Új privát üzeneted érkezett!

Az nagyszerű, mindenkit elkapott a takony-kór...

Mindenkinek jobbulást!

EHCS, most látom, milyen szép az a 2 "vonalzó"! :wink:

Köszönöm a tippeket és a bíztatást, vigyázzatok magatokra!
Vendég

Leti, köszi :D

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Lányok hogy honnan kezdjem nem is tudom :D

Panny: nagy nagy gratula, ez aztán az elismerés, mert azért Pécsi Ildikó mégsem egy névtelen valaki!!!! GRATULA!!

EHcs: szegénykéim, de valamit el kell mondanom, a gyerekek nagyon szépek!!!!!!!! :D Takonykór meg hussss menjen el tőletek, mert így nem jó még egy össznépi kajálás sem

Leti: hajrá apira fel és le sem szállni róla!!!

Baba: kislánykához gratual, api nálunk titkon ezt reméli, a család meg bízik benne hogy a két családban a 4-1 a lányoknak arány egy kicsit billen és lesz még egy kis fiúcska :D Nekem meg csak az a lényeg hogy egészséges legyen.... ( gyógyuljatok meg)

kis cukorfalatom nagyon nem egyszerű eset, aztán jól megválogatja hogy mit ehetek, minden ugyan nem tetszik neki!!! :D és akkor megy a hányinger meg a pocifájás... pedig én a hősnő már akartam mennni melóba!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csak nagyon gyorsat bekukk mert rohanok tovább, én hulla vagyok 24 órájja talpon ügyeletben ...............a lényeg mindenki megint jobban van mint ahogy beérkezett.

Letike érted ugri be ....szedd csak a Cedax babyt nyugodtan nem lesz gond pussz mindenkinek majd jovok...hetvegen szuleimhez utazom nem leszunk ...pussz meg1 x.
Vendég

Nomina köszönöm, nagyon aranyos vagy! Utólag is jó pihit.

Én nem tudom, mit jelent ez, de a ma REGGELI LH tesztem tök "sötét" volt, de nem egyforma erősségű 2 csík volt, most az előbb 1 óra előtt pedig alig látszik, úgy kellett meresztenem a szememet.

Úgy döntöttem, hogy "apira fel" meglesz, aztán lesz, ami lesz. Végül is úgyis szexelünk rendszeresen, nem görcsölök, mert úgy látom, megint elkapott a gépszíj.

Panny, mikor lesz a területi versenye a fiúcskának?

MAres, hát igen, innentől kezdve a Cukorfalat lesz a főnök! Munka meg nuku... Ahogy elkezdtél ezzel foglalkozni, megint jött Vuk, nem? Hát ne foglalkozz a munkával! Ez ilyen egyszerű, mondom én, mi??? Haha

Majd még benézek, de ahogy elnézem pangás lesz...de nem is baj. Mindenki pihenjen, ha teheti!

Szép hétvégét!
Vendég

Sziasztok!
Ehcs és Marcsi köszike. REmélem összejött,ez a 2 hónap. Már holnap lövök egy tesztet a csillagéból.
anabana

Vagyis a 2. hónap, hogy igazán próbálkozunk. A Marcsi görbélyét szoktam csodálni. Ez a minta.
anabana

Jóreggelt!

Leti: ez az émelygés-hányinger ez úgy van ahogy a kis cukorfalatnak éppen tetszik, ma reggel ágyban még minden okés, majd felkelek, eszek-iszok, és máris rosszabb, hát ez van.... de az éjszaka mindig jó akkor eszek-iszok jó sokat :D
Szorííííítok neked ám nagyon. Nekem is lh felugrott majd utána totál el is tűnt.... minimális ideig van a csúcson......

Ana: teszt???

jajja, nagy a pangás, bár én sem voltam tegnap, szülőknél pakolászás volt.... bár ha én csak azt tudtam amihez nem kellett nagyon előre dőlni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali!

Sajnos neg lett a teszt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok magam alatt. Még azért egy kicsit reménykedem. Bár sem a cicim nem fáj, és semmi mást nem érzek.

Letti: szorítok.

