Új privát üzeneted érkezett!

Rodi, már azt hittem vmi speckó meleg édes löttyöt iszol... én meg kifacsart fél grapefruit+1 narancs levét iszom felkelés előtt! A Zuram szervírozza, ha ráér és van is itthon mindenből :D
Jah persze az anyós a csavar visszatologatós :oops: bocsi :D

Vaya, nem teljesen értem, h. akkor most te még csak 5 hetes és 1 napos babás vagy? Én holnap leszek a 6. hétben... és te idősebb kismami vagy, nem? Tudom, h. inszemnél máskor kell visszamenni, de nekem ez így furi! :?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kedves Barátnőim!!!!!! :lol: :lol: :lol: Jó reggelt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megszegtem a szavamat :oops: :oops: annyiszor voltam az éjjel pipilni, hogy most már komolyan gyanús lettem magamnak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teszteltem reggel :shock: :shock: :shock: :shock: !!!!! Bőgtem, mint állat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csoda történt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

SIKERÜLT!!!!!!!!! Nem hiszem el!!!!!!!! Csak vigyorgok, mint a tejbetök, ez egyszerűen H I H E T E T L E N :shock: :shock:

Maccs
vörösmacska

Kép

egyik 10-es, másik 20-as :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska

Macs!

TUDTAM TUDTAM TUDTAM :D:D :D :D

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!!!
Hurráááááá, végre :D

hatalmas pussz!

eszter :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eszter82
Budapest

BMC babaprojekt

Na akkor beírtam a horoszkópokat! Ha bármi rosszul van, akkor szóljatok, javítom, ill. mással kapcsolatban is, azt is korrigálom!
Sajti, hát a te neveddel megszenvedtem, azért is lettél csak Sajti, mert ahogy írtam tovább a h.kópodat, elkezdte megnyitni az Outlook-ot, a @ miatt és nem hagyott dolgozni :lol: lehet balfék vagyok, de ha ki akarod javítani, nyugodtan! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek, ez nem csoda!!! Hisz tudtuk :lol:
Millió gratula! Nagyon ügyi vagy! :D :D :lol: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek! :lol: :lol: :lol:

Halk gratula a kismacsek/ok-hoz!!!!! :)))

Olyan jó ilyen szuper hírre jönni, így hét elején.......!! :)
andrea-1

bekukk csak, éppen reggelizem, gondoltam olvasgatok egy kicsit,

MACSEK EZT NEM HISZEM EL !!!!!!!!!! VAGYIS DE IGEN, TUDTAM !!!!!!!!!!
HATALMAS GRATULA TISZTA SZÍVBŐL

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm lányok, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár azért még majd holnap hiszem el igazán, ha K ügynök is megerősít.
Jönnek néha mindenféle barna pöttyök a p.nagéllel vissza, remélem semmi komoly, csak furakodnak a bébik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem mertük elmondani a családban sem, csak a Zuram meg én tudjuk és persze ti :wink: :wink:

Nagyon.nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy így elsőre sikerült, mindenkinek ezt kívánom!!!!!

Lujzici hajrá pozitív teszt Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Macsek Kép halkan, de gratulálok nektek :)
ancsyka

Macs!

mikor annó belőlem valami színes szerű dolgok jöttek ki picit, akkor azt mondta a dokim, hogy pihi, pihi pihi!

ne futkoss túl sokat, inkább pihizz most még kicsit, minthogy ne adj'Isten valami gond legyen!
de nem lesz gond! csak kíméld magad! :) csak ti számítotok most, a többi dolog másodlagos!!!!!

a teregetés állítólag nagy bűnözésnek számít mert hajlongani kell hozzá!!!!! és a porszívózás is!!!! úgyhogy csak lassíts!

puszi:eszter

eszter82
Budapest

Csajok, holnap jön valaki béjemcéj-be? Mert én úgy alakult, hogy megyek....

