Új privát üzeneted érkezett!

De nyugi semmi bajom csak a térdem fáj mert beütöttem .

A nagy fiam nem mosott fel maga után a fürdőbe tegnap este sietett nézni a jég korszakot én meg mentem be és megcsúsztam de nincs semmi komolyabb bajom az ijedségen kívül
Vendég

Vanilla! B+.
Jó, hogy semmi bajod nem lett... :?

szilvás76

Sziasztok!

Barbi nyugi, szerintem senki nem utál itt téged. Bevallom én még nem néztem meg a képeket, mert nem jutottam oda, de pótolni fogom. Írdd nyugodtan a gondjaidat. Ne haragudj, ha nem reagálunk. Sokszor vagyok úgy, hogy mire végigolvasok addigra elfelejtem kinek mit szerettem volna írni.

Tina nagyon édes az a kutya.

Ircsi ügyes vagy. Szép az a ruhácska Katának. Szerintem nagyon értékes ember vagy.

Szilvi sajnálom a macsekot. De ennyi rossz után már csak jó jöhet!

Vanilla basszus! Vigyázz magadra! Még jó, hogy nem történt komolyabb bajod. Bencével én is térdre estem anno, igaz akkor már a terhesség vége felé jártam. Azt mondják, ha a kismama seggre esik akkor fia lesz :lol: Nem tudom a térdnél hogy van :P

Na elszaladok ebédelni, mert itt írkáltatok a kajáról. de megálljatok, ebéd után felteszem a fánkot!
Jelentem alig maradt mára egy pár darab.....akkor csak finom lett?!

királylány

Dia az nem volt kérdéses! Számomra csak a meló része...mire kisül 126 fánk...egyébként meg nyami!

Vanilla,hálisten nem lett bajod.

Lányok nincsenek új nemeink? :)

Ircsi bizony szépen nő a pocak!!
Cicák odamennek hozzád,vagy hogy vagy velük,bejárnak azért? Rajtuk van változás? (áll.ösztönlények,na az enyémek még véletlen se)
Pszichológus,pszichiáter téma: biztos hogy jó dolog...ha van az embernek rá pénze. Ugyanis fizetős a pszichoterápia. (ambulánsan)
Én is jártam,egy fél évig,mondjuk nem kellett fizetnem mert egyrészt egyetemi dolgozó vagyok másrészt a Drnő Phd munkájához jól jött :)
De tény,hogy sokat segít.Ha jól kifogod...

Itt tejszínes fokhagymás pulykamell lesz rizzsel és meggyes csoki muffin,abból akarok holnap a melóhelyre is vinni. Mosok teregetek mosogatok megint mindent egyszerre csinálok :(

Ircsi pocakmontázsod nincs?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszönöm lányok az aggódást de tényleg semmi bajom picit lila a térdem és ennyi de apa nagyon mérges hogy elcsúsztam mert nekem már 1 elment egy babám igy igaz csak 1-2 hetes lehettem de akkor is :( az is baba

királylány : úgy legyen, lányom legyen remélem pénteken kiderül a nagy igazság :D

na gyorsan eszek van tegnapi leves és vörös boros marha pörim :) mert ez a kis manó nagyon akaratos ha kajáról van szó :)
Vendég

:-) Enyém cofinkám is nagyon elkezdett nyüzsizni. Bende éjjel aludt (illetve hagyott aludni) lánykám meg "kelt", vagy a hólyagomon táncol és menni kell, vagy csak megébredek (oka elvileg nincs) aztán meg érzem a bukfenceket. :-)
Látom már sorsomat! Állítólag "előrevetül" a "kibújás után itermészetük (mármint alvás-téren)
:-)
Vége az éjjeli alvásnak!

szilvás76

Szilvi tényleg? na majd megfigyelem,az biztos hogy rugdosásra ébredtem...

Csillag hol lehet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]Szilvi tényleg? na majd megfigyelem,az biztos hogy rugdosásra ébredtem...
quote]

Nem tudom, lehet hogy ez is csak egy "városi legenda" :-)
...remélem! :wink:

szilvás76

Na, most szóltak az oviból, hogy nagyon köhög a gyerek, szinte folyamatosan.
:-( Ezt nem hiszem el!

szilvás76

Évi nem tartott sokáig a kisütése sem. Közben tettem - vettem...

