Új privát üzeneted érkezett!

Bri? Bár lehet hogy most taliztok éppen Gabival meg Szrityivel, előtte meg doki, mi mindenesetre várunk nagyon!

Betty?

:roll:
Vendég

Laptető természetesen Brié.
Vendég

Gyancsi na látod hogy gyönyörűséges a teszted! Persze drukk az ultrahangig (meg utána is :D ).
Vendég

Meg nem olvastam vissza...most ertem haza 1oraja ugyhogy csak most tudtam hozni a hirt...nem sikerult :roll: Nem mondom,hogy nem voltam elkenodve.Es szarul is esett a dolog...bar az uccso napokban mar en ereztem ezt...de nekem most ez lett...ezen nem tudok valtoztatni.Majd tulteszem magam rajta :wink:

Megnyugtat az a tudat,hogy a dokim mindent megtett ertem minden klappolt ngyon szep eredmenyeim voltak es csak a csillagok allasan mult talan,hogy sikerul-e avagy sem :roll:

A dokim szavaival elve : "mar leirtuk az i betut csak a pont hianyzott a tetejere" :? HCG-m 8.valamennyi :? Es meg azt is mondta(na ezert imadom ot :oops: :lol: ) "Harcoljunk tovabb :!: "

Most ngyon sok tervem van az elkovetkezendo 3honapra...hamar elfog repulni es aztan ujult erovel jovok haza a kovetkezo lombikra 8) Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat!Sokat jelentettek nekem es ahogy mondani szoktam ha a drukkotokon mult volna most 3mas ikres kismami lennek :lol: :lol: :lol:

Paromtol tegnap kaptam nagy csokor viragot(azt hittem hetfon megyek a dokihoz mert ugye en is elneztem,hogy az 15-e :oops: ) es melle egy kis uzenet "Hianyzol!" :oops: :) Az mondta jol jon akarmilyen hirt is kapok ezert kuldte.Es hat a rossz hirekre is azt irta "Majd legkozelebb!! :wink: "

Na nem irok mar regenyt...talan inkabb a blogom kene elkezdeni vegre :oops: Mindenesetre az utrot abbakell hagynom es hat johet piri anyo :twisted: :lol: Hetvegen viszont vgy wellness hetvege var ram anyuval vgy a viziparkba megyunk :roll:

Tovabbi drukkok mennek a kovetkezo szerianak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri! Ölellek!
Meg szabad tudni, milyen terveid vannak?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs
Eloszor is akupunktura+talpmasszazs!Emelle egy jo kis edzessor egy szemelyi edzovel,hogy nyarra csini legyek :wink: :lol: Lett egy keves narancsborom is ezt ultrahangos kezelessel szeretnem rendbehozni :oops: na nem olyan sok de ez is tobbek kozt a listan van :wink: Aztan a vizierobik marad tutira jogaval egyutt...kicsit nyitni szeretnek jobban a vilag fele is :roll: Szal vaaan meg remelem lesz megtobb is :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Bri
Csodálom a kitartásod, minden tiszteletem a Tiéd, már írtam priviben is, meg már nagyon sokszor, de az élet nagyon igazságtalan :!:
Továbbra is légy kitartó, lelkes, mert hiszem, hogy sikerülni fog, csak már az a kérdés, hogy mikor :?: én továbbra is drukkolok neked, mert már nagyon sokat küzdöttél (bettyvel együtt) és igazán megérdemelné az élet egyik legszebb örömét :wink:
ölellek :!:

puszilok mindenkit :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri,
nem szeretnék sajnálkozni, mert mondtad, hogy nem akarod!
Csak a véleménmyemet írom le, ha nem haragszol.
Szóval: szerintem ez most egy nagyon tuti ciklus volt.Még akkor is, ha nem siekrült!
Mert a Te előéleteddel óriási teljesítmény, hogy ennyi embrikéd lett!És szerintem ennek igenis örülni kell!
Itt most nem a problémád miatt nem sikerült!
És így a következő már biztos tuti siker lesz!
((((((((((((((((((Ölellek!))))))))))))))))))))))))))))))

