Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc: miért? mi a gond EHCS-val?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli

Milyen!

Totál egyezik a véleményünk alkohol-no alkohol ügyben..sőt nekem a dokim is megmondta hogy felejtsem el azt:" az egy pohár bor nem árt" szlogent is mert igenis árt mert alkohol van abban is ugyaúgy!!Én egyik terhességem alatt sem ittam egy korty alkoholt sem,sőt a fogamzás alatt sem sosem...sőt a férjemnek is megvolt tíltva még a sör is a próbálkozós hónapokban.
A dohányzásról meg ne is beszéljünk...én van hogy ha látok egy nagy pocakos kismamát én nem bírom ki h ne szóljak be neki finoman!!Sajna nekem is van sok ismerősöm akiknek vagy koraszülött lett a dohányzás miatt a gyerekük,vagy asztmás,bronchitises...stb...sokkal jobban ki vannak téve azok a gyerekek a bölcsőhalál veszélyének is,későbbiekbek a szellemi képességeikkel is gond lehet..stb...

Bri!

Nagyon sok drukkk!!!!+++++++++++

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bri: ???????????????????????????,

lujzedli

Csibuc

EHCS-t én másnak is tartom,de kimoderálnának innen,ha leírnám :lol: Kissé alpári a stílusa,de hát nem is vártam tőle mást!!

Lujzi

Olvass bele az lh-s topikba uccsó 2 oldal és mindent megértesz!! :wink:

Betty

Mit mondtak a klinikán?

Bri

:?: :?: :?: :?: :?: :roll:

Panny

Te beírtál a dohányzós topikba is,ha jól emlékszem!!?

Többieknek csók,jövök még ma,de most vágtam be egy tál spenótot és emésztenem kell fekve kicsit :lol:
Vendég

Milyen:rögtön olvasom

lujzedli

Na elolvastam az Lh-s topikot.

Én nem vagyok egy szószóló, általában megtartom a véleményemet magamnak, mert senkit nem akarok megbántani. Én azért jöttem ide, mert úgy érzem, öszinték vagytok, egytől egyig, senkit nem érdek vezérel, megírja mindenki a frankót, ha kell. Meg veletek lehet beszélgetni, mindenki foglalkozik a másikkal, nem csak magával van elfoglalva.

Lehet, hogy írtam már, akkor bocsi érte. Én a ciklus. hun hoztam létre anno egy babás fórumót, most már 3éve, de kb 1-1,5éve nem írok oda. Ennek az az oka, hogy ha írtam, mintha ott sem lettem volna, senki nem figyelt rám, inkább irgattak olyanról,hogy bárcsak ne kellene szoptatni,mert megnyúlik a mellük, meg hogy milyen undi a kakispelenka.... Nekem ebből nem kellett több. Ja, és az is felhábortott, hogy egy akkor cirka 17éves lány akarta oszatni nekem azt észt, szexről,szerelemről, gyerekcsinálásról, miegymásról.... Hát ebből nem kértem....

lujzedli

Lujzi

Ne aggódj,ezután is őszinték leszünk :wink:
Vendég

sziasztok!

Bridget: Mizu????? Remélem ünnepeltek, azért nem jössz! :wink:

Képzeljétek sikerült ma bejutnom a Kaáliba. Mától szurizom magam. Jövőhéten kedden megyek tüszőnézőbe. Addig növesztgetem őket. :)
Ehhez a hónaphoz nagy reményeket fűzök.

Hát nekem a dohányzásról az jut eszembe, hogy ..... Nemtudom elhinni, hogy egy kismamának ez fontosabb, mint a babája egészsége. És amikor anno én bent voltam a szülészeten, hát ami ott volt, leesett az állam. Januárban, mezitlább álltak kint egyes kismamák a kórház bejárata előtt egy szál fürdőköpenyben és csak úgy füstöltek, mint a gyárkémény. Felháborító. És én, aki vigyáztam magamra végig, meg terveztük a babát régóta, minden vizsgálaton ott voltam, szóval kisebb súlyú babám született 27 éves fejjel, mint a 14 éves gyereknek. Ráadásul 27 hétre született meg a kisfiam, mindezek ellenére, hogy egy szál cigit sem szívtam el életemben. Hiába vigyáztam, mégsem tudtam. Na jó nem bonyolódom bele.

Lujzedli: Hát nem csodálom hogy eleged lett belőlük.