Maresz: kitartás egy kettőre itt a 12. hét és sokkal jobb lesz.

Ehcs: Gyógyultok?

Nektek hagyadik nap lett + a teszt?

Elküldöm a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 24800_.png
anabana

Remélem mindenki jobban van, és gyógyulgattok...
Mares feküdj ilyenkor az a legjobb, hidd el...
Ana nekem a hcg a 14 napon lett annyira halovány fél óra múlva, h nagyítóval kellett néznem, de még a 15 napon is alig látszodott :) Szóval míg nincs piri, remény van...
Amúgy ha már itt tartunk ti mit szóltok ahhoz a névhez, hogy Reményke... férjecskémnek ez tetszik :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: de előbb is teszteltél?
És tünet volt?

Egyébként lány név?
Szerintem elég furcsa, de reménnyel teli.
javascript:emoticon(':P')
anabana

Ana: ha piri nincs és semmi jel sem rá, és szép a hőd mint most akkor szerintem azért remény mindig van.... nekem elvileg a 11. vagy 12. napon este volt már valami halovány csík, azt mutattam meg először uramnak, de lehet hogy korábban fogant, mint ahogy ferti behúzta nekem a számolást....

Baba: igen, ahogy jön a hányinger en fekszek.... most is mentünk volna enni párom anyukájához, de hát közbeszóltam.... így itthon vagyok és majd hoz valami kaját... név nagyon különleges.... :D de aranyoska :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok.

Baba: ne haragudj meg, nekem nem tetszik. Annak a gyereknek azzal kell majd élni... De ez csak az én véleményem. Az én nevemet régen én is utáltam, mert nem sok embernek volt ilyen furcsa. Huszonötezerszer visszakérdezett mindeki, sőt, csúfoltak is miatta és néhány tanár megalázott, mondván: "az Anyád adhatott volna valami normális nevet is...mint pl. Piroska"...ilyenkor az egész osztály röhögött és ez bennem nagyon megmaradt. Az is igaz, hogy mára megszokták az emberek a különleges neveket és mindenki dícséri, hogy milyen szép nevem van. Kárpótol az élet ugyebár... :wink:

Egyébként pont akartalak már kérdezni, hogy milyen nevet terveztek...és ti MAres?

Hogy állnak a gyógyulási folyamatok? Én úgy néz ki, megmaradok.

Ja és Apit nagy nehezen, de "megcsináltam". Lesz, ami lesz... De ahogy a Ferty számolt, lehet, hogy lecsúsztunk :cry:

Ana: hajrá: igaz, ami igaz: legyen bármi, vagy ne legyen, csak a Piri ne jöjjön...:)
Vendég

Leti: csak nem csúsztatok le!!!!!!!!!!!! nevek: gergely, vanda, de vanda télen van, nyáron kell nézni vm nevet.... hogy bulizhasson szegényem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: Az esti vizeletből nézted? Tünet?
anabana

Sziasztok, még új vok itt. Babát szeretnénk, már jó ideje próbálkozunk. Rendszeresen csinálom az ovus teszteket, rendesen jelez pé-t. Azonban pé után 4-5 nappal barnázás kezdődik. Voltam vele dokinál, azt mondta, hogy alacsony a progeszteron szintem, ami a beágyazódást segíti elő. Írt föl rá gyógyit (norcolut) és azt mondta, hogy a ciklus 20. napjától kezdjem el szedni. Utána olvasgattam itt a neten, ahol egy doki meg azt írtam, hogy progi pótlás már az ovu napjától kell szedni. Mit tudtok erről? Mi az esély így a teherbeesésre és mikor lesz már rá végre esély? Már az előző ciklusban is szedtem ezt a bogyót, a doki azt mondta, hogy ez a két havi adag rendbe teszi.
kitipi

Hali!