Képzeljétek mi történt:
Nekünk az áprilisi kezdéshez kell egy új sperma vizsi, meg nekem egy rákszűrés.
Hívom az előbb a régi dokiml, még jó hogy rákérdeztem, mikorra lenne meg, mert hát közlik, hogy 6 hét múlvára csak.. Gondolhatjátok, borult el az agyam.. :( Régebben kb. fele idő alatt megvolt mindig...
Na a nagy pánikban, felhívtam az béjemcéj-t hogy most mi van, nem-e-lehetne-e, hogy ott megcsinálják?? Segítsenek már, mert így is hosszú a szünetünk... És igen...... holnap mondták menjek az emberrel és megcsinálják a rákszűrést is... hahhhhhh... hát remélem Sz ügynök se lesz morcos, hogy emiatt megyek... (emlékszem a jó múltkorjában Stingecskének volt egy ilyen sokára lesz kész a ráksz. élménye... úgylátszik helyenként mostmár ez az új trend....???).

Szóval kijön holnap?

andi
andrea-1

Eszter, mesélj hogy vagytok? Hogy telnek a napjaitok????

Reggel felosztottuk a házimunkákat, porszívózás Zuramé :lol: :lol: :lol: maradt. Teregetést úgy műveltük, hogy adogatta a rucikat nekem :lol: :lol: , én meg csipeszeltem, mert a héten ő csinálta ühümmmm , és szóval hagyott némi kivetnivalót maga után :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihizek még, nagyon vigyázunk, persze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Macs nagyon gratulálok ez tényleg csodálatos hír!!! Látod nem kell a tesztől félni!! Hujé. Most vagy a 11. napodon??
Most már holnap ne izgulj,ugy mehetsz be hogy mosoly van az arcodon. Öreglány ide vagy oda.. :lol: :lol:

Kép
Kép
pancsi76

Macs!

Akkor jó! :)
megnyugodtam! :)

köszi, rendben vagyunk!
holnap megyünk konzultálni a dokimhoz! Hogy lesz-e vizsgálat, azt nem tudom, majd megmondja! kb 1-1,5 hét múlva meg újabb 4D következik! már nagyon várom :)
24 órás rúgkapálás van, és 3 napja az a dili, hogy 10 percenként átrendeződik mindenki :D olyankor majd kilyukasztják a hasfalamat, de nem bánom...csak csinálják...addig is érzem hogy randalíroznak :D

Woodyval taliztunk múlt héten asszem...vagy előtte? Nagyon kis vicces volt! Neki is kezd pocakja nőni :)
persze jól "ki lettünk nevetve", hogy mekkora dinnyust hordunk a rucink alatt, de mondtam neki, hogy majd lesz hogy ő is ekkora csempész lesz :)

ha van új infónk, majd jövök, addigismindenkinek a háttérből drukkolok, és nagyon vigyázzatok magatokra, babákra, petécskékre! :)

eszter82
Budapest

Eszter, örülök, h. jól vagytok! :lol: Még jó h. nagy a pocid, 3x annyi baba van benne, mint pl. Woodynak :lol:

Ajaj... tabu a teregetés és a porszívózás :oops: :roll: csak mert én ma takarítottam ki az egész lakást és hát kb. minden kiesik a kezemből és nem tudom, mi a jobb, ha leguggolok vagy ha lehajolok érte...? Kérek szépen tanácsot!!! Sajna az még nem megy, h. mozgatom a tárgyakat telpátiával, szóval addig meg kell oldanom vhogy! :D
A teregetésnél nincs gond, mert egy kis puffra teszem a teli ruhás lavórt, viszont mire kicincálom a fürdőből... azt hiszem kicsit vissza kellene vennem! :roll: :oops:

Andi, dejó, h. meg tudjátok oldani, szuper! :lol: Akkor legalább azzal már nem megy az időd!
Meg javasolnám, h. nézzétek meg azt a hülye oktatófilmet vagy mit, nehogy kezdéskor szóljanak, h. anélkül nem indulhat a buli. Nem hinném, h. Sz ügynök túl sokat foglalkozna ezzel, de lehet most kötelező és akkor gyanítom, ő sem tehet kivételt!
Ezt amúgy mindenkinek tanácsolom, akinek van rá ideje és még nem azonnal kezdenek! Nanehogyámmár ezenmúljon! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

BMC babaprojekt

Eszter, akkor te is javítva vagyon! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Gyors bekukk és mit látok?!

Macsek: óriási gratula!!! Tudtam, hogy be kell nézni, és lám, lám. Nagyon boldog vagyok, tudtam én, hogy sikerül.

