Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ha eset valaki még jár itt akkor azt szeretném kérdezni, hogy én tegnap kaptam egy szurit choragont és megmondták, hogy ma kell a páárommal "romantikázni" .
a kérdésem az lenne, hogy valakinek van pozitiv élménye ezzel a szurival kapccsolatban?
Előre is köszi !
mandus

MAndus bár már lehet romantikáztok :wink: én is choragont kaptam . októberben spontánoztunk akkor nem lett baba, novemberben inszem, és ZSigmondom bearanyozza az életünket már több,mint 1,5 éve! ++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Viki,
Nagyon ügyes vagy! Irigykedem :)

Twist,
Ügyesek vagytok a szurival! Eddig mi is mindig kettesben mentünk a szurira, és meg lehet szokni. Réka sem volt eddig még lázas egyik után sem.

Évi,
Nagyon ügyike Eszti, és Ádám is a sétával! :D

Képzeljétek Réka most már 5. napja belekakil a fürdővízébe... :? Nem értem, hogy miért, mert eddig a több mint 1 év alatt összesen nem sikerült neki ennyiszer a fürdővízbe.
Jaj, és nagyon beindult a Drágám! Most már a szoba egyik végéből a másikba simán elsétál, és tetszik neki nagyon. És olyan édes amikor a "sétálunk, sétálunk egy kis dombra lecsücsülünk"-nél leguggol, majd feláll, és megy tovább. :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Reggelt!

Viki naggyon ügyes vagy!!!!!! :lol:

Némó Réka nagyon édi lehet, remeélm hamarosan találkozunk!
Vendég

Sziasztok!
Hát éjjel sajnos belázasodott Dorka, 38 fok lett a láza. Viszont fel voltam készülve, jött a Germicid C kúp, ami jól bevált, elég hamar levitte a lázát. És most reggel is hűvös a baba homloka, minden okés, túlvagyunk rajta. Jó hír, hogy nem csökkent az étvágya szerencsére még éjjel sem.
Egy hónap múlva megint oltás, most már fel leszek készülve.
Vendég

Sziasztok, hoztam képeket:

Nem ez lett a legjobb pocakfotó, de itt látszik, hogy a háttérben Danika egyedül sétál:

23+3

Kép

Danika palacsintát evett:

Kép

Kutyussal:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Twist,

nagyon ügyesen helytálltál, látod, megy ez :wink:
Legközelebb már rutinos leszel!

Nemone,

Réka nagyon aranyos lehet! Persze a sétakor és nem a fürdővízbe kakiláskor 8)

A másik topicban nagy az öröm, hisz Rodina ma tesztelt pozit, kismami lett :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic, köszi:)
Annnyira édi a kutyusod, hogy milyen jól elfogadta Dancikát!:) Én még be sem mertem mutatni a kutyusoknak Dorkát.
Szép a pocód, csini vagy:)

Némóka, durva lehet a fürdővízbe kakilás. Biztos meg szoktál lepődni :shock:
Vendég

Sziasztok!

De jó olvasni a kis ügyes menőmanókat! :) Én is már úgy várom, hogy Niki végre elinduljon, de úgy veszem észre, hogy ő az a meggondolom mit csinálok típus. Próbálna már elindulni, elengedi a kapaszkodót, néz a cél felé, aztán megtorpan, és visszakapaszkodik, vagy leül és odamászik. :)

Némóka: Ha nem vagy ellene a korai szobatisztaságra szoktatásnak, akkor próbáld meg fürcsi előtt bilire ültetni Rékát. Hátha sikerül belekakilnia. Niki már több mint egy hónapja bilizik, és elég sokszor rakja tele fürdés előtt (és máskor is). :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Viki: Nagyon klasszak az ujjbábok! Ügyi vagy! :)

denika
Budapest

Egy képecske a kis 3 fogú kismanómról:

Kép

Azóta kinőtt a jobb felső kettes is, szóval 4 fogunk van már.

denika
Budapest

Denikám!
Niki nagyon édes!!!!

Mit kreatívkodsz mostanában?