Gyancsi,
persze, hogy erősödik a csík!
És ne tesztelgess minden nap, mert az csalóka, a hcg 2naponta duplázódik! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Bri :!:

Csak előre nézz továbbra is pozitivan majd a következő sikerülni fog :!:
Kitartás :!:

Puszi Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjt kivánok :wink:
Vendég

Bri!
Nagyon jól állsz a dolgokhoz.
Én is csak ennyit mondok,mint a dokid:Harcolj tovább!!!
(((((((())))))))

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal
En is igy gondoltam 8)

Suzykam
Tudom olvastam ari vgy :wink: :lol:

Melinda
En ezzel tisztaban vgyok :!: Es mi is ennek orulunk ezert nem kudarckent konyvelem el ezt a mostani lombikot...most nem sikerult...spontan sem sikerulhet pikk pakk mindig...a jo munkahoz ido kell 8) :lol: :lol: En csak azert irtam,hogy kakan erzem magam mert ez a helyzet...hazudnek ha azt mondanam minden rendben es semmi baj....van mert akar most itt ulhetnek kismamikent de nem igy alakult es ez faj(normalis erzekes ezek) :wink:

Es most te jossz!Suzyval!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
Még annyit akartam, hogy sztem olyan sok erőt ad az embernek, ha az orvosa egy "jó fej", azzal a mondatával mindent elmondott neked ezt hiszem:wink:
engem a decemberi korai vetélésnél annyira biztatott a dokim, hogy örüljek egyáltalán, hogy sikerült spontán, de akkor abba a pillanatban nem tudtam annak örülni, csak sírtam, sírtam...de most már belátom, hogy micsoda nagy csoda volt az is egyáltalán :!: :wink: egy pár nap és sokkal jobb lesz, mert muszáj tovább menni, harcolni, holnaptól egy új nap kezdődik :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja és nem utolsó sorban Ti Csajok olyan sok erőt, segítséget,biztatást, drukkot adtok napról-napra, hogy ezekkel a támogatásokkal sikerülnie kell hamarosan :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló...

nem tudtam még visszaolvasni, de igyekszem :oops: :lol:
Bri veled mindent megbeszéltünk telón, ölellek drága :!:

A kövi konzi időpontunk május 4.-e.
Addig kell csináltatnom egy hormonlabort is.
Mivel ma vagyok cn 4, felhívtam a dokim, hogy kellene hormonlabor, és hogy meg lehet-e úgy csinálni, hogy most a 14, 21 cn-eket leveszik, és kövi ciklusban cn 3-at. Azt mondta, ezt hülyeségnek tartja, mert akkor már legyen a ciklus teljes ciklus. A probléma csak az, ha jövő ciklusban megyek el azokon a napokon, akkor eredményem nem lesz még a konzira, és hát az meg kell oda.
Abban egyeztünk meg, menjek be holnap :shock: :lol: reggel, és megcsinálja akkor cn. 5-ön az elsőt, azt mondta ez nem probléma, így el fogják még fogadni a lombikos klinikán.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
akkor még sem volt jó a mi gondolatmenetünk...de a lényeg, hogy sikerült megoldani a problémát :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri,
persze, hogy kicsit szomorkodsz!
Én nem is erre gondoltam, csak nem jól fejeztem ezekszerint ki magamat! :oops:

Betty,
lehet kicsit jobb is lesz, hogy lesz 1szabad hónapotok!
Ki tudja, talán meghozza a várva várt babát! :wink:
Hallottam én már olyat, hogy 2lombik között spontán jött a baba! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Betty
Nem am aggodunk :!: Kell neked is a pihenes(lelkileg) :wink: Ha 28napos a ciklusod akkor meg a masik hoban is meglehetett volna csinaltatni a 21.cn 30-ara jott ki :roll: De dokinak igaza van hormonokat ciklusra bontva lehet csak mert minden ciklus mas :!: Remeljuk nem keso meg a cn 5 es jok lesznek az eredmenyek 8)

