Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg eltűntünk........

Zel, hát ez az. Nem tudom miért kaptam ezt a gyógyszert. Talán azért, hogy felépüljön a nyálkahártyám? Szedem közben az ergam cseppet is, állítólag attól fog elmúlni a vérzés. Már annyira unom. Várok egy kicsit, utána lehet, hogy elnézek egy másik dokihoz is.

Boris, boldog névnapot kívánunk mi is Lujzikának. Sok puszi a buksijára.

Ez az elválasztás nehezebb mint gondoltam. Este csak kellett Lottinak a szopi. Úgy fáj a szívem, de igazatok van, az is szuper, hogy eddig is szopizott. Ahhoz képest, hogy olyan kínkeserves volt az első 5 hónap.

Szegény Lukács gyűjti a harci sebeket :D, de egy igazi gézengúz milyen is lehetne :lol: :lol:

KépKép
trinky
 
 


Ilonám! A te elvárásod kutyafüle lesz Kinga elvárásaihoz képest. :lol:
Ő majd elvárja, hogy az első pillanatban tudd, miért üvölt fürdetés közben. Neked legalább három nap kell majd, hogy kitaláld, melegebb, vagy hidegebb vizet óhajt-e. Aztán elvárja, hogy akár éjjel is fitten ugorj az ő első éhes szavára. Ha kell egy szopizás során tedd tisztába háromszor az ő drága kakis kis popsikáját. Azt ha nagyobb lesz, minden "E" hangból tudd, éppen mit mutogat, amit feltétlenül a kezébe, majd a szájába akar szedni. HA tévesztesz, kiabál, ingatja a fejét, hogy ezt elbabráltad és mutogat tovább.. :lol:

A pólón át cicizés melltartó nélkül simán kivitelezhető! :lol: Szerencsére csak elkapta, nem szívta. Viszont már bebújik a póló alá, vagy felgyűri a hasamról a nyakamig, aztán a topot rángatja rajtam. Ha meglátja a cicit alatta, nevet nekik! :lol: Ezt éld át. :lol: Nem fogod megbánni...

Trinky! Nem fogod tudni egyik napról a másikra leszoktatni Lottit a ciciről. Szerintem ne is próbáld hirtelen teljesen megvonni tőle. Legalább az esti cici maradhatna még, nem? Vagy a dokid azt mondta, most így egy az egybe hagyjátok abba a tejcizést?
A másik: anyum azt mondta, már az is tök jó, hogy Lukács eddig szopizik... Ő hármunkat összesen nem tudta ennyi ideig szoptatni. Így húzd ki magad te is, hogy a kezdeti nehézségek ellenére majdnem egy éves koráig anyatejet is kapott a kislányod!

Lukács és a harci sebek.. Hát milyen anya vagyok én.. Becsíptem a dzseki cippzárjával a nyakicáján a bőröcskét... Bibis lett. Nagyon sírt. Én is... Öltöztettem, ugrált közben, meg tekergett.

Elmentünk vásárolni. Majdnem három órába telt, mire hazaértünk. A vásárlás fele abból állt, hogy a kisfiam által lepakolt, elcipelt cuccokat próbáltam a helyére pakolni. :lol: több-kevesebb sikerrel. Volt, amit csak hasonló színű dolgok közé gyorsan besuvasztottam! :lol: Simán elmászkált a kis prücsök körülöttem.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Ilona!

Köszi a hiányolást, élünk. A gyerekek pörögnek ezerrel. én meg próbálok lépést tartani. Andrisnak négy foga van, továbbra is rendületlenül ácsorog és állandóan az kell neki amivel Csabi játszik. Már neki is van etetőszéke és ügyesen eszi a lekváros kenyeret. Csabim egy hete lesérült, rádöntött a lábára egy széket, amivel vonatosat játszott. Olyan szerencsétlenül dőlt a szék, hogy a lábán a nagyujjának a körömágyát teljesen szétroncsolta, sőt még tovább is repedt a bőr. Először azt sem tudtuk hol fáj neki, mert ahelyett hogy megmutatta volna fájdalmában bebújt az ágy alá. Már gyógyulgat a kis bicebócám, de még sokáig fájni fog neki. Ilka pedig rohamosan fejlődik, persze nem mindig tudja hol a határ a kajálásban, aztán meg jön a nagy sírás. Egyenlőre van sok tejci, még Andrisnak is tudok fejni 3-400 mlt naponta.

Pusza mindenkinek.

tücsökbogár
 
 

 
 

rég jártam már így, amit írtam minden elszállt.

zel, ja hááát, akkor én már megint félreértettem, szóval :oops: azt hittem, hogyha bárhol letépi a pólót az nem túl jó dolog, nagyon sokat kell változnom :roll: . Azért az nagyon aranyos lehet, ahogy bemászik, letépi és vigyorog nekik a szentem.

tücsökbogár, nem lehet könnyű egyszerre 3-al. Mi lenne ha lecserélnétek a királyi trónusokat, valami hagyományos könnyű székekre? Csak viccelek, mert el sem tudom képzelni, hogy egy szék, hogyan üthet ekkorát. Persze tudom én, hogy a gyerekek csodákra képesek.

trinky, oh a fene. Remélem hamarosan hatnak a szerek, és a kis királylány is hamar rááll az új táplálékokra!

boriska, allergia vizsgálat eredmény?
bbilona
 
 


