Sziasztok,
Nemone,
Danika 2 hónapja velünk alszik, és ameddig ilyen gyors ütemben jönnek a fogai (12 már kint van és most jön a 13-14 egyszerre) nem is tudom visszatenni a kiságyba mert éjjel kb 10-szer felsír, és ha ott vagyok mellette néhány másodperc alatt meg is nyugszik és alszik tovább.
Danika már régóta cipőt használ, mivel nálunk kő van a házban mezítláb felfázna. Van neki drága cipője is és Tesco gazdaságos is, mindet szereti, nincs különbség közöttük szerintem.
Boni mami.
milyen vendégeitek voltak? Zsiga örült nekik?
Viki mami,
hogy vagytok? A hó miatt elmaradt a motorozás? Esetleg szánkóztatok egyet Lackó fickóval?
Twist,
a mackó ébresztés azt jelenti, hogy jön a tavasz?
Az én férjem SÁndor, a lelkére kötöttem, hogy hozza ám zsákban a meleget
Denika,
nagyon szép Niki! Szerintem hamar elindul ám, nem baj, ha megfontolt, így kevesebb baj éri majd
Dita,
hogy van Milóka:? Pörög -forog ezerrel azóta is?
Nekem pedig meggyűlt a bajom a héten Dancival. Azon még túlléptem, hogy legújabban a virágok alól kipakolja a fekete virágföldet, de most azt találta ki, hogy a mutatóujját ledugja a torkán és öklendezik. Sőt, egyik este annyira ledugta, hogy még hányt is, és tetszett neki a dolog, ezért még jobban ledugta, el tudjátok képzelni hogy nézett ki... AZtán én is mert felkaptam, hogy ne csinálja tovább.
Nálatok csináltak ilyet a gyerekek? Hogy lehet erről leszoktatni? Mert úgy látom, hogy nagyon tetszik neki az egész és állandóan ezt akarja csinálni.
Én még kiabáltam is vele miatta de semmi foganatja