Meli,
köszi az érdeklődést.
Ugye, 7. hét elején visszamentem az sztk-ba a szép UH leletemmel, és akkor nem volt vizsgálat, csak kiadta a beutalókat, vér és vizelet, és védőnő kiskönyvért.
Visszamennem az sztk-s terhesgondozásra, ahol minden igaz, nem a bunkó doki lesz, április 6-án kell. Akkor leszünk 11. hetesek.
Úgy gondolom, hogy a vérvételt, pisi leadást és a védőnőnél való megjelenést majd előtte, 10. héten intézem. Addig még van 2 hetem nyugiban, meg melóból sem akarok hiányozni.
11. héten visszamegyek, remélem a főorvos lesz ott, és ha minden oké, akkor rákövetkező héten genetikai UH, és ha még pénz is lesz, akkor elmegyünk babamozira a 4D-s helyre, addigra már egész nagy lesz a picike, és babaforma
A Gravidában lévő B6 vitamin jelentősen levette az émelygést.
Igazából gyomorégés maradt belőle, émelygés csak ritkán. Gyakrabban szédülés, gyengeség érzet. Külön szedek magnéziumot is, 2x350mg-ot naponta, mert a Gravidában az kevés (125mg). A pocim továbbra is sokat "zsibong", érzem, ill. vagy nő a pocim, vagy puffadok, ahogy helyezkednek a beleim
mert a naci meg harisnya szorít, ki is szoktam gombolni.
A fáradékonyság, aluszékonyság megmaradt ezerrel, 10 óra az alvásigényem, 8-kor fellövik a pizsamát
Eszméletlen kívánós vagyok, de hálistennek egészséges dolgok után, nem csoki meg péksüti után, hanem falom a gyümölcsöket, zöldségeket, levest, főzeléket és halakat.
Tompa, határozott nyomásérzés a pociban szintén van.
Hangulati ingadozások, az is van.
Sokat iszom, és sokat pisilek, ez most elég zavaró az irodában.
Hát ennyi!
Asszem elég részletesen leírtam.