ráhúzza a fejére!

Funky: nálunk kb egy hét után már nem ordított fürdés közben, csak öltözésnél. De azt még most se mondanám, hogy szereti.
zuzmooo

Mi meg megyünk a kórházba :( Most voltunk a háziorvosnál: még mindig sárga gyerek, meg kell nézetni, vért venni, hasi UH...
Pénteken lenne rendelés, de addig telefonálgattunk, hogy most bemehetünk és megnézik. Már csak Szabit várom haza. Remélem nem találnak semmi komoly gondot. Mindenesetre rendesen beparáztattak :(
zuzmooo

Funky - nálunk már egész jól viseli a fürdetést, legtöbbször már csak fintorog, pedig első héten végigüvöltötte - halak gyerek a Tied is, elvileg szeretni fogják a vizet :)

lányok, megy vki erre a fizetős UH-ra, amin nézik a hasat, koponyát, stb? Nekem ajánlgatta a gyerekorvos

altáji regenerálódás: nekem meglepően hasonló minden az eredeti állapotokhoz, szóval van a kis heg a vágásnál, de az is csak egy vonal, és a hüvelyem se tűnik nagyon másnak, mint rég... persze, majd apa referál 6 hét után :)

otthon a nem evéssel nekem is lecsúszott 10 kiló, de sztem most szedtem vissza vmennyit, mert anyuék jól tartanak, etetnek, meg az étvágyam is kezd helyreállni.

boruska

kép rólunk:

Kép

boruska

Sziasztok!
Aranyosak vagytok Bori! Örülök, hogy jobban vagy!
Funky a te csöpped is nagyon szép!!

Hát szégyen szemre az én Samukám most a hordozóban alszik, de mentségemre szolgáljon most fordul elő először. Annyira nyűgi volt már, hogy nem tudtam mit kitalálni, leszedtem a szekrény tetejéről a hordozót, és abban kezdtem el lóbálni. Rögtön csendben maradt, majd bealudt. Most megijesztettetek, hogy ki kéne szednem, de nem akarom, hogy felébredjen rá...
Megyek is, nézek pihenőszéket valahol.

A lábam közt amúgy én is tök úgy nézek ki, mint régen, csak tényleg, amit írtam, hogy kissé széthúztam, és nagyobb volt a luk :D , de megnyugtattatok, hogy olyan lesz az még, mint egy normális nőnek.

Mi is megyünk ma sétafikálni. Én a múltkor nagyon beöltöztettem a babát, mikor mentünk a dokihoz, pedig akkor rohadt hideg volt, és rám is szólt a dokinő, hogy a harisnya már azért tényleg nem kéne! Volt egy body, egy plüss vastagabb rugi (az alatt volt a harisnya, amit levetett), plusz az overál, be a babakocsiba, és rá a pléd.

Hát nekem alig van tejem, mégis úgy kívánom az édességet, hogy ihajcsuhaj. Én már tervezem , hogy futnom kéne, szerintem nem bírom kivárni a hat hetet, hiúbb vagyok én annál. Mondjuk tegnap, mikor látta zsolti, hogy semmi ruha nem jön fel rám, sütött nekem egy nagy adag palacsintát -a gaz galád, tudja, hogy nem bírok ellenállni neki! :D

Kép
zsizell

erusverus: Barbust is mindig máshol találjuk meg a kiságyban, mint ahogy letettük. És csak nyugodtan írj, én is hosszúakat szoktam írni.

boruska: Ilyen kekszet mi is ettünk hamarabb, mint 6 hét. :D Szerintem nem árthat. Nekünk adott beutalót a dokink az uh-ra és már voltunk is. Ingyen. Engem megnyugtatott egy kicsit, mert a vesemedence-tágulatot is megnéztük és bezáródott. Szépek vagytok a képen.

funky: Balázs nagyon édes. Új vonalzót nem csinálsz neki? Nálunk még csak egy pár hete nem üvölt fürdéskor.

kakti: Nálunk is két rácsvédő van, de egymáson. Néha a kettő között találjuk meg. :)

zuzmooo: Sajnálom a sárgaságot, remélem mindent rendben találnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Bori:
cuki ez a kép rólatok! :D És HIDD EL, hogy jó anyukája vagy/leszel Bercinek! :)

Amúgy én úgy tudom, ez az UH szűrés nem fizetős - csak ha olyan helyen csináltatod! Mi pl. a kistarcsai Kórházban csináltatjuk TB-re. Van itt egy magánorvosi rendelő is (amit Beának írtam valamelyik nap), ott a komplett (hasi-, csípő-, koponya-) UH 10 ropi.