Gabi
Taliztaotk Szrityivel?Neki mar irtam de irom neked is bocsesz,hogy nem mentem :oops: de nem lettem volna jo tarsasag :roll: :oops:

Suzy
Hat Nekem a dokim ngyon vet a latba az ilyen pozitiv beszolasaival! 8) Imadom benne,hogy pozitiv de realis gondolkodasu :wink: Es annyira foglalkozik az emberrel :!: Pedig lovet tolem nem latott :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melinda
Lehet csak en nem tudtam a sokor kozott olvasni... :oops: na ezert nem olvastam meg vissza :oops: majd holnap :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri,
el van nézve! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá narancsbőrírtás! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Bri
Hát nagyítóval olvastam el a végét, de meg van :roll: :oops: :lol:
nekem már többször visszaadta az orvosom a pénzt, na ez nagyon ritka tudom, nekem nem szokásom dugdosni a pénzt, anyukám pedig mindig mondja, de én majd tudom, hogy mikor kell adnom :!:
egyik inszemért sem fizettem neki külön, így is sok, mert mindig magánba megyek, de külön nem megy boríték :!:
akkor a Te orvosod is egy igazi kincs a mai világban :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri:
Megkaptam az e-mailt és hálás vagyok hogy összehoztál a Gabival annak ellenére, hogy nem tudtál eljönni. Szívesen megismertelek volna. Remélem még össze tudjuk hozni!
Neked rengeteg pozitív energiát küldök, hogy át tudj lépni hamar a dolgokon. Nagyon jó, hogy már sok új terved van és meglásd gyorsan elrepül ez az újabb 3 hónap.

Puszillak

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Csoki
4-kor kiestél az ágybóól :?: :lol: :lol: :lol: Megnéztelek volna :lol:

Gyancsi
örülök az újabb, még erősebb pozi tesztednek :lol:

Bri
jó kis programok vannak a listádon...egy kis naribőr kúrát én is bevállalnék :oops: mondjuk viziaerobickkal párhuzamba :wink:

Szuzy
de majdnem jó volt :lol: :lol: :lol:

Bri
igen, én is kiszámoltam, hogy a 21. cn 30.-ára jött volna ki, csakhogy 1 hét, mire megjön az eredmény, mi meg 4.-én megyünk konzira, és a doki is azt mondta, addig nem lenne meg az eredmény...azért kellett előrehozni így :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Meg mindig nem olvastam vissza csajok de igerem potolom :!:

Csoki
Annyit latok atadtad a laptetut 8) hat azt most atpasszolom a kovetkezo tesztelonek...Suzy? :roll:

Betty
Nalatok ennyi nap az eredmeny? :shock: Basszus :roll:

Szrityi
Na mar ezert megerte akkor orulok azert :) Es majd legkozelebb a vigyorgo pofimmal megyek hidd ez az sokkal kellemesebb tarsasag,mint ami a mai kepem volt :oops:

Csajok megy a csecseles? :lol: :lol: :lol: Jo viccelek cseteles? :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri rengeteg erőt és energiát küldök Neked, torkomban dobogott a szívem amikor benéztem ide. Nagyon nagyon drukkoltam én is neked, és muszáj annyit írnom, hogy igazán megérdemelted volna (de persze mindenki aki itt küzd a babáért...). Szupi jó dokid van, sikerülni fog, tudom!!! Nagyon jók a terveid a következő hónapokra, örülök hogy boldogan élsz és remek társad van. Tudod volt egy régi idézetem, amit sajnos nem találtam, de az volt a vége, hogy "ne engedd, hogy egy szebb jövő eredménye beárnyékolja a jelen boldogságát". Kívánom, hogy a közeljövőben megtapasztald azt a hatalmas boldogságot ami az anyaság (vagyis ami az anyaság lehet, merthogy én sem ismerem...) de addig is élj nagyon nagyon nagyon boldogan :wink: .

