Nno, sziasztok!
Tegnap egyáltalán nem tudtam csatlakozni a netre, hajrá-hajrá ADSL, már 3 nap amit nem fizetek ki a szolgáltatónak. Ma viszoint egyből sikerült, a MATÁV-os pasi délelőttre igérte magát, gyanitom modem-hiba, vagy vonal hiba. A MATÁV-os szerint hálózati-kártya hiba. Remélem nincs igaza, én a vonalra gyanaxom.
Peti még mindig szörcsög, folyamatosan porszivózom az orrából a fehér habos taknyot. Viszont szerencsére se láza, se rossz közérzet, semmi egyéb. Végülis a nátha nálunk is min. 2 hétig tart. Adom továbbra is a Cebiont és naponta 2x jön a porszivó...Peti legnagyobb örömére.
A betegeskedő Leventének és Bencusnak jobbulást kívánok!
Gyönyörűek a csemeték! Jó lesz élőben látni Őket!
TALI:
Ok jajjdejó, a jöv. csütörtök SZUPER! 9-re viszem Peticit dokihoz, utána kiugrom Timiért és Bencéért, szerintem 11 után érkezünk. Claire, köszi a tippet, majd keresünk valami viszonylag közeli parkolóhelyet. Nem baj, ha kicsit sétálni kell, csak az eső ne essen. Ananászos karikát akkor viszek (előző nap este elkészitem, a friss-sütésre nem lesz időm reggel).
Timi
Az 5 hós szuritól Petinek aznap este volt pici hőemelkedése, másnapra el is múlt. Még csak fel sem duzzadt a szuri helye. Bence stramm kislegény, semmi baja nem lesz!
Szőlő nagyon izlett. Bár lehet, hogy a lelkesedés valójában a banánnak szólt?
Karmen
Szegénykém, akkor Neked is vannak néha fájdalmaid. Orsi emelgetése nem okoz gondot? Kezeltesd ki, próbáld meg megúszni az operációt!!!
Tesó projekt:
Hát ha már szóba került, én teljesen elbizonytalanodtam
Eredetileg 3-at szerettünk volna. Amikor Peti megszületett, azt mondtam OK, elég lesz Ő egyedül. Aztán látom, mekkora divat a 1,5 év korkülönbség, a környezetemben rögtön van 2 ilyen anyuka. Kezdek kedvet kapni. Ami mellette szól:
- Kis korkülönbség, szinte ikrekként nőnek fel,
- Munkából mindösszesen 3 év kiesés
Ami ellene szól:
- A kezdeti nehézségek (kicsi-pici)
- Munkából 3 év (!!!) kiesés
Szóval, decemberig gondolkodunk, ha akkor győznek a mellette szóló érvek, akkor belecsapunk a levesbe. Ha nem, akkor visszamegyek dolgozni kb. 2 évre, elköltözünk a kertesházba és akkor jöhet a tesó. Era érvei nálunk is helytállóak, mire Peti kijár egy egyetemet én 55 éves leszek. Ki tudja, mi lesz később? Mindenképpen szeretném taplraállitani - azaz kezébe adni egy diplomát, nyelvtudást majd indulásképp egy lakást -, hogy utána önállóan járhasson
Ezt megkaptam a szüleimtől, ez a minimum, amit szeretnék megadni a gyermekemnek. Egyedül itt látom hátrányát, hogy 33 éves vagyok. Sajnos 3 gyermek felnevelése és elinditása ily módon nekünk erőn felüli harc lenne
Persze ki tudja mi lesz később?
Elképesztő vacak idő van, tegnap ki sem dugtuk az orrunkat. Féltem, nehogy Peti "ráfázzon" a náthájára. Viszont ma reggelre én is fújom az orrom és prüszkölök. Igy nem mehetek meglátogatni barátnőmet és a picibabát
Peti tegnap volt FÉL ÉVES!!
Természetesen kapott tortácskát (egy mignont...) rajta fél gyertyával, amit közösen elfújtunk. A mignont sikerült megkaparintania a tálkáról, gyorsan kikaptuk a kezéből, mielőtt betömte volna a szájába. A cukormázas kezével aztán jól összepaskolta az asztalt. Ime egy kép a félévesről és a tortácskáról.
Puszi Mindenkinek. Ha nem szaraxik a modem, akkor később jövök. Most sajnos vár a konyha és a mosatlan edények, juhejjj!!!
Szilvus és a Féléves