Sziasztok!
Kata!
Nekem Mészáros Gábor az orvosom, az ikerterhességemmel kezdtem hozzá járni 2001-ben. Nagyon örülök, hogy átjöttem hozzá, már csak azért is, mert ez a kórház közelebb is van!
Miről fogjuk megismerni egymást? Nekem a profilomban van cím az albumunkról, abban találsz képet rólam, az alapján talán(!) felismersz.
Liv!
Egyetértek Asszonnyal, hogy inkább tévesen riasszon, mint sehogy. Minden rendben lesz Dáviddal, csak neki egy kicsit tovább tart, amíg megszokja ezt a kinti világot, hiszen még nem volt egészen felkészülve, amikor elő kellett bújnia!
Babarózsa!
Mi szerdán intéztük ezeket a papírokat, egy kicsit én is kiakadtam az önkormányzatnál. Külön helyen adják ezt a családi állapotot igazoló papírt, ami az apai elismerő nyilatkozathoz kell, de ezt egy másik helyen csinálják. Ráadásul az anyakönyvvezető nem tudott iktatószámot adni, így vissza kell mennem a kész papírért hétfőn.
De ez a családi állapotot igazoló papír csak akkor kell, ha nem vagytok összeházasodva, egyébként a házassági anyakönyvi kivonatról kell másolatot kérni onnan, ahol az esküvő volt. Lehet, hogy ez az út sem egyszerűbb.
Gabi