Puszilok mindenkit, most ennyire tudtam csak jönni!
Vanili
Vendég

az idézetben NEM eredménye hanem reménye... bszus fáradt vagyok...
Vendég

Csoki
Koszonom draga!Hat gondolhatod en is majdem inkfartust kaptam ott kint mig varakoztam :roll: A kezem is remegett :oops: Az idezetet pedig ismerem mar olvastam toled anno :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na visszaolvastam...bocsanat a varakoztatasert nem direkt volt de a rosszhirt en szerettem volna hozni nem pedig csak valakivel beiratni :roll: Ha johir lett volna egybol kortelefon meg mar a 8oras hiradoban meg a ccn breaking news-ban meg mindenhol ott lettunk volna vele :lol: :lol: :lol: De igy...nekem kellett hoznom a hirt :roll: Aranyosak vgytok :!: :!: Nem felejtek am :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri igen, kapcsolgattam is a tv-t hátha benne vagy :lol: . Megértem hogy te akartad hozni a hírt... hát, ez van, de azért ilyen szép eredmények igenis bíztatóak a jövőre nézve (most majd fogigátlón leszel?).
Puszi

Betty tök szupi hogy megvan az időpont! Hajrááá!!!

Suzy drukkok ++++++++++++++++++++++++++++!!!!
Vendég

Sziasztok!

Gyancsi,
gratulálok neked, nem semmi, hogy mindjárt elsőre :D .

Betty, Bri,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És csak ámulok, hogy milyen jól fogjátok fel az egészet. Én erre miért nem voltam képes???

Bevallom nektek, hogy még csak nem is jöttem a Babanet felé- ami nagyon jót tett nekem- de most a fontosabb dolgokra rákerestem :oops: .

Én már jobban vagyok, sok tervem van.... Majd csak alakulnak a dolgok :roll: .
ranita1979

Kép

Sziasztok!

Vanili
Köszi :wink: és, ha már Bri nekem adja tovább, Én elfogadom a tetőt :!: :wink: köszi mindkettőtöknek :!:

Ranita
Örülök, hogy újra itt vagy és, hogy jobban vagy :wink: sokat gondoltunk Rád, persze, hogy alakulnak a dolgok, ha Te is úgy akarod :!: :wink: további sok erőt :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és mik azok a tervek, ha nem vgyok indiszkrét :?:
ölellek drága :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

:D
l.móni

Jó reggelt Lányok!!

Megyek olvasni :D

KépKép
gyancsi

Bri- Annyira vártam tegnap én is a hírt rólad, hogy szegény Suzy-t zaklattam egész nap telefonon, hogy tud-e valamit.....Hát nagyon sajnálom.....De annyira jól állsz a dolgokhoz, ez dícséretes....Tényleg most kapaszkodj abba, hogy legalább most már meg van a neked való protokoll, amivel ilyen sok szép petéd lett, legközelebb minden még szebb lesz és meg lesz az a pont az i-re :wink: Ez biztos!!Ez a Krizsa tényleg egy tündér doki!!!
Az idő gyorsan elrepül majd, főleg, hogy ennyire király terveid vannak.....Azt a narancsbőr kezelést én is bevállalnám :D

Betty- Május 4. gyönyörű dátum, addigra már a madarak is csiripelnek, a virágok is kinyílnak :D Hány nap alatt van meg a hormonsor eredményed??Csak , mert írtad, hogy lehet nem készül el a konziig ha a következő ciklusban csináltatnád....

Ranita- De jó, hogy jöttél :D Isten bizony tegnap voltál eszembe, hogy mi lehet veled :wink: Örülök, hogy már jobban vagy :wink:

Suzy- Bocsi, hogy tegnap annyit zaklattalak Bri miatt :oops: Annyira cuki hangod van :D Tedd csak el a tetőőt, jól fog az jönni :wink:

Vanili- Tök jó idézeteid vannak :!: Ez mennyire igaz, amit Bri-nek írtál, atyavilág :!: :wink:

Szrityi- Gabi-Hogy sikerült a randitok????? :D

Angyal- Hogy vagy mostanság Drága??

