Borisom, igaz eszed ágában sincs vádolni magad azért mert beadattad magadnak a védőoltást? Látod én nem adattam be és akkor is ez lett a vége. Soha nem fogjuk megtudni,hogy miért történt. Egy dolgunk van: a jövőbe nézni, és mindent megtenni azért, hogy a pici lányunkból értékes ember legyen. Hiszem, hogy mindkettőnknek lesz még babája, és az a várandósság probléma nélküli lesz.
Gyöngyi, édesek a lurkók
Peti mint a megtestesült nyugalom. Nem látszik rajta, hogy éjszakai életet él. Annának imádom a haját. Az a frufru
Nekem is ilyen volt
Milyen volt az ovi?
Ági, na igen. Itt kezdődik a probléma, hogyha nem vezetem Lottit, akkor szenved. Ez olyan mint amikor azt mondta a védőnő, hogy tegyem hasra. Igen, csakhogy felült egyből. Szegény nem tudta, hogy neki hason jó, és nem ülve, ahogy mindent lát, és még a kezei is szabadok. Nem lehet megerőszakolni a gyerkőcöket.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz csütörtökön. Remélem már nem lesz olyan kínszenvedés.
Domo, szerintem nincs összefüggés a mászás és a hasratevés között. Lotti 3 hónapig kúszott rengeteget. Hason mondjuk nem aludt soha, hiába próbáltam. Mint kiderült, hogy a nyaka miatt nem volt neki kényelmes.
Amikor újszülött volt, akkor meg a bölcsőhalállal riogattak. Még a Heim Pál Kórház honlapján is ott van, hogy a hason altatás növeli a kockázatot. Most már tudom,hogy nem ennyire durva a helyzet.
Voltunk vasárnap játszóházban, ami tele volt kúszó-mászó gyerekekkel. Csak Lottinak volt ilyen érdekes mozgása. Két anyuka, egyből megjegyezte, hogy "milyen édes, nem mászik?" Mondom nem. "ÓÓÓÓÓÓ hát az nagyon nagy baj......... " Egyből jöttek a dylexiával. Otthagytam őket. Látszott rajtuk a felsőbrendűség érzése, mintha győztek volna: bezzeg az én gyerekem!!!! Na mindegy lehet, hogy képzelődöm, bár igazából nincs bajom a fenéken csúszással
Küldök a gmailre egy videót, ha van kedvetek nézzétek meg.
Amúgy szombaton beszedtem az utsó norcolutot és tenap megjött. Nem mondtátok, hogy így fog fájni......(az a szép, hogy anyukám sem mondta, pedig ő is szedtem és ugyanígy szenvedett)
Azt hittem belepusztulok, vagy szülök valamit. Mostanra tudok ülni egy kicsit. Remélem most már helyreáll ez a mensi, mert nincs kdvem egy hetes megszakítással három hétig vérezni. Ráadásul ilyen fájdalmasan.
Ilona, Reni, kétféleképpen tudtok képet rakni a gmailre. Vagy a saját emiletekről külditek, vagy beléptek a gmailre és mintha levelet írnátok, feltöltitek, de nem külditek el, hanem megmarad piszkozatnak.
Ilona, köszi a címet és a jelszót? Hogy állsz a babacucc beszerzéssel?