Új privát üzeneted érkezett!

[quote]M írta:acsi: mi van??? Nem írtál semmit barnizásról, semmiről... ez azt jelenti, minden oké?

Lujzici, igen, egyelőre minden oké. :lol: :lol: :lol: Elmúlt a mensis szúrkálódás is. Cici nem fáj, csak egy icirit érzékeny, mensi előtt joban szokott fájni. Persze tudjuk, hogy az hogy nem jön meg még nem jelent semmit, mert lehet, hogy az utro nem engedi. Te mikor tesztelsz? Én nem merek, mert addig is ábrándozhatok :? Persze valamikor biztos fogok, van itthon 4-5 darab tesztem 10-es és 25-ös érzékenységű is. Én már annyi negatívat láttam, hogy szinte rettegegek a látványától :cry:

Pancsikám szerintem elég annyit feküdni, amennyit te jónak látsz, ahogy érzed, én így voltam vele, így akartam, de engem erőszakkal tartottak ágyban. Nekem sem ment annyira, de terror alatt tartott a Zuram :) . Pl Eszter én úgy emlékszem beülti után is minden nap elment beadatni a progi szurit az orvoshoz és lám lám :wink: ! Szerintem kb. 1 hét mikor elkezdődik a beágyazódás, tehát kétnapos lurkóknál a negyedik ötödik otthon töltött nap környékén. Aztán a beágyazódási folyamat eltart még egy jó ideig. Ha nem jól gondolom, javítsatok.
Egyébként gondolkodtam és arra jutottam, hogy Z ügynök összekevert egy inszemessel és azért mondta, hogy éljem az életem. Nem létezik, hogy dokker és dokker között ennyi a különbség. Gumikesztyű milyen okos ötlet!

Maccs
vörösmacska

jobban

Maccs
vörösmacska

Lányok, most csak gyors bekukk, mert dög vagyok... azaz dög fáradt... szó szerint ki vagyok csavarva, Pancsi szavaival élve! :(

Pancsi. dehogy is azért mentünk el, mert "hihetetlen" voltál... :shock: hihettelenül aranyos és szimpi, mint mindannyiótok!
Úgy maradtam volna még, csak tényleg 9-re mentünk egy helyre és így pont oda is értünk!

Vki kérdezte, h. hány tesztet csináltam még...? Egyet sem! Egyrészt nem volt itthon több, másrészt a vv elég egyértelmű volt és amíg mindent rendben érzek, addig bizti babás vagyok... azt hiszem elég egyértelműen észrevenném, ha már nem!
Macsek, amúgy én is pont így voltam mint te, h. féltem csinálni, mert még életemben nem láttam 2 csíkosat, csak fényképen :( és ez teljesen kikészített! De látod, velem is megtörtént... veled is megfog! :D

Úgy tudom, a beágyazódás kb. 6-8 nap, szóval beülti után azért érdemes pihizni, de Sz ügynök azt mondta, h. 3 napig többet pihenjek, mint normál esetben és utána egy kis séta sem árt!
Én kb. 1 hetet sokat feküdtem, de a betegség miatt is...

Sajti, ha mindenki benne van, szívesen beírom a horoszkópokat is! :wink: De látom eddig lelkes mindenki! Vagy inkább ha senkinek nincs ellenvetése és nem jelzi mondjuk keddig, akkor beírom! Jó lesz így? :lol:

Bocsi, most ennyi, majd reggel folyt.köv.! Szép álmokat!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hú Pancsi ez nem lehetett semmi ez a leszívás. Jó, hogy kibírtad. A szíved meg ettől a kavarástól fog kikészülni. Remélem csak az EKG volt rossz

Rodina

Láttam a tesztedet. Gratulálok.

Navi
Én is csak melegedni járok a BMC-be, meg a pénzemmel sem tudok mit kezdeni így hát oda hordom. Ja és a divatról sem akarok lemaradni.

Sajti

Azt ne hidd hogy örült neki, folyamatos ellenőrzés alatt tart. Ráadásul, hogy a munkaidőhosszabítást le tudja tolni a torkomon, ki találta, hogy a kolléganőm is „többet dolgozik”. Ez úgy próbálják lepapírozni, hogy előbbre írták a munkaidő kezdését – természetesen visszamenőleg – azt hiszik, hogy beveszem de tudom, hogy a kolléganőm annyival előbb nem tud beérni, mert a gyereket viszi az iskolába. Ráadásul felvett egy lányt akit természetesen nem jelentett még be, mert állítólag próbamunkán van.
Na a lényeg, hogy ott szivatnak ahol tudnak.

A hugom most rendelt ilyen állatot, ha érdekel akkor megkérdezem hogy hol.

Navi

Én kos. Kérek én is ügynöklistát, akkor talán előbb megtalállak benneteket

Holnap megyek a BMC-be

Volt már valakinek olyan, hogy egy ciklusba mindegyik uht úgy csinált meg, hogy egyszer sem volt mensi?
Nekem sikerült!!!!!
vnbeni

Jóóóóó reggelt,

Sajti,
Jaj nagyon édi a nyuszi-bugi. Köszi a linket.