Sziasztok!
Tücsi! Jobbulást a kis bicebócának. Andris meg már fogban leelőzött minket. Még mindig csak 2 fogunk van, felső kettő pedig elég régóta duzzadt de még nem akar előbúűjni.
Ilkának meg most az a dolga hogy egyen sokat, hogy hamar megnőjön. :P Szupi hogy ennyi tejcsid van.
Lányok! Ilonát ne rémisszük már most el. Bár biztos tisztában van ilyen dolgokkal. De minden gyerek más.
Én Petim hiába cicimániás sohasem tépi rólam a pulcsit. Csak éjjel sokat felkel.
Ilona! Pocakképet kaphatunk??
Trinky! Sajnálom, hogy még mindig vérzel. Én nem ismerem ezt a gyógyszert.
Doki azt mondta, hogy teljesen hagyd abba a szopit? Mert ha nem azt javasolnám én is amit Zel irt, hogy az esti még maradjon meg picit Lottinak.
Lottiról is régen láttunk képet?
Domo! Merre vagy? Liliről képet kaphatunk?
Zel! Lesznek még ilyen kis bibik. :P
Rólunk: 16-án Annának kezdődik az ovoda. Kaját hétfőn kell befizetni. A két gyerekkel valahogy busszal el kell odáig vergődnöm majd. Remélem nem lesz esős szar idő.
Ági! Hogy viseltétek illetve Anna az ovodát?
Bencének nem hiányzik napközben?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Helló!
Hát szóval, Bence meggyógyult, de a betegség óta az egész napirendünk borult ,ami engem eléggé rosszul érint, dehát ezt dobta a gép...

Annával voltunk oviban, hétfőn ott maradtam vele, de minek?! Rám sem bagózott, játszott, boldog volt :) Aztán keddre azt mondta az óvónéni, hogy ne is menjek, Anna jól elvan. Így fájó szívvel otthagytam, de ő ismét még búcsúpuszira is alig akart odajönni...
Ez a beszoktatósdi inkább nekem van kitalálva,nekem nehezebb az elválás.
Szerdán még voltunk, aztán szerda estére már beteg is lett.
Úgyhogy most itthon, szerencsére "csak" megfázás féle, ma már lényegesen jobban van, de keddig nem viszem oviba, még ha rendbe jön akkor sem. Most nem érti, miért nem mehet a gyerekekhez.. :?

Közben eladtam két babakocsinkat, és veszünk másikat, alig várom, hogy megérkezzen :)

Trin:
Én is kaptam többször már Norcolutot. Volt bennragadt tüszőm nem egyszer, és arra kaptam, hogy elinduljon a tüszőcske, és megjöjjön..

Ilonám:
Hát olyan szülést kívánok neked és Kingának, mint ailyen Annámml volt :) 2 és fél óra megfelelne?
Bencével csak 2 óra volt ,de olyat nem kívánok,az első szülés jobb volt :)

Gyöngyi:
Bencének hiányzik Anna. Láthatóan nem tud mit kezdeni agával délelőtt, annyira megszokta már, hogy együtt játzanak. Na de, ha jön a jó idő (ugye egyszer csak jön?), akkor hamarabb eltelik a délelőtt, megyünk együtt a nővéréért, boltozunk, sétálunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, köszi, megfelel.
oh ez az ovi. Ugye meggyógyult már a nagylány?

gyöngyike, lesz kép, csak türelem,az én férjem nem egy kapkodó idegbolond. És 16-án nálatok is indul az ovi, hogy öregszenek ezek a gyerekek elképesztő!
bbilona
 
 


Sziasztok!
Ilona! Igenis értettem. :)
Ági!Örülök, hogy Anna ilyen jól fogadta az ovodát.
Betegség meg remélem elmult már?
Mi ma voltunk befizetni a kaját és közben találkoztunk az ovónénikkel akik megmutatták Annának a csoport termét. ÚŰgy bement, hogy nem is érdekelte hogy ott vagyok-e.
Már nagyon várja ő is.
Kedden kezdünk, de csak 10-ig lesznek másnap meg meglátjuk. Vagy ebédig vagy ott is lehet hagyni őket.
Boriska! Hogy vagy? Adj valami hirt magadról!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Mágnes, Anna meggyógyult? de jó, hogy szereti az ovit, csak Bencét sajnálom...

Gyöngyi, Anna is biztos szeretni fogja, ha már most ilyen lelkes :lol:

Ilona, pocakfotót várjuk még a szülés előtt :lol: már csak két hónap, várod már?

Trin, most akkor abbahagytátok a szopit? ez miért zavarja be a mensit? én elképzelni sem tudom, hogy Lili mikor akarja majd abbahagyni, egyenlőre inkább egyre többet akarja.
Tényleg Zel, te mindig adsz Lukácsnak cicit, ha kéri?

Lili tegnap felsértette a száját belülről, és csak ömlött a vér a száján ki percekig. Aztán hirtelen abbahagyta. Jól megrémisztett, de tudom, szokni kell...

Nálatok mennyit alszanak a gyerekek napközben? Lili még kettőt alszik, de a délutáni már nem mindig kell neki. Lehet hogy már egy alvásra kellene szoktatni?

Kép
domo
 
 


domo, oh micsoda horror..., szegénykém.
Pocakfotó lesz. Még nem várom, vagy nem is tudom, jó így egyben, de azért kíváncsi is vagyok.