Moncsi!
A Kis PalacsintaHuszár!
A pocak nagyon szépséges!

Danci nagy cumis? Laló képes lenne egész nap cumázni, de én gonosz vagyok és csak alvóshoz adom oda. :roll:

Rodinának nagy gratula!!! Rájuk fért már ez a siker nagyon!
20150601134430

Mi, Rodinának sikerült??? Istenem, megyek gratulálni! De jó, de jó:))))))))))))))))))))))
Vendég

Hűha jól eltűntetek! :roll: én igazoltan voltam távol,mert vendégeink voltak!
Vendég

ide miért nem irtok?

Deni Niki egy tünemény!!!

Danika is irtó ügyes! neked meg már szépen látszik a pocak MOnic!

Rodinának ujjé! lassan lehet átjönni ide is!
Vendég

Sziasztok!
Apa kérésére titkosítottuk a blogomat, légyszi írjátok meg az e-mail címeiteket, hogy tudjak meghívót küldeni. Dituli, te megvagy.) Némóka, te is.)
Vendég

Sziasztok,

nagyon el vagyok havazva, eltemet a munka :cry: Ha egy kicsit kevesebb lesz jövök ám :wink:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Rodina,
Hatalmas gratula!!! :D :D :D

Twist,
Megkaptam a meghívót! :)

Denika,
Nagyon cuki Niki! Köszi a tippet ki fogom próbálni. Bár, amikor csak játszásiból ruhástól ráültetem a bilire 1 másodperc alatt feláll, és elkezd vele játszani... :?

Monic,
Gyönyörű pocak, és tündér kispasi! :D

Linácska,
Ha olvasol szeretnék kérdezni tőled!
Ha jól emlékszem te írtad, hogy Lilivel sokáig együtt aludtál? Ez mikor, hogy múlt el, nőtte ki? Ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy az éjszakai sírásnak csak az az egy megoldása tetszik Rékának, ha valamelyikünk odafekszik mellé a kanapéra, és akkor reggelig alszik szinte mozdulatlanul. Remélem, idővel elmúlik ez a nagy ragaszkodás, mert azt azért nem akarom, hogy még 6 évesen is együtt aludjunk...

Mi jól vagyunk. Réka egyre többet sétálgat, és már nagyon kis ügyi benne. Hétvégén megyünk is cipőt venni neki. Ti milyet vettetek első cipőnek?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóka: Az én kiscsajom is úgy alszik el, ha mellettünk fekszik. Utána be lehet vinni a kiságyába, ott alszik tovább. Engem is érdekelne, hogyan lehet a kiságyába szoktatni. Bár annyira aggódom érte, hogy komolyan mondom, hogy megnyugtat, ha mellettem alszik, látom, hogy jól van, ha a feljövő tejcsitől fuldokolna, azonnal meg tudom menteni stb. Annyira parázom.
Vendég

Vagyok ám, meg olvasgatok, de írásig mostanság nem nagyon jutok. Kicsit feltorlódtak a dolgok. Meg úgy érzem, hogy mostanra elég jól kimerültem. Hétvégén már hátha kicsit kipihenem magam, végre nem kell sehova menni. A héten nem volt olyan nap, amikor itthon lettünk volna. Komolyan, már hiányzik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Reggelt!
Némó néha Zsiga is csak akkor nyugszik meg,ha mellém veszem.. de szerencsére ez ritka.. én általában a kiságy mellé szoktam kuporodni, és ha elalszik kijövök...

Lina kitartás!

Monic akkor felmentve

:wink:
Vendég

Linácska, mi lett Lili ovi-ügyével? Mit intéztetek?

Vasárnap lesz a Mackóébresztő Veresegyházon, tök tuti programok lesznek, még kutyás fogathajtás is, és ráadásul a farkasok ott szelídek és idomár segítségével meg lehet simizni őket. És kisvasút fog körbe-körbejárni.
http://www.haziallat.hu/ace-ventura/all ... ogram/2621
Vendég

Sziasztok,

Nemone,

Danika 2 hónapja velünk alszik, és ameddig ilyen gyors ütemben jönnek a fogai (12 már kint van és most jön a 13-14 egyszerre) nem is tudom visszatenni a kiságyba mert éjjel kb 10-szer felsír, és ha ott vagyok mellette néhány másodperc alatt meg is nyugszik és alszik tovább.
Danika már régóta cipőt használ, mivel nálunk kő van a házban mezítláb felfázna. Van neki drága cipője is és Tesco gazdaságos is, mindet szereti, nincs különbség közöttük szerintem.