Zsuzsa!
Remélem, nem lesz semmi gond Bendegúzzal! Majd jelentkezz!
Én a takarót a rács közé akarom húzni azért, hogy ne tudjon alábújni. De majd meglesem azt az ikeás cuccot is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csak a vonalzó miatt, bocsi, de kíváncsi vagyok. :)

Kép
erusverus

kész az új vonalzó :)
A nagyonbabásra vártam eddig... :?
Egyszer csak elkészül az is..
Vendég

Zuzmoo: remélem nem lesz semmi baj. Én is attól paráztam, hogy sárga lesz, én még most is úgy látom, hogy a szeme kicsit sárga, de ma volt itt a védőnéni és nem mondott semmit. Nálatok ki nézte meg.

Boruska: örülök, hogy feltetted azt a bizonyos kérdést. :wink: Már én is gondolkoztam rajta, hogy vajon lehet e light kekszet enni, de örülök neki, hogy igen. :D
Vendég

sziasztok!
apa itthon volt péntektől tegnap estig kb, boldogitott minket, ezért semmire nem volt időm.Illetve egymással foglalkoztunk, először éreztem ugy hogyx a gyerek nem gátol semmiben, sőt!
sokat voltunk hármasban, aludtunk, néztük a tv-t, vagy sétáltunk, de amikor Mirci elaludt esténként, akkor együttfürdés, összebujás a tv elött.persze jol megszívtam, mert így hogy nem akkor feküdtem le mikor a gyerek hulla fáradt voltam 3. napra, ma végre "kialudtam " magam.
én a nagy napirendes:nehogy azt higyjétek ám, csúszik az egész napról napra, és néha még 1 kis hisztire is sor kerül, de lehet h. apa bolygatta meg...
na mindegy, tejem ha van és táp a hűtőbe, én ráérek, tölem akkor kel-fexik amikor akar-NAPKÖZBE!!!
éjjel alvás, mert megbolondulok
a tejelésem azota is össze vissza, hol alig van 100g, hol a duplája, szerintem a kipihentségtől függ, mert van amikor hiába eszek és figyelek oda az elegendő folyadékra akkor sincs, és van hogy szarok rá lesz ami lesz, és van

zsó
Kép
pcd1985

visszaolvastam:
boruska:cukik vagytok!!!!!!!

keksz:mi a tv elött összebujás alkalmával nem bírtuk(inkább apa) és ettünk egy kis kekszet,bár szerintem még korai volt, de legalább apa nem nyuz éjjel-nappal non-stop(amikor itthon van)

altatás:ezeknél a piciknél, szerintem nem lehet elöre tudni, mikor, mire alszik el.egyik nap a tök csöndet szereti, másnap a tv elött bealudt, ugy h. hárman beszéltünk mellette, és közbe félig lógott a lábamon..
én attol vagyok ki, hogy amikor sír, anyám kiborul, bejön, és elkezd okoskodni, hogy mi lehet a baja szegény gyereknek, én meg mondom, hogy semmi(evett, ivott, kakilt, pisilt, )csak sír
ha kiveszem-miért nem rakom le
ha lerakom-miért nem veszem föl
ha fölveszem-miért nem ringatom
-miért nem énekelek neki(én "sutyorogni" szoktam, megbeszélünk ezt-azt a lányommal meg dúdolni)
-rakjuk be a babakocsiba
meleg van
hideg van
(van hőmérő a szobában)
én ettöl ideges leszek, a gyerek jobban sír
ha anyámra hagyom a nyugodt de nem alvó gyereket, az esetek 90%ban arra megyek be, h. a gyerek üvölt, anyám meg valami kifacsart testhelyzetbe(ahogy épp fölvette a kapálódzó gyereket) rázza, multkor csukott ajtón a fürdőszobába hallottam, hogy kiabál neki
:"jól van na, jol van na.."
ja és azt is szokta:
"jaj az a kurva cumi" na ettöl is kivagyok, hogy miert kell már most így hozzáállni...pffffff(ő rakta a cumit a szájába amikor 1 hetes volt)

zsó
Kép
pcd1985

Sziasztok!