Teszek egy táblát, bár erősen elgondolkodtam, hogy az eltűnteket (tiza, tamaranna) kiveszem belőle, aztán hagytam, pedig tuti tizánál is meg van már a tesó.
Mit gondoltok? Kép
bbilona
 
 


na sikerült nem rámenteni a javításokat, bocsi, de kb remélem stimmel.
bbilona
 
 


Sziasztok!Domo Sajnálom Lilit. Ezt nem lehet megszokni.
Én folyton megijedek amikor Peti elesik és a fejét veri be. Akkorát koppan szegénynek. De Apa ilyenkor is olyan nyugodt tud lenni, hogy csoda.
Ilona jó a tábli. De magadat is javitottad?
Igen sokan nem jönnek már a régiek közül. Pandácska is nagyon eltünt.
Voltunk tegnap méricskézni.
Peti 8120 g és 71 cm. Anna 14,3 kg és 95 cm.
Lányok nálatok normálisak a gyerekdokik.
Mert a miénk annyira bunkó, hogy már szinte ott tartok hogy nem is akarok hozzá lemenni. Folyton beleköt valamibe.
Tegnap fel akartam Sinlacot iratni 6 dobozzal (ne kelljen havonta lemenni ha nem muszáj) erre kijelentette, hogy nem irja fel minek az nekem. Adjak főzeléket a gyereknek estére.
Amugy csak este kap azt Peti. Ha van olyan kaja amit Ő is ehet akkor azt kap, de a Sinlacot gyorsabb elkésziteni.
A multkor a testápolóba kötött bele amit Annának és már Petinek is használok. Arra is azt modta, hogy többet nem fogja felirni.
Annyira utálom :evil:

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Sziasztok, remélem most már aktívabbak leszünk ebben a rossz időben. Kimenni úgysem lehet :(


Ilonám, köszi a táblát. Szerintem vegyük ki az eltűnőket. Nekem is hiányzik Pandi :(
Katát ne vegyük ki, mert nagyon-nagyon várjuk vissza igaz?

Domo, Loti kétszer alszik napközben. Neki még kell a délelőtti is. Már próbáltuk nyújtani a délelőtti ébrenlétet, kipróbálni az egy alvást, de nem volt sikeres. Sebaj, jó ez így.
Szegény Lili, elhiszem, hogy a frász jött rád. Én is parázok a sérülésektől.

Gyöngyi nagyon jó súlyban vannak a gyerkőcök. Gratula. Ha kell Sinlac én tudok adni neked. Van egy felbontatan zacskóval. Az orvos tényleg bunkó, szerintem váltsál. Nem is értem hol élnek a kedves orvosok. Azt hiszik a lábuk elé borulunk, hogy elvégezzék a munkájukat. Elmúlt már ez a korszak szerintem. Ha nem tetszik menjen vízvezetékszerelőnek. :? Bocs a kirohanásért, de most elég rossz tapasztalatok vannak a családunkban a gyerekorvosokról.

Csajok, voltam vérvételen a kórházban. Láttam újszülötteket :D :D Anyám, de régen volt...... Olyan aprók voltak. Szeretnék én is még egyet-kettőt. Lotti olyan nagy már :D :D A reggeli szopit abbahagytuk, már csak az esti van, de az is vacsi után, így nem valami sok. Olyan rossz érzés. Na mindegy nem kesergek, a lényeg, hogy egészséges legyek.
Holnap megyünk Dévény-tornára, mert már a tárgyakba kapaszkodva lépked a kisasszony, de a mászás nem akaródzik. Kíváncsi vagyok mit mond a nő.


Ági, remélem Anna rendbe jött már.

Gyöngyi, Zel mit kapnak a kópék szülinapra? Milyen lesz a buli?

KépKép
trinky
 
 


trinky, vá vá vá, és veled mi van? Biztosan véletlenül lemaradt. Vágsz egy kistesóra? Ha rendbe jössz, akkor belevágtok?
Igen katatát nagyon várjuk vissza, a többieket is, de ők már biztosan másfelé járnak.
Küldtem a gmail-es címra e-mailt. De hm hát, most akkor mit is kell csinálnom, ha várom tőled a választ?

gyöngyike, mi fene már felírni is fáj ezt azt. Neki még csak nem is kell gondolkodni, mert megmondod mit szeretnél, ennél egyszerűbb dolga nem is lehetne.

Képzeljétek ma voltam kismama tornán, ezt is kipipálhatom. A hanyatt fekvést nem komálom rögtön be is görcsölt a hasam, ilyen gyagyaságot, fetrengtem ott egy darabig.

Szép napot lányok!
bbilona
 
 


Ilonám:
Tiza babája még decemberben megszületett, akkor itt jelentkezett is, nem tudom pontosan mikor, de karácsony környékén.
Nagyon jó a tábla!
Jó lenne hallani a régiekről!

Hanyatt fekvés:
:) Érdekes ez, mert én teljesen a szülésig hanyatt aludtam, így éreztem a legjobban a mocorgásokat.


Anna már meggyógyult, de a héten még nem engedem oviba.
Szombatra Bence kapta el Annától, már ő is kifelé tart belőle,ma még nem kellett orrot szívnunk, de ő érdekes módon sokkal jobban tűri a taknyosságot. Így is átalussza az éjszakákat, csak az a 6 órai ébredés ne lenne... :?