Vigyázz a babócá(k)ra!

Üdv többiek is

kispatak
Vendég

Macsek, NAGYON SZUPER, GRATULÁLOK!!!

Nekem is volt egyszer kis barna dolog, doki szerinte ez nem gond, csak pihizni kell. Másnapra el is múlt!

Eszter, igen szuper volt a tali. Meséltem is férjemnek, hogy milyen szuper pocid van. Persze, hogy nagyobb mint az enyém, hiszen 3 kiscsaj lakik ott. :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andi, holnap Macsek megy... Lujzici "csak" tesztel és majd péntekre van beírva... de lehet, h. ő is holnap...? :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsek:GRATULÁLOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEKTEK!!!!!!!!!
A TESZT HOZOTT SZERENCSÉT!!!!!!!!!!!!!!!NEKEM IS AZ FOG MAJD REMÉLEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vigyázz a kis cicákra!!!!!!!!!!!
puszikállak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi:Szia!erre a filmre ha esetleg nem felejtenéd el kérdezz már rá légyszives hogy ez most komoly vagy ennyire akarják szivatni a jó népet...
puszka!én 16.án megyek a rákszűrésem eredményéért!1hónap volt! :? :? :? :? :? :? :? :?
sting1982

Macsek:
Holnap találkozunk? Mikorra mész??
MI korán próbálunk, merthogy embör próbaidős az új helyen, és minél előbb be kéne érnie... Én viszont majd nem tudom hogy végzek...

Csajok, szerintem aki már "folyamatban van.." csak nem szívatják ezzel a filmmel, hogy emiatt bukjon be egy hónapot... de majd a recin rákérdezek, hogy van-e valami új szigorítás azóta, hogy inszem pl. csak 2 havonta mehet....
Egyébként van itt köztünk egyáltalán valaki olyan aki megnézte ezt a filmet?
andrea-1

Stingecske: ma van 16-a... :shock: :lol:
andrea-1

óóóóóóóóóó!akkor holnap megyek reggel érte! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez a film ha tényleg így van hogy megkell nézni akkor szivacs csajok!!!!!!!!!
sting1982

Andi, inszem csak 2 havonta mehet???? Ez most komoly? Na nem mintha engem érintene személy szerint, de van barátosnőm, akik máj-ban kezdenek és hát ezt jó tudni!
Apcinak hogy tetszik az új hely?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Azt hiszem lányok jobb lesz, ha lepihenek egy kicsit... :oops: a 2 havonta azt jelenti, h. minden második hónapban, nem azt, h. 2 hónapot ki kell hagyni :lol:
Jól van nem is szóltam!!! Kezdek meggárgyulni... ma már annyi hülyeséget mondtam :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Apci visszasírja a régi kollektívát.. :cry: bár már vannak az új kollegákkal kapcsolatosan is csapatépítő próbálkozásai (mi már csak ilyen szervezkedősek vagyunk... nem vagytok ám elfelejtve, csak k. sokáig tart ez a tél....).
Szóval most még javában szokja az ívet, de idővel jó lesz ám ez Neki. Ráadásul ő az egyik mobilszolgáltatónál dolgozott ezelőtt, ahonnan a múlt héten 250 embert tettek lapátra, így még örülünk is neki, hogy a nagy likvidálás előtt jött el, és nem látta az azzal kapcsolatos dolgokat....

Navikám: üdvözöllek a Föld nevű bolygón :)))).. Remélem nem sértelek meg vele.. )....de csak tavaly ősz óta beszéljük itt a megváltozott inszem szabályozást, hogy csak minden 2. hónapban lehet már menni....(a fránya anyagiak miatt)...
Pont mikor mi kezdtük októberben akkortályt vezethették be, emiatt volt nekünk pl a 2 inszem között novemberben egy hóban terminált (ami egyébként beleszámít a 6-ba...). Szal szólj a barátnődnek, hogy így készítse magukat.
andrea-1

Igen Navi, azt jelenti... de úgy is mondhatnánk, hogy ha nem sikerál akkor nincs automatice folytatás, hanem még 1-et menstruál a versenyző és akkor kezdhetnek....
andrea-1

Sziasztok Csajok!!!

