Sziasztok!
Újra itt! Elnézést, hogy hűtlenkedtem, csak annyi minden jött össze! Hú, hogy mennyi minden történt, alig győztem olvasni!
Csak olvasok és olvasok! Már annyira hiányoztatok, napok óta olvasok vissza!
Mikor lesz már jobb idő, hogy megszervezhessük a talit? Mit szólnátok a városligethez? Ott van kiülős hely, kismamiknak is jó, kellemes, közel trolihoz, hősök teréhez, parkolóhoz
Kipatak, hogy vagy? Jobb a hátad? Segített a kiro bácsi?
Navi, a táblázatban rosszul vagyok, halacskák vagyok, nem kos
, tudod 03.03. Főleg azért is írd át, mert azt írtad, a legbefogadóbbak babaproject esetén a halak!!!
A dvd-t nem kaptam meg.
Annyira csodaszép a kis magvacska a pocidban! Annyira szurkoltam neked!
Maccs volt a másik kedvenc, mert benneteket a legelső fórumozásom óta követlek, veletek találkoztam először élőben. Lehet, hogy ez szerencsét hoz? Vbeni, akkor készülj
De mindenkinek szurkolok ám!
Sajti, annyira szorítottam. Nagy-nagy ölelést neked!!!! A következőnél 4x jobban fogok, az tuttira sikerül. Mikor mehettek?
Vbeni, szörnyű a főnököd, remélem, hogy sikerült az ügyvéddel felvenni a kapcsolatot!!! Majd mesélj! (Többieknek: vbeni nagyon aranyos és kedves csajszi!) Naggggy drukk nektek, hogy most összejöjjön!
Rodina, ezek annyira jó hírek, hipp-hipp hurrrrrá!
Pancsi, ezer drukkkkkal szorítok nektek!! Nagy babaragacs!
Csucsu, a törvény úgy szól, hogy a beavatkozások idejére ad a törvény védettséget, a 2 lombik között és a vizsgálatok idejére nem tér ki. Szóval, ez elég homályos része a mtk-nek. De minden jogásznak az a véleménye, hogy ez is beleszámít. Természetesen nem a végtelenig húzva.
Zsu: a kisfilm előtt adnak tájékoztatást arról, hogy milyen kockázatai vannak a lombiknak. Úgy kezdhetik csak el, ha hallottad, mert így védik magukat – jogosan. Én is most a nagy szabadidőmben mentem el meghallgatni, és érdekes volt, ott azért elég sok kérdésemre választ kaptam. (mi az ideális endo méret, mikor mennyi petesejtet érdemes /vagy engednek/ beültetni, hány milla spermakatona az ideális… stb. )
Magamról annyit, hogy kaptam project jellegű munkákat, nem is keveset, azon pörögtem, meg egy magán vállalkozást is beindítottam. A cégem a mai napig nem adta ki a papírjaimat. A hétfőn, amikor többen szorítottatok, volt egy kör, hogy vissza akartak venni, de nemet mondtam, amit ők „nem fogadtak el”. most ők visszatartanak minden kilépős papírt.). Ma volt a határidő, hogy bármint jelezzenek, csütörtökön lejár a 30 napos bejelentési lehetőség ideje, (mármint a bíróság felé) szóval, belekényszerítettek, perelek sajnos. De sebaj, annál több pénzem lesz a lombik alapban!
Pl. múlt héten kaptam teljes havi fizut
Ami rossz, hogy nem tudok addig elhelyezkedni.. ajánlatok meg most vannak.
Woody, köszi a segítséget. Szóval, van egy enyhe IRem, jövő héten dől el, hogy kell-e szedni rá MET-et. (vinnem kell még egy halom papírt és egy lesz egy-két vizsgálatom).
Henivel tudja valaki, hogy mi van? Olyan rég hallottunk róla!