Új privát üzeneted érkezett!

Zsani: ment valasz :wink:

Edi: de jo, hogy nagypapi is igy varja a pici Botit.
Szuper a konyv!!!! Ha le vagyok torve mindig elokapom, es mennyire igaz....most Lucanak is meg akarom venni csak olaszul, szerintem a munkaban nagy segitseg lehet. Koszi meg egyszer :D
pocaklako

Sziasztok lányok!

Benéztem két fénykép retusálása között.....köszönöm a névnapi köszöntőt!:)

Terhesnacit tényleg csak most vettem először, eddig mindig a farmerjaim és a gatyáim is csípőben jók voltak a többi terhességnél, most viszont nem. Szoknyát csak nyáron hordok, már alig várom....:)

Csütörtökön 4D-uh! Alig várom már!:) Utána majd tudósítok.

Heni
Kép
henriett74

Sziasztook!

Megjöttünk a pihiből, holnaptól újra jön a robot :D

Emi: szupi a bölcső!!!

Edi: örülök, hogy jól alakult a találkozó! Szimpinek tűnik a nagyi!

Dodó: csak óvatosan!

Niki: reméljük hamarosan leszel újra!

Meme: nagyon jó lett a fejvédő!!!

Dóri: szerintem nagyon szép a Kata! Nagyon tetszetős a bébikocsi! Visszatérve a terhesgatyó-nélküliséghez, én bandázzsal hordok mindent, simán megtartja a nadrágot a derekamon nyitott sliccel, ami ugye nem látszik, és mellette nem is szorít el. És nyilván nem haspólóban, hanem hosszabb fazonokban járok, így senkinek sem tűnik fel. Egyébként meg szoknyák és ruhák forever! 8)

Mercy: nekünk is volt bogárinvázió fél éve, a leírás alapján olyan, mint ami nálatok volt. Nekünk a pirospaprikából indult, de aztán beette magát az összes fűszerünkbe, lisztbe, és még a tartalék csokikészletembe is. Grr!! Nagy nehezen kiirtottunk őket, de több hónap volt, mire minden egyed elpusztult.

Bibar, Edi: uff, divatbemutató lesz ebből :roll:

Heni: majd hozzál híreket a 4D-ről!

Kép
Kép
csipetnyusza

Punnyadt vagyok, semmihez sincs kedvem, apácskával is veszekedtünk...

Pocak!
Sajnálom, hogy nem kelt meg a tészta.

Dóri!
Attól függetlenül, hogy nem csajos színe van a kocsinak, még jó.
Kendő: Nekem nem Nandu van, de 6 méter hosszu, és mégsincs vele nagyobb bajlódás mint egy rövidebbel. Pedig elég vékony lennék alapjáraton. :roll:

d.dodó

Asszem eszem még egy PICK téliszalámis szendvicset.... :P

d.dodó

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:17-kor.
Vendég

Lanyok van egy cuki videom, csak nem tudom, hogy kell feltenni ide, mert nem link.
Otlet?
emailben erkezett nekem is.
pocaklako

pocak!
Küldd a közös mailunkra :)

d.dodó

Dodó! Köszi a kendő-infót.... És az milyen méret a nanduból?

Nekem is nagyon tetszik a kocsi. Botival is valami hasonlónk volt (hordozó nélkül) szaladgálósnak és nagyon szerettem. Most meg arra gondoltam, hogy akarok egy "drabál" mélykocsit, ami jó kényelmes (mint a Bergonok pl.), meg egy ilyet, amit csak bedobok a kocsiba és ha kell, ott van... nem kell cipelni a hordozót :)
Azért némi "rutin" szorul az ember lányába egy gyerek után! :P

Pick-szalámi áááááááááááá....... nekem csak a boltig kéne lemennem érte, de asszem inkább lusta vagyok, mint kívánós :)