Boni mami.

milyen vendégeitek voltak? Zsiga örült nekik?

Viki mami,

hogy vagytok? A hó miatt elmaradt a motorozás? Esetleg szánkóztatok egyet Lackó fickóval?

Twist,

a mackó ébresztés azt jelenti, hogy jön a tavasz?
Az én férjem SÁndor, a lelkére kötöttem, hogy hozza ám zsákban a meleget :lol:

Denika,

nagyon szép Niki! Szerintem hamar elindul ám, nem baj, ha megfontolt, így kevesebb baj éri majd :lol: :lol:

Dita,

hogy van Milóka:? Pörög -forog ezerrel azóta is?

Nekem pedig meggyűlt a bajom a héten Dancival. Azon még túlléptem, hogy legújabban a virágok alól kipakolja a fekete virágföldet, de most azt találta ki, hogy a mutatóujját ledugja a torkán és öklendezik. Sőt, egyik este annyira ledugta, hogy még hányt is, és tetszett neki a dolog, ezért még jobban ledugta, el tudjátok képzelni hogy nézett ki... AZtán én is mert felkaptam, hogy ne csinálja tovább.
Nálatok csináltak ilyet a gyerekek? Hogy lehet erről leszoktatni? Mert úgy látom, hogy nagyon tetszik neki az egész és állandóan ezt akarja csinálni.
Én még kiabáltam is vele miatta de semmi foganatja :oops:

Kép}
monic80

Monic, bocsi, de szétröhögtem magam ezen a hányásos sztorin:))))))))))))) Milyen hülye játékokat találnak ki a gyerekek:))))

A mackóébresztés igen, a tavaszt hozza el - elvileg. De tényleg jövő héttől már 16 fokokat írnak, most már jön a meleg. :wink:
Amúgy a macikat nem kellett ébreszteni, kipattant szemekkel, ébren vártak minket.) Dorka bezzeg aludt ezerrel. Különben 3 napos a rendezvény, tegnap voltunk ott és ma is van és holnap is lesz.
Két helyen is ki volt írva, hogy szarvasok, de mi csak jóllakott farkasokat láttunk ott:) :wink:
Kép Kép
Vendég

Monic az augusztusi babásoknál is van olyan kisfiú aki ezt csinálja.. brutál lehet! remélem leszokik róla!

egy kislány volt itt anyukájával nálunk ő is augusztusi baba mint Zsiga. jó volt, jót játszottak

:lol:

Twist de jó lehetett! itt annyira fúj a szél, hogy már fáj :cry:
Vendég

Boniko, egyidős babák biztosan szuper jól megértették egymást és jót játszottak:) Klassz lehetett:)
Szélvihar tegnap is brutál volt, de valahogy a medve farmnál nem nagyon éreztük szerencsére, mert fák vették körül a területet.
Vendég

holnap én is elmennék állatkertbe, ha nem lesz nagy szél.. jó lenne...
Vendég

Sziasztok!

Monic,
Ez az ujj ledugás nagyon bosszantó egy dolog.... :x Réka is szokta csinálni, de ő még nem hányt tőle, mert rászólók.
Nekem ezzel a köztünk alvással csak az a bajom, hogy mi még nem fekszünk le 21-kor. Akkor amikor lefekszem aludni rakjam be közénk? Csak félek, hogy akkor meg felébresztem. :roll: Ti hogy csináljátok?

Twist,
Biztos jó lehetett! :D

Linácska,
Tényleg mi újság az ovival?