Kép
babicsek

Na itt vagyok.
Lujzikám! Ugyanmán semmi gond nincsen EHCS-val :D Ezt a hsz-t még ennek a témának szentelem aztán EHCS lec@rva innentől :lol: Folytathatnám a vitát amottan, hogy tanuljon meg olvasni meg értelmezni a leírtakat, de nem teszem, mert az ilyen embert nem sokra tartom.
Megértem, hogy rontja az üzletet ha valaki szókimondó,de azt nem, hogy bíztatni kell a hülyeségre másokat, mert minél tovább tart míg valaki teherbe esik, annál több tesztet vásárol... :? :roll: Na ez itten kérem a hátbatámadós szókimondás, csak hogy kimerítsünk minden vádat ami leírásra került amottan. Hátramaradt még a kétszínűség: ezzel most nem tudok mit kezdeni, de találok erre is valamit majd és megoldom, hogy ne alaptalanul taksálják rám ezt a jelzőt sem...
Mert amíg vannak sunyi topikolvasóink, addig szép az élet :!:

Komolyan mondom egy pillanatra felbosszantottam magam az amottan olvasottakon... Amíg rendszeres tesztvásárló az ember, addig minden OK, de amikor kiesik a piksziből mert ott a bébi a pocakban, vagy esetleg le is írja ezt az ember, hogy érthető az újak iránti "rajongás" hisz ők hozzák az új üzletet, akkor mingyá' szarházi, kétszínű fajankó leszel. És még én vagyok képmutató barátnéim? Megáll az eszem... Üzletorientált = pénzsóvár? Szerintem többet kéne lapozgatni az értelmező kéziszótárat vagy beülni az újdonsült kisiskolás gyerkőccel az előkészítő osztályba, hogy tanuljunk meg különbséget tenni a rokon értelmű és több jelentésű ill. egy jelentésű szavak között.

De van más is a tarsolyomban. Milyen érdekes, hogy amikor a régi törzsgárda tagok egyszer csak másutt olcsóbban szerzik be a teszteket, akkor hirtelen csökkenni kezdenek amotan is az árak. De ez még hagyján, a másik forrás ugyanezeket a teszteket árulja és tudok olyanról is, hogy házhoz viszi, nulla (zéró=semmi=ingyen) többletköltséggel.
Milyen érdekes, hogy a nevezett HCG tesztjei egy kalap kutyac@rt sem érnek, mert nem én vagyok az első akinek pont semmit sem mutattak :twisted: Bár az is lehet, hogy a kétszínű embereknek nem zebrásodó tesztek járnak csak... :roll: Az LH tesztek legalább működtek, hah sovány vigasz ez nekem :D
Az is milyen érdekes, hogy jönnek-mennek az emberek, de mindenki aki kicsit szókimondóbb, hosszabb-rövidebb idő után összeakasztja a bajszát a "tyúkanyóval" és mindjárt mocsok maca lesz. :twisted:

Ki lettem utasítva amonnan, hát nem tudom mit tegyek most. Hihetetlen űr támadt a lelkemben, mert én ide tartozom már csak, ebbe a nem unalmas, kétszínű, c@rházi társaságba :D
Na hát ha ezt jelenti a kétszínűség meg a hátbatámadás, akkor én nyíltan vállalom. A tyúkanyónak meg minél több tesztvásárlót kívánok, hogy legyen miből eltartani a kiscsaládot :!:

Köszönöm hölgyeim a figyelmet, a kommenteket ne legyetek rest visszatartani, ha meg úgy gondoljátok, akkor beszélgessünk vidámabb-szebb dolgokról. Pl. hogy kié legyen a lapalja :?: :!: :twisted:
Vendég

Lányok, remélem Bri nem orol meg rám, de én ma váltottam vele sms-t. Nem egészen olyan híreket kapott, amilyeneket várt volna...
De a többit majd ő elmondja ha jön.

Többiek merre csatangolnak?
Vendég

Meg nem olvastam vissza...most ertem haza 1oraja ugyhogy csak most tudtam hozni a hirt...nem sikerult :roll: Nem mondom,hogy nem voltam elkenodve.Es szarul is esett a dolog...bar az uccso napokban mar en ereztem ezt...de nekem most ez lett...ezen nem tudok valtoztatni.Majd tulteszem magam rajta :wink:

Megnyugtat az a tudat,hogy a dokim mindent megtett ertem minden klappolt ngyon szep eredmenyeim voltak es csak a csillagok allasan mult talan,hogy sikerul-e avagy sem :roll:

A dokim szavaival elve : "mar leirtuk az i betut csak a pont hianyzott a tetejere" :? HCG-m 8.valamennyi :? Es meg azt is mondta(na ezert imadom ot :oops: :lol: ) "Harcoljunk tovabb :!: "

Most ngyon sok tervem van az elkovetkezendo 3honapra...hamar elfog repulni es aztan ujult erovel jovok haza a kovetkezo lombikra 8) Nagyon szepen koszonom a biztato szavakat!Sokat jelentettek nekem es ahogy mondani szoktam ha a drukkotokon mult volna most 3mas ikres kismami lennek :lol: :lol: :lol:

Paromtol tegnap kaptam nagy csokor viragot(azt hittem hetfon megyek a dokihoz mert ugye en is elneztem,hogy az 15-e :oops: ) es melle egy kis uzenet "Hianyzol!" :oops: :) Az mondta jol jon akarmilyen hirt is kapok ezert kuldte.Es hat a rossz hirekre is azt irta "Majd legkozelebb!! :wink: "

Na nem irok mar regenyt...talan inkabb a blogom kene elkezdeni vegre :oops: Mindenesetre az utrot abbakell hagynom es hat johet piri anyo :twisted: :lol: Hetvegen viszont vgy wellness hetvege var ram anyuval vgy a viziparkba megyunk :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csibuc: olyan szeretetreméltó vagy ezzel a szókimondásoddal :)

Bri: meddig maradsz még itthon? És akkor mikor is kell újry belevágni, pont 3 hónap múlva? Bocs, ha butát kérdeztem, de nem tudom, ezek hogyan zajlanak.

lujzedli

Lujzi
3honapot kikell varni...utana mehet meg konkret idopontok nincsenek majd aprilisban lebeszelunk valamit..most megjon majd aztan elmulik aztan mikor aprilisban megjon majd utana... :roll: Tudom te nem tudod ezeket a dolgokat ugyhogy megertem a kerdest :wink: Jogos :!: 8) De majd ugyis tudtok mindenrol mert azert jovok am :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

lujzi: ugyanmá 8)

Bri: jó hogy itt vagy és örülök, hogy leírtad őszintén amit gondolsz/érzel most...
Vendég

Csibuc
Tudod csak oszinten :wink: Kaka a helyzet es ha ra gondolok konny szokik a szemembe...de ez a mult es en annak hatat forditok es a jovobe nezek mert ott szep dolgok varnak ram TUDOM!!! :wink: :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: sajnálom, hogy így alakult, de előre, ahogy megbeszéltük!!!! :wink: Az út végén ott vár a babátok!
Jó, hogy találkoztunk megint, de legközelebb már jó hírnél szeretnék melletted állni!

Csibuc: azannnnnya! No mindjárt el is olvasom, mi minden történt amott! :lol:

Chrissy: iszony várlak!!!!!!

Lujzika: közeleg a MI ünnepünk: nyuszik és barik,.... :oops: :D

Betty: Te hogy vagy Drága?

Milyen: szia! Kipihented magad?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi
Legkozelebb nem lesz legkozelebb mert tudod beulti utan huzok haza :lol: :lol: de majd jovok en meg haza :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaaaaah es ez lemaradt :oops:

Chrissy+Puszi
Kép

Tobbieknek is mindjart irok csak most forr a vonal :oops: meg nem volt idom vegigolvasni :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.03.16 20:52-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drága Tesóm :!:

Ma egész nap rád gondoltam és drukkoltam nagyon :!: Olyan szépen idult minden, :D nem erre számítottam :evil: De sajnos nekünk ez jutott,többet kell próbálkoznunk hogy sikerűljön :( de tudom hogy eljön a mi időnk is :lol:

Chrissy :!: Örülök hogy jól sikerűlt a kiruccanás :lol: Kicsit irigy vagyok mert én rám is rám férne egykis kikapcsolódás :!:

Csibuc :!: A másik topikkal kapcsolatban én nem kommentálnék,nem szeretem a konfliktusokat :!: Ez nem azt jelenti hogy mindennel egyetértek ,de inkább csendben maradok :roll:

Lujzi :!: Jó az új avatarod :lol: Valamelyik nap én is akrtam egyet csinálni de tök béna vagyok hozzá :evil:
Vendég

Bridget drága

Éreztem,hogy ez a hallgatás nem jelent jót....ölellek és tudom,hogy egyszer eléred a célod és ANYA leszel,igazi nagybetűs!!!

Van akinek többször kell nekifutni,hogy egyszer célba érjen!!!
Párod figyelmessége nagyon megható!!