Leti, nem volt pozi az LH teszted? Nem értem, a Piroska miért szebb név, mint a Letícia? Nekem inkább ez tetszik, pláne, hogy Piroskáról vagy a farkas, vagy a büdös menstruáció jut eszembe :twisted: Én is különleges nevet szerettem volna adni a fiúknak, de végül valamiért mégsem lett Axel, vagy Kevin, bár manapság már nem annyira kuriózumok ezek. Az meg, hogy kit csúfolnak, mástól függ, hidd el nekem, a régi bevált Zsófiát is csúfolják Zsó-fikának pl. De ha nem a neveddel gúnyolnak, találhatnak más egyebet, nekem ez a tapasztalatom. 8)

Ana, sajnálom a nega tesztet, de véleményem szerint még csak a 10. DPO-n vagy kb, és a beágyazódás bármikor megtörténhetett, akár pl. ma is, szóval ettől kezdve még 2 nap, mire mutathat valami extra halovány duplacsíkot a teszt :wink:

Nekem ma megjött :evil: Juj, de úúúútáloooom! :roll:

Mares, tetszenek a nevek :)

Baba, nekem tetszik a név, merjünk új, de szép magyar neveket létrehozni, miért is ne? Ami egyedül nem tetszik benne, hogy becézett formájú, tehát mondjuk ha azt a nevet kapná, hogy Remény, sokkal tutibb lenne, és ti simán becézhetnétek -ke véggel! :wink:

Kitipi, nem vagyok doki, de én úgy tudom, a Norcolut menstruáció meghozatalára való, nem progiemelésre!!! A Duphaston, vagy az Utrogestan a megszokott gyógyszer, amit erre szoktak adni, és az ovuláció megtörténtekor kell elkezdeni szedni, de ezt biztosan kell tudni, mikor volt, ha nincs UH-os követés orvos által, akkor otthon LH teszt és hőmérőzés segítségével tudod meg, ez mikor is volt!!! Én nem szedném be a gyógyszert, mindenképpen utánajárnék ennek, ha kell, másik dokit megkérdeznék a helyedben, nehogy félrekezeljenek ám!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag: buta piri, fújjjj .... ma a Vanda név Nóra-ra lett kicserélve....

Ana: estiből, mert 10es gondodltam érzékeny, ja és én teszt - függő vagyok voltam :D

futok kicsit apihoz bújni, most éppen nem annyira émelygek....

jóéjt

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: én is azzal vigasztalom magam, hogy korai volt a teszt. DE se mensire se terhességre utaló tünetem nincs. A hőm még fent van, remélem marad is.

Maresz én is 10 eset kaptam csillagtól.
anabana

sziasztok

meg lett a hormonvizsgálat eredményem:
mi szerint sajnos nincs peteérésem,magas lett a prolö szint,ami sajna a peteérést gátolja.

kaptam clostit,meg bromocpitin gyogyit.

KépKép
bettike83

Szia Bettike!

És a Tsh milyen? VAgy azt nem nézték.

Fel a fejjel. Meddig kell szedni ezeket a gyogyókat?
anabana

tsh nem volt

de az mi?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mindegy, csúfolás vagy nem - ez teljesen egyéni, hogy kinek mi tetszik és hogy gondolkodik... Remélem, nem bántottam meg senkit, nem volt célom. Ha igen: BOCSIKA.

Jól vetted le, Csillag, NEM VOLT POZI LH-tesztem. VAgyis egyik REGGEL (!!!!!!!) 8 után volt közel a pozihoz, de úgy, hogy előtte este halványabb volt. Mindegy, azért az összebújás meglesz, várjuk az eredményt...:)

Mares, remélem, nem csúsztunk le - ha hihetek a Ferty-nek, akkor talán nem. Megint kiszámolt valamit, a lényeg, hogy a fejemben teljes zavar és káosz uralkodik fogamzás ügyben. Azt gondoltam, ez a ciklus majd kitisztul és tudok majd igazi tiszta következtetéseket levonni. Hát nem :?

Ana, szorítok a hődnek, hogy ottmaradjon...

Mindjárt vége a hétvégének - fúúúúúúúúúúúúj munka.
Vendég

Bettike: A tsh egy pajzsmirigy hormon a megtapadásért felelős. Minden olyan párnak akinek nehezen sikerül ezt is szokták nézni.
Meddig kell a gyogyit szedni?