Nyusza! Így már értem a nadrágos megoldást... Valamiért én mindig attól félek, hogy elhagyom a nacim, ha nem gombolom be, úgyhogy inkább beruháztam néhány kismamásra.... :)
Meghát egyébként is deréktól lefelé vagyok vaskosabb és sztem most is vastagodott a lábam rendesen... :roll:

Lányok! A fiam elvonult trónolni és hát, mint minden "rendes" férfi az én párom is behordja az újságokat...! Most azt hallgatom, hogy Boti hangosan "felolvas" magának! Olyan édes... :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Láááányoooook! Azt a közös mélet most akkor nem lehet megnézni? :(
Senki sem válaszolt... :(

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Hello Csajok,

bocsi, én még nem vásárolgatok (semmit - se szobába, se lánykámnak ... várom a tavaszt :)), így csak a zizijeimről tudok írni ...

ALVÁS ...
Pontosabban nem alvás = nyűgösség
Valahogy sehogy nem esik jól az alvás :(
Szeretek hanyatt fekve aludni, de most már nem nagyon javasolják, oldalt meg max. 15 percet bírok ki, még a csípőcsontom is fáj, ha oldalt fekszem :( (demko feder bio matrac van alattam és így is "nyom") + az éjszakai pipi járatok ...
Napok óta alig alszom, ergo, nappal nem vagyok egy tündérmanó ... lassan az összeveszési rátám közelít a 10-ből 10-hez ... még jó, hogy nem kötekszem, de szinte semmilyen beszólást nem nyelek le ...
Hogy aludjak jól?
Ez már így marad?
Még van 4 hónapom ...
Ennek a fele sem tréfa ...
Vendég

Dóri,
én megírnám ezt a közös mail fiókot, de én se tudom :) De majd jönnek a többiek és segítenek :)
Vendég

Freya
örülök hogy tetszett :lol: :lol: :lol: majd még mazsizhatsz :wink:

Edi
megint 4d??? de jó hogy látod őt :wink: :wink:

Dóri
nagyon cuki lehet ahogy olvasgat magának :wink: :wink:

Barbus
hogy hogy rászántad magad??és a harmadik baba?? :wink: :wink: én is megkukkolom majd :wink: :wink:

bibar

úgy látszik valami van a levegőben, vagy bennünk! sajnos mi is tegnap veszekedtünk, amit kijavítok: indokolatlanul, hüleségek miatt többször nekiestem apának :oops: aztán persze bocsánatot kértem, de akkor is......

ismeri vki ezt az együttest?
http://www.youtube.com/watch?v=vFy89AKORZ8
régen megvolt egy cd-jük, de nem találom itthon és a neten sem :cry: csak két számuk van a youtuben is. nagyon szerettem, mindíg megnyugtatott, olyan elszállós.....

anya maci: sajnos én is rosszul alszom mostanság, sokszor megébredek. hason szoktam aludni, de már rég nem tudok és néha álmomban ösztönből oda fordulok, kisfiam meg rúgkapál, h anya neeeeeeee! hanyatt meg horkolok, mint egy medve. oldalt meg zsibbadok.... úgyhogy remek :( nem szabad hanyatt aludni? miért?

dóri: a közös mailt nekem is vki küldte, de sajna nem tudom a jelszót, mert akkor rányomtam a mentésre és csak csillagokat látok :oops:

Kép
zsani78

ja, és visszajött rókakoma is :( tegnap anyóséknál jóízüen megettem a reggelihez egy paradicsomot és úgy gondolta nem kell neki, ma meg ismét a savam :twisted: pedig már kb egy hete nem volt gondom vele

Kép
zsani78

Halihóó!:)

Majdnem kész a zsebes cucc is:) Már csak a füleket kell rávarrnom, de azt majd holnap! :)
Ma csináltam először resztelt májat! Apácskának nagyon ízlett. Nekem is, de Nóci nem nagyon tudta eldönteni, hogy marad lent a kaja, vagy inkább visszaküldi...De végül maradt :)

Köszi mindenkinek a fejvédő dícséretet! Igazán jólesett!

