Új privát üzeneted érkezett!

ahogy olvasom itt a túrázós dolgokat, eszembe jutott a 38 km-es gyakorlat...6 óra 2 perc alatt könnyített felszerelésben... mire visszaértünk, már a könnyeim folytak...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Katona vagy, Juli? :)
Az 6,5-es tempó. Az terepviszonyok nehézségétől függően már kisebb kocogásokat is igényel. Tavaly a Marcus 2x40et csináltam, civilként, de cuccal, az is 6-6 óra lett. De ott könnyű volt a pálya.

Eclipse
eclipse
Budapest

A másik topikomban egy csajszi 6 hetes, ő kérdezte, hogy megcsinálhatja-e most a fizikai felmérésüket - felülés, fekvő, futás - ebből gondoltam hogy ő is katona.

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse!
csak akartam lenni. hadtápos :D 2 évig jártam a főiskolára. aztán máshogy alakult...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ne viccelj, én is :D Az alkalmassági meg is volt, de végül hátratettem a jelentkezésben, és felvettek előbbre lévő szakra, majd végül egyáltalán nem mentem továbbtanulni, de logisztikus lettem. A sport meg maradt. :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Betti!
Nekem a nőgyógyász csináltatta meg a terheléses vizsgálatot. De elsősorban a belgyógyász hatásköre.

Ezen az oldalon mindenki ilyen ügyi!
franci

eclipse!
nekem első helyen volt, fel is vettek, nagyon szerettem is (bár a mozgás minden fajtájától a hideg kiráz :))... csak arról nem volt szó, hogy "bevonulás" előtt másfél hónappal összejövök egy sráccal... ami nem is volt gond, mert nem indult komolynak... csakhogy ez 9 éve, 8 hónapja és 15 napja történt... pontosan :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

És terveztek-e valami különlegeset, szépet a 10. évfordulóra? :D

Eclipse
eclipse
Budapest

[quote="eclipse"] írta:eclipses terveztek-e valami különlegeset, szépet a 10. évfordulóra? :D

babát :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Az a legszebb az biztos!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Az a legszebb az biztos!! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

más nem is kellene :) soha...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

akkor megkérdezem a dokimat h kérheti e terheléses insulint meg a tsh-t.

nálatok ki kérte ezeket a vizsgálatokat?

KépKép
bettike83

Endokrinológus-belgyógyász.

Eclipse
eclipse
Budapest

Egyébként megoldódott a múltheti kérdésem.
Lesz gyedem. 2 év alatt kell 365 nap munkaviszony/nappali tagozatos iskola, és hogy a szülés napján meglegyen a biztosított viszony. Ez meglesz.

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Akkor jó infót kaptam/mondtam! Örülök! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Monyo! Csodaszép tündérkéd van!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bettike: Szerintem ez mindenkinél máshogy volt. Mármint a beutaltatás. Van akinek a nőgyógyásza elintézi. Én a háziorvostól kértem beutalót endokrinológiára. 2 hónap várakozási idő után, ott elmondtam miért vagyok ott, és szó nélkül kiírták a vizsgálatot.
De ha el tudsz jutni a Debreceni vagy a Pesti Mensbe, akkor ott kb. egy tízesért megcsinálják a vérvételt viszonylag hamar. És kb ugyanennyiért egy endokrinológussal is konzultálhatsz.

Lányok: Nekem is volt kapcsolatom a katonasággal... :) Az első "igazi" barátomból repülőgép irányító lett a katonaságnál:)

hofeherke

bettike!
én kórházban dolgozom... úgyhogy intéztem a vizsgálatokat ahogy tudtam :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na akkor majd megprobálkozom a nődokinál aztán majd látom....

KépKép
bettike83

Juli,
Te is kórházban dolgozol?Akkor társak vagyunk! :D

Bettike,
ha nehezen megy a fogyás, az is lehet a pco-tól!Nálam is így volt!
És hiába kezdtem el a metet, akkor indult be a fogyás, amikor diétáztam is rendesen mellette!

Monyo,
csodálatos a kisasszony!
Éni!Énis!Énis!Énis!Énis akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aisha,
Ti hogy vagytok?
Zyva hogy érzi magát?

Franci,
pozitív energiámból küldök Neked az éteren keresztül!Nekem most rengeteg van!

Eclipse,
elfelejtettem, dokihoz mikor kell majd menned?Vérvételek mikor lesznek?
Vannak tüneteid?Hogy viseled a kismamaságot?

Mókica,
szerintem sem volt pé!A ferty meg van bolondulva!De mostmár biztos nemsokára lesz!