A hőm 36,7 tegnap 36,8 parázok, hogy ez már az esés . Novemberben vették le a spirálom addig 28 azóta 30 napos a ciklusom.

Csatolom a görbém:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ea409a489bad5ff529e80c0c3c4e0174_100216_100315_1268611200_.png
anabana

Sziasztok!

Bocs, h bepofátlankodok. Terhességi tesztet szeretnék rendelni!Kinél lehet?

Kép
illestincsi

illestincsi: esthajnalcsillagtól kell rendelni. Mi is tőle szoktuk.[/b]
anabana

anabana

egyenlőre nem mondta a doki hogy meddig kell szedni,21.napon megyek vérvételre aztán majd mondja h mi a teendő a továbbiakban,bár mondom neki h nézzünk még terheléses cukor vizsgálatot,meg tsh-t is akkor.

KépKép
bettike83

Kedves lányok!
Vége a hosszú hétvégének... REMÉNYKEdem :D :lol: hogy mindenkinek jól telt :D A Reményke nekem se jön be :) CSak meghallgatom mindenki véleményét... :) Dominika lesz sztem, ezt álmodtam meg, mikor 1,5 éve eldöntöttük, hogy szeretnénk :)
Ana előtte nem teszteltem, nekem a doki azt mondta nem is lehet pé-se, így nem is számítottam rá... csak nagyon görcsölt a pocim a menszi előtt, és nem szokott általában... ezért teszteltem, de én reggeli pisiből Csillag varázsporos 10 tesztjével :)
Leti ugye jobban vagy? Sztem nem volt még ovud, a görbéd is ugrál még.... szóval tesztelj ezerrel :) A ferty meg nem feltétlen akkorra huzza be az ovut amikor volt, lásd Maresnál is az első halványosnál fogant sztem a baba, mivel már a 10 nap estiből látszodott a kis pocaklakó :)
Bettike :( hát szomorúan olvastam, h nincs pé-sed :( mikor kezdik az uh-os vizsgálást? closty mellett szokták ugye uh-on is figyelni a kis petéid...
Mares akkor feküdj sokat, hidd el jobb lesz, már nálam is alakul, van étvágyam is :) már 2,5 kilót híztam :)
Csillag fúúúúújjjjj piri....utálatos... olyankor annyira rossz minden:) megkaptad a privimet? :) Gyerkőcőkkel minden oké?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Bettike! Bocsa belepofátlankodásért, de én a helyedben nem szedném be a clostit :!: :!: :!: :shock:
Kérdezd csak meg a lányokat a PCOS topikban, hogy hányan lettek majdnem túlstimulálva és mennyi időt vesztegettek el fölösleges tüszőnövesztéssel, ami nem tudott megtermékenyülni, mert marha magas volt az inzulinszint. Ráadásul TSH-t nem nézett a dokid, enélkül úgy tudom nem is nagyon lehetne clostizni.

Mennyi a prolaktinod? Nekem is magas volt először, mégsem kaptam bromo-t, mert "csak" másodlagos hiperprolaktinémiám volt, azaz az inzulinrezisztencia okozta ennek a hormonértéknek a növekedését. Ahogy elkezdtem szedni a metet, azonnal csökkenni kezdett a szintje.
Persze nem kell feltétlenül megfogadni a leírtakat, csak tudod mindig kiakadok amikor egy PCOS gyanús nőt azonnal clostizni kezd egy orvos. Ha létre is jön a terhesség, sokszor sajnos missed ab lesz a vége, mert mindennek a gyökere a magas inzulin.

Többieknek is üdv!
Nah elnémultam....
Vendég

Sziasztok!