Dita,
Mi újság? Nagyon eltűntél... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Na most sikerült egy kicsit jobban visszaolvasnom

Némoka,
bocsk, hogy nem válaszoltam, de átsiklottam a kérdéseden. Lili tavaly áprilisig velem aludt. Mivel a férjem annyira horkol, hogy vele nem tudok, ezért nem is volt megterhelő, sőt, még jól is esett, hogy ott szuszog mellettem. Aztán kapott egy saját ágyat, emeleteset, vagyis magasítottat, és egyik napról a másikra ott aludt. Csak ott kellett vele lenni, amíg elalszik. Aztán ez tartott kb. 3 hónapig, és átszokott az apjához. Most is vele alszik, mert fél a szobájában.

Oviügyileg annyi van, hogy már 7 gyerek eljött, és ők most az egyik anyuka lakásán vannak napközben, és a kirúgott óvónéni vigyáz rájuk. Szóval együtt van a barátaival, és a szeretett óvónénijével. Egy hét alatt többet csináltak, mint a másikban fél év alatt. Verset tanultak, ragasztottak, festettek, számoltak, szóval egy csomó mindent. Voltunk az önkormányzatnál is, érdeklődtünk ovi-bölcsiügyileg, bölcsire talán januártól van esély, de csak 12 fős lesz, szóval gondolhatjátok mit ér. Oviba meg majd megy Lili az államiba, de remélhetőleg a két csoportosba. Most 26 gyerek eljön onnan iskolába, majdnem az ovi fele (58-an vannak a két csoportban), szóval remélem van esély.
A régi ovival megy a balhé, már az járja a városban, hogy én összeverekedtem az óvónővel, meg a férjemet úgy kellett kitenni az oviból mert meg akarta verni az óvónőt. A férjem pénteken felhívta, hogy lesz szives elejét venni ezeknek a pletykáknak, és fejezze be az áskálódást. Nyugodjon bele, hogy elvesztett 7 gyereket, aztán vonja le a következtetéseket. Na de ezt az egyet nem hajlandó.
Viszont úgy látom, hogy Lilivel jobb dolog nem is történhetett volna, minthogy kikerül onnan. Képzeljétek, pénteken beszélgettünk, és mondott egy olyat, hogy most már nem akadályozza a "zöld ovi". Kérdeztük, hogy miben akadályozta, de csak annyit mondott, hogy az Éva néni buta. Na meg mentünk a tesómékhoz, és közölte, hogy ő már nagylány, és ne vigyük a cumi-kendőt, nem kell.
Persze itt az egy hét alatt nagyon sokminden kiderült, pl. hogy tettlegességre nem egy alkalommal került sor, hogy mindig kiabáltak velük, az óvónő két unokája ha ott volt, akkor verte őket, el akarta buktatni a többi gyereket...és mindezeket mi nem láttuk, mert hát hogy is látnánk, nem vagyunk ott napközben. Az ottmaradt 13 szülő meg szerintem nem akarja látni, mert így egyszerűbb. A férjem beszélt a nővel, mikor a pénzt visszakérte, olyanokat mondott, hogy magam sem hiszem el. Hogy azért kell Lilinek eljönnie, mert én szabadidőmben olyan anyukával barátkozom, aki neki nem szimpi. De azt hiszem, hogy tényleg ez volt az utolsó utáni pillanat, hogy Lili normális körülmények közt szocializálódjon. Teljesen kinyílt az elmúlt héten, játszik a többi gyerekkel, nem vonul külön, egész más lett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nemone,

hát nálunk úgy van, hogy ha danika elalszik kint a nappaliban a kezünkben a tápszer után akkor befektetjük a hálóba az ágyunkba és mi is bevonulunk oda tv-zni.
Én ha rászólok Danikára még jobban dugdossa az ujját lefelé, ráadásul mostmár azt is csinálja, hogy elbújik és ott folytatja tovább...

Boniko,

de jó lehetett, hogy Zsiginek volt egy teljesen egykorú játszópajtása.
AZ én barátnőm kisfia 1 hónappal idősebb Danikánál, de még nem találkoztak, mert 330 km-re laknak tőlünk, pedig annyira örülnék neki, biztos ők is jól kijönnének egymással.

