Új privát üzeneted érkezett!

Sting, gyógyótárban megkérdeztem és aztat mondották, h. 12. hétig semmi sem javasolnak... na mindegy már szerencsére elmúlott, remélem nem is jön vissza boldogítani! :)

Macsek, azért nem mindet fejből írtam, van egy kis papírkám, ahol mindenki szerepel... ez eleinte megkönnyítette a dolgomat! Aztán iwiw-ről lelestem a többit :lol:
A Zurad egy férfitestbe bújt angyal, bakker én imádom az enyémet, de nem nagyon aktivizálja magát... hozzáteszem, h. hétköznap dolgozik, mint állat, de ma megígérte, h. csinál ebédet: tojásrántotta (szalonnás, hagymás, stb.) Nem egy nagy menü, de most tökéletes lesz, főleg fehérjeforrásnak!
Azért szívesen ennék én is halacskát, de majd máskor!
Én sem nagyon eszem túrót, inkább tojást, sajtot, joghurtot, stb... ez is tökéletesen elég!
Biztos csak amiatt érzed, h. híztál, mert nem mozogsz, de hát azért ennyi idő alatt nem lehetsz kövér! :?
Én ma már elmosogattam, kiteregettem, elpakoltam ruhákat, stb... és mindjárt elmegyünk bevásárolni is!

Kisbeeka, hogy-hogy így döntöttetek? Persze jó döntés, csak hát időben előbb van a Forgách...

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ibici, jaj de jó lenne... leginkább a kaján jár az eszem, most is nyammogok, de csak gyümit. Muszáj visszafognom magam vmennyire :lol:
Szóval te is oroszlán... felírom :lol: Iwiw-en fent vagy? Ha bejelölnél, küldj privit! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi:12.hétig semmi!értem!legalább már ezt is tudom HA MAJD ODA KERÜLÖK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de a lényeg hogy elmúlt! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Pancsi, nem ér ám totál eltűnni! Tessék jönni mesélni kicsit! Nagyon szorítok!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sting, amúgy dokker azt mondta, ha nagyon fáj, nyugodtan vegyek be 1 szemet, nem lesz semmi baj, csak ne vigyem túlzásba.... de azért én óvatos vagyok! Meg ha reggel fáj, igyak egy gyenge kávét, hátha a vérnyomásom túl alacsony, ami amúgy tuti biztos az!
Igzából ebben is mindenki mást mond, aztán győzd eldönteni, mi a helyes :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ez az Iwiwes dolog!
múltkor beégtem mint állat!Sajtikámnál!már rég be volt jelölve nekem és újra be akartam jelölni! :oops:
az nagyon buta ötlet és plussz meló ha a tábiba odairnánk (NAVI :lol: :lol: )a normál nevünket ????????mert ezekkel a nick nevekkel én mindig bajban vagyok ki van bejelölve ki nincs!

de ez csak egy kósza ötlet volt ám nem akarok melót Navi kismaminak :lol: :lol: :lol:
sting1982

pl:Navi most ha agyon ütnének sem tudom a normál neved pedig be vagy jelölve te is nekem!vagy csak én vagyok ilyen "gyenge"elméjű :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
sting1982

Sziasztok!

Szurkolok mindannyiótoknak és minden jót kívánok

üdv

kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.03.13 11:27-kor.
Vendég

szerintem ne írjuk be az igazi neveket a tábliba, mert az ide felkerül, francnak se kell ha mindenféle pedofilok megtalálnának bennünket az iwiwen miután pl kielemezzük, hogy ki hogy fésüli a nuncuson a hajat :lol: :lol:

lányok küldjetek stingnek 8) ügynöklistát :wink:

Maccs
vörösmacska

Kispatak kérlek azért ne játsszunk ezzel a három bébi-három cinyóka :shock: :shock: :shock: kívánságokkal, mert azért az egy kicsit túlzás lenne.... jézusom!!!! :shock: :shock: :lol: persze inkább három, mint egy sem.... :wink:

Maccs
vörösmacska

Sting :lol: :lol: , pedig Navi neve igen egyszerű 8) 8) 8) mozaik!!!!!

Maccs
vörösmacska

Sting, egyetértek Maccsekkal, úh. inkább átküldöm neked is az ügynöklistát és akkor már menni fog! :wink: Megy a privi!
Tényleg annyi idióta van, nehogy ám már üldözzenek bennünket :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

[quote]t írta:ojásrántotta (szalonnás, hagymás, stb.)

tökéletes!!! nyami nyami

Maccs
vörösmacska

Vörösmacs!

Hihetetlen! Nekem is a múlt héten az orromba jött ki a herpesz, a sok orrfújástól! Na, én is pont ezt gondoltam, hogy akkor meg fog jönni a mensi! Aztán nem jött! Szóval, hajrá! Ez nem jelent semmit!
Macs! Az az elszíneződés talán attól is lehet, hogy az utró felmar! Ne add fel!
Nagyon drukkolok!

Én sem támogatom a valós nevünk felvezetését a táblázatba!

rodina74

Rodina, ezek nagyszerű hírek nekem, köszi! :wink: :wink: Akkor nem is vagyok úgy elkenődve :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Macsek: ha hormonok miatt szokott kijönni, akkor az lenne a furcsa, ha most NEM jött volna elő!!! Elvégre sosem voltunk még ennyire telenyomva hormonokkal, mint mostanság. Ne add fel!
Vszleg neked a progeszteron miatt szokott előjönni, azért a mensi előtt történik.

Lányok, valamit nem teljesen értek: hogyan lehetséges egy méhen kívüli terhesség lombiknál? Hiszen ott a babákat eleve a méhbe teszik be. Visszavándorol a pete, úgy, megtermékenyülve a petevezetőbe?

