Sziasztok!
Aranyosak vagytok Bori! Örülök, hogy jobban vagy!
Funky a te csöpped is nagyon szép!!
Hát szégyen szemre az én Samukám most a hordozóban alszik, de mentségemre szolgáljon most fordul elő először. Annyira nyűgi volt már, hogy nem tudtam mit kitalálni, leszedtem a szekrény tetejéről a hordozót, és abban kezdtem el lóbálni. Rögtön csendben maradt, majd bealudt. Most megijesztettetek, hogy ki kéne szednem, de nem akarom, hogy felébredjen rá...
Megyek is, nézek pihenőszéket valahol.
A lábam közt amúgy én is tök úgy nézek ki, mint régen, csak tényleg, amit írtam, hogy kissé széthúztam, és nagyobb volt a luk
, de megnyugtattatok, hogy olyan lesz az még, mint egy normális nőnek.
Mi is megyünk ma sétafikálni. Én a múltkor nagyon beöltöztettem a babát, mikor mentünk a dokihoz, pedig akkor rohadt hideg volt, és rám is szólt a dokinő, hogy a harisnya már azért tényleg nem kéne! Volt egy body, egy plüss vastagabb rugi (az alatt volt a harisnya, amit levetett), plusz az overál, be a babakocsiba, és rá a pléd.
Hát nekem alig van tejem, mégis úgy kívánom az édességet, hogy ihajcsuhaj. Én már tervezem , hogy futnom kéne, szerintem nem bírom kivárni a hat hetet, hiúbb vagyok én annál. Mondjuk tegnap, mikor látta zsolti, hogy semmi ruha nem jön fel rám, sütött nekem egy nagy adag palacsintát -a gaz galád, tudja, hogy nem bírok ellenállni neki!