Puszi

Kipihentem magam!(most is feküdtem egész délután,mert voltam dokinál és kicsit véreztem a vizsgálat után-sajna ott a fránya polipom,ami baromi sérülékeny)Te jól vagy?

Babicsek

Szuper hírek,hajrá!Tényleg 27 hétre született a kisfiad??Mekkora volt?
Vendég

Csibuc

Minden szavaddal egyetértek!!!Amíg valaki be nem kavar neki=őszinte véleményt nem formál,addig mézesmázos a nő!

Rühellem ezt a hatalmas nyalást!!!
Talán el kéne gondolkodni,mi a fenéért hagyja ott minden értelmes ember egy idő után???

Magunkról egy kicsit:ma voltam dokinál és képzeljétek,látszott,hogy lobog a nőcim haja!!Doki megmérte a tarkóján 11 mm :lol:

Idézem a dokit:a lányságát most nem rejti véka alá!!!(olyan terpeszt nyomott ) :lol:
Vendég

Milyen: köszi, jól. :D

Chrissy: :?: :?: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Chrissynek nem volt netje egész nap,délután beszéltünk pár mondatot msn-en,lehet,hogy ez a helyzet most is...
Vendég

Még nem tudtam visszaolvasni, de igyekszem :wink:

Bri itt is ölellek drága :!:

Puszi, Chrissy, továbbra is drukk++++++++++++++++++++

Chrissy
nem jutottam el még a priviig sem, de ígérem most már megkapod :oops: :wink:

A kövi konzi időpontunk május 4.-e.
Addig kell csináltatnom egy hormonlabort is.
Mivel ma vagyok cn 4, felhívtam a dokim, hogy kellene hormonlabor, és hogy meg lehet-e úgy csinálni, hogy most a 14, 21 cn-eket leveszik, és kövi ciklusban cn 3-at. Azt mondta, ezt hülyeségnek tartja, mert akkor már legyen a ciklus teljes ciklus. A probléma csak az, ha jövő ciklusban megyek el azokon a napokon, akkor eredményem nem lesz még a konzira, és hát az meg kell oda.
Abban egyeztünk meg, menjek be holnap :shock: :lol: reggel, és megcsinálja akkor cn. 5-ön az elsőt, azt mondta ez nem probléma, így el fogják még fogadni a lombikos klinikán

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Milyen: ja nem! Chrissy dokinál van! És azért várom, hogy meséljen mi volt!

Betty: hipp-hopp május lesz, meglátod! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Lujzi
látom azért megcsináltad a mozgó képet :wink:
egyébként egyfajta gif animator programmal szoktam a mozgóképeket kicsinyíteni, és utána ugyanúgy mozog elvileg, bár gifet nem sűrűn szoktam "bántani" :lol:

Csibuc :shock: :lol:
ez meg hogy jött ki belőled :?: Ez a szép kerek mondat :?:
Egyébként sztem aki ismeri, mindenki tudja, hogy a teszveszen, vaterán sokkal olcsóbban adja a dolgokat, (75ft), (bár már itt is levitte mert ÁKCIÓ VÁN most....ja persze, akció...végig húzta tőlünk a lét, az állítólagos barátnőitől :lol:)
utána is lehet nézni...és már sajnos én is ezt gondolom...pedig...mindegy is :roll:

Milyen
anno én is beírtam a dohányzós topikba :oops: :lol: nem bírtam ki :lol:
mi van megen az lh-sba..... :?: nnna majd minyá megsasolom :wink:

Babim
hajrá, hajrá, mindent bele :wink: :!:++++++++++++++tüszőnövelők mennek :wink:

Most ahogy olvasom, nagy ganyé lehetett odaát :lol: :lol: :lol:
kisiskolások felléptek megen :lol: :?: :lol: Húúú Csibuc, de jóó beszééész :!: :shock: :wink:

Na megyek óóóvasni :lol: :lol: :lol: ééés vidúúni :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na vagyok, kínok közt. Nem írtam még nektek, hogy már fél éve küzdök a csípőfájásommal.Szúrások, melyek alkalomadtán jelentkeztek, akkor még a járás is nehéz volt. Ma már elviselhetetlen...Nem tudom, mi lesz, de nem akarok dokihoz menni még vele.

lujzedli

betty!