Bibar: Ha lesz időm, (lehet hogy csak holnap) de majd szeretnék kérdezni pár dolgot a babarucikkal kapcsolatban!

Megyek lassan pihizni, Nóci is nagyon aktív, ugyhogy sztem pocaktapi apával, aztán alvás :)

Jó éjt mindenkinek!! holnap jövök!

Edi: köszi mégegyszer!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

ahogy elnézem csendes maradt az este is! én elköszönök, jó éjt mindenkinek :lol:

Kép
zsani78

Meme
ügyi vagy,én még nem csináltam olyat :oops: :oops: de ez a hányinger :twisted:
kérdezz bátran :wink: :wink:

Zsani
az a fránya paradicsom :oops: :oops: hihetetlen hogy mi még ilyenkor is tudunk hányingert produkálni :oops: :oops:

bibar

sziasztok,
megjöttünk, köszönjük a drukkokat, révbe értek ;)

UH: Kislányunk jól van, a lepény is rendben, úgy néz ki, h elég furi formája van, a mellső falból hátrafelé is nyúlik..mondjuk kicsit ingerült voltam, amúgy sem szeretem az UH-t (ennek megvannak az okai) és ép rajtam gyakorolt egy szonográfus nővér.. :evil: :evil: hálistennek amikor rákérdeztem, h akkor mi újság a placentával, már ott volt a doki és megnézte alaposan. Azt mondta, h nem kell vele törődni, tökéletesen funkcionál, és a kislányunk már 1kg körül jár :D :D kalimpált anyának a kis kezeivel :) cuki.

Pihi: nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a szállás és a kaja is :) Gyermekeink is jól viselkedtek, bár az alvás megint nem nagyon ment nekem..de a lényeg, h kicsit ki tudtunk szállni a mindennapokból és mint kicsi család lehettünk együtt, telefoncsörgés, rohangálás és idegeskedés nélkül..Apával is kibékültünk :) kicsit sokat vállaltunk az elmúlt időben és hát..most már lassan négyen leszünk..és amit meg ebben az országban gyed-gyes-miegymás néven adnak, az éppen arra elég amire..szóval sokat melózik értünk, csak hát pont minket akiért ez az egész elvileg van, hanyagol el emiatt..de nem panaszkodom, vállaltuk..csak néha túlfeszülünk..temperamentumos család vagyunk :lol: :lol:

nemtom melyikőtök kérdezte, h ilyenkor mit szabad..hát én bevallom, nem megyek usziba, sem jakuzziba..semmi ilyenbe nem ülök be, mert ilyenkor mindig fogékonyabb vagyok a fertőzésekre és most az nem hiányzik..én csak megfigyelőnek és pihenőnek megyek :) Apa ugrál ilyenkor Martinnal a vízben..és meg a nyugágyon szürcsölök vmi turmixot és nézem :) vagy fotózok :) sztem ha eddig nem voltál ilyen sportos, akkor ne most kezd el..ha meg igen, akkor mindent módjával.

nemtom, h ti hogy vagytok vele..de nekem már a zokni felhúzása és a cipő bekötése is gondot okoz :oops: :oops: és még van 3 hónap..

na megyek szundizni..végre a saját ágyamban :) mindenhol jó, de a legjobb otthon ;)

jóéjt!
M.

ps.: kilók: nem szép dolog ezért bántani egy kismamit! én ilyenkor csak mosolygok..
Vendég

Esti bekukk!

zsani!
Sajnálom a rókakomát! :(

Mia!
Üdv újra "itthon"! Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás, apával is helyrerázódott minden. És az UH is rendben volt.
Nekem a cipő bekötése nem okoz gondot, mert még csizmában járok :lol: .