Melike- Ti is mindjárt kezdtek, annyira jóóóó :D

Lucuzs- Neked a drukk a pénteki Uh-hoz, gondolom már mennyire várod :wink:

Zbinyek, Zsu, Ancsuka, Ancsyka- Merre jártok Csajok?

Nálam semmi extra nincs, tegnap egész nap melóztam!Ma csak este megyek repterezni, de addig is annyi dolgom van, mennem kell bevásárolni, aztán főzök gulyás levest, képet szerettem volna festeni, aztán meg zsemlegombócokat kell főznöm, vagy 30-40 darabot, mert a focicsapat kitalálta, hogy a párom főzzön nekik megint pörit ( szerintük egyébként a pöri az egyenlő a gulyással, vagyis hát ők mindent gulyásnak hívnak) és ahoz kell a gombóc....Én marha meg bevállaltam, de hát mi a dolga egy rendes menyasszonynak??? :D Hogy megcsinálja :D

Mindenkit puszilok, ma még tuti , hogy benézek!

Ancsi

KépKép
gyancsi

Gyancsi:
Tök jól sikerült a randink Gabival majdnem 2 órát dumcsiztunk és hát lett volna még mit, elvégre kb.20év lemaradásunk van.
Úristen ezt még kimondani is sok volt. :lol:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

sziasztok!

Nagyvonalakban olvastam csak vissza, bocsi érte.

Ancsi szívből gratula, de jóóó, de neked ez volt az első inszem ugye?
én is nagyon remélem, hogy nekem sikerül ez az utolsó inszem :)

Bri, örülök, hogy ilyen "jól" vagy, így is kell előre felé nézni.

Ne hari lányok, természetesen a többieknek is megy a drukk, de most mennem kell. Én jól vagyok, csütörtökön uh-ra megyek, amitől nem félek mert eddig a tüszőkkel nem volt gond, mármint az utobbi időben, remélem most is szépek lesznek. Péntek, szo,mbat szerintem inszem. puszi lányok

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Hát igen, gondolom :D Nem volt osztálytalitok azóta egyébként??Nekünk volt általános iskolai tavaly, persze nem tudtam elmenni, mert a világ végén lakok :evil: :roll: De az 5 éves középsikolain ott voltam, bár már azóta a 10 éves is elmúlt, csak azt nem rendezte meg senki :D Annyira jó ennyi év után talizni valakivel :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Ranita! Dejó, hogy jöttél! És örülök, hogy neked is vannak terveid! Majd áruld el mik azok!!! :wink: :lol:
Neked hamarosan pé, ugye? Apával tessék ráhajtani!!! :wink: :lol:
Még nem mertelek zaklatni, de már ért egy hívás/sms feléd. :lol:

Mindenkinek pussz!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Gyancsi szabad tudni hol élsz? És ott micsinálsz a reptéren :lol: (priviben is jöhet 8) ).

Ancsuka azta, azért ez tök jó! Hogy minden hónapban vagy majd minden hónapban van esélyetek a babára!!! Ez szupi, ugye tudod :wink: ? Millió drukk megy neked, és tudod, csak pozitívan (amit persze könnyű mondani).

Szrityi, Gabi milyen jó lehetett a tali! Hát látjátok mindennek van jó oldala is, pl lehet hogy nem jött volna ez létre ha nincs a lombik... vagyis akárhogy is ez segített :D (persze gondolom jobb lett volna más okból újra egymásra találni, dehát ezt adta az élet).