Csucsu: nekem most januárban volt a BMC-ben HSG vizsgálatom. Nekem a doktornő csinálta, és tényleg nem volt vészes. Mint egy jókora mensis görcs.
Az igaz mondjuk, hogy előtte 2-3 órával bevettem egy Cataflam-ot. Ezt el ne felejtsd te sem!
Nekem ráadásul a jobb oldal ici-picit le is volt tapadva, de azonnal megnyílt. Bele se került a zárójelentésembe.

Kép
lujzici

Sziasztok!!

Köszi a HSG-s hozzászólásokat.

Navi!!
Neked milyen jó a memóriád. :lol: Igen az Újvári dokibácsihoz szerettem volna kerülni,Nekem nagyon szimpi bácsika. :D De Sz.ügynőkkel is megvagyok elégedva,mindent elmagyarázott tegnap,meg is kérdezte,itthon beszélgettünk-e már mit is szeretnénk??Lombik-e mert elvileg az endó miatt arra is mehetnénk egyből,de úgy döntöttünk közösen 3 inszem,persze az első sikerülni is fog. :) :)
Ja,és Én nyilas vagyok!!! :D

Macsek!!
Hülye herpesz.Sajnos ezek nem válogatnak jönnek és kész. :oops: :cry: nyugi,minden oké lesz.Drukkolok nagyon.

Lujzici!!
Köszi az infót,Cataflamot veszek majd be,és tényleg utána vérzés vagy ilyesmi van??Görcsök utána??Kell Apát vinnem vagy simán hazatudok jönni egyedül is?? :oops:

Rodina mami!!
Jól vagy??

Én nem szeretném ha a nevem nyilvános lenne,nem vagyok parázós,de sosem lehet tudni.Viszont valakinek vagy egy irománya arról,hogy kinek mi a netes neve,ill.a valós,azt eltudnátok Nekem küldeni??Köszi. :lol:

Pancsikánkal váltottam sms-t.Jól vannak,2 babácska a pocakban figyel,pihenget,Férje kiszolgálja,egy tündér!! :D :lol: Fekszik,majd hétfőn már felkel,és gondolom jön és beszámol.
csucsu99
Budapest

sziasztok Lányok,

Pancsi, Rodi!
nagyon örülök hogy találkoztunk pénteken, nindketten férjekkel együtt nagyon szimpik vagytok.
mivel Rodinával épp váltottuk egymást Mrs Scullynál, ezért mikor kijöttem kérdezem a férjemet: mi van Rodinával? erre ő: nem beszéltem vele, de mosolygott nagyon... :-D
Rodina! eszedbe ne jusson lelkifurdalást érezni az örömöd miatt!

függetlenül attól, hogy én nem kaptam jó híreket, órákig levakarhatatlan mosoly volt az arcomon azután hogy találkoztam Veletek. :-D

Nava!
helyes a pöttyöd és szuper hogy megosztottad velünk. nagyon sajnálom, hogy pénteken lekéstelek, mondták a csajok már elmentél, mire én megérkeztem.

Csucsu,
köszi a híreket Pancsiról, sajnálom hogy Veled sem jött össze a randi pénteken, de ahogy olvasom, Te is jössz még majd, úgyhogy remélem bepótoljuk!

Vörösmacs!
vedd elő a varázspálcádat egy kis pozítiv energia varázslatra,, de de addig is küldöm a pozítív gondolat bevonzó és herpesz eltüntető energiákat! V
ja és remélem a "szipirtyó" a közeledbe sem mehet! :-D

a többieknek bocs, hogy most nem írok, nagyon lassú a net itt apósomnál.

többen írtátok, hogy tojás, mint fehérjeforrás, de a koleszterinre azért vigyázzatok!

kedden jön valaki? én nyolc körül érkezem Mrs Scullyhoz, férjem különös ismertetőjele egy piros válltáska, szólítsatok le nyugodtan! :-D :-D

Heniről és Babe kismamiról tudtok valamit?

drukkok és energiák mennek mindenkinek, jó hétvégét!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok!

A babásból jövök. Elnézést hogy egy kicsit offolok.
Az új kismamákhoz szólnék, nem tudom hogy gondolkoztatok-e már a babakocsi vételén.

Imádott babakocsinkról kiderült hogy nem fér be az autónkba :oops: márpedig nyáron vinni szerettük volna (nagyihoz, ide-oda)
Amúgy tökéletes kis járgány, nem szívesen válok meg tőle. Alig 2 hónapot használtuk, újonnan vettük. Az eredeti árának töredékéért adom ajándék hordozóval mert az másikhoz adnak amit kinéztem. Tartozik hozzá még a hordozón kívül: mózes, lábzsák, pelenkázótáska, esővédő, szúnyogháló, tálca. Nagy erős bevásárlókosara van. Kupolájánál lecipzározható egy rész alatta szúnyoghálós ezáltal jól szellőzik nyáron. Sok zsebe van. Garanciális. Tolókar magassága változtatható és két irányból tolható. Sztem unisex. Nekem fiam van. :)

Kis ízelítő:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

A kocsi ára mindennel együtt 32.000,-

Vannak új és használt kismama gatyók is. Új 1500, a használt féláron.