Apácska a Maja nevet is lehuzta a listáról :(. Kicsit szomorú vagyok.... szóval vagy Elvira vagy Sara ha lány, vagy apácska néz még, hogy neki mi tetszik, és ad alternatívákat amiből én választhatok....
de szerintem (még mindig) fiu lesz! :wink:

Na, jó éjt!

d.dodó

Jó reggelt :lol: :lol:
Dodó
sajnálom a maya nevet hogy töröltétek :cry: nekem a Sara tetszik jöobban :wink: :wink:

Mia
örülök hogy minden rendben a manóval :wink: :wink: és hogy jó volt a pihi :wink: a cipőt én sem szeretem már felhúzni :oops: :oops:

lányok raktam albumot de még bővitem a héten!!ha valaki akarja előre megkukkolhatja :wink: az elején nagy lány rucik vannak aztán jönnnek a manók :wink: :wink:

http://picasaweb.google.hu/113450104542833355775/0314#

bibar

Jo reggelt Lanyok!
Megnyitom akkor a mai reggeli muszakot. Mostansag eleg keveset alszok en is, de azt a keveset amit alszok, szerencsere jol, hala az uj agyunknak nagyon kenyelmes.
Hanyinger: neha engem is meg-meg keres egy pillanatra, de inkabb a savval kinlodok, estre mar szinte semmit nem eszek, ejszaka meg korog a gyomrom.

Bibarka: nem irtal nekem vissza, hogy akkor mi legyen??? :?

Mia: de jo, hogy minden okes nalatok.

Sok puszi mindenkinek, kesobb meg benezek, most elkezdem a napot, eleg sok mindent terveztem mar, igy ideje neki latni
:lol: :lol: :lol:
pocaklako

JajBibarka, hat megeloztel...na de csak par perccel...hogy vagytok?
pocaklako

Dodo: a Sara aranyos...de az Elvira azt neee...nekem eleg oreges, lehet mert van idos Elvira ismerosunk.
Matr alig varom a tavaszi belebujos tavaszicipo korszakot, mar nagyon nehezen huzom fel a csizmam, a zoknim es a gatyom.

Arra gondoltam, ha nem kapok magamra normalis kimamai gyatyot, akkor veszek valami jo kis markas melegitonacit, aminek nem is gumis a dereka, hanem csak elasztikus pant, mar regota csak ilyenekben letezek itthon is es majd abban jarok. De azert nem adom meg fel, hogy talalok magamra meretet.
Mondjuk elneztem az itteni kismamik a nagy pocival mind melegitoben jarnak...mondjuk nem vagyok melegitoparti csak itthonra.

Na leptem.. :wink:
pocaklako

jó reggelt! sajnos ma nem jövök csak este, szaladok pestre dolgozni. kedvem nem sok van, de muszáj :cry: a zokni, cipő sajna nekem is kezd nehézkes lenni. és tegnap óta vmi nyomja a jobb bordámat, ami kifejezetten nem kellemes, főleg ha görnyedten ülök... én úgy látom, h megint nagyot nőtt a pocak, azt veszem észre, h már cska 1-2 pulcsim van, ami teljesen eltakarja a pocit, a többi a köldököm alatt véget ér, így hasamalja kilóg :roll: ezért jelenleg ruhatáram nem túl változatos :cry:

a fényképezőm sajnos úgy tűnik tényleg elromlott, most hétvégén vittük magunkkal és ugyanúgy kiakadt, mint a találka után. el kell vinni szervízbe, csak meg kéne találni a papírját...

poci: az nem jó, ha nyomja a pocit a nadrág! inkább kicsit viseld a melegítő nacit! vagy keress csípő nadrágot és esetleg egy varrónő (vagy ha te ügyes vagy) tehet rá anyagot a pocirésznek. én a régi, normál szabadidőimet most kezdem kinőni, van amelyik szorította pocim alját, azt azonnal le kellett vennem, mert baromira nem kényelmes!