Vagyok én is. CSak a netem szarakodott egy ideig. Most nincs sok energiám írogatni ide, de olvasgatlak benneteket. Egyébként most rettentően letört vagyok, ugyanis az éjszaka meghalt a mamám. Vasárnap agyvérzést kapott, rohammentő vitte a kórházba. Ott még tüdőgyuszit is kapott. :evil: Csak az vigasztal, hogy nem szenvedett sokat, mert végig eszméletlen volt. És még éppen hogy láthatta a dédunokáját egy héttel ezelőtt.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Bocs lányok, hogy ilyen rossz hírrel jöttem ide panaszkodni, de ő volt a kedvenc mamám és már úgy várta a dédunokáját. Na megyek,bőgök egy sort.

Kép
Kép
molmar

Na, megjöttünk a kórházból. fél12-től fél3-ig kicsit sok volt nekem. Mi lett volna, ha nem protekcióval megyünk?! A gyerek 10kor evett, de egész jól bírta, aludt a hordozóban és csak a végefelé kezdett sírni és cuppogni. A lényeg, hogy a hasi UH teljesen negatív. :D laborérték csak délután lesz, 4 körül fel kell hívnom a dokinénit és az eredményektől függően beszéljük meg a továbbiakat.
zuzmooo

Molmar: őszinte részvétem a dédi miatt :(
zuzmooo

zsó: Ugyanez volt nekem is a bajom anyuval most mikor otthon voltunk. Miért nem csinálok valamit a gyerekkel, mikor úgy sír. És olyan keservesen. Vegyem fel. És rázogassam. Én meg mondtam neki, hogy akkor alszik el a gyerek, ha végre békén hagyják! :evil:

molmar: Részvétem, biztos nem könnyű most neked. Mi is azért vállaltuk a mostani hazamenetelt, hogy a dédiék láthassák Barbust. Nagyapa már 91 éves lesz az idén.

zuzmoo: Remélem a labor sem mutat komolyabb bajt.
vicky79
Budapest III. kerület

zuzmooo: Ki volt a dokinő? A hasi uh-t nem dr Magyar István csinálta?
stephie

zuzmoo! vicky! köszönöm...

Zuzmoo! Remélem minden rendben lesz.

Vicky! Mi is ebből a megfontolásból mentünk dédikézni és milyen jól tettük...

Kép
Kép
molmar

Anita: aki vizsgálta: Merő Gabriella, az UH-t pedig Fekete Márta csinálta.

Most beszéltem a dokinővel. Sajnos emelkedettek a májenzimjei (GOT, GGT) és a bilirubin is :( Gyógyszert kell szednie és 2 hét múlva ismétlik a vizsgálatokat.
zuzmooo

Molmar, őszinte részvétem...

KépKép

KépKép
beneildi

zuzmoo: Most nem akarok hülyeséget mondani, de nem lehet hogy attól emelkedettek a májenzimek, mert próbálja a kis szervezete kitisztítani a bilirubint? Csak azért gondolom ezt, mert Barbus valami májenzim serkentő gyógyszert (phenobarbitalt ha jól írom) kapott a kórházban hogy kiürüljön a bilirubin a szervezetéből.
vicky79
Budapest III. kerület

Molmar! Őszinte részvétem... :cry:

Zuzmoo! Sajnálom, hogy gyogyi kell a kis mackódnak :? de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz már a következő vizsgálatnál :wink:

Képzeljétek, az én fiacskám ma egy áldott jó kisfiú. Itt volt a védőnő. Azt mondta szépek vagyunk, szépen fejlődünk :lol: Ma megvolt az első kis sétánk is. Olyan szépen sütött a napocska. Bár fújt a szél, kb 10 percet voltunk csak lent, de ez is nagyon jól esett. :roll: Lassan fel kellene ébresztenem a tündérkémet, hogy az esti hami ne tolódjon ki nagyon. Én most úgy terveztem, hogy ugye ha most eszik akkor este 8-kor már tudunk enni pancsi után és utána le tudom tenni csicsikálni. Ti hogy csináljátok ezt?