Pancsi,
De örülök hogy minden rendben volt, így tovább !
Bogyókáid gyönyörűűűűűűűűűűűűek. De jó látni őket.
Augusztus 7-re vagyok kiírva, 8-tól dokim két hétig szabin van, brühühü, de remélem a július közepi Tátra-túra segít egy kicsit 8)

Pancsi, Macs, Rodina,
Hatalmas babaragacsokat küldök.

Lujzici,
Még bármi lehet, léééééccci, annyira drukkolunk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vaya!
Nagyon szép a kis embriód!

Pancsikám!
Jaj, jó, hogy jöttél tegnap! Helyes hogy sokat pihentél! Meglátod minden rendben lesz! Jaj, 24-én megint talizunk, jaj de jó! Biztos mind a ketten jó híreket fogunk kapni! Mert nem is ehet másképp!
Jaj, Pancsi, gyönyörűek ezek a bogyók!
Köszönöm a babaragacsokat!

MAcs!
Nagyon szurkolok! Már csak 2 nap! drukkolok ezerrel!

Kisbeka!
Sajnálom, hogy nálatok ennyi probléma van! De hidd el, itt tényleg jó kezekben leszel!

Lujzici!
Nagyon drukkolok! Az utrót ne hagyd abba, még meg nem jön, illetve, amíg nem mész vissza a BMC-be eredményhirdetésre!
Én úgy tudom, hogy a beágyazódás a 7. és a 11. nap között történik meg!

VNbeni!
Nagyon drukkolok a holnapi BMC-hez! Majd gyere és mond el mi történt!

rodina74

Sziasztok!
Kicsit megkésve,de itt vagyok!
A szülinap jól sikerült fini volt a menü gondoltam rád navi :lol: :lol:

vnbeni!
Hogy lehetnek a munkahelyeden ilyen szem...ek??Ilyenkor örülök,azért hogy igaz nem sok pénzért,de állami intézménynél dolgozom.Drukk a holnaphoz++++++++++++++++++++++++

navi!
Kipihented magad??

vörösmacska!
Megértem,hogy félve tesztelsz.Csak pozitívan ez zebrás lesz és punk-tum :lol: :lol:

Lujzici!
Ti is most kezdtetek nem rég?

Azt szeretném kérdezni,hogy az első kiértékelő beszélgetés mikor szokott lenni?A 22.napi vv-után gondolom.Jól hiszem?

Kép
Kép
a.ibici

Holnap kiért kell még izgulni?Ki megy BMC-be vnbenin kívül vagy tesztel valaki?

Kép
Kép
a.ibici

Kép Jó reggelt! Kép

Csodásan süt nálunk a napKép , kedvem kicsattanó :lol: :lol: :lol: :lol: egyre jobban bizakodok!!!!!! Hányingerem van, össze-vissza szédelgek, mint az őszi légy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DE! képzeljétek ma már teregettem, de csak öreganyásan, meg elmosogattam!!!! Persze teljesen kipurcantam :lol: :lol: :lol: :lol:

Navi, hét ez a tesztelés kemény téma :( rettegek, bár én már láttam saját kétcsíkosat is anno, uramatyaám csináltam vagy nyolcat-tizet, nemrég dobtam ki őket, azt hiszem akkor mielőtt decemberben indult az első stimum. Azért őrizgettem, hogy ha soha többé nem lesz kétcsíkos tesztem, legalább azok meglegyenek, aztán ajánlották, hogy szakadjak el tőlük és így is tettem.

Pancsi Lujzici :arrow: :arrow: :arrow: mennek a babaragacsok Kép

Tüszőnövelők Kép

Maccs
vörösmacska

Ibici, én lehet, hogy tesztelek holnap :shock: nem gondoltam volna, hogy így elrepül ez a két hét :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és még nem is meséltem, hogy pont szerdán kell vinni szipirtyót laborvizsgálatokra, pont a János kórházba. Úgyhogy édes hármasban :( :( megyünk :( . Ha nem én beszéltem volna az orvosával, akkor azt mondanám direkt csinálta. Úgyhogy sajnos vele lesz a Zuram a traumatológián és egyedül fogom a "gratulálok Vörösmacska, ön terhes.... " :lol: :lol: :lol: :lol: kezdetű mondatot átélni, mert a nyanyát sehol sem lehet egyedül hagyni..... Azért jó lett volna, ha szerelmem velem van, amit nem hiszem, hogy meg tudunk oldani. Meg persze mit mondjunk neki, mert természetesen nincs beavatva.
Ja és azért kell laborvizsgálat, mert vasárnap befekszik, ugyanis műtik a combnyaktöréses lábán a csavarokon kell állítani. Megint lesz vele bajunk elég, mert anno amikor műtötték, teljesen elment az esze a shokktól ami érte, mert egy rémálom volt az egész :( :(

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

köszi csajok:igazatok van nem biztos hogy nyilvánosságra kellene hozni a nevünket!ebbe bele sem gondoltam!