Hát ilyen jó hírekre jönni,azt a mindenit!! :D :D

Macsek!!
Gondoltam ma reggel Rád!! :D :) Halkan gratulálok,holnap minden rendben lesz. :) de jóóóóóóó.

Lujzici!!
Holnapra egy kalappal. :D :lol: +++++++++++

Sting!!
LÁtom képbe vagy :D :lol: :lol: :lol:

Andi!!
Akkor Ti is kezdtek???De jóóó.

Pancsi!!
Nevelgesd a két kis bogyókáidat!! :D :D Jól vagy??

Vayával ma taliztam,nyélbeütöttük a könyves bizniszt. :D És egy ragyogó,mosolygós arcú Kismamit ismertem meg. :D :) :D :lol: Nagyon helyesmszimpatikus Csajszi.Kávéztunk egyet,beszélgettünk egy kicsit,de sajnos Én is rohantam,Neki is dolga volt.

25-én megyek HSG-re 9-re,és azt mondta Irénke,hogy úgy készüljek 2-ig eltart. :x :shock: :roll: Tisztálkodószert vigyek.A kontrasztanyag még ott visszafolyik???Vagy hogy van ez??? :shock: :oops: :oops:
csucsu99
Budapest

Lányok!

nekem arra a pici barnás izére azt mondták (több doki is), hogy ez lehet attól is, hogy változik a méh, kezd nőni, formálódik, helyezkednek a dolgok, és van hogy ennek következményeképp egy egy hajszálér elpattan, vagy ilyesmi! Semmi para!
De mindenki azt mondta, hogy azonnal fekvés, pihi!
Szerintem nem szabad kísérteni a sorsot! :)

Házimunka: hááát én elégé le vagyok tiltva, de én nem is tudok már lehajolni :oops: :oops: :oops:
Laci szokott segíteni a zokni és a cipő felhúzásban is :oops: :oops: :oops: mikor úgy fekszenek, akkor van hogy még a kád átugrásában is olykor segítenie kell!
én lassan szötymörgős dolgokat csinálok az én tempómban... mindig van valami házi feladatom, és olyankor azt Laci idekupacolja a nappaliba, és ülve (néha állva) megcsinálom, aztán elsétálok elpakolászni, és ami nagyon lent van, azt csak odakészítem, és Laci pakolja be a szekrénybe!
No emelgetés!
A mosogatás is az ő dolga már, mert nem férek oda a mosogatóhoz normálisan :?
És nálunk rám parancsolt a doki, hogy vegyek olyan tartós övet, ami kíméli a derekat és segít tartani a pocakot! És ha 5 percnél tovább kell mennem, vagy pakolásznom, akkor fel kell venni! Ez is segít elég sokat :) csak nem szabad folyton hordani, mert akkor nem dolgoznak a poci tartó szalagok!

Szerintem nem kell halálra kímélni az embernek magát, de azt érezni, ha valami nem esik jól már! Én az első 10-12 hétben nagyon vigyáztam, és kíméltünk ilyen téren, és mostanság, mióta külön feladat a cipő felhúzás is, azóta a testem diktálja hogy mit szabad és mit nem!
Mindenki érzi magán hogy mi meddig megy :)

Azért pihizzetek is! :)

Navi!
Köszi :D

eszter82
Budapest

VarázsMacs,

hatalmas gratula!!!
próbálj pihenni, drukkolok, hogy minden rendben legyen. vagyis maradjon. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csucsu, mi majd még csak áprilisban kezdünk sajna, sacc/kb. vagy húsvét után valamikor, vagy az azutáni héten.... csak addigra kéne hogy meglegyenek a frissítendő leleteink...
És hát ugye addig ez a hónap még a spontánkodáséééééé :) :)
andrea-1

Andikám:hajrá spontán baba :!: :!: :!: :!: nálam szerintem akármennyire is szeretném nem nagyon jön össze spontán a baba!már fájdogál a pocim :shock:
pedig akkora meglepi lenne !!!!!!!!!!!!el sem hinném az tuti!!!!
de sebaj!majd lesz valahogy!

ezt a terminált dolgot meg hát aki kitalálta.....
anyám... :evil: :evil: :evil:
sting1982

Vörösmacs!