bellerreni
Eger

Molmar:
sajnálom a nagyidat! :(
És bocsi, de rád küldtem egy lányt egy másik topikból - ha nem baj! Mármint privit küldött/küld.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

bellerreni: Mi is így szoktuk csinálni. Evett most 5-kor és 20:30-kor szoktuk etetni fürdés után. És utána hajnali 2:30-3:00 körül kel.
vicky79
Budapest III. kerület

Na! Elmentem a campiba hogy vegyek MAGAMNAK vmit mert a zsírdisznó valagam kb 8-10kg-ra van a normál mérettől. Erre vettem Noénak 68as rugit meg melegítőt (cseppet sem nagy rá) Lucnak meg leggingset és mellényt. Megint mi jutott nekem! Lóf@sz a senekembe! :) sajna nem jön rám a 2-ssel kezdödö gatyaméret. Nagyobbat nem veszek! Elvégre van két szép,csinos melegítőm! :D
Vendég

ettől a családgyilkos seggfej apától hánynom kell! Hogy tudta megölni baltával azokat a gyönyörű kislányokat?!
Vendég

nóri: Én sem értem mi üthet az ilyen emberbe. Inkább vágta volna el a saját nyakát először.

A több gyerekes anyukáktól kérdezem, hogy járt-e valaki babaúszásra? És most tervezi valamelyikőtök hogy fog járni? Én most néztem és szerintem jó lenne eljárni, itt nálunk lenne a közelben. Igaz hogy a kedvezményes kerül 3000/alkalomba.
vicky79
Budapest III. kerület

Juci!!! Noémin ugyanilyen kiütések lettek tegnapra. Én legalább tudom,h a nővére tortájába tett eper a ludas. Várom,h elmúljon!
Vendég

Viki! Én járattam Lucát a hófehér fókába a campi mellé. 6e volt 4alkalom. Csak az egyetemen szombaton voltak az órák,így kimaradt. Viszon bp legtisztább vize a Szérűskert utcaiban van!
Vendég

Hát Nóri, ez a 6000/4 alkalom elég jó ár.
Itt nálunk 3900/alkalom. Majd elmegyek vmikor, és megnézek egy órát, meg beszélek az oktatóval. De a www.babauszas.hu oldalon elég jó ötletek vannak az otthoni, nagykádas vízhez szoktatásra!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ami itt van nálunk a királyok útján az 3000 ft/alkalom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Na én is olvasó üzemmódban voltam mostanáig...
Éjjel a kisasszonyt úgy kellett felkelteni enni, mert amúgy eszébe sem jutott volna... elaludt némi pocakfájás után 9.20körül és 3.30kor felkeltettem, hogy la. egy picikét egyen.. aztán 6kor evett megint, mivel felköszöntöttük az apukáját névnapja alkalmából, így felkeltünk időben...
Ugyhogy az egyik cickóból kellett lefejnem, mert egy nagy kőszikla volt egy az egyben, ugyhogy 40ml-t leszívattam és a görcs eltünt belőle, többet nem akartam, mert ebben amúgyis mindig több termelődik, mint kéne...
Mit főztök ma lányok?
Zuzmoo! Tegnap megcsináltam a túrótortádat. Az a baj, hogy a zselatinból keveset tettem bele, mivel nem volt nálunk kis zacsis,így nem tudtam, hogy mennyit is rakjak bele a nagyból.. ugyhogy bár ki lehet szedni a formából, de a széléből egy kicsi mindig ott marad. :lol: :lol:
Nálunk vagy házi hamburger lesz, vagy tokány tésztával.. igazából mindkettőt megcsinálom, ha Blanka hagy egy kis időt, és majd meglátjuk ki mit akar enni..
Blanka tegnap kapta meg a forgóját az ágya fölé és ma reggel már arra aludt el.. beraktam a kiágyba, zenéltettem a forgóját, Ő meg elaludt... :lol:

Kép
Kép
ronci

ronci
a hambi jol hangzik, elfogadnam. :lol:
errol jut eszembe, hogy anyaekhoz menet legkozelebb ne felejtsunk el nyiregyen nyiregyi gyrost es hambit pakolni magunkba. :D

en ma nem igazan fozok. tegnaprol maradt husleves, nekunk jo lesz az ebedre, estere ferinek hurkat, kolbaszt sutok, azzal kulonosebb dolgom nincs.
valamilyen nasin gondolkodom vadul. maradt tejszinem, szoval lehet, hogy osszedobok egy tejszinhabos-lekvaros-meggyes piskotatekercset. sot, most, hogy igy leirtam tuti ez lesz. :oops: :oops:

ITT A TAVASZ!!!!!!!!! :D :D :D

es egy honapos lett erik, ma merlegeles lesz.

nah, megyek, kezdodik a dallas. :lol: :lol:
Vendég

5010g pucin! És 62cm. És 39 a feje! Jézus!!! Én nem eszem több csokit!! Valami növekedési hormon lehet a tejemben! Áááá
Vendég

kutya/gazda/egyeb gazdi anyukak!
valtoztak az erzeseitek a joszag(ok) irant, amiota baba is van?
lara kutya es kozottem hatalmas szakadek kerult mar kristof megerkezese utan, hiszen addig szinte o volt a gyerek, es termeszetesen valtoztak a szerepek. de most a 2. gyerek utan valami borzalmasan nullara redukalodott. egyszeruen irrital. tavasz van, vedlik, a nappalibol allandoan a szoret szedegettem, hiaba tudja a szabalyokat, akkor is felugrott a kanapera, amit ezutan takarithattam, hogy a gyerekek ne kutyaszort nyaljanak, masnap reggel a hordozokendon talaltam, szetragta erik cumijat (nem hasznaltuk ugyan, nemtom honnan szedte), illetve tegnap feltette az ire a pontot, miutan setalni indulaskor kilogott es kb 15 percen at uldoztem. ez hianyzott meg nekem azutan, hogy ket gyereket kb fel ora alatt sikerult beoltoztetni, babakocsiba rakni es kivinni az udvarra.
a hazba deportalasert csereben hajszal hijjan szetragta a kaputaviranyitot.
szoval most betelt a pohar. jah, amugy mar evakualtam korabban a konyhaba es eloterbe (a kertben meg hidege van). de igy is mindig belogott a nappaliba, mert nekunk a kettot csAK gyermekracs valasztja el, o meg azon siman atugrik.
nem akarom terrorizalni, de neha attol felek, hogyha jonne meg egy gyerek (mostanaban nem fog), akkor kotnem is a hatara a batyujat. nem fogom, de hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem fordult mar meg a fejemben. :(
Vendég

ugyan nori, edd csak azt a csokit nyugodtan! :lol:
figyelembe veve a kolkeceink szuletesi sulya kozotti kulonbseget, valamint a ket hetes korkulonbseget, kb ugyanolyan tempoban nonek. jol van ez igy! en orulok! :D

jah, bocsi mindenkitol a kis betukert, egy kezes vagyok eppen.
Vendég

Bea: milyen az a nyíregyi gyros és hambi? Tudsz egy jó helyet?
zuzmooo

Bea! Az a piskóta tekercs is jól hangzik! bár a lekváros és a meggyes rész tetszik igazán...
Igen, 8.30tól Dallas van! :lol: :lol:
Hát mi nem mértük már 1hete a kiscsajt, de lassan aktuális lenne, hogy lássam nő-e valahova!
Ja tényleg, tegnap megnézte párom Blanka születési anyakönyvi kivonatát és felháborodott, hogy az apukát még csak rá sem írják a lapra!!! Nekem fel se tünt, megnéztem, hogy Blanka neve jól van írva, meg a születési ideje és kész... erre megnéztük, hogy van olyan rublika, hogy: apjának születési családi és utó neve... na nálunk oda a Blanka neve van beírva :lol: ... király.. küldhetem vissza és addig semmit sem tudok intézni...ráadásul, ha Sanyi nem nézi meg én észre sem veszem, mert csak a "válaszokat" olvastam el..

Kép
Kép
ronci

Ja és még valami Bea! én is nyíregyen ettem a legjobb gyrost eddig!