Délután epret ültettem!Majd megfagytam, de sikerült.Igaz nem annyit, amennyit akartunk, de majd később ültetünk még!86tő lett!
Imádom!Már alig várom, hogy teremjen! :P :P :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Monyo!
Gyönyörű Nócitok van! Gratula hozzá, szépen összehoztátok! :wink:

Meli!
Aztaaaaaaaaa, 86 tő????????Hűamindenit!Abból aztán lesz termés. Mennyit akartál talán 100at? :lol:

Móki!
Sztem sem volt még pé-d és ferti nálam is meghülyült....

hajni...
Budaörs

gondolom hogy valami befolyásolja a fogyásomat,de csak egyszer beindul,remélem,

KépKép
bettike83

Bettike!
Tsh, inzulin rezisztencia mind befolyásolja, gátolja a fogyást.

hajni...
Budaörs

Hajni,
Mennyit?Minimum 200at! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imádom az epret!
Nagyon tetszik a görbéd!
Ha 25.cnra teszem a pé-det, akkor már a 14.dpo-n vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És szerintem akkor volt!
Tesztelni nem szeretnél?Én annyira drukkolok Neked!És a hőd meg egyszerűen csúcsszuper!!!!!!!!!!!!!!!!
Mintha trifázisos lenne! :wink:
JAjj, tesztelj kérlek!Kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Mennyiiiiiiiiiiit????Basszus az rengeteg. Bár én is szoktam anyuéknál legelni mikor termés van. Emlékszem, mikor kicsi voltam, volt hogy már a szomszédnak is vittünk mert annyi volt.
Mikor Újszászon laktunk, nekünk is volt, de sajna a termését már nem élveztük....
Ha lesz termésed, akkor szój, szívesen segítek elpusztítani. Fejér megye nincs messze Budaörstől. :D :wink:

hajni...
Budaörs

Hajni,
oké, megbeszéltük! :wink:
És, teszt téren mit gondolsz? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

reggel lehet.....

hajni...
Budaörs

Monyo,

gyönyörű szép Nócid van.

kismamik hogy vagytok így az elején? tünetek vannak?

nálunk minden oké. ma egy kicsit hosszú napom volt. fél 8ra mentem a kórházba nst-re, 8ra végeztem, de a dokim műtőbe volt és csak fél 1után jött le. 1kor behívtak, a nővér beküldött az uhu részbe, de a dokker azt mondta, hogy elég nagy hasam van, úgyhogy a genetikán néz meg, ott jobb gép van. csak hát előbb megnézte azokat a kismamikat akik lent vártak. 2körül jött fel. minden rendben amúgy, babóm 3100-3200 gramm körül van, minden értéke tökéletes, amit uhun látott. pénteken ismétlés.
szegény apcim teljesen készen volt, tiszta ideg volt egész nap, hiába telefonáltam neki óránként, hogy még várok. azt mondta, mire megszületik babó, beleőszül.

amúgy most meccset néz, nagy foci rajongó. van egy olyan érzésem, hogy a kicsi lányunk is az lesz, hiszen minden meccs közvetítés alatt olyan táncot lejt (többek között most is), hogy a hasikám majdnem kilyukad.

ja még annyit hogy az egész napi ülésnek meg lett az eredménye, elefánt lábaim lettek.

Kép
gota79

Gota,
jó hosszú napod volt ma!
De nemsokára a finisbe érsz!
Pár nap, és szülsz! :D
Pocakképet kapunk még, így szülés előtt? :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

melinda!
kórházban dolgozom, de nem vagyok eü-s. a kis honvédségi kitérő után mérnökember (asszonyállat :D) lett belőlem :)

hajni!
mondtam én, hogy szép görbe :)
reggel várom, hogy mi lett a teszt eredménye :)

gota!
istenem... már csak napok kérdése, és te is babázhatsz! :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
:D

Gota!
nem semmi, minden tiszteletem a tiéd, hogy kibírtad....

hajni...
Budaörs

csajok, az is lehet ám hogy fertinek van igaza, bár a tipikus pé-s hányinger,szédülés a 23.napon volt......

hajni...
Budaörs

azért egy pisilést megér, nem?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hajni!

A ferti hülye!
23.-24. napon volt PÉ-d. Ha a folliculáris szakra beírsz pár alacsony értéket (kb. mint a környező értékek), akkor szerintem előrébbhozza a keresztet.
Én szerda előtt nem tesztelnék a helyedben. Nekem mindig megjött, amikor 15. dpo-n teszteltem.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Sziasztok!

Juli!
Szívből kívánom, hogy teljesüljön az évfordulós ajándék.
Dokihoz ma mész? Majd mesélj!

Eclipse!
Lesz GYED! Szuper!

Meli!
Köszönöm a pozitív energiát!
Eper! Nyami! Hasfájásig bírom enni. Szólj ha szüretelni kell!

Hajni!
Teszteltél ma?
franci

Hajni! Ellőttél ma egy tesztet?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

franci!
dél körül megyek. és persze, hogy beszámolok majd róla :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Meli,

köszi az érdeklődést.

Ugye, 7. hét elején visszamentem az sztk-ba a szép UH leletemmel, és akkor nem volt vizsgálat, csak kiadta a beutalókat, vér és vizelet, és védőnő kiskönyvért.