Igaza van a dokinak! ha a 3.napi hormont kövi ciklusban néznék az már egy másik ciklus és nem viszonyithatják ennek a ciklusnak a 21,napjához! Az 5.nap az még belefér! :D

milyen :!: gratula a nőcihez :lol: lobogó haj :roll: úgy szeretnék már én is ilyet :)
Vendég

Puszi

Ja,télleg,említette is.... :lol: hülyülök,na!!

Betty

Óvassá,művelődj :wink:
Vendég

Ja bocsi lányok :!:

annmari vagyok! :oops:
Vendég

Annmari

8) :lol: inkognító????

Neked is lesz copfosod :wink:
Vendég

Lujzi: mars dokihoz! Ez nem játék! :twisted:

Milyen: "csak" babás vagy, nem hülyülsz! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

En is igyekszem majd visszaolvasni nagyjabol ezt az oldalt latam 8)

Milyen
Hat gondolhatod ha jo hireim lettek volna elso dolgom lett volna hivni valakit es betetetni....vilagga kurtolni,fokuszba tetetni es a radiot is felhivni :lol: :lol: :lol: na jooo ez tulzas de jah...igy viszont a rossz hirt en akartam hozni :roll: Apacska gesztusa meg meghato volt gondolhatod :) Harmadik szemesterben vgy 8)

Teso
Hat ez van de Sok lud disznot gyoz :wink: (milyen szolas mondasok jutnak ma eszembe :lol:

Betty
Ugyanezt irtam neked odaat amit annmari inkognitoja :lol: Hun jartal egesz nap nem voltal....legyszives kicsit kapcsolodj ki es most ez a 2honap csak rolad szoljon(utolso 2honapod csak magadra gondolva 8) :lol: :lol: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Puszi:igen, mi ünnepünk jön lassan. Most melegítem, nem tudom, jó-e az neki??? :shock: :? Meg bekenem majd....

Milyen:lobogó hajú kiscsaj :)

Betty: láttam, iwiwen morogtál.... Ma nekem is c@r volt.

lujzedli

Lujzi :!:

És meddig akarsz várni :?: Ez nem játék ,ne várd meg még ölben visznek dokihoz :evil:

milyen :!:

Talán 2X voltam ezen a nick néven ,nem is tudom miért csináltam :roll: De most le buktam :oops:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megjöttem a viduló topicból....legalább tudok min röhögni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csibuc, tudod mit :?: Szerintem is ollllyyan kétszínűűű vagy, oda is írtál, és segítettél valakinek :!: Hát komolyan, most csalódtam benned :!: :lol: :lol: :lol:
Hát a legjobból az lett a legszarabb topic, de ki csodálkozik ezen :?: Mert aki beleolvas, az nem :!: :lol:

Annmari
mi ez az új name :?: :lol:
igen, igen, mondta a doki, is, hogy úgy nincs semmi értelme :wink: , így időhiányban az 5. napon kezdünk, ez nem gond, de legalább egész havi lesz :wink:

betty615

Jajj csajok már szinte bánom, hogy ilyen marhasággal foglaltam el egy egész hsz-t.
Beszéljünk másról, le van tojva magasról a hölgyemény meg a topikjában bemutatott alakítás is :roll:

Lassan elballagok aludni, szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Lujzi
hát vazze, egy kurva üzenetet nem lehetett elküldeni a kibaszott iwiw-en reggel, mert megint szar volt az egész :!: Egy rakás szar :lol:
Ráadásul megírtam a hosszú üzit egy csajszinak, és rányomtam a küldés gombra, hát persze, hogy error vóót :twisted: :twisted:

Bri
és mit csináljak 2 hónapon keresztül csak magammal :?: :lol: Mondd meg :lol:

betty615

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megjöttem a viduló topicból....legalább tudok min röhögni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csibuc, tudod mit :?: Szerintem is ollllyyan kétszínűűű vagy, oda is írtál, és segítettél valakinek :!: Hát komolyan, most csalódtam benned :!: :lol: :lol: :lol:
Hát a legjobból az lett a legszarabb topic, de ki csodálkozik ezen :?: Mert aki beleolvas, az nem :!: :lol:

Annmari
mi ez az új name :?: :lol:
igen, igen, mondta a doki, is, hogy úgy nincs semmi értelme :wink: , így időhiányban az 5. napon kezdünk, ez nem gond, de legalább egész havi lesz :wink:
[/color]

Hát köszönöm, legalább most már nem érzem magamat UFO-nak :D
Vendég

Vidulásképp:

http://totyinyuszi.blogspot.com/ van itt egy videó, azt nézzétek meg....