Teljes szívemből kívánom, hogy nagyon-nagyon boldog kismamai legyél! Nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rodina74

Macccccs, egy nagy-nagy gratula, most még kicsit titokban, majd a holnapi nagy bejelentés után hatalamast!!!
Látod, szerencsét hozott ez a topik, nem maradtál egyedül, mint a másikban :)

Hahó csajok. Van itt még olyan, aki nem kismami? :))))))
Felvesztek ugye májustól a klubba!!! :)))
mieza

Nyugi mieza...én veled vagyok mint nem kismama :roll: :P
ancsyka

Andi, igen emlékszem, h. ősztől jött az új divat, miszerint 2. havonta inszem, aztán meg a terminált is beleszámít... na ez utóbbi nem fér a fejembe :roll: csak le kellett szállnom a Zűrhajómmal, h. tudjak gondolkodni! :lol: Persze, h. nem sértődtem meg!!!
Na akkor szokja még az ívet... hát minden kezdet nehéz, szokták mondani :wink:

Csucsu, akkor megint tali? Bár lehet, mi előbb ott leszünk megint... na majd kiderül! Nem tudom, hogy működik a hsg, majd a tapasztaltak felvilágosítanak!

Eszter, én akkor lehet, túl bátor vagyok a tevés-vevésben... de végül is miközben porszívóztam az járt a fejemben, h. maga a művelet nem nehéz, csak szépen lassan sétálgatok és húzogatom magam után a szerkentyűt, a felmosás sem nagy kaland, viszont a mellékes dolgok, mint pl. vödör tele (félig) engedése vízzel, meg a szőnyegek felszedése, kádba hajolgatás tiszítás gyanánt, stb... na azt nem kellene, úh. legközelebb megvárom vele a Zuramat!

Mieza, csak ennyi??? Mesélj mi a helyzet? Hogy döntöttél meló ügyben?

Ancsyka, hívtad vagy tervezed h. felhívod Sz ügynököt? Biztos szívesen elmondja, h. mi a tézis, nem akadna fenn rajta! Csak, h. mégis képben legyél...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Pihentem egy nagyot, mert fájdigált a pocóklim. Aludtam egy nagyot, olyan jó volt!!!!
Kép

KépEszter örülök, hogy jól vagytok! :D :D :D Teljesen átrendeződnek a bébik? Akkor nem is tudod már követni, hogy ki hol van ??? ... itt a piros hol a piros.... :lol: :lol: :lol: vagy követhető?????Jó nagy lehet a pocakod, de úgy látom nagyon ügyesen viseled :lol: :lol: :lol: Vonalzód tuttiii!!!!
Kép

Bevallom egy kicsit be vagyok tojva, hogy egynél több borsó van a pocómban :shock: :shock:
Andikám biztos nem gond, hogy Sz ügynökhöz mész, nekem is K ügynök csinálta a rákszűrést és 1 hét alatt megvolt, igaz magánban. Szerintem 9 körül fogok érkezni, jól megnéztelek az iwiwen, de én elég béndzsó vagyok arcfelismerésből, majd figyelj lécci, vérvétel után lent fogok ücsörögni a váróban.
Kép
Hát lányok ruhapróbát tartottam, jól feljött egy pár kiló, mert nemhogy seggre, hasra nőttem, de még a combjaim is nőttek :shock: :shock: :shock: Vissza kell magam fogni és többet mozogni, mert ez a mozgásszegény életmód nálam egyelnő a hízásssal!!!!! Mi lesz belőlem? :shock: :shock: Bálnnnaaaa?

Még egyszer köszönöm, hogy így örültök velem és köszönöm a drukkokat, ez egy hihetetlen dolog, kívánom, hogy minenkinek nagyon hamar bekövetkezzen!!!! Mieza te is babás leszel hamarosan!!!! Kép
Kép
Hajrá spontánkodás Kép

KépPancsi :arrow: :arrow: :arrow: Lujzi :arrow: :arrow: :arrow: babaragacs a sikerese beágyazódásért: Kép

Kép

Maccs
vörösmacska

Macsikám!!

