jó reggelt csajok.
Örülök, hogy sikerült ez a chet szobás valami
Regisztrálni kell az az első lépes, majd belépni a chetre és elöszőr a fő chetre ér mindenki, majd onnan a nevek felet középen van egy ajtó én kalapnak néztem
szóval arra rá katt és a legalsó a miénk, elméletileg zárt csak az jöhet be akit mi akarunk és meghívunk, de meghívni csak regisztráció után lehet.
egy másik dolog, remélem a lányok tegnap nem haragudtak meg, lehet teljesen egyértelmű dolog amit most írok, de soknak nem aki oda belép én tudom mert anno sokat voltam ott. Szóval a lényeg ha beléptek a chetre elsőként a közös részbe értek és ott látja mindeki hogy bejelentkeztetek, légyszi köszönjetek, lehet ez totál nyílvánvaló, de nem az. A másik, lehet kérdeznek tőletek kik vagytok? és ti azt már nem is látjátok mivel beléptetek a mi szobánkba, így a beállítások részben van egy olyan hogy személyre szabás, oda be tudjátok Írni kik és mik vagytok
ez azért lenne fontos, hogy az aki kérdez tőletek és ti enm válaszoltok mert nem látjátok akkor ha a nevetekre kattintanak akkor mindenki látja mi van. Mindez azért kell mert ha nem tudják kik vagytok és nem is írtok a közösbe akkor félő hogy kitíl a moderátor, vannak néha betéved "hülyék" is és nem tudják ki ki.
Ez egy szinte olyan közösség mint mi csak többen vannak, nagyon aranyosak és vagyon sokan régóta ott vannak, nekem sokat segítettek anno Vivinél, mit hogy csináljak, volt hogy csak egy kérdésre mentem és azonnal segítettek, szóval szerintem aranyosak.
Remélem nem sértettem meg senkit, de mint azt látjátok én már nagyon régen fel regisztem a babanetre, ide tavaly óta járok és csak hozzátok jövök.
Bocsi ha ez valakinek sértő volt vagy sok, de ezt le kellett írnom, tegnap folyamatosan jött a privi a cheten kik ezek?
suzy meg lucuzs volt ott és nem írtak nem tudták kik ők, de mivel én írtam nekik és egyből nekem írtak akik ismertek hogy kik ők? Ezért jó a profilba beírni nagyvonalakban kik vagytok és hogy a chet szobába jártok főleg, természetesen a többiekkel is lehet chetleni de ez majd kialakul suzyéknak egy kicsit sok volt elsőre.