Bri- Annyira vártam tegnap én is a hírt rólad, hogy szegény Suzy-t zaklattam egész nap telefonon, hogy tud-e valamit.....Hát nagyon sajnálom.....De annyira jól állsz a dolgokhoz, ez dícséretes....Tényleg most kapaszkodj abba, hogy legalább most már meg van a neked való protokoll, amivel ilyen sok szép petéd lett, legközelebb minden még szebb lesz és meg lesz az a pont az i-re
Ez biztos!!Ez a Krizsa tényleg egy tündér doki!!!
Az idő gyorsan elrepül majd, főleg, hogy ennyire király terveid vannak.....Azt a narancsbőr kezelést én is bevállalnám
Betty- Május 4. gyönyörű dátum, addigra már a madarak is csiripelnek, a virágok is kinyílnak
Hány nap alatt van meg a hormonsor eredményed??Csak , mert írtad, hogy lehet nem készül el a konziig ha a következő ciklusban csináltatnád....
Ranita- De jó, hogy jöttél
Isten bizony tegnap voltál eszembe, hogy mi lehet veled
Örülök, hogy már jobban vagy
Suzy- Bocsi, hogy tegnap annyit zaklattalak Bri miatt
Annyira cuki hangod van
Tedd csak el a tetőőt, jól fog az jönni
Vanili- Tök jó idézeteid vannak
Ez mennyire igaz, amit Bri-nek írtál, atyavilág
Szrityi- Gabi-Hogy sikerült a randitok?????
Angyal- Hogy vagy mostanság Drága??
Melike- Ti is mindjárt kezdtek, annyira jóóóó
Lucuzs- Neked a drukk a pénteki Uh-hoz, gondolom már mennyire várod
Zbinyek, Zsu, Ancsuka, Ancsyka- Merre jártok Csajok?
Nálam semmi extra nincs, tegnap egész nap melóztam!Ma csak este megyek repterezni, de addig is annyi dolgom van, mennem kell bevásárolni, aztán főzök gulyás levest, képet szerettem volna festeni, aztán meg zsemlegombócokat kell főznöm, vagy 30-40 darabot, mert a focicsapat kitalálta, hogy a párom főzzön nekik megint pörit ( szerintük egyébként a pöri az egyenlő a gulyással, vagyis hát ők mindent gulyásnak hívnak) és ahoz kell a gombóc....Én marha meg bevállaltam, de hát mi a dolga egy rendes menyasszonynak???
Hogy megcsinálja
Mindenkit puszilok, ma még tuti , hogy benézek!
Ancsi