Kép
zsani78

Jó reggelt mindenkinek!
Szuper éjszakánk volt! Végigaludta Lizy, 7-kor kelt. Fél 7-től már én nézelődtem, hogy jé, világos van, és Lizy még sehol! :)
Sulim sincs ma...és a nap is szépen süt. Van a gépemen kinti termometer, és az azt írja, hogy Pesten -2 fok van, itt meg
+1. Egyből jó kedvem is van. Ebédre csak levest kell készítenem, mert maradt paprikás krumpli.
Délután meg lehet hogy megyünk barátainkhoz!

d.dodó

Jó reggelt mindenkinek!!

Poci: aztán csak óvatosan a sok minden tervezéssel!! A pihi nehogy elmaradjon!!! :)

Én már vagy egy hónapja apával köttetem a cipőm...ha lehajolok, akkor nyomja Nóci a tüdőm, és alig kapok levegőt. A gatya felhúzás még nagyjából menne, ha nem fájna megint a farom. Ugy, mint az elején! Ha függőlegesen van a hátam, akkor minden szupi, a lábam is fel tudom emelni....de ha kicsit előre dőlök, akkor a lábam max 10cm-re tudom felemelni ugy hogy ne fájjon. :( És akkor elér egy pontot, ahol a seggemtől sugárzik a fájdalom a combomba és a derekamba...és majd' felborulok... Nem tudom mi lehet ez, de borzasztó rossz! Holnap elmegyek a házidokihoz, hátha tud valami okosat. Vagy legalább ad rá valami kencét...Már attól félek, hogy nme a terhesség miatt van, hanem valami alap gond, ami most jött ki...Lehet hogy valami izom gyulladás, vagy nem tudom... :(
Amikor voltunk 4d-n, ugye azon a priccsen feküdtem fél órát...hát ne tudjátok meg, hogy mit nyogtem, mire felvonszolt apa. Azon gondolkoztam, hogy hogy fogok így szülni???? Felmászni még felmászok a szülőszékre...na de ki szed le onnan?? Ha a szüléstől nem csináltam össze magam...a lekecmergéstől tuti!! :) Így olyan viccesnek hangzik, de borzalmas..:(

Bibar: mindjárt nekiállok a PÜ-nek, és akkor elküldöm! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar: PÜ ment!

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Gratu a 24. héthez.

d.dodó

Dodó! Köszi szépen! :)
Már "csak" 16 hét....:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mi ez a pangás csajok??

Sehol, senki??

Edi? Bibar?? Reggeli műszak??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Megpróbálok visszakapcsolódni. Nagyon jó, ám kockázatos terápiát találtam magamnak. Így kicsit jobban vagyok.Már tegnap is csak egyszer sírtam, vagy kétszer. Most-dacára a pihenésre ítéltetésnek- munkaterápiára fogtam magam. Nemhogy elvégzem a főzés és felmosás kivételével minden házimunkát, de belefogtam lassan ugyan, de a nagytakarításba is. Nagyon jó, mert elfáraszt fizikailag, és leköti az agyam, hogy óvatoskodom közben. :oops:
De a böjtje, hogy tegnap átéltem életem első keményedését, ami nagyon ijesztő volt úgy, hogy nem tudom hogy van a lepény. :oops: Persze utána több órás kényszerpihenőre fogtam magam, nem csináltam semmit-ekkor kezdtem el amúgy bőgni. De mielőtt leszidtok, elmondom, hogy a lelki dolgok is éppúgy megviseltek fizikailag, mint a munka. Pl. aznap éjjel, akkor voltam leginkább ki, olyan szinten fájdult meg a hasam, hogy arra gondoltam bemegyek az ügyeletre. Szóval sehogyse könnyű.
De próbálok mostmár jönni, és másról beszélni.
Nem tudok mindenkinek reagálni.
Bibarnak mégegyszer Boldog Szülinapot!
Meme, Neked pedig gratulálok a 24. héthez.
Megyek, elkezdek takarítani. Majd pihiképp jövök!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!! Örülök, hogy jöttél!! Annak meg végképp, hogy jobban vagy!! Köszi a gratut, és viszont gratu a 23. héthez!! :) Várunk pihi időben!!! :) csak arét óvatosan!! Nem ám besokalni!!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

aaaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:18-kor.
Vendég

Edi: Boti hogy van?? :)
Már is keresik az utódod?? De még másfél hónapot lehúzol,, nem?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Niki!
Gratu a 23. héthez!
De tényleg óvatosan. Tudom, hogy a takarítás "kikapcsol", és olykor jó "levezető" is tud lenni. Tegnap is miután mi is kiveszekedtük magunkat Atival, nekiálltam a konyhának...közel sem "nagytakarítás" cimszóval, de pl a tűzhelyet ugy lesúroltam mint már rég. :lol:
És utána még ugye látványos is. De a keményedések miatt vigyázz. Én is kímélő üzemmódon vagyok.....

Most hamarosan megyünk vásárolni ezt-azt (kocsival). Meg majd elő akarom szedni a babaruhákat átválogatni...egyenlőre még nem mosom ki őket, csak szerintem annyira össze vannak vegyitve nagyobb ruhákkal, meg itt-ott eldugdosva, hogy öröm lesz kiválogatni! :)

d.dodó

Meme
Boti szuperjól van :-) Ma mondjuk még nem mocorgott, de gondolom még szundizik... Olyan fél10 körül szokott ébredezni :)

Igen még vagyok máj.31.-ig, de akkor is kell az utód, mert min. 6hétig oktatásokon van, meg mire betanítom stb stb.... :D
Vendég

Na eddig bírtam egy huzamban.:( Sajna muszáj szünetet tartanom úgy 20-30 percenként.
Dodó, az jó programnak ígérkezik!!!! Jó vásárlást!!!!!
Edi, nem rossz érzés, hogy interjúztatod az utódaidat a szeretett munkahelyedre? Nekem borzasztó volt! :cry:
Tudom, és igazatok van.Tényleg nem tudnám megbocsájtani, ha valami történne. Ezért próbálok lassan, komótosan dolgozgatni. Túl nagy tempóra amúgy sincs esélyem, mert a segítőm nem hagyná. :D Ugyanis Manó ott sertepertél körülöttem állandóan. Pakolászik, meg beszélgetünk. Bár reggel nagyon rossz dolgokat csinált, így összevesztünk. Egyrészt elkezdte a klasszikusaim lapjait tépkedni.Na akkor nagyon leszidtam. Meg a konyhában kiborította a sütő aljából a tepsiket, ami rettenetes csörömpöléssel esett ki onnan. Elkezdett sírni,mert megijedt. Én meg nem vígasztaltam most meg, hátha így megtanulja, hogy azokhoz nem szabad nyúlni. Sokkterápia. Így is egyre több szekrényt kell lezárnom, mert mindent nyitogat és rámol.És olyan dolgokat is,amiket nagyon nem kéne. Szóval szerintem majd megint lesz egy utam a Brendonba ilyen zárért. :roll:
Örülök, hogy Boti baba jól van!!!! Még ma Lara sem jelentkezett.
Szörnyű lehetett Neked elveszteni a kutyut. Nagyon megértelek. Igazából rémes, mer Stella sem elaludt. Sajnos azt hiszem embóliát kapott. Ugyanis nagyon fel volt utolsó nap puffadva, és kicsit zihálva lélegzett. Azt hiszem víz került a tüdejébe. :( Szörnyű látvány volt. A kicsi szeme felakadt, és hiába értünk oda nagyon gyorsan, nem tudtam már neki lecsukni, mert ..... Borzalmas volt!!!!!Szörnyű látvány. Még mindig átfut a hideg, ha arra gondolok.Megyek is,mert megint bőgök.Inkább próbálok dolgozni....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Sziasztok :D

Niki, örülökm hogy jöttél! :) Azért csak óvatosan :wink:

Mia, szuper, hogy minden rendben :P

Lányok, elkezdtem befotózni és feltölteni a rucikat. Ezek még mind nagyobbak, de Apukám ma hozza a babarucikat, úgyhogy holnap azokat is felteszem :wink: Először nektek mutizom a nagyokat is, hátha valakit érdekel :wink:

http://picasaweb.google.hu/116991720972723749533

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok, szép napot!