Twist,

jó lehetett a kirándulás :lol: Mi moziba készülünk (Danci nélkül) e sehogy sem jön össze mert közben csinálják a tetőterünket és minden nap jön valami munkás, a férjem meg azt mondja, hogy inkább haladjanak.

Kép}
monic80

Linácska,

nagyon durva ami nálatok, vagyis a volt oviban folyik. Ti mindenképpen nyertetek, mert Lilinek tuti jót tesz, hogy kikerült abból a közegből.

Kép}
monic80

MONCSI, először is Isten életesse Dancit, 13 hónapos a Drága, Neked pedig nagyon Boldog Szülinapot kivánok, a Jó Isten életessen Benneteket nagyon sokáig!!!!!!!!!!
Pusssz pssszz

Kép
pgsuska

Linácska, inkább azt az óvónőt kéne eltávolítani onnan, megérdemelné. Fel kéne jelenteni az önkormányzatnál. Csak az a baj, hogy nincs nagyon bizonyíték erre és mindig csak bizonyítékok alapján rúgnak ki valakit:.-(
De az biztos, hogy Lili igazat mond és látszik is, hogy azóta kivirágzott a kiscsajszi. Bakker, fel kellett volna venni videóval, amikor szenyáznak vele az óvónő unokái stb. Nem véletlen, hogy Amerikában már mindig videóval járkálnak az emberek és mindent felvesznek, kell a bizonyíték.

Monic, szülinapos vagy? Nagyon boldog szülinapot kívánok és sok boldogságot a két gyerkőccel!:)
Vendég

Twist,
ez egy magánovi volt, nem tudom kirúgni a tulajdonost :lol: Az önkormányzat max. visszavonja a működési engedélyt. De mikor ott voltunk, pont beszéltük az önkormányzatos hölggyel, hogy sajnos csak a tárgyi feltételeket nézik, a személyiségbelit nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

REggelt

Monic boldogságosat!

Lina felháborító ez a v.p. :twisted: örülök,hogy időben váltottatok!
Vendég

Sziasztok,

nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket. :lol: Pontosan fél 10-kor leszek 30 éves :lol:

Zsuzska,

duplán jólesett, hogy éjfél után néhány perccel eszedbe jutottam, nagyon szépen köszönöm :lol:

Kép}
monic80

Sziasztok!

Monic,
Nagyon boldog születésnapot! Kép

Köszönöm az alvással kapcsolatos segítséget.

Linácska,
Ovi :twisted:

Boni,
Nemsokára jön a tavasz, és talizhatunk a ligetben! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Moncsi!
Isten éltessen! Kép

Mi a szülőkél voltunk péntek reggeltől tegnap estig. Jól Ki Lackózták magukat.

Csajok!
Ha esetleg lenne felesleges libero vonalkódotok, gondoljatok ránk. Köszi!!!
20150601134430

Dituli, hol vagy???? Már hiányollak! Tőlem nem kaptál felmentést az írás alól:-))))

Ma nekünk nagyon rossz napunk volt, tulajdonképpen tegnap délután óta nyafizik Dorka és már mindent megtettünk érte, mégis nyűgösködik. Azaz végre elaludt, el sem hiszem.... már egy zombi vagyok...
A kiscsaj elalszik, aztán 5 perc múlva sírva felébred. Valami fájhat neki, arra gondoltunk. Mindent eltávolítottunk, ami nyomhatta, a hasára kapott édeskömény teát, simogattuk a hátát, hasát, ringattuk. Ha kérte, tejcsit kapott, ha beszélgetni akart, beszélgettünk vele, figyeltem a pellust és ha kellett tisztába tettem azonnal, báboztunk neki, majd altattuk stb. De akárhányszor elaludt, 5 perc múlva már újra fent volt. Mondtam is, hogy olyan mintha kávét itatnék vele tejcsi helyett. Olyan sz... amikor az ember majd megfeszül és tehetetlen mégis...
Végül is 30 perce elaludt végre, nekem is aludnom kéne, mert kidöglöttem. Üdv nektek, és kevésbé nyűgös napot kívánok.
Vendég

Monic,
sok boldog szülinapot kívánok Neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Twist az időjárás is okozhatja.. ez a hülye szeles idő is megzavarja a kicsiket. ZOé is már egy hete éjjelente is nappal is csak nyafizik megállás nélkül .. :cry:

Tényleg Ditus hova tüntél te is?