Navi:ügynöklista elmentve :lol: :lol: :lol:

Pancsi:húúúúúú!!!!!!!2kis manó!!!!!vigyázz rájuk és pihikézz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vaya:de szép ki petezsákocskád van!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Macsek:Jól van látom jól vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:
minden ok lesz!!!!!!!!ott vannak a CICÁK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gondolok rád is nagyon!!!!!!!!

nálunk is nagyon szép idő van az embernek teljesen más a kedve ilyenkor!!!!!!!!

csajok:azt szeretném kérdezni ki tudja hol tudnék venni ilyen 10es érzékenységű tesztet??????
egyébként ezek a szaros negatív tesztekkel már nálam is tele van a padlás!borzasztó látvány :( :( én is mennyit csináltam már te jó ég....
sting1982

Jó reggelt!

Vaya, ha jól néztem, még Babe skorpió, más nem... amúgy szerintem (lehet, h. más hülyeségnek tartja) azért van vmiféle rendszer abban, h. melyik jegy szülötte esik könnyebben teherbe... a legbefogadóbbak a halak, ill. rákok, aztán szerintem a skorpiók, ill. bakok. Halunk pl. nincs is a topicban! De persze ezt nem ebből a fórumból szűröm csak le!!! A legkevésbé befogadók pedig az ikrek és a kosok :( Nyilván vannak kivételek és az aszcendens is számít, de nagy általánosságban én így látom!
Amúgy a mi picúrunk is skorpió lesz valszín :D
Nagyon szuper a fotó, de tényleg! :D Én még nem is láttam ilyen jó felbontásban! Még a babci is látszik! Ezt hányadik hétben csinálta a doki?

Kubu, okés, akkor no tabi... azóta nem fájt szerencsére, meg amúgy sem vagyok fejfájós! Akkor tűrök, tűrök, ha esetleg mégis boldogítana! Kávé citrommal??? Na ez új! :lol:
Viszont nekem ha fáj, akkor nem napközben, hanem éjszaka, kb. 2-3 körül és akkor ébredek, amikor már qrvára rosszul vagyok :(
Csontjaid jobban vannak? Remélem!
Jó lenne hugiddal talizni...!!! Mindenki 24-én megy, engem nem vár meg senki :( :cry: :lol:
Amúgy nagy gratula neki!!!
Én Gravidát szedek, abban van vas... nem is megy úgy a kaksi :oops: :roll: De én nem tudom, h. mennyire jó a vasam? Nem mondták, h. rossz lenne, de majd úgyis kell mennem vv-re!

Pancsi, majd nézek neked vmi jó kis ikrekes jellemzést, aztán küldöm priviben, okés?!
Pihizzél azért, amennyit tudsz és nagyon gartulálok a 2 kis 4 sejteshez, akik msotanra már nem csak négysejtesek! Eddig minden stimmel... pont úgy van, ahogy nálam! :wink:

Sajti, pedig azért annyira nem kis város... megyeszékhely, de tényleg szuperszonikus sebességgel terjednek a hírek! Csak azért szívhangig nem akartam volna szétkürtölni, meg a 12. hétig is várnék...

Lujzi, nincs elfelejtve a válasz... érkezik az :lol:
Nagyon szorítok neked is!!! Olyan szuper lenne, ha te is babás... :D

Amúgy sikerült kipihenni magam! Aludtam több mint 9 órát!
A tegnapi nap kissé fárasztóra sikeredett... látógatóban voltunk Hévízen. Séta, autózás, kevés tápláló étel, fürdőben ücsörgés, fekvés kényelmetlen napozóágyon... na nem panaszkodom, de mire hazaértünk addigra már majdnem bőgtem a fáradtságtól! Igazi hisztis picsa voltam :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Kubu: merre mész a Tátrába (Alacsony-vagy Magas?) Remélem jó lesz, de hát ez nem esik közel a szülésedhez? Én is megyek a nyáron az Alacsony-Tátrába egy hegyi hotelba. Ezt az utat tényleg licitálva vettem, nagyon-nagyon jó áron. Remélem jó időtök lesz, magamnak is csak ezt kívánom.

Macsek: hát akkor hamarosan kiderül a dolog? Nem is hittem, hogy igy szalad az idő. Remélem, hasonló szép teszted lesz, mint Rodinának. Neked is azt mondom, mint neki irtam, nem kell feladni - és lám-lám.

Egyre jobb a kedvem, egy orchideám már biztos virágozni fog, a többi is mocorog valamilyen szinten. Ma voltam ismét vezetni, ezt mostanában ritkán tettem a tél miatt, de hamarosan visszatérek a napi vezetők közé - de nem itt Pesten, mert ez nagyon kemény.

Sajti: te most mikor folytathatod?

Mieza: nagyon régen olvastunk már felőled.

Zsu: már csak pár hét és itt van április.

