Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy
Ido elott elkuldtem az iromanyom :oops: hat igen tudod volt is emberke akit kinyomtam mert oszinten szolva en sem tudtam,hogy kezelni :roll: Nem sikerult es annyi nem tudok erool meg nem is akartam beszelgetni az elejen...aztan mar a fejem is fajt...meg Betty-t felhivtam aztan annyi...Gondoltam neked Puszi bizti mondta a dolgokat.Hat majd legkozelebb 8)

Ciszta?Honnan a fenebol? :shock: Te clostiztal?Vgy mar en vgyok rovid memoriaju :oops: Remelem ez magatol felszivodik...Bar altalaban fel szokot csak neha 3honap :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri:Majd mindig küldök neked videókat meg képeket totyiról,jó?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Ja, és Bri, kívánom, hogy minél hamarabb túl tudd magad tenni a dolgokon. Csak előre kell nézni és folytatni a harcot.

chrissy81

Lujzi
Jo es akkor kicsit ugy erzem majd nekem is van egy nyulam :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Nem sajnálkozom. Csak nem értem az okát hogy miért nem sikerült. Hihetetlen. A fene vinné el pirit. Aranyos párod van. Ha jól értem, ő most nincs itthon? Vagy a lombikra hazajött? Vagy fagyibabák voltak? Lemaradtam a korábbi infókról. De jó hétvégédlesz, addigra már állítólag jön a jóidő is!

Köszönöm a drukkokat! :)

Milyen: Mekkora haja lesz ennek a leányzónak, ha már most lobog? :D
27 hétre született, mert levállt a méhlepényem, 730 gramm volt és 32,5 cm. Egy kis csodabogyó. :D

Kép
babicsek

Na basszus lapalja is meg teto is pusziiiii tied! :lol:

Chrissy
Ez nem volt kerdeses...a mai nap meg trutyi de a holnapi nappal a jovore nyitok ajtot :wink: No para :lol:

Minnya keresek valami frappans vonalzit de milyet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dehogy clostiztam. Nem clostiztam. Passz. Nem tudom, hogy került oda. Valószínűleg a tüszőm nem repedt meg. :? és még növöget. 31 mm. Ebből óriás bébi lenne? Na jó, rossz vicc volt.

chrissy81

Na akkor nem tom...remelem nincs semmi baj...basszus miert nem mehet minden a sajat medreben :twisted: (jo bekavartam akartak neked csak adni nem?es csak tuszorepid volt...kicsit zavaros ma a fejem :oops: vgy amugy is :lol: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én megyek,de holnap leszek. Jö éjt mindenkinek. Puszi nektek

lujzedli

Haha, ne erőltessük: nem volt szó nálam clostiról. Csak volt múlt ciklusban egy tüszőrepim. :wink:
De miért van mindig valami???

Betty, Rékára fel! Torna indul! Én is elkezdem ám!

chrissy81

Chrissy
Jovanna csak annyi clostizo volt ott anno abban a masi toikban :oops: :lol: eskuszom mar nehez ra emlekezni :lol: Nem tudom miert van mindig valami :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megyek aludni, remélem szebb holnapra ébredünk. :wink:

chrissy81

Jó éjt Lányok, én holnap csak este leszek, megyünk öribabás pszichológushoz tesztet kitölteni és beszélgetni. :wink:

Jók legyetek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
Sok pozitivsag az elbeszelgeteshez 8) bar az most neked ngyon meg van :wink:

Lujzi
Jo ejt :!:

Chrissy
Nana a ma az a mult lesz en is a reggelre varok 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Látom mindenki elment így éjfél fele mááá :lol:
Én meg 6-kor kelek :shock: lesz valamilyen fejem reggel :lol: :lol: asszem :!:

Bri
én futnék, régen is futottam, meg versenyszerűen is (azt bevállaltam mert sokan voltunk, nem mint az RSG-t egyéniben :oops: :lol: )
szal szeretek futni, csak nem egyedül....hááát azért a Pesti út nem tom hány nap lenne, mire odaérnék :lol:

Chrissy
sajnálom a cisztát....de nem értem hogy a p.csába lehet, mikor kaptál trepit :?: :roll: Vagy az múlt ciklusban volt :?: mááá nemtom..
Nekem 30mm-es volt most februárban, és menszi után már nem látták, úgyhogy nekem 1 hónap alatt kiürült....de valakinél tovább ott kölletlenkedik :twisted:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

en itt vgyok meg 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!!!

Betty, múlt hónapban kaptam a tüszőrepit, nem most!
Várlak a hírekkel.

