Kisbeeka:
A miskulancia a kedvencünk, ez több csíra keveréke. Érdemes egy ismertetőt kérni és abból kilesni, hogy milyen bajra, mi a jó csíra.
Pali bácsi a X. pavilonban árul, mindenből ad kóstolót, most a májas hurkáját próbáljuk ki, ízre fincsi volt, sütve is biztos jó lesz. Savanyúkáposztát pici olajjal v. zsírral összekeverek, bedobom egy kiolajozott tepsibe és ha már félig megpárolódott rádobom a hurkát (netán kolbászt) is, úgy sütöm készre. A káposztát tejföllel tálalom.
A csírás srác sréhen vele szemben árul, bűzafüvet is lehet venni nála.
Elég brutál a fájdalom, amit a műtét után írtál, no meg a csuklás!
Klassz, h. a BMC-t választottátok, akkor hivatalosan is üdv!
Rodina:
Ha sikerül 24-én mennem, akkor szívesen találkozok veled, csak nehogy csalódj!
Eddig páran mondták, hogy teljesen másnak gondoltak (remélem a kinézetemre értették)
.
Navi:
Aaaannyiraaaa széééépséges a kis babucid!!!
Hinnye! Nálatok aztán működik az infosztráda rendesen! Azt beszéééli máááár az egész város...
Kösszike, hogy a horoszkópos ötletem nyitott fülekre talált!
Kispatak:
Örülök, hogy jót pihentél.
Mi az ami nem tetszett?
Macs:
Ez a huncut herpesz...
Remélem jót jelent!
Sting:
Mivel a fórum, így a táblázat is nyilvános, nem tartom jó ötinek, hogy ott legyen a nevünk. Úgy látom, nemsokára vki aranyoska küld neked egy kis segítséget priviben. Abból már kiigazodsz.
Tényleg elég sokan vagyunk már, nemcsodálom, hogy néha elveszted a fonalat, velem is megesett
már.
Vaya:
A képosztalé isteni, mindjárt meg is húzom az üveget!
Az én gyomrommal bármit összeehetek, semmi bajom tőle. Ha majd babás leszek, akkor jobban odafigyelek majd.
Annyira édi a picikétek! Egyből az jutott a képről eszembe, mintha kapaszkodna és bal oldal meg úgy tűnik, hogy lobognak a lábacskái a petezsákban, milyen kis vidám emberke lesz!
Persze ez csak asszociáció volt részemről, nagyon tetszik a pöttömke, szuper babalakja van.
Kubu:
Hmm. Azt hittem bótba vettétek a tehenet. Káár... Szóval a kínai tangazdaság remeke.
Hugid még veled is ilyen sumákba nyomta, de nagy franc!
A lényeg, hogy sikerült neki is!
A dokis sztorid oltári! Régebben a Zuram kérdezte, hogy nem lehetne-e Sz ügynök nevét is belevenni majd a gyerkőcünk vezetéknevébe. Jól hangzana, hogy
...férjem vezetékneve...-Szűcs ...gyerkőcünk keresztneve...
Aztán kiábrándítottam, hogy a tanácsban már be van írva a születendő gyermek vezetékneve, de azért jót nevettünk az ötleten!