Városi legenda vagy sem, Bence nem volt egy nagyon aktív gyerek éjjelente. Én tudtam aludni tőle, és nagyon jó az alvókája. eddigi tapasztalataim alapján ez a gyerek sem lesz éjjeli bagoly. Csak aztán így is maradjon. Mert én imádok aludni.

királylány

Sziasztok!

Én is jelentkezem. Már egy picit jobban vagyok, próbálok a papával kapcsolatos szép emlékekre gondolni, és a babánkra, esküvőnkre koncentrálni, az megnyugtat. (bár tegnapelőtt rosszat álmodtam a papával. :( )

Vanilla vigyázz magadra, szerencse, hogy nem történt semmi baj!

Évi sok boldogságot kívánok Nektek még jó pár évtizedig :wink: , igaz 1 nappal megkésve! :roll:

Ircsi nagyon szép kis ruhát készítesz Katának, nekem nagyon tetszik! :roll: És a pocakod is szép!

Szilvás nagyon sajnálom a cicust! :cry: Reméljük, most már több rossz nem fog történni!

Királylány ezek szerint nekünk bejött! :D Én amikor nagy hó volt, és a kórházból jöttünk, fenékre estem, igaz semmi bajom nem lett és fiú is lesz. :lol: 8)

Pénteken sikerült kiválasztanom álmaim ruháját, és még a pocakom is jól áll benne (sőt, egyenlőre nem látszik, olyan a ruha vezetése :) )!!! Igaz, nem volt olcsó, de csak egyszer megyek férjhez. :wink: Menyecskeruhát még nem néztünk, megbeszéltük a szalonnal, hogy majd esküvő előtt kedden mikor rámigazítják a ruhát, akkor választok, addig felesleges,mert nem tudjuk mennyit nő a pocim. Egyébként ebben a szalonban készíttetjük a meghívókat és a dekorációt is! Nagyon meg vagyunk velük elégedve. :) Így már csak a virágossal kell beszélnünk, ruhához kell nyaklánc, fülbevaló, harisnya, harisnyakötő, fehérneműk, cipő, minden más meg van oldva.

A kórházban ma kezdődik a szülésfelkészítő tanfolyam, ma erről lesz szó: A megelőzés jelentősége a szülészeti ellátásban (az egyik doki tartja,majd az enyém is fog). Sajnos a Tomi nem tud velem eljönni, pedig szeretett volna (és én úgy tudom, ez a feltétele az apás szülésnek is), mert beteg lett. Hétvégén voltunk otthon és elkapta a húgomtól. Éjjel óta szinte óránként hányni megy és lázas is. :( Én meg nem ápolgathatom és külön is aludtunk, nehogy elkapjam. :cry: Pedig úgy szeretnék segíteni neki!

Kép

Kép
barbcsi

Dia,aludni....én is imádok...és már előre félek mennyire leszek kialvatlan,fáradt és egyebek...mondjuk hálistennek jó férjem van,biztos segít majd. Már amennyit meló mellett elvárhatok tőle.

evilany

Barbcsi ruháról nincs képed?
Hát tudom ápolgatnád,de egyenlőre rád veszélyesebb :( én is a terhesség elején 1-2 napig külön kellett aludjak apától mert nagyon lázas influenzás volt,gyötört a lelkiismeret,futkostam be teával,.gyógyszerrel,de tudtam ha elkapom baj lesz,el is vetélhetek,így így húztuk ki azt a pár napot.

evilany

Aludni? Én kb 3 éve és 4 hónapja nem aludtam ki magamat... :-) Nekem szükségem van a 8-10 óra nyugodt alvásra, és ez nem ludtaság. Felkelek előbb, ha kell, de nem vagyok a topon ilyenkor... :-)
Szóval aludjatok, mert hamarosan indul a zombi-képző :lol: (előző nőgyógyászom "vígasztalt" így... és igaza lett, de azért persze túléltük...)

szilvás76

Szilvi :?