Hol vagytok???

chrissy81

Szép napot!

Chrissy: reméljük nálad is eltávozik hamar az a fránya ciszta. NEm értem, hogy került az oda :evil:

Betty: én úgy vagyok a sporttal, hogy azért nem járok sehova, inkább itthon dvd-re edzek, mert rettentő szégyenlős vagyok. Középsuliba sem tornáztam, egy ideig felmentésem volt, utána meg egyszerűen nem öltöztem át.

Bri: Totyim akkor félig a tiéd:-) Nagyon sok kép, videó van róla, abba a blogba, ahol láttad a tegnapit is, oda felrakom. Jó? :)

Puszi: szorítok a mai elbeszélgetéshez. :)

lujzedli

Puszi
majd mesélj, mi volt az öribabás pszichomókussal :!: :wink:

Bri
elkerültük egymást tegnap (vagyis éjjel) :lol:

Chrissy
nincs semmi küli hír, lecsapoltak, azt annyi :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
El jah de most ulunk a vonaton 8)

Chrissy
A doki mit mondott?most akkor varni kell vgy azert spontankodas mehet?tesztjeid? :roll:

Lujzi
Ok mar jartam arra bar nem sok idom van :oops:

Puszi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

A doki azt mondta, hogy lehet spontánkodni, bár én nem értem hogy hogyan, mivel szerintem a cisztám az elmaradt tüszőrepedésből lett, más tüsző meg nem volt növekedésben... Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt fog kiürülni, bár nagyon bízom benne, hogy most mensivel majd távozik...

chrissy81

Sziasztok!

Megjöttünk a pszichológustól. Nagy dumcsi nem volt,... 10 perc. Aztán 300 kérdés igaz/nem igaz rám az állítás,.... :roll: Aztán bevásároltunk, ettünk,.... el is fáradtam rendesen, most pihi van. :)

Chrissy:
"A doki azt mondta, hogy lehet spontánkodni, bár én nem értem hogy hogyan" Spontánkodni mindig lehet és a póz is mindegy! :lol: :lol: :lol: :lol: Bocsi, tudom nem így értetted, de ezt nem hagyhattam ki! :wink: Viccet félretéve sose lehet tudni, úgyhogy hajrá! :wink:

Bri: de édesek! Köszönöm! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, vicces vagy! :D
Örülök, hogy jó kedved van, én sem vagyok rossz passzban, szóval értem én a viccet. :wink:
Öribaba pszichológusok nem viszik túlzásba. :roll:

chrissy81

Puszi
Es behuzos kerdesek voltak? 8) Milyenek pl?Kepeket en is nemelyiket ugy kaptam :wink: Vajon van beloluk 4-es is :?: (marmint 4babaval?) :lol:

Chrissy
De teszteltel?Muti maa 8) Remeljuk kiurulsz :? mikor kene nem megjonnie :roll: Meselj mar kicsit a kikapcsolodasotokrol es fotot is kerunk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: öööööö:
- Szeretem a szimfonikus zenét.
- Az élet könnyebb lenne "valószínűleg"-ek és "lehet"-ek nélkül. :shock:
- Könnyű gyermekkorom volt.
- Sokat lógtam a suliban.
- Inkább leszek megbízható középszerű, mint megbízhatatlan tehetség.
- Félek a sötétben.
- Szeretem a hangos társaságot.
- Jó vezető lennék.
- Sosem vagyok izgatott.
- ....

A lényeg: sok kérdés többször szerepelt, kicsit másképpen fogalmazva,... :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

puszi: örülök, hogy jó kedved van. Ezek a kérdések 8)

chrissy: ciszta remélhetőleg minél előbb távozik (ma jól ott lettem hagyva msn-en kislány :) )

Bri: jó gondolat volt, hogy a tegnap már a múlt... Tetszett :!:

lujzi: Totyi nagyon cuki :D

Többiek merre vannak?
Vendég

Bri, most hcg teszteket kérdezed? Nem teszteltem hcg-vel. 24-25. körül kellene megjönnie. Egy hét múlva durván.

