Bri, most hcg teszteket kérdezed? Nem teszteltem hcg-vel. 24-25. körül kellene megjönnie. Egy hét múlva durván.
Telelés: nagyon jóóóóóóó volt.
Reggelente fél 8 körül keltünk, lementünk reggelizni, nagyon jó reggelik voltak, kint sokkal nagyobb választék van mindig péksüteményekből, sokkal egészségesebbek, mint az itthoniak. Aztán szépen magunkra húztuk a síruhát és elsétáltunk a legközelebbi felvonóhoz, ami kb. 500 m-re volt. És akkor elindult a nap. Tök jó. Jól ment a síelés, 3 nap alatt egyet sem estünk, általában középerős (piros) pályákon nyomoltunk, a felvonókban napoztunk és pihiztünk, aztán csúsztunk újra. Dél körül beültünk a hangulatos hütték egyikébe, ettünk-ittunk jókat és napoztunk.
Aztán újra indult a síelés. Délután 4 körül visszasíeltünk a házhoz (ez kb 10 km síelést jelentett) legközelebbi pályán és örültünk, hogy megúsztuk a napot esés nélkül. 100 km-es sípályarendszer van kiépítve ott, ahol voltunk. Délután jó nagy pihi, szauna, vacsi és 9-kor alvás.
Nagyon jó feltöltődés volt. 4 éve tanultunk meg síelni, hála Istennek sokat síeltünk ezalatt, így tök jól megy. (Bár tavaly azt hittem, hogy én az idén már nem fogok síelni...)
Szeretünk így kettesben menni, mert ilyenkor jókat beszélgetünk, röhögünk és örülünk, hogy kettesben is jól tudjuk magunkat érezni.
ezek a mi napjaink.
Dióhéjban ennyi.
És Te, hogy vagy drága Bri?
Na, akkor még egyszer, hogy mindenkinek tiszta legyen: nem most repesztettem a tüszőmet a szurival, hanem az előző ciklusban. Igen, sajna már ennyi idő eltelt. Akkor, tehát az előző ciklusban, a bal petefészekben volt egy 21mm-es tüszőm, azt repesztettük. Most, hogy eltelt egy hónap, elmentem megint a dokihoz, most a jobb petefészekben van a cisztám, ami valószínűleg a meg nem repedt tüszőm... Volt pozi lh tesztem cn. 9-en, ma cn 16-on vagyok.