Voltunk tegnap fogorvosnál, tündéri aranyos, kedves pasi volt, egyből szót értett Benivel, szerencsére semmi teendő a foggal, mert nem fáj neki, nem mozog, nincs benne baci, de csúnyán beszürkült,az elhalt idegm miatt, ami már így marad, majd a maradandó fogacska kibújásával kiesik. Kis kópé így, nagyon cuki! Az én fogaimat is megnézte, szerencsére minden okés, továbbra sincs szuvasodás, szerencsére még soha nem volt lyukas fogam, nem szeretném most elkezdeni.

Niki, annyira nagyon sajnálom, hogy ilyen nehéz :( azért csak óvatosan, de biztosan ezt te is szem előtt tartod!

Én akármennyire is pihenek napközben, estére mindig olyan érzésem van, hogy annyira nehéz a hasam, néha már menni alig bírok, de nem keményedik mert azt mondják, keményedés közben nem mozog a baba, és én ilyenkor is érzem, de egyszerűen baromi nehéznek érzem. Tegnap voltam méhszáj ellenőrzésen, szerencsére nem változott, minden oké, kicsit puha a külső, de ez inább amolyan második terhesség méhszáj, nyitva nincsen. Doki szerint ez a panaszom nem rendkívüli, de sokat pihenjek. Hát köszi, délelőt ttanulok, délután a bölcsibe rohanástól kezdve azért nehéz az igazi pihenés. De én is igyekszem azért :P

Edi, mi is megnéztük a Viharszigetet, nekem rendkívül nyomasztó volt, azt elismerem, hogy Leo nagyon jó bennne és jó a rendezés, de a sztorija :shock: Azért élveztem végig, de nem volt túl jó kedvem utána :roll:

Mia, gratula a szupi eredményekhez! Már egy kiló lenne?? hú, akkor hatalmas baba, én bébim 22 hetesen 500 gramm volt és a gép ezt abszolút a terhességi kornak megfelelve írta ki, vagy a 24. hétre ennyit nőnének?? Hol voltatok pihizni?

Kép

Kép
bébike4

Ne is mondjátok a hányingert :( Még mindig nagyon rossz :( Kb egy hete meg anyyi savam van, hogy le se tudok feküdni vízszintesbe, mert marja a torkomat :shock: Tegnap már du annyira rossz volt, hogy próbáltam többféleképpen csillapítani (keksz, kölesgolyó, joghurt), de a vége az lett, hogy az össze-vissza evéstől rosszul lettem :? :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sajnálom a hányingert :( nálam szerencsére már régóta nincs, néha előjön a gyomorsav, azon a Rennie segít.

Barbuss, Zalánt szoktátok becézni? vagy éppen azért választottátok, mert nincs egyértelmű beceneve?

Kép

Kép
bébike4

Nem becézzük :) Pont ezért választottuk :wink:
Néha Emma azt mondja, hogy "kis Zalán". de ez a max :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok,

bogarat nem láttam, bár eszem ágában nem volt kakaóscsigát csinálni....talán holnap újult erővel ráveszem magam.
Kidobtam a konyhában mindent, ami esetleges forrása lehet azoknak a mocskoknak...

Niki: Osztom Edi véleményét, ne munkaterápia, inkább kutyuterápia. Imádom állataimat, és imádtam az eddig a szivárványhidon túlra került állataimat....de sajnos ez egy tény, hogy nem élhetnek annyit, mint mi....
Szobakutyaterápia???

Bejelentkeztem 4D Uh-ra....Praxis, Györfi Mátyás, 31-e. Remélem meg fogja érni ezért elmenni Pestre
:D :D :D :)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sziasztok Lányok!