Telelés: nagyon jóóóóóóó volt.
Reggelente fél 8 körül keltünk, lementünk reggelizni, nagyon jó reggelik voltak, kint sokkal nagyobb választék van mindig péksüteményekből, sokkal egészségesebbek, mint az itthoniak. Aztán szépen magunkra húztuk a síruhát és elsétáltunk a legközelebbi felvonóhoz, ami kb. 500 m-re volt. És akkor elindult a nap. Tök jó. Jól ment a síelés, 3 nap alatt egyet sem estünk, általában középerős (piros) pályákon nyomoltunk, a felvonókban napoztunk és pihiztünk, aztán csúsztunk újra. Dél körül beültünk a hangulatos hütték egyikébe, ettünk-ittunk jókat és napoztunk. 8)
Aztán újra indult a síelés. Délután 4 körül visszasíeltünk a házhoz (ez kb 10 km síelést jelentett) legközelebbi pályán és örültünk, hogy megúsztuk a napot esés nélkül. 100 km-es sípályarendszer van kiépítve ott, ahol voltunk. Délután jó nagy pihi, szauna, vacsi és 9-kor alvás. 8)
Nagyon jó feltöltődés volt. 4 éve tanultunk meg síelni, hála Istennek sokat síeltünk ezalatt, így tök jól megy. (Bár tavaly azt hittem, hogy én az idén már nem fogok síelni...)
Szeretünk így kettesben menni, mert ilyenkor jókat beszélgetünk, röhögünk és örülünk, hogy kettesben is jól tudjuk magunkat érezni. 8) ezek a mi napjaink.
Dióhéjban ennyi.
És Te, hogy vagy drága Bri? :oops:

Na, akkor még egyszer, hogy mindenkinek tiszta legyen: nem most repesztettem a tüszőmet a szurival, hanem az előző ciklusban. Igen, sajna már ennyi idő eltelt. Akkor, tehát az előző ciklusban, a bal petefészekben volt egy 21mm-es tüszőm, azt repesztettük. Most, hogy eltelt egy hónap, elmentem megint a dokihoz, most a jobb petefészekben van a cisztám, ami valószínűleg a meg nem repedt tüszőm... Volt pozi lh tesztem cn. 9-en, ma cn 16-on vagyok.

chrissy81

Hé Csibuc, hát én is pont ezt akartam mondani, nem reagáltál arra, amit írtam! Kérdeztél, én meg válaszoltam, aztán semmi......

Na, jó nagy félreértés. :shock:

chrissy81

Bri: íme 4babás kép!

Kép

lujzedli

Jó éjt Nektek!

lujzedli

Most meg már senki nincsen itt? :(
Vendég

Lujzi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: koszi ez jooooo :P

Csibus
Tudod mindig a nagy szavak mestere voltam :wink: jol vgy mar? :roll:

Chrissy
En tudtam,hogy nem most repesztettel meg hogy uhun se voltal mert pont utaztatok el :oops: en a lh teszteket kerdeztem mert mondtad viszed oket magaddal :oops: latom irtad mikor volt pozi de nincsenek meg vgy foto vgy valami :roll: Na eldugulok nem stresszellek :oops: En jol vgyok koszonom szepen!Ha nem gondolok bele a dolgokba jol megy minden...ha ragondolok akkor nem a legjobb...de ezek a normal emberi erzesek... :roll:

Micsoda teleles :shock: igy en is birtam volna nekem ezek a reggelik ngyon bejonnek :wink: en ugy utalok felkelni es reggelit kesziteni :x Azta mennyit sieltetek :shock: en is csak 2eve tanultam meg de en annyit nem voltam pl tavaly is kimaradt iden is a sinacim mar bese er :x

Puszi
Micsoda kerdesek :shock: Eszem megall :lol: es kamuztal neha vgy csak irtad ahogy van... :oops: na ezt most ugy kerdem hogy tudtad mit kene bejelolni es azert jelolted? 8)

Kepzeljetek megjott piri anyo :shock: :o 8) yessssssss 8) :lol: most azon izgulok,hogy hazaerjek pe-re ami valoszinuleg 14.cn lesz de mivel keso delutan jott meg egyenlore barnas talan holnap lesz az elso cn 8) eeeeees talan spontan babasodom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszikam
Most lattam,hogy felidos vgy!!!! 8) Mar csak egy het...en is kezdek izgulni miattatok :lol: +++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem olvastam vissza, mert késő van már, csak egy kicsit jöttem vidúni :lol: :lol: :lol: és megen jót röhögtem :lol: :lol:
(szegény csaj jön segítő szándékkal az lh-sba, és még Ő kér elnézést a végén :lol: ) Hihetetlen :!: :roll:
Na menek alukálni :!:
Drukkjaim mennek csajok++++++++++++++++++++++

betty615

Nem olvastam vissza, mert késő van már, csak egy kicsit jöttem vidúni :lol: :lol: :lol: és megen jót röhögtem :lol: :lol:
(szegény csaj jön segítő szándékkal az lh-sba, és még Ő kér elnézést a végén :lol: ) Hihetetlen :!: :roll:

betty615

betty615

betty615

betty615

betty615

Jó reggelt! Ma nagyon korai vagyok, mert elég pocsék éjszakám volt. Akárhogy forgolódtam, manónak nem tetszett és jelezte hogy csináljak valami mást. Végül feladtam most 5kor, felkeltem és várom hogy ismét elnyomjon az álom...

betty: olvastam tegnap én is, hogy mi történt, de már csak lestem, hogy mi ment ott :shock:

milyen: drága barátném miről maradtál le tegnap este... Kukkants csak át a kedvenc topikunkba.

