Na itt vagyok.
Lujzikám! Ugyanmán semmi gond nincsen EHCS-val
Ezt a hsz-t még ennek a témának szentelem aztán EHCS lec@rva innentől
Folytathatnám a vitát amottan, hogy tanuljon meg olvasni meg értelmezni a leírtakat, de nem teszem, mert az ilyen embert nem sokra tartom.
Megértem, hogy rontja az üzletet ha valaki szókimondó,de azt nem, hogy bíztatni kell a hülyeségre másokat, mert minél tovább tart míg valaki teherbe esik, annál több tesztet vásárol...
Na ez itten kérem a hátbatámadós szókimondás, csak hogy kimerítsünk minden vádat ami leírásra került amottan. Hátramaradt még a kétszínűség: ezzel most nem tudok mit kezdeni, de találok erre is valamit majd és megoldom, hogy ne alaptalanul taksálják rám ezt a jelzőt sem...
Mert amíg vannak sunyi topikolvasóink, addig szép az élet
Komolyan mondom egy pillanatra felbosszantottam magam az amottan olvasottakon... Amíg rendszeres tesztvásárló az ember, addig minden OK, de amikor kiesik a piksziből mert ott a bébi a pocakban, vagy esetleg le is írja ezt az ember, hogy érthető az újak iránti "rajongás" hisz ők hozzák az új üzletet, akkor mingyá' szarházi, kétszínű fajankó leszel. És még én vagyok képmutató barátnéim? Megáll az eszem... Üzletorientált = pénzsóvár? Szerintem többet kéne lapozgatni az értelmező kéziszótárat vagy beülni az újdonsült kisiskolás gyerkőccel az előkészítő osztályba, hogy tanuljunk meg különbséget tenni a rokon értelmű és több jelentésű ill. egy jelentésű szavak között.
De van más is a tarsolyomban. Milyen érdekes, hogy amikor a régi törzsgárda tagok egyszer csak másutt olcsóbban szerzik be a teszteket, akkor hirtelen csökkenni kezdenek amotan is az árak. De ez még hagyján, a másik forrás ugyanezeket a teszteket árulja és tudok olyanról is, hogy házhoz viszi, nulla (zéró=semmi=ingyen) többletköltséggel.
Milyen érdekes, hogy a nevezett HCG tesztjei egy kalap kutyac@rt sem érnek, mert nem én vagyok az első akinek pont semmit sem mutattak
Bár az is lehet, hogy a kétszínű embereknek nem zebrásodó tesztek járnak csak...
Az LH tesztek legalább működtek, hah sovány vigasz ez nekem
Az is milyen érdekes, hogy jönnek-mennek az emberek, de mindenki aki kicsit szókimondóbb, hosszabb-rövidebb idő után összeakasztja a bajszát a "tyúkanyóval" és mindjárt mocsok maca lesz.
Ki lettem utasítva amonnan, hát nem tudom mit tegyek most. Hihetetlen űr támadt a lelkemben, mert én ide tartozom már csak, ebbe a nem unalmas, kétszínű, c@rházi társaságba
Na hát ha ezt jelenti a kétszínűség meg a hátbatámadás, akkor én nyíltan vállalom. A tyúkanyónak meg minél több tesztvásárlót kívánok, hogy legyen miből eltartani a kiscsaládot
Köszönöm hölgyeim a figyelmet, a kommenteket ne legyetek rest visszatartani, ha meg úgy gondoljátok, akkor beszélgessünk vidámabb-szebb dolgokról. Pl. hogy kié legyen a lapalja