Érd: priviben! :)

Üdv mindenkinek!

dita75

Macsesz, rákészültünk a fini tojásrántottára, erre rájöttünk, na persze mire hazajöttünk boltból, h. csak 5 db tojás van... lementünk kunyizni a szomszédékhoz, naná h. nem voltak itthon. De végül is megcsinálta a párocskám, sok-sok gombával és nagyon jó lett, csak még nekem is kevés volt... (bár ilyankor az arány: papinak 3,5 , maminak 1,5 jut :lol:
Akkor gyorsan főztem ki tésztát és túróval - ami már egyideje a hűtőben figyel és éppen jó még - és ettem jó kis túróscsuszát! Na most aztán kavarog a gyomrom még most is :D :roll:

Csucsu, bocsesz, persze mert 22-én v. 23-án vált és onnantól már nyilas! Ezek mivel nagyjából fejből mennek, nem mindegyiknél vagyok biztos a váltásokban!
Szóval nem lesz gond a hsg-nél, Ujvári doki nagyon kedves, nekem ő csinálta a beültit! :lol: Azt h. utána milyen lesz, nem nyilatkozhatom, mert nekem lapar volt altatásban...
Átküldöm neked is a listát!

Lujzici, nekem sem fér a fejebe, h. lehet lombiknál mk, de látod előfordulhat... :shock: gondolom a megtermékenyített sejtecske körülnéz és vissza akar menni haza :lol: Na persze ez nem is annyira vicces!

És no para, nem lesz senkinek a zigazineve a tábliban, ígérem!

Rodi mami, eufória tart??? Pihizel azért?
Én mivel sokat szédelgek, olyan mintha vmi álomvilágban élnék :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!

Neked is vannak néha olyan menzis görcseid?

ól vagyok lányok, ma kiporszívóztam, meg rendet raktam az egész lakásba!

Pancsi, mondta, hogy lehet, hogy pár napig nem fog tudni jönni valszínű, mert pihenni akar! De, az nagyon jó, hogy Csucsu hozta a híreket!

Zsu!
JAj, hát ige, vigyorgott a fejem, le sem tagadhatnám! OLyan jó volt veletek dumcsizni, tök olyan volt, mintha már tök rég óta ismernénk egymást!
Nekem mindenki olyan szimpi volt!

rodina74

Mancs!
Ne parázz! Nekem mesni előtt szokott jönni herpesz, pattanás, és természetesen most is jött. És mégis! Szóval hajrá! Minden jel azt is jelentheti, hogy terhes vagy!

rodina74

Rodi, nekem voltak és néha még most is vannak enyhe mensis görcseim, de ritkán, teszt előtt gyakrabban, főleg amikor elvileg az ideje lett volna hogy megjöjjön. Pl. ma is éreztem, de csak halványan... talán ez a legjobb kifejezés rá. De ha erős, akkor is okés lehet minden!!!
Azért csak ne heveskedj! :wink: pihizz is!
Egyébként én is mindenkinél úgy érzem/éreztem, mitha már ezer éve ismerném!

Képzeljétek, ma a párom volt focimeccsen haverokkal és ott az egyik srác kérdezte, h. hogy vagyok...? Mondta Zuram, h. jól, aztán vigyorogva a srác, tudunk ám mindent :shock: kérdezte, h. honnan, mire hát kicsi a város... :roll: baromi jó mi? Végül nem mondta meg honnan tudja.... Persze nem haragszom, csak azért jobb lenne, ha 12. hét után tudná meg a világ :D Olyan hülye babonás vagyok! De persze, legszívesebben szétkürtölném! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kösz Navi!

Hát a kisvárosban gyorsan terjednek a hírek!

Én is izgulok,mert a szülők nem tudnak semmiről. Viszont a mh-en már szóltam, hogy nem megyek, mert sikerült. Onnan sokan ismerik apukámat, így izgulhatok, hogy nehogy összefussanak vele, és elújságolják neki a nagy hírt! Mi is a 12. hétig nem szólnánk senkinek!

rodina74

Rodi, szivi :D
Nálunk is mindenki csak ennek, csak annak szólja el magát, aztán már mindenki tudja, úh. ne vegyél mérget rá, h. nem derül ki, de azért hátha "szerencsétek" lesz!
Még nagyanyáink iedjében, ha kimaradt a menzesz vagy elhányta magát a nagyi, akkor tuti, h. min. 8 hónap múlva ott virított a kis poronty... most meg itt összesz@rjuk magunkat, h. minden rendben legyen :D tiszta őrület! :twisted: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja, tényleg tiszta őrület! :wink:
Én például észrevettem hogy a szagoktól jön rám a hányinger! Mármint a kaja illatától! :wink:
Nem bánom! :lol:

rodina74

Szia!

Navi nagy gratula a kis 7 milishez. Bocsi, hogy csak most csak tegnap munka után keresztfiaméknál aludtam, és hát mellette nem nagyon lehet netezni. Ne bánd, hogy nem ikrek, vissza lehet menni tesóért. És ha most sikerült, másodszorra is fog. Édi a babszemed :D

Én is pattis vagyok, viszont én régen tök fejfájós voltam, és most meg egyáltalán nem fáj. Csodálkozom is. MOndjuk benned azért több hormon van.

Könyvek ügyében írtam Csucsunak, maradt kettő, majd tárgyaljátok meg a bizniszt.

Én is adós vagyok még képpel, mindjárt fel is rakom.

De jó Pancsi hogy minden rendben ment, annyira örülök. Babaragacsok mennek. Kívánom, hogy utánozd le Navit!

Jaj Ancskya nagy ölelések. Remélem gyorsan helyrejössz és újult erővel tudod folytatni. Nagyon szorítok neked a jövőre nézve!

Csucsu örülök, hogy rendben vannak az értékeitek, hajrá inszem!

Lujzi ha megjönne (ami lehetetlen) a 2. ciklusnapon kell menni (+- egy nap), hogy tudjatok kezdeni. Bár inszem után csak terminált lehet. babaragik mennek ++++++++++++++++++++++

Macs babaragacsok ++++++++++++++++++++++++++ Herpesszel ne is törödj az csak tévedés. Sok minden a terhességnél is úgy zajlik mint a mensinél attól is simán kijöhet. Ott van/nak az/ok a babá/k hidd el! Kis barnás pöttyeim nekem is voltak!