Jelőltelek iwiw-en. :D :D Olyan jó olvasni a soraidat,és ez a sok szépséges virág. :D :lol: Árad belőle a boldogság,és olyan tavaszos. :D

Pénteken ült mellettem egy csajszi Szűcsre várva,beszélgettünk,az első terminált együttlétük volt,és sikerűlt Neki,2.uh-ra jött.Szóval van akinél műkodik. :lol:

Navi!!
Ja,ja lehet találkozunk,sietek,hogy elkapjuk egymást. :lol: Ki is jön még?? :wink:
csucsu99
Budapest

Csucsu, akkorra még csak mi ketten vagyunk! Másról még nem tudok, de hát több mint 1 hét, úh. bármi történhet!

Macsek, hát pedig nekem van egy olyan sanda érzésem, h. nem csak egyedül lesz a drága, de ez még holnap nem tuti, h. kiderül :oops: na persze, ha viszonylag alacsony a hcg-d akkor valszín egy, de ha magasabb...? :shock: Ne parázz előre!
Figyu, ha bálnák leszünk, majd planktonokat eszünk :lol:
Én kb. 1-2 óránként éhes vagyok, de egyszerre viszonylag keveset eszem... én még nem érzem, h. híztam volna, max. pocim nem olyan kockás :lol: de eddig (baba előtt) azért kibírtam, h. csak 3-4 óránként egyek! Szóval én egyébként is ilyen "többször eszem, de keveset" típus vagyok!
Jah, amúgy engem is megismertél, úh. menni fog Andi is!!!

Én is aludtam egy kicsit... este meg megyünk színházba... szerintem be fogok kumni, csak ne horkoljak! :D
Indulok is készülődni, de nincs túl sok enerdzsim...

Sajti, merre kószálsz?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Csucsu, a kontrasztanyag nagyrésze kifolyik még ott a röntgenasztalon, végig a sejhajon. Vigyél egy kicsi törölközőt, fürdeni nem kell :lol: :lol: . Meg legyen nálad betét, mert utána lehet egy kis vérzés.

Maccs
vörösmacska

[quote]F írta:igyu, ha bálnák leszünk, majd planktonokat eszünk

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Csucskám viszajelöltelek.

Petezsák kukucs pont egy héttel van a vérvétel után? Vagy később?

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Újra itt! Elnézést, hogy hűtlenkedtem, csak annyi minden jött össze! Hú, hogy mennyi minden történt, alig győztem olvasni!
Csak olvasok és olvasok! Már annyira hiányoztatok, napok óta olvasok vissza!
Mikor lesz már jobb idő, hogy megszervezhessük a talit? Mit szólnátok a városligethez? Ott van kiülős hely, kismamiknak is jó, kellemes, közel trolihoz, hősök teréhez, parkolóhoz :D

Kipatak, hogy vagy? Jobb a hátad? Segített a kiro bácsi?

Navi, a táblázatban rosszul vagyok, halacskák vagyok, nem kos :D , tudod 03.03. Főleg azért is írd át, mert azt írtad, a legbefogadóbbak babaproject esetén a halak!!!
A dvd-t nem kaptam meg.
Annyira csodaszép a kis magvacska a pocidban! Annyira szurkoltam neked!
Maccs volt a másik kedvenc, mert benneteket a legelső fórumozásom óta követlek, veletek találkoztam először élőben. Lehet, hogy ez szerencsét hoz? Vbeni, akkor készülj :D De mindenkinek szurkolok ám!

Sajti, annyira szorítottam. Nagy-nagy ölelést neked!!!! A következőnél 4x jobban fogok, az tuttira sikerül. Mikor mehettek?

Vbeni, szörnyű a főnököd, remélem, hogy sikerült az ügyvéddel felvenni a kapcsolatot!!! Majd mesélj! (Többieknek: vbeni nagyon aranyos és kedves csajszi!) Naggggy drukk nektek, hogy most összejöjjön!

Rodina, ezek annyira jó hírek, hipp-hipp hurrrrrá!

Pancsi, ezer drukkkkkal szorítok nektek!! Nagy babaragacs!

Csucsu, a törvény úgy szól, hogy a beavatkozások idejére ad a törvény védettséget, a 2 lombik között és a vizsgálatok idejére nem tér ki. Szóval, ez elég homályos része a mtk-nek. De minden jogásznak az a véleménye, hogy ez is beleszámít. Természetesen nem a végtelenig húzva.