Látom, nem csak én "küzdök" ezzel a nadrág mizériával....
Én beújítottam jópárat év elején (vateráról és teszről). Persze a kép gyakran csal, úh. a végén lett olyan, amit rendes utcai / irodai viseletre terveztem, aztán végül otthoni melegítőnek jobban beillik, nade egy-két darab ezresért egyáltalán nem bánom! :)

Meme! Ez a derékfájós, nyilallós dolog kísértetiesen emlékeztet önmagamra.... Nekem (hála Istennek, kopp-kopp, meg ilyenek....) csak akkor szokott jelentkezni, amikor megerőltetem magam, plusz anno a Botis terhesség vége felé vált rendszeressé. Akkoriban megkérdeztem a háziorvost, hogy mi a franc ez, Ő pedig szinte nevetve közölte, hogy "óóóóóóóóó, hát kezdődő lumbágó...."
Kösssz... voltam vagy 26 éves :)

Niki! Vigyázz magadra légyszi, mindent csak módjával!!!

Dodó! Köszi még1x a közös méles elérhetőséget!

Megsasoltam a találkozós fényképet. Persze csak tippelni tudtam először, h. ki kicsoda, de valaki adott megoldókulcsot még pénteken, úgyhogy kis puskázással Mindenkit be tudtam azonosítani! :lol:

Nagyon jó így együtt látni a csapat egy részét! Remélem lesz még tali, ahová még többen el tudunk menni! :wink:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Niki
hűűű, na most jól megsirattam én is...
fájdalmas emlékképek ezek, nagyon sokat szeretnék én is kitörölni... tudom , hogy borzalmas. Ráadásul az ember ilyenkor hibáztatja saját magát, hogy miért nem tudott segíteni, és miért pont Ő... Megértelek, teljes szívemből.
Én a mai napig abban bízok, hogy egyszer talán jobb lesz....
Vendég

Mia: örülök a jó eredményeknek!! :) Nekem még sosem mondták hogy hány kg...:(

Edi: akkor jó alvókája van Botinak! Reméljük mikor kibújik is ilyen marad! :) Nóci 7-8 között ébred. Már az is elég jó...:)

Képzeljétek...olyan baromságot álmodtam...
24 hetesen befektettek szülni. De semmi bajom nem volt. Azt mondták, hogy most van ideje, nem akarják, hogy túlhordjam. Az asszisztens be akarta adni az érzéstelenítőt...megfúrta mindkét sarkam, hogy majd a lyukba kell beadnia az epit.. Aztán nem próbát akart adni, hanem rögtön az egész adagot. Kiabáltam vele, hogy de én penicillin alergiás vagyok, mit van, ha van benne?? De nem érdekelte. A doki egy összegyűrt köpenyt szorított a számnak, és mondta, hogy azért kell, mert annyira fog fájni a szuri, hogy ordítani fogok...Aztán mikor a nőci be akarta adni a sarkamba a szurit, elkezdtem rugkapálni, és kiabálni hogy nem akarok inkább fájdalom csillapítót!! Annyira rossz volt!!! Aztán szerencsére felébredtem, mert pisilni kellett...:)

Apa álma is érdekes volt:) Azt mondja Nócival álmodott. Még pocilakó volt, de én ki tudtam venni zacskóstól a pocakomból, ( mint amikor valaki díszhalat vesz: zacsi, benne víz, benne hal, csak itt Nóci volt a vízben :) ) Aztán reggelinél odatettem az asztalhoz, apa meg adott neki egy falat disznósajtot... :D Nóci megette, aztán visszatettem a pocakba...:)
Hogy jutnak ilyen hülyeségek az ember eszébe...??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dóri: Lumbágóóóóóóó!!! Az f..sza!! De azóta elmúlt?? Szülés után?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, micsoda álmok :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Edi, ez az utód dolog vicces :lol: Nekem végül belülről lett, átmenetire, de sajnos nem nagyon örülök annaki aki :? Ez van, nem kívánságműsor :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?