Sajti ahogy írtad ezt a savanyúkáposztalét, úgy innék most olyan igazit. Mondjuk az uramtól ma paradicsomlét rendeltem meg jégkrémet (kis bűnözés talán belefér), bár nem egyszerre kéne ezeket betankolni mert a gyomrom nem túl jó

Navi szerintem jó a horoszkóp ötlet, egyedi ilyet még nem láttam ilyen listában :) Tényleg sok ikrek van. Skorpió van valaki rajtam kívül? Képzeljétek a férjem volt felesége, lánya is skorpió, én is és a gyerekünk is az lesz. Jó, mi?

Túróscsúszát én is csináltam a napokban, rendesen megkínzott.

Kispatak jó lehetett a Balcsi.

Kisbeeka jól döntöttetek a BMC a legeslegjobb!

Rodi nekem is voltak illetve most is vannak még néha, halványan mensis görcseim.

Kép
vayacon

Íme a kép a babcinkról, a nagy fekete pötty a petezsák, benne az a kis bogárszerű a babó. :lol:

Kép

Kép
vayacon

Sziasztok!

A merionalt már elkelt, remélem szerencsét hoz. Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!

www.harmasikrek.tigriske.fotoalbum.hu

Kép
tigriske1978

Jó reggelt,
Rengeteg az elmaradásom, gyorsan visszaolvasok, uh csüt reggeltől. Hosszú leszek de rövidítek mielőtt bemásolom a válaszaimat.

Macs,
Nagyon rendes a Zurad, nagyon helyes hogy kiszolgál, lényeg hogy Ti pihenjetek sokat sokat sokat.
Uh olvasom a múlt heti beültit, jó sokat vártatok, na de a cél érdekében 8)
Nagyon jól tetted hogy írtál retekklubnak, nem láttam a műsort, de huh felment volna az agyvizem nekem is tutira.
Ja vonalzód tüneményes.
Aham szóval Misi bá is ellenőrizte a dolgokat, nagyon helyes, akkor tutira minden rendben van. :lol:
Buta gondolatok hess, lécci nem a legrosszabbra gondolni. :!:

Pancsi,
Juhéj nagyon jó híreket kaptál K2 ügynöktől.
Úristen olvasom EKG-t nagyon drukkolok hogy ahogy haladok tovább úgy oldódik meg a gond. Nehogymár !
Hihi aranyos volt az uraddal ez a mókás telefon, édesek lehetettek.
Olvasom hogy minden rendben ment, nagy nagy pihi és várunk vissza !

Sting,
Nagyon drukkolok hogy a kis szereplők jó helyen voltak jó időben 8)

Nava,
Jaja azóta is fájnak a csontjaim, mint egy 100 éves kb. úgy mászok be a fürdőkádba, mert a lábamat alig bírom megemelni, kegyetlenül fáj. De ez nem elijesztés, mindenesetre majd dokkert elkapom, hogy most mit csináljak :?: … gondolom semmit :lol: )))

Hurrá hurrá 25-én mész utoljára yes yes, a hugi is aznap megy :lol:
ÓÓÓÓÓÓÓ olvasom a migrént, hát látod, megkérdezhettél volna, persze én is mondhattam volna, szóval rossz hírem van, első három és uccsó három hónap tabu, majd a köztes három hónapban lehet gyógyizni. Hideg borogatás, masszírozás a tarkón stb. stb. Kitartás, q car lesz ez az időszak így, főleg tavasz, frontok.
(Ahogy Sz ügynök is mondja, néééééééha nagyon néha egy-egy szem max algo de tényleg nagyon ritkán !!! )
Esetleg kávé citrommal ?
Gyönyörű a fotód.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rodi,
Ne is mondd, tutira le vannak „sokkolva” a szüleink, hogy tavaly karácsonykor még csak egy tökmag, most pedig 3 lesz a karácsonyfánál, de ez a szép !
Örülök a hivatalos jó hírnek is. Vigyi Magatokra.

Sajti,
Zöld állat: tehén,bika néven fut, kici kínainál volt a Szent István parknál. Barinőm szerezte be nekem karácsony előtt. A teljes készletet, 1 kék, 1 zöld, 1 sárga, 1 piros felvásárolta (na nem nekem az összeset), azóta hiánycikk sajna. Szóval kínai forrás.
Kész vagyok a p.nagolyó szerekezeted leírásától.

Gyoreneildi,
Jaj szegény, sajnálom hogy nem vagy jól.
Utólag Neked is boldog névnapot.

Angyal,
Ajaj jobbulást Neked, szegény ez a fogmizéria.

Vaya,
Fájdaloműző energiát köszönöm. Drága vagy. Privit megkaptam, válaszolok ma még.
Dokim szabin van, úgyhogy nem tudtam vele beszélni, de 1,5 hét múlva megyek hozzá.
Vonalzód nagyon szupi, hát a kép pedig gyönyörűűűűűűűűűű.

Andi,
Éljen a hosszú hétvége.

Zsu,
Mi van ? milyen film ? Őrület hogy egy újabb szigorítás.

Ancsy,
Jaj ne már, annyira sajnálom, és akkor mikor lehet legközelebb ?

Csucsu,
Hajrá lecsóba csapás, örülök a jó eredményeidnek, így tovább.

Kispatak,
Örülök hogy jól érezted Magad, azok a felhők meg ejnye. Szuper hír az ismerősödnél is a babó.

Kisbeeka,
Remek döntés.

Vnbeni,
Drukkolok, hogy rendben legyen minden. Főnöknek helyes hogy beolvastál.