Bri: köszönöm szépen kérdésed, megvagyunk egyébként, minden OK és azt hiszem most már kezdem érezni manó mocorgását. Eddig nem voltam biztos abban, hogy ezek perisztaltikus mozgások vagy manó életjelei, de kezdem úgy érezni, hogy ezek az érzések teljesen jól elkülöníthetők a korábbi megszokott emésztőrendszeri tevékenységtől.
mikor utazol vissza pontosan? És akkor most Japoba mész ugye?

chrissy: bocsinka, szerintem a netem buggyant meg tegnap akkor...

puszi: remélem azért sikerül kipihenni magadat chrissyvel együtt

Küldök én is egy nagy drukkhegyet mindenkinek akinek szüksége van rá!
Vendég

Helló evribádi!!!

Beszarás mi megy a kedvenc topikban!!! :D

Van ,aki meg azzal fenyegetőzik,hogy itthagyja a babanetet??? Ez az évszázad vicce!!! :lol: (fetrengve röhögős emotikon kéne ide)

Végre néhány értelmes ember,aki kinyitja a szemét,fülét!!!

Később visszajövök,csak maradt némi papírmunkám!! :(
Vendég

Hello Lányok!

Na, hát én tegnap pont ezt mondtam, hogy az lh-ba úgy tűnik mindenki így végzi, aki egy kicsit is komolyan veszi a dolgokat...

Bri, elvittem az lh teszteket, de nem volt pozibb, mint amit feltettem fotókat. (48. oldalon felül )
Nem stresszelsz! Azért is mentem el amúgy kedden dokihoz, hogy mit lát az uh-n utólag... Hát mit mondjak nem erre számítottam. :?
Na, majd lesz jobb is! :wink:
Akkor most elutaztok valamerre?
Jövő héten pénteken megyek, talizunk? Ki csatlakozik? 8)
Akkor még itthon leszel, ugye?
Pirinek is lehet örülni. :? Hát azt hiszem, most én is fogok. Főleg ha jó erős lesz és kiürül a cisztám.

Betty, ezt jól elküdted. Vagy ötször. :shock: :wink: Mikor lesz vv eredmény?

Csibuc, saknálom a rossz éjszakádat, pihend ki magad! Csinálj egy laza napot. Szakdogával mi a szitu? Védened kell majd?

Milyen, Neked nem való a papírmunka!

Lujzi, hogy vagy?

Anyci? Annmari? Babi?

chrissy81

Húúúúha :lol:
Azt hittem el sem küldte az üzim tegnap, vagyis ma, mert csak frissített, frissített....de most látom, jól elküldte :lol:

Chrissy
v.v. eredmény kb. 3 hét múlva lesz az egész ciklusi :wink:

Milyen
Ilyen :?: :lol: Kép

Bri
hajrá piri :!: :lol: (most az egyszer)

Puszika :!:

betty615

chrissy: én benne vagyok a taliban jövő pénteken... Szakdogámat leadtam már márc. 2-án, a védés valamikor májusban lesz, addig várok az értékelésre. Kialudtam magamat, úgyhogy most már minden OK, csak egy pici hasfeszülés maradt, de arra meg bevettem egy Magne B6-ot.

milyen: papírmunkázol vagy sunyiban unokahugizol? ;) :lol:

Olyan jó idő lett mára, öröm nézni hogy milyen szépen süt a nap. Délután sétálok egy nagyot ennek örömére :)
Vendég

Sziasztok!

Ma jó sokáig aludtam, le sem írom meddig,... :oops: :lol:

Csibuc: örülök, hogy tegnap "beszéltünk"! :D

Betty: csúcs vagy, ez a vidulás! :lol: Kis pihi jó lesz, meglásd! :wink:

Lujzika: ma meló?

Bri: most akkor lesz wellness? És hol?

Chrissy: sztem nekem is jó lenne a taliiii!!!! :D Hol?

