hali
szerintem nem biztos, hogy jót tenne Koppány kiskrapeknek, ha már most kiközösítenék, hogy elküldik az oviból. a gondozónőknek fel kell készülniük az ilyen gyerekekre is. persze elismerem, hogy a többieknek sem tesz jót a viselkedése, de egy csomó módszer van, amivel ezt a kisfiút is rá lehet bírni a jobb, toleránsabb viselkedésre, anélkül, hogy rosszul érezné magát vagy őt magát bántanák, nem testileg, hanem lelkileg. mert szerintem ennál a kisfiúnál elképzelhető, hogy lelki okai vannak a viselkedésnek. ezért kérdeztem, milyenek a szülei, hogyan viszonyulnak a gyerekhez és fordítva.
olyat is hallottam hogy vannak olyan kisgyerekek, akik annyira örülnek a gyerektársaságnak, hogy örömükben viselkednek így. volt egy ilyen ksifiú a zenebölcsiben is.
Kataa
Lehet Alexet kicsit szoktatnod kellene, hogy nem mindig menésből áll az élet, így neked sem lenne rossz, ha éppen esik az eső, vagy lemondja valaki a talit. az oviban sem lehet majd állandóan kimenni, hanem bent kell majd lennie, főleg ilyen rossz időben.
Etka jóga:
Ne haragudj, de kicsit olvass utána, mielőtt ilyeneket írsz, mert nem egészen így van, hogy az Etka jógát nyanyáknak fejlesztették ki.... Jó keresgélést a neten
.
Tiramisu recept
Ha vesztek egy mascarpone sajtot, annak a fedelében ott a recept és mégsem porból van.
nekem van epres tiramisu receptem is, ha valaki térdekel, bár most nincs szezonja az epernek.
Kataa
Lazán emlékezhet Alex. Dani néha mond, vagy csinál olyanokat, amiket 1 éve láthatott, hallhatott, néha teljesen megdöbbent, amikor régi dolgokat felemleget. Mindenre emlékeznek, hidd el.
ilke
van baba-mama jóga is, ha megszületik a pici, biztosan jó lesz majd együtt jógázni ha majd mindketten megerősödtök. vannak videokazik is, nem kell miatta km-eket autózni. én is most csak azért járok, hogy megtanuljam a helyes testtartást, aztán majd otthon fogom dvd-ről, így többet lehetek otthon danival. tök jó ám együtt tornázni, egy csomó mindent utánoz, amikor tornázom, pl. a kitöréseket (ez rendes torna - Béres A.), vagy a belső comb gyakorlatot
lefekszik mellém a földre felemeli a lábát és nyitogatja, zárogatja
szeretnék más típusú jógákat is kipróbálni, hogy megtaláljam a számomra legmegfelelőbbet.
szuper a falvédő!!! nagyon ügyi vagy! én meg most mandalákat szeretnék készíteni, meg feng shuizok ezerrel, tegnap voltam egy nagyon klassz üzletben. kaptam egy csomó könyvet is.
lili ágyát csináltattátok vagy vettétek? milyen méretű?
mi tegnap vettünk daninak új paplant, neki is antiellargént, 140x200-asat és hozzá elefántos ágyneműhuzatot, most egyelőre még szárad, ma már használhatja.
lemértük a galéria alatt a leendő ágyának a helyet (100x210 kerettel együtt), hát kicsit át kell rendezni a kisbútorokat, hogy kényelmesen elférjen minden. már látta az ágyát az üzletben, teljesen oda volt meg vissza. azóta mondogatja, "Lesz új ágy!" 3 paplan közül választotta ki, melyik tetszik neki, megfoghatta, tapizhatta. a matracotok milyen matrac és hol vettétek?
Lili olyan nagylány már, cuki az ágyikóján. Minkettőtökre nagyon hasonlít.
Beszoktatás
Nem tudom, jövőre nekünk mennyi idő lesz a beszoktatásra, mert én az éves szabimból fogok kivenni, de max. 2 hetet tudok, hogy még azért maradjon is. szerintem apával felváltva fogjuk csinálni a beszoktatást. de szerintem a háziorvossal is meg tudom beszélni, hogy írjon ki.
hú, most kaptam egy telefont egy volt kollégámtól, állást ajánlott. nemzetközi viszonylatban helpdesk megoldások koordinálására és vezetésére. egy bibi van, hogy folyékony angol tudás szükségeltetik. sajna ő rosszul emlékezett, mert én németül beszélek folyékonyan, angolul meg inkább pötyögök, dokumentációkat napi szinten olvasok, meg pár email, de a verbális tudásomon kellene még csiszolni, vagyis nem annyira szalonképes még.
mindenesetre tök örülök, hogy megkeresett. ezek szerint mégsem vagyok annyira rossz szakmailag, ha rám is gondolt. viszont nem hiszem, hogy elvállalom, már most tudom, mert 2 év múlva szülni szeretnék, az meg egy minimum 1,5 éves projekt lenne. most én maradok itt nyugiban és ide tuti vissza is vesznek szülés után is, majd lehet akkor váltok.
Conti
Nálunk is sokszor van ilyen, hogy: "most ne nézz, anya menj ki, nem ideül, odaül" stb.
gumicukor