Puszi!
Vendég

Ancsu- Igen, az első inszemem volt :wink: Megy a drukk a csütörtöki Uh-ra, a hétvégi inszemhez meg duplán :D Azta, hogy elrepült az idő, hogy már megint itt az inszemed ideje :wink:

KépKép
gyancsi

Vanili- Ausztriában lakunk, Linz mellett....Én a Linzi reptéren dolgozom 2 helyen is....esténként a DHL épületében, teszteket csinálok, ellenőrzöm, hogy a bazi nagy raklapokon, meg dobozokon ( amik túl nagyok ahoz, hogy röntgen gépen átlehessen őket világítani), azokon nézem, hogy van-e valami veszélyes anyag :wink: Mivel ezek repcsivel mennek onnan tovább és ellenőrzés nélkül semmi sem mehet a légiforgalomba :wink: A másik helyem az egy 3-as kapu nevezetű bejárat-épület ( itt vagyok hétfőnként 3.30-9.30-ig), itt felírom a kocsik rendszámát amik behajtanak, behajtási engedélyeket állítok ki , stb.Hát nagy vonalakban ennyi! :wink: Nem túl izgis, de már nem sokáig kell csinálnom remélem :D

KépKép
gyancsi

Halihó!

Ancsi
Neked is nagyon cuki a hangod, de már a múltkor is mondtam, hogy nem győzöm kapkodni a fejem, amikor veled beszélek telón :arrow: ezt most nem rosszból írom :wink: :roll: csak annyira fura nekem, mert az ismeretségi körömben senki nem beszél gyorsan, Te meg aztán... :lol:
Meddig tervezel dolgozni :?: a párod mit szólt :?: akkor most még jobban büszke magára :!: :D
Milyen képet :?: szoktál festeni egyébként :?: de hát mikor :?: állandóan dolgozol :?: na de majd most, ha hamarosan otthon leszel, lesz időd sok mindenre :wink:

Szrityi
Örülök, hogy jó volt a randitok, de ezt a 20 év lemaradást nem lehet egy alkalommal behozni :!: :wink: hol voltatok :?: azt tudom, hogy kőbányán :!: :wink:

Ancsu
Már Lidit is kérdeztem, hogy nem tud-e rólad vmit, mert már aggódtam, hogy sehol nem vagy, telón meg nem akartalak zaklatni :!: :roll: beszedted az antibiotikumot :?: jobban vagy akkor :?:
drukk az uh-hoz, de rendben lesz biztos minden, mert valóban sok szép tüszid szokott lenni :!: :roll:
Reméljük utoljára kell menned a 2. emeletre :!: :roll: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Akkor ma jól lecsapoltak :!: :wink: :roll: nézettél thrombophyliát is meg IR-t is :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Megy a sok drukk a spontán babához, hiszem, hogy Te leszel a következő kismamánk :wink: +++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Remélem, hogy minden eredményed rendben lesz, május a legszebb hónap :wink:
+++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Köszi jól vagyok, elkezdtem tornázni/ ez jelenleg felülésekbőll áll, mert nekem minden felesleg a hasamra megy/ és nemsoká jön a futás is :wink:
Le kell adnom a felesleges kilókat, mire valamikor kezdeni fogok :D
162 cm magassághoz 74 kg sok, tervezem ugy 58-60 kg-ra leadni :!:
Ha valamit a fejembe veszek addig csinálom mig nem sikerül, kitartok minden szempontból :wink:
Nagyon örülök, hogy sikerült az inszemed drága :D
Drukk az UH-hoz+++++++++++++++++++++++3

Bri :!:

Mivel szépen lehet stimulálni igy hiszek abban, hogy spontán is sikerülhet a babád, nagyon szoritok Érted tudom, hogy Neked is lesz picurkád :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++

Melinda :!:

Már nemsoká április és Te is kezdesz :wink:
Ügyesen mennek a kilók lefelé én is a nyomdokaidba léptem a fogyókurával, mert ugy érzem, hogy könnyebben fog menni minden ha a testsuly is normál tartományban lesz :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++

vanili :!:

Fagyibabákkal is sikeres beültetésed lesz, higyj benne drága+++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Örülök, hogy jelentkeztél, remélem már jobban érzed Magad :wink:

ancsuka :!:

Következő inszem sikeres lesz, bizz benne++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :?:

Gabi :?:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Gyancsi
1 hét az eredmény, és a kövi ciklusban az 1 hétbe esik a konzi, mikor még nin eredmény...azért mentem most.