Suska nem ér csak ennyire bejelentkezni ám... :twisted:

Viki de jó lehetett mi 25 én megyünk le nagyikhoz és majd Húsvét után jövünk vissza... :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Boni!
Jó is otthon, sok kényeztetéssel!!!!!

Twist!
Sajnálom, h nyügi volt a lánykád! Tényleg vannak napok, amikor semmi sem jó.

Moncsi!
Olvastam Danci akcióját. Remélem hamar lemúlik majd róla. Máskor,ha rászólsz, akkor figyel rád?

Most, h otthon voltunk Laló egyre jobban belelendült a beszédbe. Több új szót kimondott, meg próbálkozik folyamatosan. Tegnap írtó cuki volt, kikunyizta tőlem a citromot, megnyalta és utána közölte, h sa(vanyú).

Most még alszik, délelőtt játszóházba készülünk, rápihen.
20150601134430

Sziasztok!

Twist,
Sajnálom, hogy Dorka nyügi volt! Sajnos Réka is nagyon frontérzékeny volt, és a nagyobb változások még most is megviselik.

Viki,
Nekem elfogyott a libero vonalkód, mert ami volt elküldtem. Most meg Tescos pelust használunk, mert a 3-as Liberos már kicsi, de a 4-es még nagy, így átmenetileg a Tescos lesz.

Dita,
:?: :?: :?:

Jaj, annyira jól vagyok, hogy már a 3. éjszakát alszom át! :D A férjem itthon van betegszabin, és átvállalta, hogy bent alszik Rékánál, így végre tudtam rendesen aludni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Némóka, ez a frontérzékenység múlhat az idők során? A pocakomban is frontérzékeny volt, főleg hidegfront idején.
Vendég

Sziasztok,

Twist,

tegnap épp hidegfront volt, hallottam a hírekben.

Danci tegnap este óta lázas, fogalmam sincs mi baja lehet, délelőtt viszem az orvoshoz :cry:

Kép}
monic80

Twist!
Danci és Réka a szeles időt sem bírja. Lackó meg ellentétük, ilyenkor alszik nagyot.

Némóka!
Réka éjjel hányszor ébred? Tartósan is fent van?

Moncsi!
Dancinak jobbulást! Doki mit mondott?
20150601134430

Viki mami,

Danikának torokgyulladása van, még mindig lázas. Én úgy látom, hogy ez még csak a kezdet, szerintem megint bronchitis lesz a vége... :cry:
Ráadásul ma megint nagyon sokat kellett dolgoznom, hihetetlen módon elfáradtam. Pontosabban az agyam mert egész nap könyveltem és egyeztettem...

Kép}
monic80

Monic jobbulást Dancinak!!!! :cry:
Vendég

Danci Bogárnak jobbulást!

Dita!
Brékó brékó jelentkezz! Föld hívja Ditát!
20150601134430

Sziasztok,

köszönjük a ránk gondolást, Danci sajnos még nincs jobban, éjjel lázcsillapítóval is 38,5-re ment "le" a láza. Hűtőfürdőztük, de nem sok eredménnyel...
Azon gondolkodtam, hogy bevigyük-e a kórházba...
Hajnal 3-ig virrasztottam mellette mert nagyon szenvedett, most alszik, ha felébred kiderül mennyi a hője.

Viki mami,

te írtad, hogy váltogatni kell a lázcsillapítókat a különböző hatóanyag miatt.
Melyikeket? Nekem most Nurofen van itthon. Mit vegyek mellé amivel váltogathatom?

Boni mami,

Zsiginél volt már olyan, hogy a betegség nem fordult át bronchitisbe? Mert Danika szerintem megint köhögni fog és nálunk még soha nem volt olyan, hogy ne jött volna a bronchitis...

Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?