Zsuzsi.bmc,
Miért nem kaptál jó híreket ?

kubuspace

A hugival kapcsolatban: nem mondtam hogy odajárt mert picit szkeptikus volt, tavaly ősszel vittem el Szűcs dokibához, mert addig Sote-ra járt, de – szerintem – minősíthetetlen volt a kezelés és bánásmód.
Szóval aztán BMC: vizsgálatok stb. stb. majd megvolt az első inszem, ami nem sikerült, nagyon el volt keseredve, csalódott, mérges minden volt. Kellett neki egy kis idő amíg feldolgozta, és tulajdonképpen ő sem mondta nekem hogy mikor mennek legközelebb, csak 3 hete autóztunk együtt valahova és akkor súgta meg nekem hogy „tegnap voltam inszemen, ááá de úgy sem sikerült” szóval így történt az eset.
Aztán 1 hete pénteken csinált tesztet és zebrás volt, aztán aznap ment BMC-be, S-hez, aki szintén megerősítette ezt és mondta hogy majd két hét múlva menjen vissza Sz-hez, de hugi úgy volt vele hogy csütörtökön szeretne Sz ügynökkel is talizni, meg kellett Utro is.
Jaaaaa és tök édi volt mert mondja nekem nagy boci szemekkel hogy képzeljem el hogy a biológus csaj is bent volt. (én buta elfelejtettem mondani hogy milyen szokások is vannak BMC-ben). Egyébként anno én is úgy voltam hogy márc 23 inszem, ápr 16 mentem vissza, majd ápr 30-án mégegyszer és akkor köszöntünk el egymástól.
A húgom egyébként a vérszerinti édespici drága kicsi hugicám (31), csak én írtam ezt a tulképpen szót rosszul a bejelentésemben.
Most orvost és szülészetet keresünk, ha minden igaz a Sote lesz a befutó.

Csajok,
Hugi nevében is köszönöm szépen a gratokat.

ja és még annyit hogy nagyon alacsony a vas a szervezetében, tudom már egy csomószor írtátok, de lusti vagyok visszakeresni, ha van valakinek tapasztalata hogy ebben az esetben milyen terhesvitamint szedjen (most elevitet szed).

kubuspace

lelövöm már magam mert velem lesz tele az oldal, csak még ezt :lol:

Az ügynökökről jut eszembe,
Marcival sokat véreztem és rendszeresen tényleg kisterhesként is hetente mentem hétvégén az ügyeletre a Jánosba, szóval egyik alkalomkor beszélgetek egy dokival és a következő párbeszéd volt közöttünk
Ő: kérdi miszitu van
Én: mondom BMC, inszem
Ő: kérdezi ki
Én: mondom Sz ügynök
Ő: aham akkor Sz doktor az apuka
Én: hát mondom azért az a fiatalember aki a folyosón vár rám, azért neki is van valami köze a dologhoz :lol: )))))

és az a fiatalember aki a folyosón várt megszerelte ennek a dokibának a székét, telefonját egy-egy CTG alkalmával.
Pár hete, amikor bementünk a kórházba pont ő volt ügyeletben vigyorgott ezerrel és mondja hogy naaaaa csak nem együtt karácsonyozunk megint ? (mert Marci esetében karácsonykor pont ő volt az ügyeletes).
bocs, de olyan jó volt leírni :lol:

kubuspace

Kubu édes a dokis sztorid jó fej lehet. Nagyon örülök a húgod boldogságának! :lol:

Kép
vayacon

Sziasztok!

Tegnap itt voltak hugimék a kislányukkal, nagyon jól szórakoztunk. :)
Megtanítottam neki a Nyuszi-bugit, nagy mosolygós szemekkel bámult rám eleinte, aztán már élvezte. Nekem megvan mp3-ban is, ha vkit érdekel emilkében továbblököm. :)
Közeleg a húsvét, így felteszem ide is, szerintem nagyon aranyos. Bal oldalt a szövege van, jobb oldalt a videóklip:

http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/3900 ... zoveg.html

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Hát itt vagyok lányok csak egy kicsit pihikéztem. Minden rendben zajlott utána. Lányok már tudják hogy reggel fél nyolcra mentünk, rögtön felszóltak Sz ügynöknek hogy itt vagyunk. Meg nézte a belgyógyász álltal írt papiromat és mondta hogy minden ok. Mehet a transfer. Tizen egy elött nem jutunk sorra,mert akkor van időpont. Átmentünk a Mamutba és csaviztunk addig. Mire vissza értünk a süketnéni már értetlenkedett hogy miért olyan nehéz 9 transzferest össze szednie.Na mindegy fent kaptunk lakosztályt, és vártuk a telefont, lehetett menni megnézni az embriókat. Olyan megható, de ti biztosan tudjátok. Szóval hívtak és mentem, Misibá nagyon ari volt, de tényleg mindenhez ért. Fölleg a beültihez!!
Még feküdni kellett egy órát, de a mütősnő azt mondta hogy ne féljek ez nem csúszik ki onnan. Nekem eggyáltalán nem fájt, sőt nem is éreztem semmit a beültinél.

Lányok már írták hogy találkoztunk. Tényleg olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást. olyan jó volt hogy személyesen is láttalak titeket.

Rodina a férjem is nagyon örült hogy végre találkozott egy ilyen közvetlen szimpatikus emberrel, úgyhogy ezúton is üdv neki. Remélem jól sikerült a munkahelyi értékelés!!!
Én igen is nagyon örültem hogy te jó híreket kaptál, és aki másként gondolja,az szerintem beteg. Én is 24.én megyek vv-re lehet akkor is talizunk. Hát olvasom hogy hányingered van?? Ez jó hír!!!!!