Minden jót nektek ill. akit nem említettem annak is

üdv
kispatak
Vendég

Sting, én még régebben vettem Leotól innen: http://babatervezok.otthona.net/
Nagyon korrekt, megrendeled, átutalod a zsozsót és pár napon belül jön a csomag Németországból. Bár biztos lehete máshonnan is. Most nem is tudom, hogy nyitva van-e a shop, mert Leona is szült, mert végre sikerült neki a kistesó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......... de úgy látom már visszatért :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Macsek!!! Szédülés, hányinger... YESSSSSS! Nekem is így kezdődött! :wink: :lol:
Szegényke, nem irigyellek szipirtyó miatt :( De durva, pont ilyenkor, mikor magaddal kellene foglalkoznod! :roll:
Tényleg jól tetted, h. eldobtad a régi teszteket! El kell szakadni a múlttól!
Én annyira besz@rós vagyok, h. életemben össz. vagy 3-at csináltam :D

Sting, rendelni lehet itt a fórumon 10-es tesztet, de nem tudom kinél... majd a többiek megmondják!
Gondoltam, h. csak egy kósza ötlet volt részedről a név beírás :lol:
Mikor akarsz tesztelni?

Kép
Kép
navared
Szfvár

vörösmacska!!
DRUKK++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

navi!
Ez az ügynök lista engem is érdekelne.Egyébként jut eszembe,mindenkinek saját dokija van vagy ez hogy működik?

Kép
Kép
a.ibici

Nem tudtam reggel nagyvécézni :oops: - na ezt már jelnek veszem!!!! Nem, hogy nem tudtam, egyáltalán nem is kellett!!!!!!!

Zuram elment nyanyához, én meg lassan át fogok sétálni anycimékhoz, mert szerelmem unokaöcsimnek (9) tegnap lett kész a külön szobája és marha jó lett állítólag, és én annnyiiira kíváncsi fáncsi vagyok... és kell a séta...és süt a napocskaKép.... és anycim sült husit készít párolt káposztával :lol: :lol: :lol: nyami nyami

Jók legyetek!!!!

Maccs
vörösmacska

Sting, Ibici, menta privi :lol:

Macsek, jó étvágyat! Mi is nemsokára megyünk anyciékhoz ebédelni... már alig várom, de előtte kap a Zuram egy masszázst! Remélem, bírni fogom!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi de ugye nem ücsörögtél forró termálvízben????

Én nagyon sokat teszteltem, de inkább az első 3 évben, az utóbbi másfél évben szinte már egyáltalán nem. Nem is tudom, mikor rendeltem ezeket a teszteket, remélem nem járt még le a szavatosságuk. Majd megnézem. Megfigyeltem, hogy negatív teszt után rögtön még aznap vagy legkésőbb másnap mindig megjött...mensimeghozó teszt :( :( :( :(

Maccs
vörösmacska

Macsek, dehogy is!!!!! Csak üldögéltem, sudokuztam, aztán a többiek sem voltak elragadtatva a víz hőfokától (24 °C), úh. beszélgettünk!

Kép
Kép
navared
Szfvár

üldögéltem, kint a "parton" :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

navi!
Ment a privi.

Kép
Kép
a.ibici

Jó étvágyat nektek az ebédhez!
Lassan megyek én is a lányom brassóit kért megfőzök gyorsan,aztán még jövök!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Remélem mindenki pihen és élvezi a szabadnapot!! :D

Mi is itthon,ma főznöm sem kell,tegnapról még maradt.Most sült meg a buktám. :D

Macsek!!
Drukkolok nagyon,és jó híreket fogsz kapni. :D Máshogy nem is lehet.

Navi!!
Hévíz!!De jó hely,imádom!!! :D Most nem is szabd termálvízbe fürödni ilyenkor!!Én is tudok hisztis lenni ha nagyon fáradt vagyok,de ez Neked most legengedett. :D

Pancsi!!
Szijjjaaa!!Gondoltam hátha nem zavarlak meg az sms-el,kiváncsi voltam nagyon,hogy vagy?? :D Örülök,hogy minden oké,és így tovább.

Ibi!!
Én ugye pénteken voltam a 22.napi vv-en+ megvizsgált Szűcs,és el is mondta az eddigi eredményeket,és a hogyan továbbot. :D :lol:
Drukk holnapra.

Nekem ma megjött miki,25.napra. :roll: :shock: Hülye kérdés:Nem lehet,hogy nagyon megpiszkált Pénteken Szügynök???Na mind1,holnap telózok HSG ügyben.Haladunk...
csucsu99
Budapest

Jóóóó Reggelt!!!

Pancsi:
Te virágmentő!!! Biztos meghálálja majd. Talán a levélszínből ki tudod következtetni a virág színét; ha bordós-zöld, akkor sötétebb színű (rózsaszínes), ha sima zöld, akkor fehéres lehet... :roll:
Gyönyörűségesek az embiócskák, azóta biztos szépen fejlődtek! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kisbeeka:
A fiú és lánybarátokról, szinte ugyanazt írtad amit én nemrég! :)

Lujzici:
Próbálj meg nem tüneteket figyelni, nekem sem jött be...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Navi:
Horoszkóp, szuper!!! :)
Beszéld máá meg a Zügynököddel, h. te is inkább 24 -én jönnél, mert csak akkor "érsz rá". :lol:
Hááát, a titkot, ha már csak egy vki is tudja rajtatok kívül, akkor már szélsebesen terjed. Látom sokat aludtál, egyébként a hiszti ilyenkor szerintem simán elmegy. :wink:

Vnbeni:
Ó, sajnálom, pedig már azt hittem összebarizik veled a főnököd... Miket is képzelek! Az új csajszit már a munkábaállás előtti napon be kellett volna jelentenie, de legkésőbb aznap - akár fel is nyomhatnád az APEH-nál a főnököd, nagyon bruti a mulasztási bírság összege ám! Persze ezzel senkinek nem használnál, pláne nem magadnak...
Köszi, érdekelne az állatka-lelőhely. :)
Nem semmi, hogy végig mensinuku volt! :shock:

A.Ibici:
Én sajna, nemtom mi van a konzi után, nekem nem volt még az sem (mert máshol kezdtem).