Alvás:
Bence 10 hónapos kora óta egyszer alszik napközben, akkor 2 órát, és este 8-8 körül alszik el.
Ez nagyon változó, mert Annával sokat szenvedtünk, mire a 2 alvásról átállt a napi egyre, Bence teljesen gond nélkül magától átállt erre. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mágnes, szerencse, hogy te nem lettél beteg. A gyerekeknek meg úgy látszik tapasztalniuk kell, így egyik elkapja a másiktól. Most mit mond Anna, hiányzik már neki az ovi, így pár nap ottlét után?
Anyudék itt vannak még, vagy csak 1 hét volt?

Az én pocakom ülve, oldalt fekve is jobbra balra jár, különösen este 7 körül, de hanyatt és hason feküdni kezdetek óta nem kellemes. Tényleg érdekes, hogy mennyire másképp reagálunk.

tiza, aha, egyáltalán nem emlékszem, de ez jó hír, lehet visszakeresem.

Jó ovizást a jövő hétre!
bbilona
 
 


Zel! Lukácsnak a mi "kis" 1 évesünknek Sok-sok boldog Születésnapot Kivánok!!! :P Kicsit előre, de ez belefér.
Várjuk majd a képeket és a beszámolót a buliról!
Mi vasárnap tartjuk majd a szülinapot.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Hát csajok extra horror éjszakánk volt. Valamelyik mindig sírt, ilyen még nem volt. Aztán fél hétkor Ilka evett, gondoltam felkelek mert úgyis mindjárt kitör a botrány, erre itt olvasgatok karikás szemekkel, ezek a szélhámosok meg durmolnak.

Ilona!
Most jön a legszebb időszak! Legalábbis én a terhesség végét szerettem a legjobban. Még ha fárasztó is néha a pocak, de olyan jó, hogy közben már lehet kicsit kommunikálni a babával.
De tényleg hihetetlen az idő rohanása.
Köszi a táblát. Sajnos ismét múlik az idő és bár nem szívesen vallom be, de közben lassan 34 leszek és összesen - az egy fagyibabással együtt - 4 lombikom volt.

Lehet hogy én összekeverek valamit nagyon, de Tiza babája szerintem 2008 decemberében született. Úgy emlékszem hogy akkor nekünk még csak Csabi volt amikor bejelentkezett pár pocakos képpel, aztán nagyon gyorsan jött az üzenet hogy megszületett a baba.

Lányok!
Az utolsó lombiknál fagyasztattunk le embrikéket. A nyomtatványon azt jelöltük be, hogy amennyiben nincs rá szükségünk adják oda őket másnak - akinek nem lehet. Szerintem mi már nem megyünk vissza fagyibabázni. Szólnom kell nekik? VAgy ha lejár a kifizetett egy év tárolás, akkor autómatikusan intézik a dolgot? Szerintetek?

tücsökbogár
 
 


És persze a lényeg, amiért bejelentkeztem:

Petinek és Lukácsnak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!

tücsökbogár
 
 


Lukácsnak és Petinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! írjatok majd, hogy mit kaptak, milyen volt a buli, és persze várjuk a képeket is!

Tücsi, a mi fagyibabáinkat ingyenesen tárolják, de évente kell írnunk egy nyilatkozatot, hogy folytassák a tárolást. Mi is adnánk másnak, ha nekünk már nem kell, de azt mondták előtte mindenképp megkérdezik (ha nem küldünk hosszabbítási kérelmet).
És miért sírtak éjszaka? ugye nem betegek?

Ilona, a háton és hason fekvés nekem se ment, csak oldalt éreztük jól magunkat. De nekünk a babajógán meg is tiltották a hanyattfekvést...

Kép
domo
 
 


Lukácsnak és Petinek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Te jó ég, már eltelt egy év!!!

Tücsi, Ilonám:
De bolond vagyok, Tiza babájára én is 2008 decemberét gondoltam, de valahogy leragadtam, és fel sem tűnt, hogyeltelt egy év. :oops: Kb. egy éhhtel járt előrébb Tiza a terhességében, mint én Bencével.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


tiza, akkor rendben, elég rég volt, akkor hát ezért nem emlékszem.

Lukács, Őéter drága ifiurak, a Jóisten éltessen benneteket sokáig erőben, egészségben!

tücsökbogár, ugye milyen kis piszkok tudnak lenni :wink: ! És akkor azért te is durmoltál kicsit? Táblát módosítom.
És valóban ezt a részét élvezem én is, mert imádom mikor mocorgál. Félretolom a melleimet és elbűvölve nézem a pocakomat, ahogy itt-ott kitüremkedik, táncot jár, miközben szorgalmasan iszogatom az úgy utált langyos tejet és szopogatom a rennie-t.

zel, jelentem megérkezett az ajánlott 2 könyv, Egyet már jól megjegyeztem, és ez talán a legegyszerűbb, hogy majd ösztönből jön minden (ami a sírásra vonatkozik), hát úgy legyen.
bbilona
 
 


sztárfotó: (gyors megelőzöm a szülinapos gyerekeket :wink: ) Kép
bbilona
 
 


Köszönjük!


Majd hozom a képeket is.. Minden olyan volt, amilyennek szerettük volna... Csúúúúcs buli...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Lukács, Isten éltessen sokáig, te egy éves :D :D :D

ui: Ilona szép vagy!!!!

KépKép
trinky
 
 


sziasztok!
Bbilona!

Nagyon szép kismama vagy,és gyönyörű a pocakod!!!

Zel!

Isten éltesse a legvirgoncabb fiút a babaneten :wink:

mágnes!