lujzedli

Milyen
Lobogo haju csajrol nincs keped? :lol: :lol: Marha edi lehetett lattam mar egy ilyen uhus kepet a beultisbe 8) :lol: :lol:

Csibuc
Te most kismami vgy nyugi van!Megeri? :roll: Kép

Betty
Ugye nem mondod komolyan,hogy nincs otleted? :wink: Mar 3honapja ezen a babaprojekten stresszelsz...kicsit jar a pihenes a testednek es a lelkednek is...hidd el jol fog esni :wink: Barmi ami nem a varakozas fogalmaba tartozik jo lesz elfoglaltsagkepp 8) Ti nem Balcsi kornyeken laktok?Kaposvar vgy nem? :oops:

Lujzi
Meddig akarsz varni? :shock:

Chrissy
Koszonom az agykontrollokat es a buzgo erdeklodest :!: 8) Remelem holnap mar jo lesz a net :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzika,elsősorban Neked,de mindenki nézze meg :!:

http://www.youtube.com/watch?v=74AzD2wfu-g :lol:
Vendég

Milyen
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De nekem ez jobban tetszik :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=LBo8yc4_DzA&NR=1 hasolnit a kutyomra bar ez nem horkolas hanem almodnak es nyuszognek :lol: :lol: :lol:

Lujzi
Meddig elnek a nyuszok?Ilyenkor mindig gondolkodom rajta,hogy veszek :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
és mire gondolsz :?: menjünk Balcsira fürödni kicsit :?: :lol: :lol:
majd nézek valami elfoglaltságot....kötögetek, varrogatok, mint a kisnyugdíjasok :lol: :lol: csak lazán :lol: na neeeeem, ott még azért nem tartok, nem lenne hozzá idegzetem :lol:
egy kicsit viszont renbehozom a testem....mááá ráfér :oops: :wink:
futnék is...de hova :?: :lol: és kivel :?: :roll:

betty615

Jók a videók :lol:

betty615

Milyen:hát az én nyulam nem pukizik.:-D

Bri:ha jól van tartva,akár 8-10évig is.

lujzedli

Milyen!

De,én már többször is írtam a dohányos topicba nem éppen kedves szavakat :lol: :twisted: :roll:

Lobogó haj:):):):)

Bri!

Te is olyan klassz csaj vagy mint Betty.....megrázod magad és tovább,tovább,tovább!!!!

Welness szupi lesz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Csajok!

Bri, először Neked: nagyon sajnálom. :( Megmondom őszintén, hogy nem tudtam kezelni a helyzetet, nem akartalak felhívni, mert most mit tudtam volna mondani, hogy sajnálom? Édes kevés. És amúgy is tudod. Meglepődtem, mert annyira jól alakultak a dolgok és annyira bíztam benne, hogy megtörténik a csoda.
Szóval nem tettem inkább semmit, változtatni nem tudok a dolgokon, de itt leszek a következő akciónál is és majd akkor ujjongunk együtt!

Csibuc, minden szavaddal egyetértek. Nekem egyszerűen nincs hozzá energiám, hogy így összeszedjem a gondolataimat és ilyen szépen leírjam, de ezért szeretünk Téged, hogy Te megteszed, mi meg már letudhatjuk annyival, hogy egyetértünk.

Na, én dokinál voltam: cisztám van! Hát bakker, mindig van valami. :? Jobb petefészekben 31 mm-es ciszta. Méhnyálkahártya se valami híresen jó, 6,3 mm. Szóval bízunk, hogy felszívódik magától. Egy hónap múlva kontroll.

Mindenkit puszilok, jövök majd.

chrissy81

Sajnos nagyon kényesek a nyuszik. Nem mindegy,milyen növényt adok neki. Almát mag nélkül,banánt keveset,szénából válogat.

lujzedli

Betty
Na laaatod,hogy azert te is erzed magadra kell forditani ezt a 2honapot :wink: barmire masszazs,fodrasz,arcpakolasok,wellness hetvege, ezt szeretik a nok nem :oops: en megyek pedikuroshoz is...regen is jartam de mar marha reg voltam :oops: :P
Futni jaaah azt nem mondom fussal fel pestre mert kicsit megterhelo :lol: szeretsz futni amugy? :?:

Lujzi
Hat ez az en meg most itt a nagy ide koltozes oda koltozes sok utazgatas kozepette nem tudnek vele foglalkozni igy nem lehet vallalni pedig marha arik :lol: :lol: :lol:

Panny
Koszi neked is!Ti hogy vgytok? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?