sziasztok!
örülök az elveszett báránykák megjelenéséhez
péntek óta nem nagyon volt időm jönni, szóval szép lassan olvasgatok vissza:
szóval segítés: amit NEM csinál: takarítás, mosogatás viszont számíthatok rá a bevásárlás, mosás-teregetés, saját ingeit kivasalja, hideg kaja elkészítése,zöldségpucolás, krumplitörés és a gyerekekhez kapcsolódó ide-oda hurcikálás, értemenés, Leventéhez kapcsolódva pelicsere, öltöztetés,fürdetni én fürdetek, de ott van és segít. Szóval azt hiszem elégedett lehetek.
(zárójelben megjegyzem, hogy vasalni csak azóta vasalja a ruháit amióta feküdnöm kellett, de ha csak emiatt, már megérte
Nóri: hát igen az énkép az még biztos nincs, de olyan jó volt látni, hogy a tükörbe nézve vigyorgott
Amúgy az orron visszafolyó anyatejről olvastam, hoyg hasznos, mert így az orrnyálkahártyát védi a baciktól Én biztos nem mertem volna Levit a kocsiba hagyni, nem csodálom, hogy ideges voltál.
kokonya: egyszer funky tett fel videot az ujraélesztésről, elég jónak is tűnik, de nem szeretném éles helyzetben kipróbálni az tuti.
vicky: hormon nálam szóba se jöhet, legalább is fogigátló biztos nem, 2 hetente volt tőle egész napos hányással, magas vérnyomással kísért migrénem, amióta abbahagytuk azóta semmi. Néha egy két kósza fejfájás.
Most hogy itt voltak nagynénémék, ki is kérdeztem, mert ő elköttette magát, azt mondta, hogy ő örül neki, és most már ha mégis akarnánk gyereket, lombikozni lehet.
Én írtózok attól, hogy a hurkot ellenőrizgessem, hogy nem-e csúszik bele a hüvelybe és amellett is lehet teherbe esni, esélye annyi mint a guminak.
Nem próbáltál szünetet tartani amikor ömlik a szájába? lehet hogy ez zavarja.
A kedves rokonok megjegyzéseit meg xard le
ézsóné: nem muszáj neked elkezdeni a hozzátáplálást 4 hónaposan, lehet hogy nem is fogja elfogadni. Szandi egészen a 8 hónapig semmit nem fogadott el az anyatejen kívül, pedig elhiheted, hogy próbálkoztam
zarja: becsüllek a kitartásodért, és szerintem előbb utóbb Bulcsi is rájön, hogy jobb ha enged a nyomásnak
Én is biztos állandóan próbálkoznék a te helyzetedben.
juci: szerintem is az anyai hormon pöttyök. levin is szokott lenni, épp olyan mint ahogy te leírod, szerintem egyszerűen ahogy mocorognak feldörzsölődik és ezért tűnik pörkösnek. No para.
kakti: csuda jó az az oldal amit feltettél, mindent elolvastam.
Nálunk hála istennek nincs délutáni hiszti, szerintem levente örül neki, hogy nem csak én vagyok körülötte hanem a többiek is vele foglalkoznak.
kipróbáltam azt a félig hátradőlős szoptatást. Tök jó volt, szépen ki is szívta alulról a görcsös részről a tejcsit, és amikor kezdett eldőlni a fáradtságtól akkor váltottam bölcsőtartásba.
kattkat: nem akarom a barátnődet feleslegesen riogatni, mert tényleg nem mindegyik hpv gáz, viszont van néhány ami csak szexuális úton terjes és a méhnyakrák előfutárának tartják, mert ha egy kicsit is gyenge a méhnyak akkor elkezdenek tőle a sejtek burjánzani..
ktc: örülök, hogy szépen alakultok
zuzmooo: jó látni. Én tegnap adtam gripe watert Levinek és bevállt. Akkorákat pukizott, hogy apával jókat röhögtünk rajta. Levente meg vádlóan nézett .) Örülök, hogy szépen gyarapodtok, és hidd el, ahogy telik az idő egyre ügyesebb leszel, nyugi
ildi: gartula a nagylánynak. hajrá pelimentes időszak!!!
funky: neked sem voltak könnyű napjaid, szerencse, hogy már jobban vagy
huh most jól kiírtam magam....