Zsu: a kisfilm előtt adnak tájékoztatást arról, hogy milyen kockázatai vannak a lombiknak. Úgy kezdhetik csak el, ha hallottad, mert így védik magukat – jogosan. Én is most a nagy szabadidőmben mentem el meghallgatni, és érdekes volt, ott azért elég sok kérdésemre választ kaptam. (mi az ideális endo méret, mikor mennyi petesejtet érdemes /vagy engednek/ beültetni, hány milla spermakatona az ideális… stb. )

Magamról annyit, hogy kaptam project jellegű munkákat, nem is keveset, azon pörögtem, meg egy magán vállalkozást is beindítottam. A cégem a mai napig nem adta ki a papírjaimat. A hétfőn, amikor többen szorítottatok, volt egy kör, hogy vissza akartak venni, de nemet mondtam, amit ők „nem fogadtak el”. most ők visszatartanak minden kilépős papírt.). Ma volt a határidő, hogy bármint jelezzenek, csütörtökön lejár a 30 napos bejelentési lehetőség ideje, (mármint a bíróság felé) szóval, belekényszerítettek, perelek sajnos. De sebaj, annál több pénzem lesz a lombik alapban! :D Pl. múlt héten kaptam teljes havi fizut :D
Ami rossz, hogy nem tudok addig elhelyezkedni.. ajánlatok meg most vannak.

Woody, köszi a segítséget. Szóval, van egy enyhe IRem, jövő héten dől el, hogy kell-e szedni rá MET-et. (vinnem kell még egy halom papírt és egy lesz egy-két vizsgálatom).

Henivel tudja valaki, hogy mi van? Olyan rég hallottunk róla!
mieza

Lányok aki még emlékszik rám:

2010.03.10-én megszületett Balázs kisfiam 3450 grammal és 54 cm-vel a János kórházban, nagyon boldogok vagyunk!

Mi is BMC-sek voltunk, ne adjátok fel, mindekinek sok sikert és nem elkeseredni, puszi nektek!!!!
csézjang

Ú, lányok ennyire kéne kímélni magunkat? Mi tegnap 10 zsák falevelet szedtünk össze a párommal, és egy csomót hajolgattam! Éreztem is a derekamat, akkor már nem hajolgattam, csak a páromnak tartottam a zacskót! Este éreztem a pocimat, így bevettem egy mg-t.

Vörösmacs!
Holnap gyere majd a beszámolóval! Jaj, olyan szép nap lesz a holnapi is!

Én ma voltam a doktor néninél, hogy továbbra is írjon ki. Hát mire hazaértem elfáradtam, kicsit szédültem is, és erősebb hányinger érzetem volt. Ja, a hasam meg akkora, mint egy 4-5 hónapos terhes!

Navi kismami, te hogy vagy?

rodina74

Mieza, de jó, hogy írsz! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem hogy én drukkolok neked :D , hanem még a férjem is nagyon:lol: , mert ő is emlkészik ám rád :D :D :D ! Mindig kérdezi, hogy mi újság veled?!! :lol: :lol: Szóval akkor perelsz! Sok sikert hozzá!!!!!
Elmentél magánakcióba IR vizsgálatra? Én is már olyan régen terveztem, ha ez nem sikerült volna, elmentem volna én is a Mensmentisbe.

Na mára elbúcsúzok, mert az őröm már morog Kép

Maccs
vörösmacska

Kép Csézjang gratulálok a kicsi Balázshoz!!!! Kép

Rodina Kismami , ezért egy kicsit jobban vigyázz magatokra!!!!! :lol: :lol: :lol: Én ahogy többet mocorgok érzem a pocóklit.

Maccs
vörösmacska

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :lol: :lol: :lol:

Macs! Nem bírtam nem ésrevenni, pedig gyorsan átfutottam az oldalt, hogy gyönyörűt teszteltél!!!

GRATULÁLOK!!! Annyira boldog lettem ettől!!! Hajrá kiscicák! :wink: :lol: :lol: :lol: Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti

https://www.r-med.com/index.php?catid=94

ez a lovacska, de ha körülnézel akkor van nagyon aranyos fóka is

Erika
vnbeni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?