evilany

De van, felteszem gmailre és reménykedem, hogy a Tomi nem fogja megnézni. :) Csak az a baj, hogy az uszályt nem terítettük ki rendesen, pedig nagyon hosszú és szép. :roll: Élőben a legszebb, az esküvőn készült fotókon jobban vissza fog jönni szerintem majd 60 nap múlva :roll: , mert most csak telóval gyorsan lefotóztuk, és 2 cipő van, ami nagyon tetszik, azt is felteszem, kíváncsi vagyok, mit mondotok, melyik jobb. :) Én is vittem neki teát, adtam gyógyszert, ezt nem tudtam megállni, de amúgy teljesen külön vagyunk. Úgy sajnálom, hogy ő a kanapén alszik, én meg a nagy ágyban, bár a pocakomnak már kell a hely. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Az ígért kép a fánkról:

Kép Sütés közben

Kép A végeredmény:

királylány

Hűűű Dia beindult a nyálelválasztásom :D :D

Barbcsi nézem a képet.

evilany

Találós kérdés,mi ez? (nem a válasz nem ágy :) )
Kép

evilany

Kép 11 - 16 - 20

királylány

Dia kerekedsz szépen Te is!

evilany

Nekem Gábor rengeteget segített és segít a mai napig. Éjjel is általában - ha csak nem túl fáradt - akkor ő kel a gyerekhez. Emlékszem mikor hazamentünk a kórházból ő ébresztett 3 óránként, hogy enni kell a gyereknek. És óra nélkül ébredt. Volt olyan, hogy azt sem tudtam hol vagyok. Mikor belerázódtam és ő másnap szabadnapos volt akkor felkelt segíteni. Míg én szívtam a tejet - mert enyém gyerek nem szopizott - addig ő etette.

Barbi megírod az árat ha nem titok? Szakmai ártalom :wink:

Évi büszke is vagyok rá, hogy nem csak finom, hanem "szép" is lett.
Találóskérdés: macska elbújva?

királylány

Dia szép a pocakod! :) És a fánkot, hmmm nyammm nyammm!!

Évi, feltettem ebben a pillanatban az összes képet, várom a véleményeket! :wink:
Mindjárt pocakfotót is teszek :)

Kép

Kép
barbcsi

Évi igyekszem, elvégre félidő van :lol:

királylány

Dia de rendes a férjed!!

Válasz
Kép
Jancsi cica aki azt hiszi hogy ő ember...vagy annál is több...vagy tudja. :lol: :lol:

evilany

sziasztok!
Bocs mindenkitől, akire nem reagálok, de örülök ha olvasni tudlak titeket, a sok grafomán... :lol:
Barbi! az iskolaérettség, meg iskola kezdés szakmámba vág, ezért teljesen megértem a felháborodásodat. Ugyanis azért igyekszik ma már sok ország viszonylag rugalmas kezdést biztosítani, mert azt mondját a szakemberek, hogy a gyerekek kb 5 és 7-7,5 éves koruk között lesznek iskolaérettek, mivel nem olvassák a szakirodalmat :lol:
És nem tudják, hogy pont mikor kéne ülni, állni, járni, cipőt kötni, olvasni, stb. azzal teljesen egyet értek, hogy 5 körül érdemes megnézni a részképességeket, mert ekkor még remekül korrigákhatók a kisebb eltérések egy kis játékos mozgásterápiával, megkímélve ezzel a gyereket az iskolai kudarctól, no meg a tanerőt eg ynehéz esettől. de bizony van olyan gyerek, aki már 5 évesen is érett, és ebben csak egy dolog a testméret (megj: engem is nehezen vettek fel, mert csak kb 17 kg voltam 6 évesen, aztán kitűnő tanuló, ezer különórával, edzéssel, és egészségesen). szóval számít, a testméret, de inkább csak ha vézna, beteges, allergiás alkat.!!!
Én mindesnesetre drukkolok, hogy találjatok egy olyan szakembert, aki látja a paragrafustól a gyereket is, és tud is tenni vmit!!
Apropó: Óvodába járt? Nálatok mit ér az óvónéni véleménye? Mert itthon azért az elég nyomós!
És még mi szidjuk az itthoni rendszert, hát ehhez képest kezelhető!!!
Bocs, most mennem kell órát tartani! Claire
claire