Mares, Nóra is nagyon kedves név, bár nekem már túl felkapott mostanában, ezért nem adnám a lányomnak. 8) Nem szeretem, ha minden 3. emberkét ugyanúgy hívnak, ezért én megpróbáltam akkor éppen ritka nevet lelni gyermekeimnek, csak sajnos más is pont akkor talált ezekre a nevekre, így azért nem annyira ritka, mint szerettem volna, de így sincs pl. 4 belőle egy csoportban, mint annak idején nálunk a suliban volt Szilviából ennyi az osztályban :P

Bettike, sajnálom, hogy nincs peteérésed, bár a topic elején is volt is valaki, akinek ugyanezt mondta a doki, aztán szépen bebabásodott még abban a ciklusban mindenféle kezelés nélkül :lol: Remélem, hamar rendbejön a ciklusod, és beköltözik a picúr a pocakba :wink:

Leti, semmiről nem csúsztatok le, még tutira nem volt ovulációd, eddig, de ami késik, nem múlik ugyebár, szerintem is kár lenne abbahagynod a tesztelést :wink:

Anabana, nem tudtam megnyitni a görbuszodat. Nem tudod beszúrni az aláírásodhoz? Akkor bármikor meg lehet tekinteni. Persze csak ha akarod :wink:

Baba, Dominika nagyon klassz név, ez is elég különleges, bár a Remény még különlegesebb :) . Mi annyira variáltunk a neveknél, hogy mindkét picúr csak a születés előtt kicsivel lett "névfixálva", és még akkor is úgy voltunk másodszorra, hogy majd ha megszületett, és ráillik valóban a név, akkor megkapja az általunk választottat (bár én úgy gondoltam, ő sugallta belülről azt, hogy ez jó név lesz neki :oops: , mert nem is értem, hogy jutott eszembe a kisfiamnak ez a név :lol: ).

Gyerkőckéim jól, hála az égnek, én vagyok idegbolond az iskolai beiratkozás miatt, annyi kérdés van a levegőben lógva bennem ezzel kapcsolatban, hogy lassan beleőrülök, mert nem tudom rájuk biztosra a választ. Úgy úúúútálom a bizonytalanságot, pedig az életem 90 %-a bizonytalan, legalábbis úgy érzem. :roll:

Na megyek, nem sokkolok senkit tovább :lol:

esthajnalcsillag

Csibuc, aztaaa, nagyon aggódhatsz, ha idejöttél ebbe az unalmas topicba, a pénzsórvár topicnyitóról már nem is beszélve. :twisted:

Én úgy gondolom, csöppet sem baj, ha egy nő hallgat az orvosa tanácsaira, hiszen azért tartjuk őket, hogy megoldják azt a felmerülő gondot, amit mi magunk nem tudunk, DE!!!, mindenképpen legalább 2 helyen, 2 hozzáértő orvostól kikérném a véleményét, mielőtt bármilyen hormonális, vagy ahhoz kötődő gyógyszert bevennék, mert tapasztalatból tudom, mennyire nemtörődöm tud lenni egy doki, pedig életekkel "játszik", nem tárgyakat kezel. :roll: De ez szigorúan az én véleményem, mindenki úgy tesz, ahogyan szeretne, a saját életében mindenkinek magának kell döntenie!

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Esthajnal kért meg, hogy osszam meg veletek a tesztjeimet, amiket tőle rendeltem, és jóstesztelésre használtam reggeli első vizeletből :)

Kép DPO 12
Kép DPO 13
Kép DPO 15
Kép DPO 16

Terhességi (25-ös Tescos) a DPO 14-en
Kép

Esthajnal!
Köszi szépen a teszteket! Másoknak is ilyen szép kétcsíkosakat küldjél :lol: :lol: :lol: (egyébként így, hogy terhes vagyok, a nap bármelyik szakaszában csinálok LH tesztet, ilyen szép erősek lesznek).

Mindenkinek azt kívánom, hogy mielőbb babás legyen!
Vendég

Sziasztok Jólányok!

Csillag: suli? milyen suli? lemaradtam valahol a nagy "fekvésemben"? Nóra azért lenne, mert nyáron van, és legalább egy jót bulizhasson :D a Kovács névhez meg nem áll rosszul ....

Betti: nekem is írtak annó fel mindent norcolut, bromo, closti, de én be nem szedtem, rossz kislány voltam, hanemittam a teákat..... meg vitaminokat szedtem... de CSillagnak igaza van, pé-d ha nincs még lehet baba, BABA a példa rá! :D

Baba: jaj, ma is ráálltam a mérlegre, hát nem tetszett, de ez van, mert aki éjszaka 3szor is felébred enni az így jár, annyi vagyok mint amikor ciklusom elején voltam, itthoni egy kilót lecsalós mérlegen 55,5.... hát ez van .... poci fotó?