Nava 25.én szívhang de jó!!! Nagyon szimpik voltatok a férjeddel egyetemben!! Még hogy hihetetlen vagyok? Csak nem azt akarod mondani hogy szégyenkeztél miattunk és azért léptél????
Azért én teljesen lekoppintottam a te szitudat, remélem tovább is stimmel....
Nem semmi hogy számon tartod a horoszkópot. Mi jellemzi az ikreket??? Tudom hogy két énem van, a Lacim is ikrek talán ezért értjük meg egymást. Mint a jing-jang!!

Csucsu hát te egy nagyon szupi csajszi vagy, de ezt már tudtam régen is. Nagyon jól esett az smsed. Hát ezek szupi hírek, akkor sinen vagy és már az alagutat is elhagytad!! Küldöm neked a mensimeghozótKépKép
Drukkok ezerrel!! Ja és nekem eggyáltalán nem fájt a hsg, nagyobb volt az izgalom. Az a rossz hogy saját magad tartod a lábad egy röntgen asztalon. Az Ú ügynök nagyon profi, mindent mond, és nem lesz semmi baj.

Kép
Kép
pancsi76

Kisbeeka:
A miskulancia a kedvencünk, ez több csíra keveréke. Érdemes egy ismertetőt kérni és abból kilesni, hogy milyen bajra, mi a jó csíra.
Pali bácsi a X. pavilonban árul, mindenből ad kóstolót, most a májas hurkáját próbáljuk ki, ízre fincsi volt, sütve is biztos jó lesz. Savanyúkáposztát pici olajjal v. zsírral összekeverek, bedobom egy kiolajozott tepsibe és ha már félig megpárolódott rádobom a hurkát (netán kolbászt) is, úgy sütöm készre. A káposztát tejföllel tálalom.
A csírás srác sréhen vele szemben árul, bűzafüvet is lehet venni nála.
Elég brutál a fájdalom, amit a műtét után írtál, no meg a csuklás! :shock:
Klassz, h. a BMC-t választottátok, akkor hivatalosan is üdv! :)

Rodina:
Ha sikerül 24-én mennem, akkor szívesen találkozok veled, csak nehogy csalódj! :) Eddig páran mondták, hogy teljesen másnak gondoltak (remélem a kinézetemre értették) :lol: .

Navi:
Aaaannyiraaaa széééépséges a kis babucid!!! :)
Hinnye! Nálatok aztán működik az infosztráda rendesen! Azt beszéééli máááár az egész város... :wink:
Kösszike, hogy a horoszkópos ötletem nyitott fülekre talált! :)

Kispatak:
Örülök, hogy jót pihentél. :) Mi az ami nem tetszett?

Macs:
Ez a huncut herpesz... :? Remélem jót jelent! :wink:

Sting:
Mivel a fórum, így a táblázat is nyilvános, nem tartom jó ötinek, hogy ott legyen a nevünk. Úgy látom, nemsokára vki aranyoska küld neked egy kis segítséget priviben. Abból már kiigazodsz. :) Tényleg elég sokan vagyunk már, nemcsodálom, hogy néha elveszted a fonalat, velem is megesett :lol: már.

Vaya:
A képosztalé isteni, mindjárt meg is húzom az üveget! :wink:
Az én gyomrommal bármit összeehetek, semmi bajom tőle. Ha majd babás leszek, akkor jobban odafigyelek majd.
Annyira édi a picikétek! Egyből az jutott a képről eszembe, mintha kapaszkodna és bal oldal meg úgy tűnik, hogy lobognak a lábacskái a petezsákban, milyen kis vidám emberke lesz! :) Persze ez csak asszociáció volt részemről, nagyon tetszik a pöttömke, szuper babalakja van. :)

Kubu:
Hmm. Azt hittem bótba vettétek a tehenet. Káár... Szóval a kínai tangazdaság remeke. :)
Hugid még veled is ilyen sumákba nyomta, de nagy franc! :lol: A lényeg, hogy sikerült neki is!
A dokis sztorid oltári! Régebben a Zuram kérdezte, hogy nem lehetne-e Sz ügynök nevét is belevenni majd a gyerkőcünk vezetéknevébe. Jól hangzana, hogy
...férjem vezetékneve...-Szűcs ...gyerkőcünk keresztneve... :lol:
Aztán kiábrándítottam, hogy a tanácsban már be van írva a születendő gyermek vezetékneve, de azért jót nevettünk az ötleten! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

JAAA!!!

Rodina, Pancsi, Macs:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Pancsi:
Örülök, hogy nem éreztél semmit a beültikor. Annyira szurkolok nektek!!!
Tegnap beáztattam az orchideákat, ahogy mondtad, biztos nagyon szépek maradnak így. Vigyázz magadra és a csöppségekre! Minden szépet és jót! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó hát annyit mulattam a mi találkozásunkon. Csörög a telcsim felveszem. Egy pasi áll mellettem, én ültem a Lacival a tvnél lent. Zsuzsó mondja hogy hol vagyok? Mondom itt a tvnél erre arréb áll a férje és ott telefonált mellette Zsuzsó hát olyat nevettünk. Nagyon szimpik voltatok ti is. Remélem a nagyobb dózis megteszi hatását, és révbe értek küldök egy kis KépKép

Vaya nagyon szép a babád olyan jól lehet látni már.
És csini lett a vonalzód is

Andi nem lesz nehéz megszervezned a tavaszi fórum talit. Ilyen belevaló csajokkal akik itt a fórumon vannak.
Köszi a jókívánságokat!!! Jól tetted hogy meghosszabítottad a hétvégét, csak kár hogy rossz az idő, de azért bizti jó a négy nap pihi!!!

