[quote]M írta:acsi: mi van??? Nem írtál semmit barnizásról, semmiről... ez azt jelenti, minden oké?
Lujzici, igen, egyelőre minden oké. Elmúlt a mensis szúrkálódás is. Cici nem fáj, csak egy icirit érzékeny, mensi előtt joban szokott fájni. Persze tudjuk, hogy az hogy nem jön meg még nem jelent semmit, mert lehet, hogy az utro nem engedi. Te mikor tesztelsz? Én nem merek, mert addig is ábrándozhatok Persze valamikor biztos fogok, van itthon 4-5 darab tesztem 10-es és 25-ös érzékenységű is. Én már annyi negatívat láttam, hogy szinte rettegegek a látványától
Pancsikám szerintem elég annyit feküdni, amennyit te jónak látsz, ahogy érzed, én így voltam vele, így akartam, de engem erőszakkal tartottak ágyban. Nekem sem ment annyira, de terror alatt tartott a Zuram . Pl Eszter én úgy emlékszem beülti után is minden nap elment beadatni a progi szurit az orvoshoz és lám lám ! Szerintem kb. 1 hét mikor elkezdődik a beágyazódás, tehát kétnapos lurkóknál a negyedik ötödik otthon töltött nap környékén. Aztán a beágyazódási folyamat eltart még egy jó ideig. Ha nem jól gondolom, javítsatok.
Egyébként gondolkodtam és arra jutottam, hogy Z ügynök összekevert egy inszemessel és azért mondta, hogy éljem az életem. Nem létezik, hogy dokker és dokker között ennyi a különbség. Gumikesztyű milyen okos ötlet!