Macs:
Hoppácska! Micsoda? Szédelegsz, hányingered van és no kaka??? :lol: Hmmm... :wink:
Mamival most ne törődj, majd a jó hír után ráérsz vele foglalkozni, addig a párod agyusztálja, mégiscsak az ő anyukája. Nagyon nem jött jókor nektek ez, de ügyesek lesztek és biztos megoldjátok valahogy. Ez a csavarállítás mivel jár? Nem fog tudni járni egy darabig? A lényeg, hogy próbáld meg kímélni magad fizikálisan és agyilag is (legalább egy ici-picit).
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.03.15 11:11-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsi.bmc!!
Még biztos fogunk talizni,de jól gondolom,hogy Te rövid hajú vagy???Talán csíkos pulcsiban voltál??? :D

Ditka!
Szerintem is jól döntöttetek,1X már írtam,hogy MI is jártunk a Forgácsba,de eljöttünk,és életem legjobb döntése volt.Mondjuk nem lehet másolatokat kérni az eredményekről??Mert jogod van megkapni,nem???Amint készen vannak,kérsz te is egy példányt.

Szia Sajti!!

Jól vagy??? :D
csucsu99
Budapest

Szió Csucsu!
Jól köszi. :)
Na, akkor hajrá HSG!!! Legyél rajta túl mielőbb!

MIEZA!!!!
Mi ez a lappangó-üzemmód? Itt rágjuk a küszöböt, hogy mizu veled!
Írj már egy-két sort magadról légyszi! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Navikám:ment a privim!

Macsek:köszi de ha mensi meghozó ezek a tesztek akko nem is köll :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ááááá nem !majd megnézem az oldalt alaposan !!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jah és Kimélő üzemmód!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajti:cia-mia!!!!!!!!!

Csucsu:hajrá hsg!nem vészes! :wink:
és aztán hamarosan kezdés? :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Navi:nem akarok tesztelni!!!!!!!!!még nagyon nem!csak egy az hogy jóval olcsóbbak mint a patikai tesztek másik meg hogy ez a 10érzékenységű talán már jobban hamarabb kimutatja ha TERHES LESZEK VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Ibi: igen, mi elvileg februárban már kezdhettünk volna az első inszemmel, de szívritmuszavaraim lettek, és azokat elkezdték kivizsgálni. Emiatt 1 hónapot halasztottunk a BMC-ben.
Ti mikor is mentek?

Vörösmacsi: azért csak óvatosan azzal a nem-vécézéssel! Néhány barátnőm nagyon megszenvedett ezzel a dologgal terhessége alatt.

Igen, én is tervezek tesztelni, ha nem jön meg addig, akkor szerdán. Muszáj lesz... én ugyebár szívgyógyszert szedek, és rájöttem, h nem lenne bölcs szegény szívemet kitenni pénteken a több órás izgalomnak, őrülten verésnek.
Pedig már eljátszadoztam a gondolattal, izgalmas lett volna ott hallani az eredményt, meg különleges is... már persze ha pozitív. :-)
Szóval akkor te holnap tesztelsz? Hú, de szorítok!

Eléggé görcsölgetek, fájdogál a derekam is... na, meglátjuk, mi lesz ebből! :-)

Kép
lujzici

Sziasztok!

Hiányoltatok egy Halat: én Halak jegyében születtem, nálunk mi vagyunk a legtöbben a családban - rajtam kivül még 3 ember.

Látom Mieza-t már nem csak én hiányolom, lehet elutazott valahová?

Héviz: Milyen viz volt 24 fokos? Én is szívesen elmennék oda is, de talán jövőre.

Macsek: hát nem jó az ilyen anyós, de azzal próbáld magad vigasztalni, hogy te igazán nem tehetsz róla, ugyanakkor ő mégis a férjed édesanyja (gondolom én) tehát ő is szült gyereket, a párodat. Ha az idő el is ment, ezen senki sem tud változtatni - nem is lehet. Mint ahogy én is a gyerekem anyja maradok, mig élek - bármennyire másképp is szeretné ez bárki (nem rólad van szó)

Kismamik: vigyázzatok a csemetékre, vágyakozók teljesüljön mielőbb szívetek vágya!