Barbcsi nagyon szép a ruha,anno én is próbáltam ilyesmit,csak az drágább lett volna,meg a másikba is beleszerelmesedtem...a deréknál az összehúzás remekül ápol és eltakar :)

evilany

Barbi nagyon szép a gyűrűtök. A ruha nagyon jó választás. ez egy nagyon jó fazon, mert nem fog benne látszódni a pocakod. Nagyon szép vagy benne. Tetszik a mintája is. Az elején az a rakás vagy húzás - melyik tetszik - nagyon feldobja. (Nekünk is van ilyen fazonú ruhánk és nagyon megy). Jó választás a levehető uszály. Egy tanács: varrassál a ruhára pántot, mert biztonságérzetet fog adni a táncnál. Előtte ha nem akarod akkor szépen eldugod belűlre. mi ajánlani szoktuk mindenkinek a pántot, akkor is ha nem teszi fel. Enni nem kér.
Cipő: nekem a második jobban tetszik. Zárt az orra. Nem tudom, nálam ez becsípődés. A ruha alatt viszont nem fog látszani - már csak azért írom, mert azt mondtad, hogy a másik jobban passzol a ruhához. :wink:
Nagyon szép leszel a nagy napon!

Évi igen rendes, de van neki rossztulajdosága is :lol: Kissé trehány a lelkem, a renddel nem nagyon van köszönő viszonyban :lol:

királylány

Barbcsi, nekem a zárt cipő jobban tetszik. :-)
Sztem egy menyasszonyi ruhához jobban illik, mint a nyitott orrú, de ez az én "ízlésem" :-)

A ruha nem teljesen fehér amúgy? (hogy a nyitott orrú cipőre írtad, hogy ilyen a ruha színe...)

szilvás76

Újabb adalék mára: Anyósom viszi haza a beteg gyereket, erre a gyógyszertárnál elszakadt a kuplungbowden.

Ez mára már 3! Elég lesz...

szilvás76

Köszi lányok a dicséretet :roll: , Dia talán neked ez mond valamit, hogy a ruha neve: Lilly 3004, cipők is Lilly márkájúak. Én azért gondoltam az első cipőre, mert abból nem lehet a vőlegényt pezsgővel megitatni :lol: , és talán még a menyecskeruhához is menne! Igaz, a másodikban meg a szép díszítés tetszik, tudom, hogy nem látszik a ruha alatt, de ha a fotózáson felhúzom a ruhát "megmutatni a cipőt", akkor jobban passzol. :)
Azért gondoltam, hogy nem kellene pánt,mert jól tart felül, még ha levegőt veszek, se csúszik le, csak én is ettől félek, a táncnál nem-e fog csúszkálni mégis, mert ha többet mozgok benne, biztos más érzés. Varratok rá mindenképp pántot, és akkor elrejtem belül a tanácsodra a polgárin, templomin. Milyen jó, hogy esküvői ruhaszalonos is van közöttünk! :roll: Mindjárt teszek fel képet a pocimról, ebben a ruhában tényleg nem látszódik. :wink: Volt olyan ruha is, ami nagyon kihozta, szeretem a pocakom nagyon, de az inkább elcsúnyította :(.

Kép

Kép
barbcsi

Dia, amit még elfelejtettem: nem levehető az uszály, hanem fel lehet csatolni a ruhához!!! Belül a ruhán van egy valami, ahová fel lehet fűzni az uszályt (közelről nem láttam, csak azt, ahogy az eladó feltette nekem). Így teljesen beleolvad a ruhába, nem is gondolnád, hogy uszálya van, a templomban majd a lányok lefűzik nekem, és akkor szépen elterül mögöttem és majd ámulnak-bámulnak, hogy jé milyen szép uszálya van, hol volt ez eddig elrejtve. :D Remélem érted, mire gondolok. És ezért jó, hogy mintás végig az uszály, ahogy a ruha is, mert ha fel van fűzve, akkor is a minta látszódik kívülről, és még szebbé teszi. Anyósom elsírta magát, mikor meglátott benne. Csak hárman voltunk: anyum, anyósom és én. :wink: A vőlegényem az esküvőig nem láthatja. :D Így ő csak elképzelni tudja, mert annyi lett mondva neki, hogy el fog ájulni. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Barbi (Bmaas), most jutotttam el a képeidig, tök barátságos és melegséget áraszt a gyerekszoba. Nagyon tetszik, mondjuk én mindig is famániás voltam. (ezt kicsit csúnyábban akartam először írni, de moderáltam magam... :wink: )

szilvás76

Barbi ha jól meg lehet oldani akkor nem gond, de kényelmesebb a levehető uszály.