őrülök,hogy jobban van Anna,Már biztos várja az ovit. :lol:

Trinky!

Hogy vagytok??
Én is mérges vagyok a gyerekorvosra, a miénk nagyon kedves.csak
éppen a kedvessége nem elég.Inkább a munkáját végezné.

Domo!

Rendbe jött Lili szája?

Tücsike!

Hogy van a mi szuper mamánk?
Olyan gyönyörűek a gyerekek.

gyönygyi!
Nemsokára kezdődik az ovi.Nektek nem kell vinni semmit az oviba?
Ágynemű stb?

Kicsiboris!
Én is puszikállak,és nagyon hiányzik az írásod.Hogy vagytok van sok munkád?

Magunkról!
Elég sz@rul vagyunk.1hét bölcsi 1 hét itthon.
Minden féle betegséget benyalunk.
Most is itthon vagyunk.Nagyon beteg volt.
Minden nap magas láza volt.Hörgőtágítót,és antibiótikumot kap.
1 hét után olyan beteg lett,hogy ment a hasa meg hányt,ha nem kapta volna meg a róta oltást arra gyanakodtunk volna.
Mi is elkaptuk a párommal.
kemény volt.
a páromnak nem lehetett itthon maradnia.dolgoznia kellett.
Lefertőzte a kollégáit.
Hiába mondtuk,hogy fertőző.
sajna ezek vannak.
De nem szeretnék panaszkodni,nem azért jöttem.
Nia mire megszokná a bölcsit addigra újra beteg lesz.


Csajok,fogok felrakni ruha képeket,akiket érdekel írjon.
Olcsón adom őket.
Kellemes hétvégét mindenkinek!!!
m. reni
 
 


Istenke Éltessen sokáig Peti, nőlj nagyra, legyél mindig szerencsés és boldog!!!

Sok-sok ilyen boldogságos szülinapot kívánok neked te kis huncut Lukács!!

Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Na végre, megkerült a két elveszett bárány is :D :D

Szegény Nia, remélem gyorsan hozzászokik a kis immunrendszere az ovihoz. Csajok, sokszor van az, hogy egyes szülők beteg gyereket visznek az oviba? Vagy ilyenkor az ovónő szól a szülőnek, hogy vigye haza? Vagy lefertőzheti a többit? Vagy miért van az, hogy minden gyerek beteg lesz ha bekerül az oviba???????

Reni, a férjed milyen cégnél dolgozik, hogy nem veszik ennyire figyelembe, hogy beteg. Most biztosan jobb, hogy a többiek is betegek lettek.....

Borisom, azért egy kicsit regélhettél volna magatokról is. Mi a helyzet???

Tücsi, mi volt az éjszakai buli oka? Remélem csak egyszeri alkalom volt.

Mi jól vagyunk. Voltunk Dévény-tornán. Olyan kemény volt, hogy nagyon kellett mondogatnom magamban, hogy nem-nem megyünk el, Lotti érdeke, hogy végig csináljuk.
A nyakában az egyik izom picit kötöttebb, és ezért nem egyformán terheli mindkét oldalát. Ezért sem mászik, nem alszik hason. Azt mondta a nő, hogy piti probléma, de rendesen megmasszírozta. Lotti végigsírta az egy órát, főleg azért, mert ugye le kellett fogni. Szegény vergődött, vísított. Leizzadt a gyógytornász is rendesen, szegénynek majdnem kitörte Lotti az ujját. Még mennünk kell csütörtökön, utána majd meglátjuk. Járatni nem szabad a kezénél fogva, bár ő maga oldalazva lépeget. Gondolom ez nem baj. Mászni nem biztos, hogy fog, de mint kiderült nem attól lesz dyslexiás egy gyerek, hogy nem mászik, hanem attól, hogy rögzülnek egyes reflexek, amik nem engedik kifejlődni a következőt. Valahogy így. Na mindenestre, verem a fejem a falba, hogy nem vittem hamarabb, és megfogadtam, hogy a tesóval már három hónaposan elmegyünk, akkor is ha ő már hátraszaltót csinál. Ártani nem árt az biztos.

Magamról annyit, hogy voltam vérvételen, szopi már csak este van. Megyek majd a véreredményért, remélem minden oké. Befejeztem a norcolutot, most várom, hogy ismét megjöjjön. Húúúú de jóóóó.....
A kórházban, míg vártam a csapolásra láttam újszülötteket. Hát nagyon szeretnék még egy két babát az biztos :lol: :lol: Olyan picikék voltak.
Szerdán a front miatt 9 baba született, egy nő meg a folyosón szült, mert nem ért be már a szülőszobára :lol: Kalandos lehetett. :lol:

Ja, légyszi valaki küldje már el nekem a gmailes címünket, és jelszavunkat, mert elfelejtettem. Reninek is légyszi. Reni, szerintem oda felrakhatod a ruhákat, ha gondolod.

KépKép
trinky
 
 


Ilonám:
hűű de szép pocakod van!!! Nagyon szép, csini kismama vagy!!

Trin:
Hát igen, a Dévény tornán acélidegzetűenk kell lenni sajnos.. Anna az összeset végigsírta, a torna után mindig hajszárítás következett, annyira leizzadt.. Már vittünk külön törölközőt.
Ha magától lépeget, az nem baj, sőt! Minden olyan dolog, amit saját akaratból csinál, megengedett. A sétáltatást azért nem javasolják, mert, ha egyedül nem megy neki, akkor még nem áll készen hozzá. Ennek ellenére én Bencét vezetem, mert ordít, ha nem vagyok hajlandó.. Felkapaszkodik, ölbe kéredzkedik, aztán már rögtön keresi a két mutatóujjam, és csúszik ki az ölemből, hogy menjünk.. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Petinek nagyon sok Boldog szülinapot!!!!!