Ana: hőd?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szisz: gyönyörű tesztek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hali.

Köszike a biztatást, el sem hiszitek mennyire jól esik. A hőm 36,5, ez a hónap sem sikerült. Hiszti stb, majd úrja kezdem, de most egy hónap szünet, mert nem akarok karácsonykor szülni, az 1. gyermek akkor született.
A görbét CSILLAG hogy kell úgy betenni? Nem megy ez még nekem.

Attól félek valami gond van, hogy nem jön össze. Nov ba vették le a spirált, de csak az utóbbi 2 hónapban figyeltük a pe t.
anabana

Hali!

Köszike a biztatást, annyira jól esik. Édesek vagytok
A hőm lezuhant 36,5. Egy kis hiszti és majd újból kezdem.

Csillag: hogy tegyem be a gjörbét. Nem értek hozzá.

Már attól félek van valami gond velünk. Nov.be vették le a spirált, de csak 2 hónapja figyeljük a pe-t.
Most jön egy hónap szünet, mert nem akarok karácsonykor szülni, akkor szültem a lányomat is, és iszonyat volt.
Pusz nektek
anabana

ez a gép hüly eeeeeeeeeee
anabana

mares

milyen teákat iszol?lehet irtad már,de most nem vagyok képben...

baba

igen,figyelik.megyek most is a 21.napon vérvételre,aztán a 3.napon is vérvételre és a 13.napon uhra.

csibuc

én is ugy gondoltam,sőt irtam is a pco topicban h nem szedem a clostit még egy ideig,addig mig ki nem zárunk mindenféle problémát ami okozhatja a bajokat.

neked mennyi volt a prolatinod?

nekem:509.8mu/l

csillag

én is reménykedem hogy nincs olyan nagy gond :)

KépKép
bettike83

[http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ea409a489bad5ff529e80c0c3c4e0174_100216_100316_1268697600_.png][/url]
anabana

anabana

Sziasztok!

Csillag: Nagyon szépek a vonalzóid-)

Baba: Gratula a kislányhoz:-)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Meggyógyultam!

Már a Ferty is azt mondja, hogy NEM volt PÉ. Jól megszivatott megint, hogy berakta a piros csíkokat, aztán a mai hőértékem után gondolt egyet és közölte, hogy mégse volt pé. De ti ezt már hogy tudtátok előre, Csillag és Baba! Nem semmi!

Ezek szerint megint 40 napos lesz a ciklusom. Nem baj, azért a lehetőséget megadtuk a megtermékenyülésnek... És ez megnyugtat...:)

Baba, a Dominika NAGYON király név! Nekem a fiú változata tetszik, de senki másnak a családban. Így maradtunk a Botond-nál - a párom azt akarta, hogy valami jó "kemény" fiús neve legyen - a Boton=buzogányos harcos. A lány "Zsó-fika" :lol: :lol: :lol:

Tényleg Mares, milyen teákat iszol?

ANa: új hónap új remény - ezt én is itt tanultam :wink: Fel a fejjel.

Bettike - szorítok, hogy ne kelljen az a sok gyogyó.

Tesztelek ezerrel (REGGEL IS!!!) és mindig akkor a legsötétebb! Ki látott már ilyet?????????????????? Tudom, hogy reggel nem kéne, de legalább olyankor látok kicsit sötétebb csíkokat is :wink: .