Szilvi famániás :lol: egyébként én is szeretem, meg a rattant...

királylány

Pocakfotót is tettem fel gmailre! :)
Dia jól meg lehet oldani szerencsére! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi a cipő táncnál is kivillan
Kép

Uszály:enyém is legombolható volt és gyönyörű,erre elfelejtettük a bevonuláshoz lecsatolni :evil: :evil: tele voltunk bakikkal :(

Szilvi,pechszéria,ne mááááár

Én is faimádó vagyok :lol: :lol:

Most olvastam:
"...Apaszív, Anyaszív dobban meg egy párban,
Új fénnyel ragyognak a világra hárman."

evilany

Kép
uszályból ennyi lett megörökítve :(

evilany

Barbi, neked is szépen kerekedik! :-)

Lassan én is készítek magamról egy pocakfotót, mert még nincs.

Egyébként Bendés volt egy pár, és nem találom őket, pedig meg mernék rá esküdni, hogy kiírtam cd-re. A winyónk elszállt egyszer, csak remélni merem, hogy volt mentésem... :-(
Olyan jó lesz majd visszanézni ezeket a képeket... :-)

szilvás76

Kép
és itt látszik a ruha mintája,na mondjuk szívtam vele mert szerintem nem jól lett rámalakítva és deréknál gyűrődött :evil: na leálltam bocsi

evilany

Barbcsi,pocak szépen kerekedik!!!

evilany

Évi neked is nagyon szép volt a ruhád. És persze te is szép voltál. Annyira paszentra nem lehet igazítani a ruhát. Bizonyos mozgása van neki. Csak addig áll ránc nélkül míg egyhelyben állsz éa esetleg nem veszel levegőt. A katalógusokban a modelleknek könnyű, mert megállnak pár percre, össze van fogva a ruha rajtuk...

Nekem kérésem volt, hogy látszódjon a cipőm....

Csajok megírjátok az árat?

királylány

Köszi Szilvás és Évi! Én már csodálkozom, milyen szép nagy. Minden nap percekig nézegetjük a Tomival, milyen szépen nő a kisfiunk. :roll: A hétvégén megmértem magam délelőtt és már 45 kg vagyok! Ez eddig 4 kg, én ennek nagyon örülök. Hozzá kell tennem, mindig van valami kaja a kezemben, legyen az gyümi (abból is nagyon sokat eszem), főtt étel vagy egy szendvics. Most nagyon szuperül érzem magam a bőrömben, csak Bence szeret táncikálni a hólyagomon, emiatt sokat pisilek. Végre sikerül többet innom is, ez nálam szintén nagy szó. :roll: És már kicsi a 26-os farmer is,épp csak be tudom gombolni. Gondolkodom egy állíthatós kismamanacin, mert ezt a farmert 2 hete vettük és már nem jó...

Nagyon szépek ezek a képek Évi!!! :) :) Gyönyörű volt a ruhád, és te is! Nekem tetszik a mintája is! Szóltam már a lányoknak (sóginőm, húgom koszorúslányok lesznek) hogy ne felejtsük el az uszályt a templomban! Még jöhetnek az esküvői képeitek, nekem nagyon tetszik! :wink: :wink: :wink: Már csak 60 nap van a mi esküvőnkig!!! Nagyon nagyon izgulok! :roll: Zenék is kezdenek már szerencsére összeállni.