üdv kispatak
Vendég

csucsu!
Köszi az infót :D drukk a HSG-hez!!

lujzici!
Én elvileg,ha időben jön meg akkor 29-én megyek 3 napi vv.-re.Ugy,hogy mi nagyon az elején járunk :shock: :shock:
Pekkem volt ugyanis az elő beszélgetésre amikor mentem az volt a ciklus 5.napja,de azt mondták az már sok 3+1 az elfogadott.Így csúszunk 1 hónapot :? :? Addig is marad a spontánkodás :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Haliho.

Sajti Jó ez a nyuszi bugis, én is előadom majd uncsitesóméknak, biztos tetszeni fog nekik. Tetszett amit írtál a babómról nekem is olyan kis formás. Jó hogy más is látja :)

Pancsi örülök, hogy nem fájt a beavatkozás. Vigyázz az ikrekre. Babaragacsok mennek ++++++++++++++++++++++ Csodás a kép róluk.

Kisbeeka, hát nálatok is van egy pár gond. Jó helyen vagy itt összehozzák neked a babát meglásd.

Vörösmacs, Lujzi, Rodi nektek is mennek a ragacskák ++++++++++++++++++++++

Lujzi, nekem az utrótól kezdetben nagyon feszült a mellem aztán egyre kevésbé. Ezt egy jelnek vettem hogy tuti meg fog jönni. AZtán látod itt a baba.

Macs szerintem tök jók a jeleid. Nagyon nagy drukk a pozi teszthez.

Navi én is nagyon fáradékony vagyok, nem csoda hogy kibuktál. Mi tegnap mentünk el vacsizni meg tesómékhoz hulla voltam mire hazaértem. Aludtam is 9 órát de ma is alig bírok talpon lenni. Most kaptam egy új tippet hányingerre, citromos víz, nekem úgy tűnik beválik. Meg este szelőztetek 1-2 órát a hálóban az is segít.

Hát lehet vmi ebben a horoszkópban én is hallottam hogy a skorpiók termékenyebbek. Lehet ennek is köszönhetem h összejött az első inszem. Jól ki fogsz jönni a gyerköccel én az ikrekkel mindig jól kijöttem.

Vnbeni főnöködnek üzenem hogy tehet egy szívességet. (na jó azért ne add át, csak gondolj rá, mikor találkoztok)

Rodi érdekes hogy neked egyszerre lesz petezsák meg szívhangkukucs. Ilyet még nem is hallottam. Legalább nem kell kétszer visszamenni.

A.ibici azt hiszem a kiértékelő beszélgetésre is kell időpontot kérni. Talán én akkor kértem mikor voltam vérvételen ha jól emlékszem.

Sting én egyszer újpesten kaptam 10-es tesztet, ha esetleg járnál arra (központ, az árkádok alatti gyogyótárban). De interneten állítólag lehet olcsóbban rendelni.

Én ma itthon pihengetek, csináltam anyós féle sajtos husit végre úgy sikerült ahogy terveztem. Vékony husi vastag szósz rajta. Képzeljétek tök rendes a főnököm mert belement hogy itthonról dolgozzak. Örülök neki nagyon mert messze van, meg a társaság sem a legjobb nem szerettem bejárni.

Kép
vayacon

Vaya:
Milyen szerencse, hogy otthonról is tudsz, ill. hagy a főkön dolgozni. Kész főnyeremény. :) Az viszont furi, h. nem jó a mhelyi légkör nálatok; én meg ebből a szempontból vagyok mázlista, csak jófej kollégáim vannak. Már sokszor gondoltam, hogy elmegyek mást dolgozni, de ki tudja ott milyen lesz a gárda, a főnök... Inkább maradtam.
Ó, a pöttömkéd mostmár egyre nagyobb lesz és mindíg mást láthattok, aztán szépen kialakul az emberke-forma. A legszebb, hogy nagyon jó anyucija és apucija van, jó helyre születik. :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

vaya:köszi de nekem újpest elég messze van!szerintem a neten fogok vadászni magamnak!

Macsek:figyike?te regisztráltál az oldalon ?mert ahogy olvastam nem muszáj nah nem mintha gond lenne!szerintem próbálok onnan rendelni!köcci még 1x:)
sting1982

Sting, igen úgy emlékszem,hogy regisztráltam, még talán fórumoztam is egy időben. Vásárláshoz egyből mehetsz a shop-ba. 165 Ft a 10-es érzékenységű

Itt a babaneten én úgy tudom Eshajnalcsillagtól lehet vásárolni http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=10600. Küldök privit! Itt olcsóbb

Maccs
vörösmacska

Sajti anyósnál azért kell a csavarokon állítani, mert 3 cm-rel túllógnak és nyomja neki az idegeket, ez nem tudom hogy lehet, gondolkodunk rajta, hogy a vajon a műtét szúrták el másfél éve vagy ez normális?! Majd Zurambeszél a dokival. Amikor anno ezt a balesetet szenvedte a Tétényi kórházban :!: feküdt :!: és onnan szálították a János traumatológiára. Nem semmi, hogy fekvőbeteg osztályon valaki combnyaktörést szenved és csak másnap vitték át megműteni, jó kis pert lehetett volna a nyakukba akasztani. Nagyon megijedtünk, mert régen úgy volt, ha egy ilyen idős embernek combnyaktörése lett az nagyrészt ottmaradt, de nem ettől, hanem a hosszas lábadozástól, és a felmerülő szövődményektől, mint tüdőgyulladás és társai. Na ez már nem így van. Modern eljárással műtenek, fémet tesznek be, csavaroznak. Anyós nyolcvan éves volt akkor és a műtét délutánján felültették az ágyban és úgy kellett ennie. Két nap múlva már járókerettel botorkált. Persze agyilag bekattant szegény de az más tészta. Szóval megnyitják neki és valamit bizgurálnak a csavarokon.