Visszamennem az sztk-s terhesgondozásra, ahol minden igaz, nem a bunkó doki lesz, április 6-án kell. Akkor leszünk 11. hetesek.

Úgy gondolom, hogy a vérvételt, pisi leadást és a védőnőnél való megjelenést majd előtte, 10. héten intézem. Addig még van 2 hetem nyugiban, meg melóból sem akarok hiányozni.

11. héten visszamegyek, remélem a főorvos lesz ott, és ha minden oké, akkor rákövetkező héten genetikai UH, és ha még pénz is lesz, akkor elmegyünk babamozira a 4D-s helyre, addigra már egész nagy lesz a picike, és babaforma :D

A Gravidában lévő B6 vitamin jelentősen levette az émelygést.
Igazából gyomorégés maradt belőle, émelygés csak ritkán. Gyakrabban szédülés, gyengeség érzet. Külön szedek magnéziumot is, 2x350mg-ot naponta, mert a Gravidában az kevés (125mg). A pocim továbbra is sokat "zsibong", érzem, ill. vagy nő a pocim, vagy puffadok, ahogy helyezkednek a beleim :) mert a naci meg harisnya szorít, ki is szoktam gombolni.
A fáradékonyság, aluszékonyság megmaradt ezerrel, 10 óra az alvásigényem, 8-kor fellövik a pizsamát :D Eszméletlen kívánós vagyok, de hálistennek egészséges dolgok után, nem csoki meg péksüti után, hanem falom a gyümölcsöket, zöldségeket, levest, főzeléket és halakat.
Tompa, határozott nyomásérzés a pociban szintén van.
Hangulati ingadozások, az is van.
Sokat iszom, és sokat pisilek, ez most elég zavaró az irodában.

Hát ennyi!

Asszem elég részletesen leírtam.

Eclipse
eclipse
Budapest

-j-!

Csak azért ugrok be hogy elmondjam drukkolok,és várom a híreket.
Tényleg tuti évforduló ajándék, remélem teljesül!!!! :D

Hajni!

Úgyszintén,sok drukk. :D

Kép
mók

Meli!

Kérlek nekem is hagyjatok az eperből! Jajj meghalok annyira megkívántam!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

j

én is drukkolok neked hogy meglegyen a legszebb ajándékotok.

az idei évet nagyon jól kezdtük babásodás szemponjából,és bizom benne a továbbiakban is sok kismami lesz itt :wink: :)

KépKép
bettike83

hali!
11 mm-es nyh és semmi domináns tüsző, hanem... hanem? SÁRGATEST!!!
hát én ilyet még nem is láttam magamban :o

doki totál optimista, szó sem lehet arról, hogy lesz mensim, 3 hét múlva vár kontrollra babával a pocakban :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

köszönöm mindenkinek a drukkokat! :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli,
gratulálok!Akkor volt egy igazi, rendes szép pé-d! :D
Én úgy érzem, ennek akkor is van köze a met szedésnek.
Attól, hogy (még) nem fogytál, a met azért ott munkálkodik a szervezetedben, és hat, ebben biztos vagyok!
Remélem a megfelelő időpontban találkoztatok a pároddal :wink:

Ha most ebben a hónapban mégsem jönne össze, ne bánkódj, lesz még legközelebb!

Eclipse
eclipse
Budapest

Juli!
Ez fantasztikus! Nagyon örülök.
Már időpontot is adott a doki? :lol:
franci

eclipse!
nagyon remélem, hogy összejön, mert ismét szóba került a lapar... én meg hülye fejemmel megemlítettem, hogy az epehólyagomtól is meg kellene szabadulni. na, ennek örömére közölte a doki, hogy előbb akkor epeműtét... de azt viszont jobb lenne nem babásan, mert később csúnyán bezavarhat :?
és ha számolgatom, hogy 2 lapar, közte a felépülés, regenerálódás (ugye nem lehet csak úgy egyiket a másik után), majd utána is... szóval akkor idén már nem lesz baba.
talán még 3 hónapot ki tudnék csikarni a dokiból, de az lenne a maximum.

a metre meg elfelejtettem rákérdezni... de sztem semmi köze ehhez. ez a closti műve :)
amire viszont nagyon kíváncsi voltam, az a hőm... hogy miért olyan nagyon magas. de azt mondta, hogy teljesen jó úgy ahogy van :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote="franci"] írta:franciMár időpontot is adott a doki? :lol:

simán :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!
Micsoda műtét sorozat vár rád.
Rám, ha nem használ a Closti, egy HSG vár. De én attól is bevagyok tojva rendesen.
franci

franci!
és tervben van, hogy a tavasszal megszabadulok a mandulámtól :) igazából ezt gondoltam elsőnek, majd utána a nőgyógy lapart, aztán epe... de ezek szerint az utóbbi 2 felcserélődik...
persze ha babásodnék, akkor stornó minden :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?