Trinky!

Olyan jó,hogy így írsz magadról

:lol: én is szeretnék egy 2.babát.
Biztosan rendben lesz minden az eredménnyel.
Lotti pedig erős csaj,és tuti nem győzöl utána szaladni.
A férjem egy tőmités technikai cégnél vezető.Sajnos nélküle megáll
minden.És nagyon lelki ismeretes.Amit nem vesz a nagyfőnök számba.
A bölcsiről meg annyit,hogy nem mindenki tud otthon lenni a gyerekkel,és beviszi betegen a közösségbe.Ha nincs Láza viheted.
közeben lefertőz mindenkit. :twisted:
Ezért lesz sok gyerek beteg.
Ha belázasodik a gyerek akkor szól a gondozónő,hogy haza kell vinni.
Én szívesen felteszem a gmailre,ha megmondod,hogy kell.
sokszor puszilom Lotti babát.
Fotók????
m. reni
 
 


Sziasztok!
Köszönjük szépen a szülinapi jókivánságokat!
Ma délután megvolt az ünneplés. Peti elég jól birta és rögtön a tortájának egy darabját megkaparintotta ahogy mellé tettük.
Megkóstolta, de utána olyan fintort vágott.
Tölünk egy nagy dömpert kapott, sógoroméktól egy Wow-os hajót.
Kicsinyitek és rakok fel pár képet.
Ilona! Nagyon csinos vagy te is és a pocakod is.
Megkérdezhetem hány kilót szedtél fel?
Reni! Sajnálom, hogy betegek lettetek. Egy picit én is tartok tőle, hogy Anna majd rögtön beteg lesz.
Nálunk ágyneműt és zsákot nem kell vinni.
Csak Wc papir, szalvéta, p.zsepi, folyékony szappan. És egy hónapban egyszer valami gyümölcsöt és zöldséget.
Boriska! De jó hogy irtál! Hiányzol! Mikor jössz hosszabban?

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


trinky, elküldtem neked a jelszót, címet. Hurrá, akkor most vársz egy kis menstruációra? Ezek szerint a vérzés elállt, és most következik a 28 napos ciklus 2-3 napos könnyed nőciséggel. Szurkolok! Hogy állsz a tortakészítéssel? Csak kitartás, azzal teszel jót ha most kicsit megkínozzák, te csak sírj vele együtt, aztán minden rendben lesz, és hamar elfelejtitek.

reni, oh hát akkor ezért nem tudtál jönni! Szegénykéim, vértezd fel magad, most erősödik a nagylány immunrendszere, meg úgy látszik a tietek is. Amúgy szeretné a bölcsit?

kicsiboris, na mi lett az allergiavizsgálat eredménye?

gyöngyi, akkor nálatok is jól sikerült a szülinap. (psssszt! 15kg-nál tartok)

zel, nahát nahát Lukács is élvezte a körülrajongást, rögtön gondoltam! :wink:
bbilona
 
 


szióka :lol:
ne haragudjatok, de volt megint 1 hónap depim..
iszonyat volt, teljes kétségbeesés, pénz, baba és minden más miatt. most már kijöttünk belőle...és azt hiszem összeszedtem magam. köszönöm mindenkinek a rámgondolást :!: :lol:

reni, szegény kicsi Nius :cry: borzalmas amikor átmegy mindenkin a betegség..remélem már minden ok..
puszi a kicsikédnek!! találtál más munkát? én is nézem, de semmit sem találok..

ilonkám, olyan jó látni téged ilyen szép nagy hasikával :lol: csinike vagy, a kilók meg úgyis lemennek majd :wink:
allergiateszten kisütötték, hogy nagyon erős nikkelallérzékenységem van és ez a fém szinte mindenütt megtalálható..klassz..
jajj és 38 lettem..köszi a táblát!

trin, édi vagy, itten leledzem :lol: jajj Lottikám...de sajnáltam amikor olvastalak :roll: mondták, hogy vigyed többször is?
a babák rám is így hatnak...nem gondoltam volna, hogy én is olyan leszek aki bekukucskál a babakocsikba.... :oops: :lol:

gyöngyike, köszi a hiányolást, nagyon várom én is a képeket!!

zelem? képek?

tücsi, hogy van Csabi újja? húúú, nagyon fájhatott neki..puszi a bibire! milyenek az éjszakák? jobbak? húúúú én el sem tudom képzelni milyen lehet 3 babócával :P :P :P nagy élmény az tutttti :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Nagyon boldog szülinapot kívánok Petinek!!!!!!!!

(Majd még jövök, de most sietnem kell.)

KépKép
trinky
 
 


Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Bocsi az elsőből kettőt raktam.
Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Mivel nem tudom, hogy holnap mikor tudok jönni::Tudjátok holnap kezdünk az ovival. Drukkoljatok hogy minden okés legyen.
Domo! Kicsit előre Sok Boldog Születésnapot Kivánok Neked!!!!
Puszi

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike. hajrá ovi!
A gyerekek szenzációsak, és ez a torta is igen remek lett! Gondolom Anna még egyelőre jobban örült neki.

boriska, na ez is fa..a. Te ez az allergia nem lehet az oka a sikertelen babaprojektnek? Mit tudsz tenni, h elkerüld ezt az anyagot?
Na ne má depresszió! Huss, huss, jön a tavasz, húsvét széles vigyort elő!

