Sziasztok!
Mares, Nóra is nagyon kedves név, bár nekem már túl felkapott mostanában, ezért nem adnám a lányomnak.
Nem szeretem, ha minden 3. emberkét ugyanúgy hívnak, ezért én megpróbáltam akkor éppen ritka nevet lelni gyermekeimnek, csak sajnos más is pont akkor talált ezekre a nevekre, így azért nem annyira ritka, mint szerettem volna, de így sincs pl. 4 belőle egy csoportban, mint annak idején nálunk a suliban volt Szilviából ennyi az osztályban
Bettike, sajnálom, hogy nincs peteérésed, bár a topic elején is volt is valaki, akinek ugyanezt mondta a doki, aztán szépen bebabásodott még abban a ciklusban mindenféle kezelés nélkül
Remélem, hamar rendbejön a ciklusod, és beköltözik a picúr a pocakba
Leti, semmiről nem csúsztatok le, még tutira nem volt ovulációd, eddig, de ami késik, nem múlik ugyebár, szerintem is kár lenne abbahagynod a tesztelést
Anabana, nem tudtam megnyitni a görbuszodat. Nem tudod beszúrni az aláírásodhoz? Akkor bármikor meg lehet tekinteni. Persze csak ha akarod
Baba, Dominika nagyon klassz név, ez is elég különleges, bár a Remény még különlegesebb
. Mi annyira variáltunk a neveknél, hogy mindkét picúr csak a születés előtt kicsivel lett "névfixálva", és még akkor is úgy voltunk másodszorra, hogy majd ha megszületett, és ráillik valóban a név, akkor megkapja az általunk választottat (bár én úgy gondoltam, ő sugallta belülről azt, hogy ez jó név lesz neki
, mert nem is értem, hogy jutott eszembe a kisfiamnak ez a név
).
Gyerkőckéim jól, hála az égnek, én vagyok idegbolond az iskolai beiratkozás miatt, annyi kérdés van a levegőben lógva bennem ezzel kapcsolatban, hogy lassan beleőrülök, mert nem tudom rájuk biztosra a választ. Úgy úúúútálom a bizonytalanságot, pedig az életem 90 %-a bizonytalan, legalábbis úgy érzem.
Na megyek, nem sokkolok senkit tovább
Pá