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!
Az nagyon ó, ha már érzel hányingert! Azt én is éreztem már a 12. nap körül!
Hát sok erőt kívánok neked az anyós elviseléséhez! De szerintem mosolygós arccal fogod végigcsinálni, mivel már tudni fogod, hogy valaki vagy valakik lapulnak a kis pocidba!

Sting!
Én itt valamelyik topikon esthajnalcsillagtól szoktam rendelni! Nekem sikert hoztak!
Van több féle tesztje is, és olcsó.

Navi!
A vas miatt nekem is van gondom a székeléssel! Minden reggel iszom egy kis meleg, édes löttyöt, úgy jobban megy!

Lujzici!
Szerdára nagyon szurkolok! Nekem a szerda szerencsét hozott, úgyhogy…! :lol:

Vaya!
Igen, én úgy láttam, hogy a többieket, aki Sz ügynöknél vannak, kb 1 hét múlva visszahívták, hogy petezsákot kukucskáljanak! Engem meg másfél hét múlva hívott vissza S ügynöknő, de sejtem, hogy csak nagy szerencsével lesz még akkor szívhang! Szerintem még kicsit korai lesz!
Te, hogy vagy?

rodina74

Vörösmacs!

Az én anyósomnak is volt combnyaktörése, de az ő csavarjait nem vették ki. Azóta is van neki egy, ami néha kicsúszik vagy fél cm-t, és azt nagyon érzi. Azt mondja, hogy ilyenkor vissza szokta tolni! Na, ez nekem tiszta horror!

rodina74

Navi na jól van, én megmáá azt hittem, hogy locsipocsiztál :shock: :shock: a termálban!

Ibici, én már nem is rudom hogy volt ez a kiértékelősdi, de egyébként is K ügynöknél teljesen más sorrendben mentek a dolgok nekem, mint ahogy ti írjátok :? .

Lujzikám döntöttem, nem tesztelek holnap, hanem veled szerdán. :lol: :lol: :lol: Csak akkor nem lesz időm feltenni, mert biztos korán indulunk. Óóóó miért jönne meg? Dehogyis! Butaságok ne járjanak az eszedben!!!! :D :D Együtt fogunk zebrásat produkálni! :lol: :lol: Majd megpróbálok nagyon korán felkelni!!!!

Vaya de jó ez az otthonról való munka. :lol: :lol: Nekem is ez kellene. Bár régebben ezt beszéltük meg, de mostanában nem esett szó erről a Főnök szájából.
Én nem akarok dolgozni a terhesség alatt, mert nagyon sok az utazás meg iszonyat stresszes... de akkor mi a jóistent fogok csinálni :shock: 8 hónapig ???????????- eddig ezen nem is filóztam

Pancsi pihzgessél édes, amennyi jól esik!!!! Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow: Nekem is az egyik orchideámon elindult 3 rügyféleség, remélem virágszálak lesznek!!!!

Vbeni ez a főnökösdi egy rémálom, holnapra megy a varázslat Kép

Kép

Maccs
vörösmacska

Rodi!! Neki sem veszik ki a csavart, csak állítanak rajta. Visszatolja?? :shock: :shock: Húúú

Ja, egyébként anyós most legkevésbé sem fog érdekelni, ha jó híreket kapok akkor azért :lol: :lol: , ha meg nem, akkor azért :( ! Át fogok nézni rajta. :wink: Csak a Zuramat sajnálom nagyon előre is, mert imádom és mindig rettentően felhúzza magát amikor az anyjáról van szó, mert elviselhetetlen, idegesítő, rosszindulatú és érthetetlen már szegény :( :( :( Még szerencsénk van, hogy elvan egymagában és nem csinál kárt sem magában sem másokban, egyelőre!

Maccs
vörösmacska

Vayacon: köszi az Utróval kapcsolatos biztatásodat!
Te mikor is teszteltél az inszem napjához képest (ha mondjuk azt vesszük első napnak)?
Én szerdán tervezem, az lesz a 15. nap.

Sting: én Esthajnalcsillagtól rendeltem mindig LH meg terhességi tesztet is. Ha jól emlékszem, 110 FT/db volt, és nagyon megbízható a lány. Általában nekem ingyen még tett is mellé 2-3-at. :-)
Kb. 3 nap alatt itt volt mindig. 10-es érzékenységű, nagyon jófajta tesztek.