Milyen: vigyázz, nehogy betemessen a munka! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Bocsi Lánykáim!!

Közben bedobta hozzám a tesóm az unokahugit,úgyhogy papírmunka félbeszakítva,játszottunk az udvaron-haláli egy liba ez a kiscsaj :D Másfél éves és be nem áll a szája!Most meg kiverte a palávert,hogy itt akar maradni,szerintem az egész falu hallotta,hogy a tesóm berakta az autóba! :lol:

Most csak gyors olvasásra van idő,remélem estefelé tudok reagálni is... :oops:

Puszillak benneteket!!
Vendég

Na itten vgyok 8)

Betty
Olvastam es irtam is neki privit :wink: No komment eddig se akartam kommentelni ami ott megy... :roll:

Csibuc
Na vegre kicsit akkor jobban is vgy 8) A mozgasok erzese milyen jo lehet :wink: Es nemreg teszteltel megcsak pozit :shock: :lol: Nemsoka megyek vissza nem tudom mikor :oops: meg nincs idopont de ugy nez ki japoba sem tudunk menni mert apacskanak melo van es nem tud utazni.Aprilis vegen menne na en addig nem ulok itt :roll:

Milyen
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chrissy
Jovan mert szoljal ram ha stresszelek :oops: en is szoktam szolni en pl az utazos kerdeseket nem szeretem mert en attol stresszelek :oops: Utazunk vgy anyum kitalalta,hogy menjunk le videkre ahonnan o valosi ugyhogy lehet egyik nap oda megyunk masik nap meg az aquaworld nekem mindegy csak menjunk pancsizni :) Jovo het pentek elmeletben jo :wink: es akkor majd en is csiniben nyomom majd 8) Pirinek is lehet orulni ebben az esetben hogy megjott az jo hisz nem volt nalam baba es igy most kezdodhet az en spontan ciklusom 8) :)

Bettyi
mar a masikban irtam,hogy nagyon elvgy tunedezve!!!Fotot kerunk a szonyegrol!!! 8)

Puszi
Ezekkel a family tagokkal eleg nehez :roll: anyum nem szereti a vizet...de elvinnem de ha nem akar akkor eroltessem egesz hetvegere meg mar nem is tudom...ha ocsem nincs itthon nem lesz a kutyaval senki igy szerintme az kilove :? ez az en esetem :roll:
Hogy telik az ido nalad is a vonalzid csak ugy porog :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, mindegy a lényeg az, hogy kikapcs legyen. Nem stresszelsz. Szólnék. :wink:

Puszi, mizu?

Hol vannak a többiek?

chrissy81

Sziasztok!

Olyan szép idő volt ma nálunk is. Éreztem a tavaszt végre. :)
Ennek örömére elmentem kiszedettem a szemöldökömet. :lol:

Képzeljétek a kisfiamnál az oviba az orvos szívzörejt hallott. Felhívtam a kardiológiát, hogy adjanak időpontot. Gondoltam hogy majd 1 hónap múlva kapunk. Hát nem. Képzeljétek legközelebb időponz csak júniusban van, de arra neg nem adnak még mert a főorvos nő azt mondta nem adhatnak. Megáll az eszem. Április és Május is be van töltve. Ja és mondták, hogy majd 1 hónap múlva érdeklődjek időpont után. Én olyan ideges lettem ezután, hhogy a vérnyomásom biztos felment.

Ehhez képest hogy kedden bejutottam a Kaáliba kész csoda volt.

Szurizom magam a Gonal F-el. Használtátok ti ezt? Van egy olyan gondom hogy van benne egy nagy buborék. Mit kezdjek vele? Amikor ráteszem a tűt és feltöltöm a szurit, nem merem megnyomni mert nem akarom pazarolni a löttyöt, mert akkor az is kijönne a bubival nem? Szóval gáz. Októberben használtam utoljára.
Nehezen tanulok, de könnyen felejtek. :roll: :lol:

Bridget. HAmar megjött piri. Akor mehet a projekt! :)

Kép
babicsek

Sziasztok!

Betty: reggel félálomban felkuksiztam az oldalra, azt hittem,káprázott a szemem a sok egyforma hsz-től :D De nem baj, legalább jól a fejünkbe vésted azokat a mondatokat, velem is volt már így :lol:

Bri: én is úgy taliznék veletek, de nem tudok sajna.

chrissy: puszi neked

Puszi: ja, dolgoztam ma már.

De ami jó hír: nem kellett túlóráznom, reggel 10kor szóltak, hogy törölve :D

lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?