Sziasztok, most csak ezt a lapot olvastam végig, előbb írok, aztán felzárkózom.
Edit, jó hallani rólatok!
Kattkat, engem érintett a téma..
Tegnap a sírás szélén voltam, a gyerek pöttyebb, mint valaha. Azt hiszem, még Csipike kérdezte, pontosan milyen. Hát piros pöttyök, közepük fehér, utána elszáradnak (gyerek arcbőre, mint a rinocéroszé) és pár óra múlva jön az új, teli van vele a homloka és tarkója is. Mivel a védőnő és a doki is esküszik, hogy ételallergia, kirongyoltam tegnap a biopiacra. Na ott nem csak egészséges gyümit, de szívinfartkust is lehet kapni.l Alma 1000 Ft, cukkini 1600 kilója
Úgy döntöttem, ebben a három napban kizárólag bio cuccot eszem, hátha az segít. A gyümik finomak, a pékáru hagy némi kívánnivalót maga után. Tejterméket 8 napja nem láttam, megveszek egy szelet sajtért.
Erre este böngészem a netet, és úgy fest, ezt nem allergia, hanem tejkiütés. 4 hetes kor körül szokott kijönni, akár hónapokig is eltart. Az oka, hogy az anyai hormonok ürülnek ki a szervezetéből. Jellemzően csak mellkastól felfelé pöttyös, innen lehet tudni, hogy nem ekcéma. Szóval ha hasonlóval találkoztok, gondoljatok erre is.
Nálunk nyugis ez a pár nap, Apa végig velünk van, pénteken már kettőkor itthon volt. Holnap jönnek az első babanézők, jövő héttől már örülnék, ha lenne egy kis mozgás körülöttünk.
Na megyek olvasni.