Na mindekinek ismét SZÉÉÉÉÉÉP NAPOCSKÁT!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

EHCS: hogy unatkozom vagy sem, ahhoz semmi de semmi közöd nincsen. Egyébként meg nem a topik unalmas, hanem Te vagy az meg a hülyeségek, amiket írkálsz.
Van egy-két ember akinek a sorsa érdekel, de tudod mit? Én is gyarapítom a továbbiakban a hűtlen, kétszínű régiek táborát, akik a fejedre sem c@rnak és mostantól majd elhintem azt is hogy pénzsóvár vagy, csak hogy legyen alapja a mendemondának :twisted:

Bocs lányok a stílusért, nem volt célom mást is megbotránkoztatni :roll:

Babásoknak pocaksimit, babásodni vágyóknak sok +++++ energiát, többieknek meg sok-sok kitartást kívánok! :D

Ja és bettike: olvastam a PCOS topikot, ne hagyd magad, kérd a vizsgálatokat amikről már hallottál. Nekem ennél picit magasabb volt a kiinduló prolaktinom, 550-es érték körül mozgott. 3 hónapnyi met után pedig leugrott 490 körülire. Hajrá! 8)
Vendég

csibuc

nem hagyom magam :twisted: muszáj a végérejárni a dolgoknak,nem akarok felesleges találgatásokkal honapokat veszteni.

KépKép
bettike83

Betti, Leti: pé-ig cickát ittam, (már amikor be tudtam határolni hogy mikor van pé), pé után meg palástot. De ezekhez én mindig raktam ánizst, citromfüvet, meg orbánc füvet is.

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bettike!

Szerintem is tegyél így. A tsh- endokrinológus írhatja elő, akár mit is mondanak 2 ig jó. Endokrinologiai szempotból 4 ig jó, de a terhességhez 2 körüli lehet. Ez 100%.

Hajrá szorítok!!!!!!
anabana

Csibuc, kár megsértődnöd, téged idéztelek szívi a "másik" topicban írtad ezt rólam, tehát már nem kell terjesztened semmit, mert már korábban megtetted, nyugodtan elszégyelheted magadat ezért, főleg, mert én sosem bántottalak, te meg szépen hátbaszúrsz, persze képletesen! Ahhoz meg semmi közöd, hogy ismét a te szavaiddal éljek, hogy én milyen hülyeségeket írkálok, nem kell engem és ezt a topicot olvasnod sem, de ha megteszed, legyél kedves privát üzenetben válts aggódó megjegyzéseket a kiszemelt illetővel, mert irritálnak a kétszínű emberek. Maradj abban a topicban, ahova letetted voksodat, azokkal az emberekkel, én megvagyok itt a saját körömmel, és unalmas önmagammal.
Köszönöm, ha ezt megérted, és betartod!

Leti, ha délelőtt pozi az LH teszt, szerintem azt akkor is pozinak kell venni. Persze nem a kora hajnalit :lol: . Mindenesetre mondom, ha 2 naponta van szex, akkor nem lehet gond. :wink:

Chris, köszönöm, kedves tőled a dícséret :) Hogy vagytok?

Ana, sajnálom a hőesést, azért még ne add fel, bár sajna az a tapasztalatom, hogy ha már leesett a hő, akkor nemsokára pirilátogatás lesz. :roll:

Mares, hát a beiskoláztatásról fecserésztem itt, mert nemsokára be kell íratni a suliba a nagyobbik banditózónkat, ez kissé lefoglal agyilag, no meg most lesz a szülinapja is... meg még ki tudja, mi a frincfranc lesz még mostanában. De lassan teljesen széthullok, sajnos nehezen viselem a nyomást (és itt nem az Uramról beszélek :lol: ).
Kovács Nóra, nagyon tuti, azt hiszem van egy nagyon kellemes hangú színésznő, az ő neve is ez. :)

Sziszanya, nagyon szépek a tesztjeid, gratulálok, és köszönöm, hogy feltetted nekünk csodálatra :)

Most megyek, mert a rosszcsont kisfiaim ugrálnak az ágyon, lassan a fenekünkbe szúr a rugó. :twisted: Ölelés

esthajnalcsillag

mares

és igy hogy nekem nem valoszinű h van pé-m,igy hogy igyam akkor a teákat?mert akár volt pé-m akár nem,én midig 15.naptól elkezdtem inni a palástfű teát,de állitolag a palástfű is jó a ciklus rendezésre is..

KépKép
bettike83

Pasta Carbonara... csúszott rendesen........ :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betti: cicka jó arra hogy legyen pé és előbb legyen, lh-val meg hővel tudsz pé-t nézni, és ha volt utána mehet a palást, én így csináltam.

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?