Kép

Kép
barbcsi

Dia, én megírom. 110.000 Ft-ért kölcsönözzük. Tudom, nagyon sok, de én annyira nagyon beleszerelmesedtem, hogy csak na. És anyunak is mondtam, egyszer megyek férjhez, ne haragudjon, de ez az a ruha, amiben álomszépnek érzem magam. :roll: És így ingyen kaptam hozzá a kiegészítőket, mert ilyen akció van most, hogy 50 ezer ft feletti ruha esetén a kiegészítők ingyen vannak. :) A menyecskeruha 8000-12000 Ft között van,azon igyekszem spórolni majd. Amúgy minden más költségünk egész jó, pl. a polgármesteri hivatalban nem kell fizetnünk. Ha gondoljátok, gmailre felteszem az eddigi költségeinket. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi nem azért kérdeztem, hogy hüledezzek, csak a kíváncsiság hajtott. Egyébként azt kell mondjam elfogadható ára van. Főleg így, hogy a kiegészítőkért nem kell külön fizetni, mert hallottam olyat csak a fátyol 30.000ft. Na nem tudom miből van. Nálunk megáll 95000-nél a meglévő ruha ára, kiegészítőket adjuk a fejdísz, nyakbavaló kivételével. Ha új ruha kell akkor elképzelés szerint varratjuk, tehát a menyasszony mondja meg milyen legyen, az 120.000 körül van ha csak nincs valami extra kívánság - strasszal tele. Épp most szedek szét egy ruhát, át lesz alakítva. Folyamatosan újítjuk a ruhákat, cseréljük a csipkét, gyöngyöt és egyedi ruháink vannak.
Menyecske nálunk 10-15 e ft között mozog...

királylány

Én 90-ért kölcsönöztem,kiegészítőkkel,még táskát is kaptam. Az olyan derekú mint Barbcsié,lett volna 130...annyi nem volt rá...
Kép
de valóban az enyém is szép volt,La Sposa modell.
A menyecske rucim pedig 5 ezer forintért vettem egy szalonkiárusításon :))
Kép
Kép

Jajj de jó is ezeket a képeket nézni,Barbcsi majd meglátod!! Videós lesz ugye?? Ki ne hagyjátok!!

evilany

Na annak ellenére hogy látszat szerint egész nap itt ültem sok mindent csináltam ám :) A fokhagymás tejszínes husi sütőkész,csináltam zöldséges rizst,voltam boltban 2x( :) )postán, mostam 2 adagot és legalább 3x mosogattam...sül a diós lekváros muffin és a meggyes csokis már kész :)
Csak mindig visszalestem :)

evilany

Dia! Ezzel most egy picit megnyugtattad a lelkiismeretem, hogy annyira nem terhelem meg anyuék pénztárcáját. Én nagyon örülök, hogy ingyen vannak a kiegészítők, pláne, ha -ahogy írtad- 30000 egy fátyol. :shock: Csak a nyakláncot, fülbevalót kell megvennem, meg persze a fehérneműk, cipő, harisnya, harisnyakötő.
Persze, hogy lesz videósunk Évi! :D :wink: Hajnali 1-ig ott lesz a lagzinkon! Nagyon jó képeitek vannak, jó nézegetni! Álmodozom még csak róla, vajon milyen lesz nekünk a nagy nap! Már nincs messze, 60 nap!! :roll: Csak abban reménykedem, hogy a mi kis Bencénk is jól fogja viselni, és nem lesz semmi baj, hiszem addigra már 28 hetes leszek! Koszorúslányoknál, anyukáknál lesz innivaló meg rágcsálnivaló külön nekem, hogy ne legyen semmi baj.
Évi, jó sok felé voltál! Ügyes vagy! :wink:

Dia, Évi, lehet egy kérdésem? Ez alá a ruha alá milyen fehérneműt ajánlotok? Fogalmam sincs, milyet kellene, hogy szép is legyek, de azért ne fulladjak meg, meg ha wc-re kell menni, könnyen lehessen vele bánni. :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Júúúj hát a wc kényes kérdés,nekem fogták az uszályom :(
És sajna nekem nem sikerült eltalálni a melltartót pedig a szalonban vettem,a ruhához,pánt nélkülit de igazából a ruha ami tartott és a pántja :(

evilany

Egyébként itt van az esküvős naplóm,mindent leírtam benne anno :)
http://weddings.hu/blog/evilany/

evilany

[quote="evilany"]J írta:evilanyúúúj hát a wc kényes kérdés,nekem fogták az uszályom :(
És sajna nekem nem sikerült eltalálni a ...

Azt hittem, a WC-t nem sikerült eltalálni, már kezdett kerekedni a szemem :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?