Sziasztok!
Én is jelentkezem. Már egy picit jobban vagyok, próbálok a papával kapcsolatos szép emlékekre gondolni, és a babánkra, esküvőnkre koncentrálni, az megnyugtat. (bár tegnapelőtt rosszat álmodtam a papával.
)
Vanilla vigyázz magadra, szerencse, hogy nem történt semmi baj!
Évi sok boldogságot kívánok Nektek még jó pár évtizedig
, igaz 1 nappal megkésve!
Ircsi nagyon szép kis ruhát készítesz Katának, nekem nagyon tetszik!
És a pocakod is szép!
Szilvás nagyon sajnálom a cicust!
Reméljük, most már több rossz nem fog történni!
Királylány ezek szerint nekünk bejött!
Én amikor nagy hó volt, és a kórházból jöttünk, fenékre estem, igaz semmi bajom nem lett és fiú is lesz.
Pénteken sikerült kiválasztanom álmaim ruháját, és még a pocakom is jól áll benne (sőt, egyenlőre nem látszik, olyan a ruha vezetése
)!!! Igaz, nem volt olcsó, de csak egyszer megyek férjhez.
Menyecskeruhát még nem néztünk, megbeszéltük a szalonnal, hogy majd esküvő előtt kedden mikor rámigazítják a ruhát, akkor választok, addig felesleges,mert nem tudjuk mennyit nő a pocim. Egyébként ebben a szalonban készíttetjük a meghívókat és a dekorációt is! Nagyon meg vagyunk velük elégedve.
Így már csak a virágossal kell beszélnünk, ruhához kell nyaklánc, fülbevaló, harisnya, harisnyakötő, fehérneműk, cipő, minden más meg van oldva.
A kórházban ma kezdődik a szülésfelkészítő tanfolyam, ma erről lesz szó: A megelőzés jelentősége a szülészeti ellátásban (az egyik doki tartja,majd az enyém is fog). Sajnos a Tomi nem tud velem eljönni, pedig szeretett volna (és én úgy tudom, ez a feltétele az apás szülésnek is), mert beteg lett. Hétvégén voltunk otthon és elkapta a húgomtól. Éjjel óta szinte óránként hányni megy és lázas is.
Én meg nem ápolgathatom és külön is aludtunk, nehogy elkapjam.
Pedig úgy szeretnék segíteni neki!