Sting remélem már megkaptad az ügynök listát, én kinyomtattam és így napra kész vagyok!! Egyébként én is be akartam Angyalt jelölni, de már rég ott figyelt az ismerőseim között

Angyalkám már remélem jobban vagy!!! Egyébként én is megnéztem a kisfilmet, meg amit Újvári doktor tartott előadástés nekem nem mondott újdonságot. De biztos azért van hogy ne az orvosnak kelljen mindenkit felvilágosítania. Mert erre nincs ott idő!!

Zsu én szerintem nem kötelező a kisfilm, de én ajánlom mindenkinek aki itt indul. De ilyen hülyeséget, van akinél minden hónap számít, mint pl. endo. Nem értem.

Macs remélem a babaragacs haszál, én is küldökKépKépKépKép
Kép Plusz még herpesz és mensi űzők legalább 9 hónapraKép
Hát akkor a férjed nem is főzhet olyan rosszul, ha felszaladt egy pár kg. De most tojd le, egyébként a hormon is hízlal. És ne rendüljön a hited!!!!

Kép
Kép
pancsi76

Sajti topik verebek ez nagyon jó :lol: :lol:
Babaragacsot köszönjük remélem oda ragadtak már. Hát tényleg csak valami csikit éreztem, még gondolkodtam hogy vajon mi a fenét csinálhat ott lent??? De szerintem az is számít hogy már szültem egy lurkót!!!
Olyan édes vagy hogy szoritasz nekünk igazán ránk fér.
Örülök hogy sikered lett az orhideákkal. Képzeld a szomszéd kidobott két cserép elvirágzott orhideát, az eggyik levele meg van égetve, de levágtam és remélem túl élli. Szerintem azt hitte elvirágzik akkor káput. Még nem tudom milyen szinű mert az elszáradt virágból nem tudom kivenni, de mindegy. Csak nem volt neki kint olyan hideg. Nem gubiztam mielött azt gondolnátok, nálunk van ilyen komposztáló, mert társasházba lakunk és mindenki oda hordja a cuccot.

Kép
Kép
pancsi76

Ditka jó ötlet ez a biopiac tegnap voltál?? Tessék kézbe venni az ügyeidet és keresni valami barátosnőt. Mert amikor megszületik a babucitok nem lesz időd ilyenekre. Meg talán az idő is gyorsabban halad.

Lujzi ne tekerd annyira a napokat. Bizti nem lesz rá szükség. Drukkok
KépKép

Kispatak remélem azért kikapcsolódtál a balcsin. Mi volt a probléma??

Kubu ez nagyon aranyos volt a történetetek? Egyébként mikorra vagy kiírva?? Akkor nagy a boldogság a tesónál, és mégis milyen hitetlen volt, pont mint Rodi. De hát tényleg nem ezen múllik. Csak tudnám hogy min????

Mieza?? Hogy vagy?

Muzsi remélem pihizel gondolok rád hogy van a babucid??

Kép
Kép
pancsi76

Kép HÁT REMÉLEM SIKERÜL ITT VANNAK A BOGYÓKÁK[/img]

Kép
Kép
pancsi76

Sting:
Nekünk a legnagyobb gond az endometriózis,sajnos mire megtudtuk,hogy ez (is) probléma,addigra nagyon súlyossá vált.
Ezen kívül hátra (meg még nem tom merre) hajló méhnyakam van,+méhszájseb,a petefészekcisztákat most távolították el.
Eddig azt hittük,minden rendben van,csak a méhnyakam miatt kell cirkuszi mutatványokat mutatni a hálószobában,hogy minden a helyére kerüljön ;) :D :D

Ibi: Igazad van,most tanulunk mindenki mutatványából,és mire végre ránk kerül a sor,már csak a kitaposott úton kell végigmennünk a lányoknak köszönhetően :)

Navi: Azért (is) BMC,mert bár hó végén lehetne Forgács,de mit érek vele,ha kb.97 %,hogy egyenes út vezet nekünk a lombikhoz,ott meg novemberre lenne leghamarabb időpont,ráadásul ha sose jutnánk hozzá a leletekhez,inkább nem is idegesíteném magamat rajtuk. Másik ok,hogy mindig az első megérzés a jó :)

Vaya, Kubu: Köszi,bízom benne,hogy a legjobb helyet választottam!

Sajti:
A recepted nagyon jól hangzik! Egyelőre más bio-kajcsit készítettem tegnap,de mindenre nyitott vagyok,szeretem az új recepteket :)

Pancsi:
Igen,voltam tegnap biopiacon,de végül Újpesten,mert Anyumnak az esett útba,és ha már szívességet kértem....
Szóval vettem pár dolgot a csíráztatáshoz,meg még pár alapanyagot főzéshez :)

Barátnőkkel mindig úgy voltam,hogy csak egyhez ragaszkodtam egyszerre mindig,mert inkább srácokkal barátkoztam.
A lányokkal úgy voltam,hogy mindig kialakul(t) vmi kínos helyzet,vagy féltékenység,irigység-nem joggal,de a fiúkkal könnyebben boldogultam. :)
Nagyon kevés barátnőm van,de akik vannak,ők tényleg igaz barátok,ez már sokszor kiderült.
Volt olyan is,akit annak hittem,de becsapott,átvert,stb...
Vendég

Kép Lujczici :arrow: :arrow: Pancsi :arrow: :arrow: babaragacsok Kép

Maccs
vörösmacska

Pancsi, tyűű de szépek :lol: :lol: :lol: :lol: a bogyókáid!!!!!! Ragadjanak!!!!!!

Maccs
vörösmacska

Kispatak köszi a pü most már mindent értek.