Szuzy
jah, megcsapoltak, először nem találtak vénát :roll: aztán kicsit forgatta a nő, meg ki-be toligálta a tűt, és végül sűrű elnézések közepette megindult a piri :lol: :lol:

Ancsu
drukk az UH-hoz, de minden rendben lesz tudom :!:

Bri
tegnap éjfél körül bejelentkeztem a chatre, hátha ott vagy, a neved oldalt még ott volt, meg is örültem, de aztán írtam, frissített, és el is tűnt a neved is...gondolom előtte nem sokkal léptél ki :wink:

Szrityi-Gabi
de jó nektek, ti talizhattatok...irigy vagyok :lol:

Ranita
örülök neki hogy tervezel, és most már azért jobban vagy....én is kivi vagyok a terveidre :wink:

Móni
szia, ki vagy :?:

Angyli
le a kilókkal :!: :lol:

betty615

suzy, köszi már jól vagyok, kedden már semmi bajom nem volt, de szinte alig voltam gép közelbe, ti hiányoztatok mert kíváncsi voltam már kivel mi van, tudtam ancsi hétvégén tesztelt, sőt briről is hogy lassan vv.

Vanili, csak a kezdésnél volt tüsző problémám, az kb. szeptemberben volt, azóta minden rendben, főleg mióta megcsinálták a HSG-t azóta meg még szebbek, így a tüszőkön nem is idegesítem magam.

Ancsi, nagyon remélem, hogy ez sikerül, több inszem már nem lesz úgyse akár hogy is sül el a dolog. 3 inszemet mondott a doki ha ez sem sikerül akkor lombik, de nagyon-nagyon bízom és remélem nem kerül rá sor, mármint a lombikra.

Ranita, örülök, hogy itt vagy, most látom csak, hogy írtál. Mik a tervek?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Betty
Na Én tuti elájultam volna :shock: :wink:
Én ma reggel jártam így pont, ahogy Te Brivel, láttalak a szobában, de mire egyet frissítettem rajta eltűntél :!: :roll: :lol:
Kész a szőnyeg lerakás és takarítás :?:

Apácskának el kell kezdeni sürgősen mozogni, tegnap voltunk kontrollon a cukor dokibácsinál és nem volt túl biztató az eredménye, így ma újra beindul a futás, no kecmec... :lol: most egy hétig nem mentünk a hó meg a hideg miatt, de muszáj lesz :!: :wink:

Ma ittam kamilla teát, de olyan rosszul is lettem tőle, hogy visszatérek a csipkebogyó és más gyümölcsös teákra, mert ennek bűn rossz íze van, Én meg nagyon szeretek teázni :!: :roll: :wink:

Ti milyen teát szerettek, ha isztok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsuka
Akkor jó, már kezdtem aggódni :roll: :? mehet a sikeres inszem a hét végén :!: :lol: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Agyli
Köszi, ari vagy :wink: a próféta szóljon belőled :lol: reménykedem, mint mindig, nincs mese :!: :roll: :lol:
Neked meg drukk a fogyáshoz, kitartást hozzá+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt 8) :lol: Jo nem most keltem mar egy masfel oraja csak meg henyeltem :oops: Senki nincs cseten? 8) Minnya visszalvasok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minyá megyek kicsit Bri chatre...addig míg megjön a férjecském :lol:

Szuzy
kész van már minden, kis pucera kell még, de gyönyörű lett :wink:
Biztos éjjel én voltam az utsó kilépő, és ilyenkor gondolom ott marad a nevem, mert ma még nem voltam.
Hogy milyen teát : jó citronyosat :lol:
Jó a hőd 8) alakul a molekula...

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?