Szép hetet lányok!
bbilona
 
 


gyöngyike, nagyon édi Peti :lol: olyan cuki, ahogy a dömpiben ül :lol: Anna meg teljesen nagylány lett, igazi ovis :lol: szorítok, hogy okkés legyen a mai napotok!

ilonkám, hát igen...szerintem is. sajnos nem tudom elkerülni a fémeket..állandóan kesztűben kéne lennem, ráadásul élelmiszerekben is benne van (tengeri hal amit rendszeresen eszünk mert szeretjük..)és hagyjam ki ezeket az étrendemből??gáz.
a sikertelenség..a védőnéni, vagyis csaj, mert fiatalabb nálam, azt mondta, több kismamáról tud ahol közvetlenül a H1N1 oltás beadása után vetélés történt...sajnos én pont kb a beágyazódás alatt adattam be (akkor még nem tudtam, hogy sikerült), de ez sem 100%, már gondolkodtam az endometriózison is, hogy nem újult-e ki, de akkor meg nem is eshetnék teherbe, nem??

bocsánat, hogy hosszú..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Gyöngyi, nagyon köszönöm :lol:
nagyon édesek a gyerekek, a torta is szuper :lol:
ma kezdtek az oviban? milyen volt?

Boris, végre újra itt :lol: az oltás tényleg lehetett, a terhesség első 3 hónapjában nem is ajánlották. Ez az allergia kemény lehet...

Trin, most olvastam, hogy a mászás egyre több gyereknél kimarad (ennek az is oka lehet, hogy kevesen teszik őket hasra altatásnál), de ezzel semmi hátrányt nem szenvednek. De biztos hasznos ez a Dévény torna is.

Ilona, nagyon csinos kismama vagy :lol:
az én koromat is javíthatod 32-re.

Reni, szegény Nia! de azért megszerette a bölcsit?

Kép
domo
 
 


Borisom, igaz eszed ágában sincs vádolni magad azért mert beadattad magadnak a védőoltást? Látod én nem adattam be és akkor is ez lett a vége. Soha nem fogjuk megtudni,hogy miért történt. Egy dolgunk van: a jövőbe nézni, és mindent megtenni azért, hogy a pici lányunkból értékes ember legyen. Hiszem, hogy mindkettőnknek lesz még babája, és az a várandósság probléma nélküli lesz.

Gyöngyi, édesek a lurkók :D Peti mint a megtestesült nyugalom. Nem látszik rajta, hogy éjszakai életet él. Annának imádom a haját. Az a frufru :D Nekem is ilyen volt :D Milyen volt az ovi?

Ági, na igen. Itt kezdődik a probléma, hogyha nem vezetem Lottit, akkor szenved. Ez olyan mint amikor azt mondta a védőnő, hogy tegyem hasra. Igen, csakhogy felült egyből. Szegény nem tudta, hogy neki hason jó, és nem ülve, ahogy mindent lát, és még a kezei is szabadok. Nem lehet megerőszakolni a gyerkőcöket.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz csütörtökön. Remélem már nem lesz olyan kínszenvedés.

Domo, szerintem nincs összefüggés a mászás és a hasratevés között. Lotti 3 hónapig kúszott rengeteget. Hason mondjuk nem aludt soha, hiába próbáltam. Mint kiderült, hogy a nyaka miatt nem volt neki kényelmes.
Amikor újszülött volt, akkor meg a bölcsőhalállal riogattak. Még a Heim Pál Kórház honlapján is ott van, hogy a hason altatás növeli a kockázatot. Most már tudom,hogy nem ennyire durva a helyzet.

Voltunk vasárnap játszóházban, ami tele volt kúszó-mászó gyerekekkel. Csak Lottinak volt ilyen érdekes mozgása. Két anyuka, egyből megjegyezte, hogy "milyen édes, nem mászik?" Mondom nem. "ÓÓÓÓÓÓ hát az nagyon nagy baj......... " Egyből jöttek a dylexiával. Otthagytam őket. Látszott rajtuk a felsőbrendűség érzése, mintha győztek volna: bezzeg az én gyerekem!!!! Na mindegy lehet, hogy képzelődöm, bár igazából nincs bajom a fenéken csúszással :D :D Küldök a gmailre egy videót, ha van kedvetek nézzétek meg.

Amúgy szombaton beszedtem az utsó norcolutot és tenap megjött. Nem mondtátok, hogy így fog fájni......(az a szép, hogy anyukám sem mondta, pedig ő is szedtem és ugyanígy szenvedett) :( Azt hittem belepusztulok, vagy szülök valamit. Mostanra tudok ülni egy kicsit. Remélem most már helyreáll ez a mensi, mert nincs kdvem egy hetes megszakítással három hétig vérezni. Ráadásul ilyen fájdalmasan.

Ilona, Reni, kétféleképpen tudtok képet rakni a gmailre. Vagy a saját emiletekről külditek, vagy beléptek a gmailre és mintha levelet írnátok, feltöltitek, de nem külditek el, hanem megmarad piszkozatnak.
Ilona, köszi a címet és a jelszót? Hogy állsz a babacucc beszerzéssel?