Macs most már csak 3 nap és tesztelsz??? Ahogy ott álltunk Lacival és néztük a drágákat, gondoltam rád, bizti te is igy izgultál. Amúgy irtad hogy Z ügynök azt mondta hogy éld az életed tovább.
Kicsit lelki ismeret furdalásom van, mert én nem tudtam annyit feküdni.
Pl engem annyira nyomott az ágy.

Szerintetek hány nap alatt tapad meg?

Kép
Kép
pancsi76

Üdv mindenkinek ezen a napsütötte hosszú hétvégén!

Navared, Vayacon és Pancsi: nagyon szépek a képek! Köszi!
Pancsi, ez hihetetlen, én ilyet még sosem láttam!
Hát lányok, végre elmondhatjuk, hogy a lombik is jár némi különlegességgel, a különleges kiadás, idő és fájdalmak mellett: láthatod a gyerekeidet megtermékenyült pete korukban!
Ez mekkora dolog!

Macsi: mi van??? Nem írtál semmit barnizásról, semmiről... ez azt jelenti, minden oké?

Kisbeeka: mi amíg várakoztunk az első konzultációra, addig minden előzetes vizsgálatot elintéztünk; mire odakerültünk, a spemavizsgálaton és a HSG-én kívül minden megvolt. Szűcs doki meg is dicsért, h ilyen felkészülten mentünk!

Nekem érdekes tapasztalatom volt éjszaka: hajnalban fordultam egyik oldalról a másikra, és realizáltam, hogy nem fáj a mellem (eddig nem tudtam ráfeküdni, úgy fájt). Már tegnap észrevettem, hogy szépen letisztult az arcom, most meg a mellfeszülés is megszűnt. Nekem mensi előtt mindig ez történik pár nappal, elkezd csökkenni a progi szint, majd hamarosan megjön a piri.
Ki is mentem vécére ellenőrízni, nincs-e még valami, de semmi nem volt, így úgy döntöttem, nem hagyom abba az Utrót, hátha mégis van baba... szóval, Utró be, én visszafeküdtem még 2-3 órára, és reggel amikor felkeltem: megint úgy fájtak a melleim, hogy le sem tudtam hajolni!!!
Ez a piszok Utró visszafájdítja!
Végülis nem baj, csak így most megint reménykedni kezdtem, pedig éjszaka már belenyugodtam egészen, hogy akkor nem ez volt a sikeres ciklus, vissza is aludtam nyugodtan. :)
Hát így vagyok most... hamarosan úgyis kiderül hogy mi van! Hurrá!!!!

Kép
lujzici

Lujzi nekem is fáj a mellem, meg úgy fel vagyok fuvodva tőle mint egy lufi. Nekem fáj a hasam alja, de én tudom hogy ott szúrták át a hüvelyem és attól van. Sőt az utro katapultnál érzem is hogy ott valamiféle seb van. De most anyukámtól kaptam egy doboz nőgyogyi kesztyűt és azzal oldom meg a apolló fellövését.
Lujzi ne haggyon el téged sem a hit és bizzál.

Macs egyébként olvasd el a főoldalon van a terhes naptár hétről hétre. Abba írja hogy az 1-4 hét alatt hogy némi barnázás lehet mert ahogy furkálodnak a kis vakondok megsértik a nyálka hártyát. De olvasd el!! És nyugodj meg!!

Kép
Kép
pancsi76

[quote="lujzici"]
írta:
lujziciKisbeeka: mi amíg várakoztunk az első konzultációra, addig minden előzetes vizsgálatot elintéztünk; mire odakerültünk, a spemavizsgálaton és a HSG-én kívül minden megvolt. Szűcs doki meg is dicsért, h ilyen felkészülten mentünk!

Nekem is ez volt a tervem,de mivel itt mindenki azt mondja,hogy a Forgácsból még megkapni se fogom a vizsgálati eredményeket,ha úgy döntök,hogy nem maradok ott,ezért inkább nem is megyek el oda feleslegesen.
Sok vizsgálat már így is megvan,mert ugyebár 4 hete műtöttek,akkor 10 órán át csak vizsgálgattak,de ha megírnád nekem,hogy hol tudnék addig is előrehaladni,azt megköszönném :)
Én is Szűcs dokkhoz mennék :D

És ha meglennének előre a vizsgálatok,akkor gyorsabban haladnának a dolgok vajon?
Vendég

Pancsi: köszi a biztatást! Nem adtam fel, teljes szívemből hiszem hogy az lesz, ami most a legjobb nekünk. És teljes békességem van, akár összejön, akár nem! :)
Ez a kesztyű nem is olyan rossz ötlet!

Ditka: hú...nekem a recepciósok telefonban lediktálták, milyen vizsgálatok kellenek:
beutaló a háziorvostól (ráírva hogy másfél év meddőség miatt kérik a kivizsgálást)
nőgyógyásztól: rákszűrés és hüvelyváladék vizsgálat
háziorvostól: vércsoport és ellenanyag szűrés, és általános nagyrutin.

Ezen kívül itt a fórumon egy lány összeírta nekem az összes többit, azokat is megcsináltattam, némelyik elég hosszú idő volt (mármint az eredmény). Az a baj, h a listát már kidobtam :(
De ha visszakeresgélsz, szerintem úgy november eleje és közepe között kérdezgettem én itt ebben a topicban és valaki összeírta.
Sajnálom, remélem megtalálod!

Tutira gyorsabban haladnak így a dolgok, mert mondom, egyes vizsgálatok eredményére 2-3 hetet is kellett várni. Így meg másnap visszamentünk a férjemmel spermavizsgálatra, aztán amint megjött a mensim, pár napra rá HSG... és kezdhettünk is volna, csak mi kihagytunk egy hónapot.

Kép
lujzici

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?