Kép
lujzici

Csucsu, kaptam egy jó kis könyvet barátnőméktől... az a címe, h. "Barátnőim a terhességről" Kitárgyal mindent a teszteléstől a szülésig, amit az ember nem kérdez meg orvostól, de persze humorosan. Na ezzel csak azt akarom mondani, h. lehet, h. megengedett a hiszti, de szegény párom nem biztos h. örül, úh. már mondogatom neki, h, olvassa el, h. lássa nem egyedi az esetem :lol: Szerintem el is fogja!

Sajti, nem tudom még... de azért elgondolkoztam egy percig, h. majd felhívjam-e?! Olyan jó lenne talcsizni!!! Gondolj bele, 3 ikrek ül a fenti váróban :shock: :lol: :shock: :lol:

Lujzici, gyanús vagy te nekem :wink: :D
Jaj már csak kettőt alszunk és tesztelsz?! Húú de izgi!

Kispatak, 24 °C az nagyon kevés csak úgy ücsörögni! 34-36, az már valami! Állítólag nyáron annyi, de ilyenkor mire felér a mélyből lehül. Szóval amikor kánikula van, akkor ülsz a meleg vízben, amikor meg zimankó, akkor meg a hidegben... hát nem tudom :roll:
Szerintem ez tavasszal, ill. ősz elején lehet kellemes!

Vaya, nekem nincs (még) igazán hányingerem, csak fáradékonyság, pisijárat, éhség és szédülés, ja meg mellfeszülés/fájás... eleve sokszor iszom citromos vizet vagy teát, amit csak citrommal szoktam ízesíteni!
Igen, nekem is van sok skorpió ismerősöm, elég jól kijövök velük!!!
Ez nagyon szupi, h. otthonról is melózhatsz!

Macs, lehet, neked is vhogy meg kellene oldani, h. ne uncsizz a 8 hónap alatt! Szerintem vezesd majd alkalomadtán elő a főnöknél, mert szerintem babás vagy! :D

Rodi, milyen meleg édes löttyöt iszol???
Nekem a kávém az :lol: Amúgy abszolút nem kv-zom, úh. csak nescafé van itthon, de ma is muszáj volt egy gyengét lenyomnom, mert annyira szédelgek, h. nem bírok állni és bármit is csinálni! De ilyenkor örülök, h. "dolgozik" bennem a kisember :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jajj ez a csavar visszatolósdi nagyon gáz.... :roll: :shock: ha meglátnám, h. éppen csinálja a nagyi, háááát... bleee!

Muzsi, Mieza, mieza nagy eltűnés???? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nah jól van... hát ha nem, hát nem :lol: nobody nowhere...

Akkor mindenkinek szép estét, majd éjszakát és gyönyörű mesés álmokat! :wink: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Köszi csajok a tippeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenkinek jó éjt!

Macsekom:köcci még 1x!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mindenkinek drukk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
magamnak is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a spontán babához!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Navi!
Én mióta terhes vagyok még a koffeinmentes kávét sem bírom, hányingerem van tőle. Vagy iszom egy bögre meleg teát, vagy kakaót, vagy sima tejet! De nem kizárt, hogy veszek homeopátiás bogyót!
Az anyósom a csavar visszatuszkoló, nem a nagyim! :lol:

rodina74

Sajti ha jó a társaság akkor tényleg gondold meg, mert az ritka. Mondjuk én is jól éreztem magam a volt munkahelyemen csak a válság miatt a társaság nagy részét elküldték. Így kerültem a mostani helyre kb. fél éve, hát ez nagyon nem az én bandám. Van egy-két rendesebb, de a társaság nagyja brrrrrrrrr.

Macs meg vagy áldva az anyóssal. És pont most kell ennek történnie. Mindegy, jó a hozzáállásod le kell carni. Babaragacsok és nagy drukk holnapra. Az otthoni munkát te ajánld fel, szerintem még mindig jobb nekik, minthogy hirtelen ott hagyod őket. Én is ebből indultam ki és bejött ;)

Rodina köszi a kérdést, vannak tüneteim változó jelleggel és intenzitással (hú de szépen fogalmaztam), főleg a délelőttök rosszak, de hát ugye mi akartuk :D De egyébként nem panaszkodom, elég jól viselem. Nekem egyelőre nincs kávéundorom, kivi vagyok, lesz-e.

Lujzi, ha az az első nap, akkor én is a 15. napon teszteltem.

Navi akkor lehet pont azért nincs hányingered mert citromos vizet iszol, megelőzted :roll: Mondjuk ez nem törvényszerű, lehet hogy neked alapból sem lenne.

Kép
vayacon

Sziasztok!
Csak 1 gyors kukucs meló előtt,aztán robogok.

Navi!
Köszi az üzit!!

Lujzi,Vörösmacska!
Megy a drukk nektek a holnapi teszteléshez++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Csodállak a türelmetekért benneteket!!

sting!
Hajrá spontánkodás egyenlőre mi is annak a korát éljük :shock: :lol: :lol:

rodina!
tologatós sztori nem egyszerű :shock: :shock: Nem irígylem,azért akinek ilyen csavarokkal kell élni,biztos nagyon kell vigyázni.

Este még lehet jövök addig is vigyázzatok magatokra!!

Kép
Kép
a.ibici

És ismét laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?