KépKép
trinky
 
 


Petike! nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

( Ne haragudj, nem elfelejtettük, hanem nem tudtunk jönni..... )

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


na boriska, akkor jól fel van adva a lecke ezzel az allergiával. Remélem hamar megcsap a tavasz szele, és új erőre kapsz! Pusszantalak!

domo, javítom.

trinky, most kezdtem mosni, vasalni. Amit keresek kádra tehető, pelenkázó, kádállvány. Kicsit sokallom az árát, használtan meg nem találok. Sajnos nagyon pöttöm fürdőszobánk van és a sima állvány igen nehezen férne el. Ha más nem lesz apácska barkácsol valamit.
Ezt a menstruáció dolgot igen sajnálom, jó nagy disznóság. Reméljük megéri, és végre rendeződnek nálad ezek a dolgok.
bbilona
 
 


Zel, képet, képet!!!! :D :D Ja, és bulibeszámlót is kérünk!

Ilona, milyen potosan az a pelenkázó amit keresel? Nem láttam még ilyet. És ha nem a fürdőszobában fürdetitek Kingát? Akkor elég lenne egy kádállvány. (Ezt tudok neked adni, mert megvenni felesleges) Feltéve ha van a szobájában pelenkázó. Pár hónap és úgyis a nagykádban pancsol a lány.

KépKép
trinky
 
 


em tudtam feltenni a videót, mert túl nagy. Össze kell csomagolni.

KépKép
trinky
 
 


em=nem :oops:

KépKép
trinky
 
 


Trin, tényleg nem kell törödni az ilyen megjegyzésekkel, Lotti így közlekedik, és nem lesz neki semmi baja. A hason fektetésről pedig mindenki mást mond: nekem a kórházban javasolták, és Lili pár napos korától csak hason alszik. A videóra nagyon kíváncsi vagyok, remélem megoldod a feltöltést.
és Lotti élvezte a játszóházat? S

Kép
domo
 
 


TRin, egyébként a Suttogóban írták, hogy van összefüggés.
Képeket is rakjál fel, már olyan régen láttuk Lottit!!!

Gyöngyi, milyen volt az ovi? hogy tetszett Annának? és hogy bírja Peti az egyedüllétet?

Ilona, nekünk kádállványunk volt, és szobában fürdettük. Ez olcsóbb is biztosan, bár mi kölcsönbe kaptuk.

Zel, mikor kapunk beszámolót?

Kép
domo
 
 


Sziasztok!
Ovoda első nap jó volt. 10 óráig voltunk (én is vele), de nagyon tetszett neki. Volt amikor otthagyott és máshol játszott.
Ma reggel vittük és megvártam a reggelit és fél 10 fele párom jött értem. Tök simán elengedett nem volt nyekergés semmi. Igaz már tegnap is mondta, hogy nem kell ott maradnom vele.
Ma már ott ebédel és most valószínűleg alszanak. Aztán uzsi és megyünk érte 4 tájékán. Ha gond lenne telefonálnának.
Örülök, hogy ilyen könnyen vette az elválást.
Persze bizti lesz majd olyan reggel, hogy sirni fog, de hát ez is beletartozik.
Trinky! Ne törödj vele, hogy ki mit mond. Lotti ügyes lányka és semmi gond nem lesz.
Boriska! Igaza van Trinkynek. Nehogy magad okold. Az oltásnak lehet semmi köze nem volt a vetéléshez. Lehet, hogy beteg lett volna a baba.
Ez az allergia dolog már régebben is volt, vagy teljesen úűj dolog.
És volt valami gond előtte, hogy vizsgálatra kellett menned? Lehet, hogy már irtad és átsiklottam felette. Bocsi.
Ilona! Kád állványt én is tudok adni. Szobában nem tudjátok fürdetni? Jön a nyár meleg lesz. Télire pedig már a nagykádban is pancsizhat.
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket és a kép dicséreteket.
Zel várjuk majd tőletek is a élménybeszámolót.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Trinky!

Ne törődj a dilis anyukákkal.Ez pont olyan mikor tőlem
kérdezték,hogy még hogy hogy nem beszél tisztán.
2évese?Miért kellene beszélnie tisztán?mert az ő gyereke 18 hónaposan tisztán beszélt.Meg van mindennek a rendje.Minden gyerek más és más.
nekem alaposan írjatok le erről a gmailről mindent.Én nagyon hülye vagyok a számtógéphez.Gondolom jelszó kell.
A címem:renatus@freemail.hu

gönygyi!

Anna nagyon ügyes,csak így tovább.
Nia is nagyon ügyes volt.minta gyerek a bölcsibe.
Csak engem hiányol mindig.

domo!
Nia nem szereti a bőlcsit.Pedig nagyon aranyos a gondozó néni.
Minta gyerek ,a gondozó néni szerint.
sokszor emleget engem ,azt mondták.ha éppen nem tudnak
csak vele foglalkozni,azt rosszul viseli.
Lili drága hogy van?

Bbilona!
Pont most néztem 31 hetes vagy?azt a baszta???
Így telik az idő?
meg van minden?

kicsiboris!
Szerintem sincs semmi köze az oltásnak a vetéléshez.
Munka nincs semmi.
be van adva az önélt rajzom sok helyre,de semmi.
Volt egy hely ahol felhívtak,és nem tudtam 30 perc múlva ott teremni,és azt mondta,hogy akkor ne fárasszuk egymást idejét.
Lujzi hogy van?
m. reni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?