Kép
Kép
ronci

Ronci: nekem meg a debreceni Both-Degás zöldséges kifli a kedvencem! :D
zuzmooo

zsuzsa!
az en favorit nyiregyi helyem eleg "erdekes". az vasutallomasnal levo elso gombaepuletes bufe. hat, nem epp elsoosztalyu, biztosan ismered.
eross szochangulat a faasztalokkal, szekekkel (nah leulni meg sohasem akartam), meg a fakult feliratokkal. viszont felfejnyi bucis magyarhambi van zoldsegekkel, mustarral, kicsit osszement hussal (rewgen nagyobb volt), jo kis zsirpapir jellegu csomagolassal.
illetve nem olyan gyros, ami nem is az, de mashol meg nem lattam: isteni csirkemell szinten zoldsegekkel, tartarmartassal, sajttal, mindez hatalmas hotdog-szeru kifliben. nyami-nyami.
Vendég

nah, a nem olyan nem kellett volna az illetve es a gyros koze
Vendég

Nóri, több mint egy kilóval nagyobb Noncsi nálunk, nem semmin nő :lol: úgy látszik nálunk a csoki anya fenekét jobban növeli :oops: :oops: :oops: Léna tegnap 3890 gr volt, bár megnéztem nálunk Lilla is csak 4 kg volt ilyenkor és ugye ő 100 gr többről indított, bár az is igaz, hogy Léna 3180 gr volt legkevesebb, Lilla 3090 is volt...

Nálunk a macska a vesztese a gyerek projektnek, bár ő már a kertben lakik. :wink: régen mindig be akartam a házba könyörögni, amióta gyerekünk van, azóta nem :oops:

Bea, hurka-kolbász ötleted lenyúltam, mi is sütünk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

na én se jövök ide! Éhes vagyok! Nincs itthon kaja és én vasalok! Remek! :)
Vendég

Bea, ilyen gyrost én is azon környéken, Gergelyiugornyán ettem, amiről te írsz :wink:

Lányok, hogy tromfoljak a 8:30-as dallasra, éjjel is van kb. 1 körül, azt, meg a vészhelyzetet nézem szopi közben :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Hello Csajok!

Gyönyörűen süt a napocska úgyhogy ma is bizti kimegyünk sétizni egy kicsit. Jujj, de jó. :lol:

Hát amúgy jó nagy pofátlanság korán reggel hambit, gyrost meg hurkát, kolbászt emlegetni :P Én is én is én is... Kép

Az én fiam már második napja reggel 5 órási szopi után nem hajlandó elaludni. Sem oldalt, sem hason sem mellettünk a nagy ágyban. Nézelődik nyűglődik, semmi nem jó neki. Anyukája meg úgy aludna még olyankor egy kicsit, dehát ilyen ez :roll: Megyek lepihenek kicsit amig aluszkál :wink:

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Én is elgondolkozom a mai levegőzésen - egyelőre csak az ablakot nyitjuk rá 10 percre, aztán erkély, és talán a hétvégén egy rövid séta. Nagyon fázós a szentem...

Ma reggel megint mélypontra kerültem, teljesen kiszámíthatatlan,mikor, vagy mitől jön rám a bőgés...

délutánonként / estefelé rendszeresen rájön a gyerekrer a hiszti, kb 1-1,5 órával evés után, nem a hasa fáj, és olyan hangosan bőg, mint soha - ilyenkor nem hallgat el addig, amíg meg nem etetetem újra - lehet, hogy nem jó döntés, de semmi más nem használ.

Nekem a reggel 9es etetés után nem alszik vissza, itt nyühög mellettem, csak kézben van el, jól elrontom ...:(

volt róla szó, hogy hétvégére hazamegyünk, de olyan szinten görcsölök a gondolattól, hogy távol legyek az anyukámtól, hogy rámjön a hányinger... szégyellem magam, kisbabább vagyok a saját gyerekemnél...

boruska

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért! Vannak eladó kislány ruháim, ha esetleg érdekel valakit, akkor írjon privit!
Személyes átvétel megoldható Dunakeszin, Budapesten, ill. hétvégén Budaörsön és Törökbálinton is.

Itt tudtok bogarászni:
http://picasaweb.google.hu/116991720972723749533

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?