sziasztok,
megjöttünk, köszönjük a drukkokat, révbe értek
UH: Kislányunk jól van, a lepény is rendben, úgy néz ki, h elég furi formája van, a mellső falból hátrafelé is nyúlik..mondjuk kicsit ingerült voltam, amúgy sem szeretem az UH-t (ennek megvannak az okai) és ép rajtam gyakorolt egy szonográfus nővér..
hálistennek amikor rákérdeztem, h akkor mi újság a placentával, már ott volt a doki és megnézte alaposan. Azt mondta, h nem kell vele törődni, tökéletesen funkcionál, és a kislányunk már 1kg körül jár
kalimpált anyának a kis kezeivel
cuki.
Pihi: nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a szállás és a kaja is
Gyermekeink is jól viselkedtek, bár az alvás megint nem nagyon ment nekem..de a lényeg, h kicsit ki tudtunk szállni a mindennapokból és mint kicsi család lehettünk együtt, telefoncsörgés, rohangálás és idegeskedés nélkül..Apával is kibékültünk
kicsit sokat vállaltunk az elmúlt időben és hát..most már lassan négyen leszünk..és amit meg ebben az országban gyed-gyes-miegymás néven adnak, az éppen arra elég amire..szóval sokat melózik értünk, csak hát pont minket akiért ez az egész elvileg van, hanyagol el emiatt..de nem panaszkodom, vállaltuk..csak néha túlfeszülünk..temperamentumos család vagyunk
nemtom melyikőtök kérdezte, h ilyenkor mit szabad..hát én bevallom, nem megyek usziba, sem jakuzziba..semmi ilyenbe nem ülök be, mert ilyenkor mindig fogékonyabb vagyok a fertőzésekre és most az nem hiányzik..én csak megfigyelőnek és pihenőnek megyek
Apa ugrál ilyenkor Martinnal a vízben..és meg a nyugágyon szürcsölök vmi turmixot és nézem
vagy fotózok
sztem ha eddig nem voltál ilyen sportos, akkor ne most kezd el..ha meg igen, akkor mindent módjával.
nemtom, h ti hogy vagytok vele..de nekem már a zokni felhúzása és a cipő bekötése is gondot okoz
és még van 3 hónap..
na megyek szundizni..végre a saját ágyamban
mindenhol jó, de a legjobb otthon
jóéjt!
M.
ps.: kilók: nem szép dolog ezért bántani egy kismamit! én ilyenkor csak mosolygok..